![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arı ile Köpek
Çiçek tarlasında köpek dolaşsa Hiç bir çiçekten renk almaz Burnunu kemikte gezdirir düşse Islığa alışmışsa çiçeği bilmez. Hoşt dediğinde aklına kemikler Yüklenir sırtına emir zihniyet Şefleri obur omzuna çok yükler Kuldur dilden düşmez hürriyet. İsterki biriksin artsın sermayesi Kemik yığınca olsun bol bol Buyruğa uyar asla olmaz niye si Kemiğe gider itlerde her yol. Arıya hayat şüphesiz ki bal'dır Bunca çiçeklerden bulur tadını Köpeğin hayatı ezelden yal'dır Tuvalet diye işer ıslatır odunu. Gör Kamil At, başıma ne geldi Tabu bilmez karanlık düşmanı Kuru göller enerjisiz su doldu Sözü derdi, geçmişin pişmanı. Kamil At
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Asırlar Tükendikçe
Orman gibi Tenha bir yerde Bir bayanı Yalnız gördüğünde Saldıranlar... Toplumun içinde Bir bayana Elini vermeyerek Küçük düşürenler Zaman durmuş değil Organize oluyor kadınlar Zaman geçtikçe Asırlar tükendikçe Sizden hesap soracaklar Kamil At
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aslanlar
Uyuduğu yer güzel çayırdı Kurşun geldi döşünü sıyırdı Yavrusu kaldı çakallar ayırdı Soyu tükenmez dostum. Aslanlar bilmez pis kanunu Kendi bilir kendi sonunu İhanet etse keser her yanını Soyu tükenmez dostum. Dünyada aslan yalnız birdir Bunu bilmez çakal kördür Dünyada sağlam onur ile esirdir Soyu tükenmez dostum. Kendini yakaladı bizim aslan Çıldırır bundan çakal sırtlan Birgün küsersen dağa yaslan Soyu tükenmez dostum. Kamil At yiğitleri sevendi Kavgasına sağlam diye güvendi Korkak çakal kendini yendi Korkudan sakınmaz dostum. Kamil At
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateist Köyün Softası
Kinciler sevgi içinde zamanla batar Yokuşlarda bacaksız yorulur inler Doyduktan sonra tabağa tekme atar Gizli kinciyi eritir sevgi ile yüzbinler. Daha doğmadı gelecek sevgi neferi Dolduran göbek atar şişirir caferi Boşa yol alır koşar ölüme olur seferi Kulağı rüzgara kapatır fitneyi dinler. İnsana kıyan tanımazlar hiç anasını İnsanı gömer üstüne diker binasını Medya elinde yutturur çeker kınasını Öyle giderse daha çok gelişir kinler. İnadı inattır çöle yağmur yağmazmış Yiğit olan kötüye boyun eğmezmiş Sevgi ile oluşan su, aşkı boğmazmış Bulandırmak için çağrılırmış cinler. Der Kamil, yarının endişedir haftası Dürüst insanın yazılamaz fiyat yaftası Boşa çaba verir Ateist köyün softası Sistemin çöküşünü çalacak düğünler. Kamil At
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Avrupa'da Son Cadı
Sene binyediyüz seksen iki Şeytan ile ilişkiye girdiği İddia edilerek, avrupa'daki 'Son Cadı', -Anna Göldi- Kılıçla kafası kesilerek Haksız yere, öldürüldü! . Canına kıyıldı... Cadılığını görenler iddialıydı İşkencede cadı olduğunu Kabul etmek zorunda kalmış Son cadı, ve ondan öncekiler Fakat zaman içinde Cadılarla şeytanın olamayacağı Düşünülerek cadı idamlarına Son verilmiş... Yüz binin üzerinde Cadı yakılarak öldürülmüş Kiliselerin fermanı ile Gerekçelere ise bugün Sadece gülünür... Gözleri ile insanın canına Hertürlü hastalık sokuyormuş Şeytan ile kontrat imzalıyormuş Normal bir insanın içini Gözleri ile görüp okuyormuş Birini öptüğünde, vucuduna Sonsuz bir lanet katıyormuş... Çok kötü ruhlarla pazarlık yapıyormuş Süpürgeye binip uçtuğunu Görenler varmış, İşkencede bunları Eli ayağı bağlı, kabul ediyormuş... Yapılan araştırmalarda Böyle bir şeyin imkansız Olduğu anlaşılmıştır insanın aklına sorular doluyor Peki o zaman o cadılar vardı da! Bugün niye yok? yoksa hepsi Öldürüldümü, nereye saklanmış Olabilirler acaba? Bir yerde fırsat mı bekliyorlar yoksa O çağda vardı da... bu çağda Niye yoklar, demek ki birileri Olmayan hayaller kurup Bütün insanlığa yalan söylemiş Kamil At
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ay Ben Çok Güzelim!
Beyhudenin biri şaşkınlıkla baktığında Sabaha dek aynanın içinde ayrılmaz Yıldızlar söner, güneş dağda çıktığında Çok güzelim diye fikirden sıyrılmaz. Parlak yüzlüğe sebep bir kaç serseri Güzelim diye hava atmaya neden olmuş Yüzü cila tutmayanlar da neyin zaferi Dışa önem veren çürük maden olmuş. İspat edildi, yüzü sahtede iş yokmuş Zorla kabullenen zalimler bunun nedeni Çok güzel diye pis beyni bom bokmuş Gelenler aratırmış boş boşa gideni. Çok serseri yüzü boyalı gördüğünde Olmayan kafasını yiyip dil çıkarırmış Sadece bunları düşünürmüş her gününde Ben seviyorum sende sev, yakarırmış. Ay ben çok güzelim eşlerim bulunmaz Kafam çirkin, bu kimin umrunda ki Para severim bende insanlık bilinmez Tek beni düşünürüm hadi doldur saki. Der Kamil At, bende çok güzelim diye Düşünen şu kafayı nedensiz yemem Nice beyinsizler boyalı severmiş ölesiye Kendini bilmeyeni sevmek istemem. Kamil At
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynaya Bak
Aldım kafamda ki dolaşık kusuru Hızla koştum aynanın karşısına Kafamda nice hatanın boş tesiri Gönüllü girdim canın çarşısına. İçimde barınır sessiz ormanlar Korkulur sessiz sakinden canlar Benden caydı benimle yananlar Sanki sirke kaçırdım turşusuna. Kurumuş ağacın yaramaz dalı Köpek beni izliyor önünde yalı Dünyada kalacaktır dünyanın malı İstersen şimdiden bas tuşuna. Ağaç kurumuş kuş ses etmiyor Kurumuş kafada otlar bitmiyor Kulaklar sermaye aldı işitmiyor Yaza haber verdi çatar kışına. Torunu azgın paşaya lanet eder Çok ağaç ormana ihanet eder Öter sanma kuşlar şikayet eder Karşıt düşüncesi ile vay başına. Kamil At, gene bakmalı aynaya Giden acele öldü kaldım yaya Dünyada kurtulsa tutulur uzaya Bulutlar engel olmazmı çişine. Kamil At
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aynı Ezberler
Aynı ezberlere bocalar alışmış ağızlar Ezberlenmiş hela ya herkes gider Birbirini kapatıp bozulan dünkü izler Bitiş sonuna dek, bozuk ses gider. Süreğen işkencedir, geçen zamanlar Kalem ile kaderi çizilen yoksuldur İnsan kanının son damlasını emenler Zalimin takipçisi kafatası ishaldır. İnsanlık kurmadı bizler hem de benler Aynı şeyden doğdu dişleri başka Milyarca seneliktir canlıda ki genler Sömüren canavarın aşları başka. Kan değmişse vaz geçmez dişleri Pis arzu gelir içtikçe ister fazlasını Düşman sıcağı yutar iğrençtir bakışları Suçu örtmeye hazır şakşak basını. Kamil At, taşa basar yalın ayaklar Caniler kuşattı işlemez doğa kanunu İnsan düşmanı insan içerken haklar Sanma iştahlı oturup yemez canını. Kamil At
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azdır Dediklerim
Dünyamızda bak kimler nasıl yaşıyor Zalim haksızdır pislik midesi şişer Yoksullar birazcık yemiş ani boşuyor Yaptığına karşı azdır dediklerim. Yoksulları ezenler bir de haline güler İnsana kıyar geberir cennet diler Baskıcılar insan bilinir fakat caniler Yaptığına karşı azdır dediklerim. Nice puştlar zalimin gönüllü kölesi Ustaca suç işler halka saklı kalır hilesi Dur demek yetmez şaşmış pusulası Yaptığına karşı azdır dediklerim. Berbat bu durumu kendisi mi yaptı Düzen kuzgun leş kapital hesaptı Bunlar gizlice lokmasını dişten kaptı Yaptığına karşı azdır dediklerim. Kamil At yoksula umut olsun dizem Beyinsiz yaratıklar içinde candır gizem Okyanus patlar şimdiden açık kozam Yaptığına karşı azdır dediklerim. Kamil At
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baba - Sigara Ciğerler
Başladığımdan beri Babamın yanında içiyorum Sigarayı. Ciğerlerim paslanmış Egsozdan beter, Babama saygıyı ezelden Biliyorum... Ciğerlerime saygısızlığım Devam ediyor İçine çeke çeke gizli zehirli Yanan tütünlü sigarayı Onları kül etmişim Nikotin, katran'ı bile bile Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|