![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tanrı’ya Yakarış
Çat kapı sevdalardan usandım Aklımı siyahlar basıyor tan vakti Ellerimi göğe kaldırıp yalvarıyorum Dualarımla seslenip haykırıyorum “Yaren imi bana ver Tanrım”.... Günahlarımı bağışla ne olur Boşuna yaşamışlığımla dolu Avare geçen günlerimden dolayı Affet beni Tanrım.... Sığınacak son bir liman bulmuşken Etme heder seni seven kulunu Çok kızgınsın bana biliyorum Değerini bilmeden harcadığım Varlığıma ihanet edercesine Eksilen ömrümden hiç tat almadığım Bir gün olsun Seni hatırlamadığım için Gönül gözüm kapalıymış bilmeden ile açıldı doğdum yeniden Affet beni ne olur Tanrım... Yarattığın dünyanın güzelliğini Geç de olsa gördüğüm için.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ya Sen
Ya sen Cebinde mektuplarımla Çantana koyup gittin kalbimi Andım olsun diye yemin Yemin olsun diye kinim Üst üste katmerlenir de Şerbeti olur gözyaşlarım Bir sokak arası çıkış Bir kaçamak bakış aradım Yetinir miydim acaba? Kendime bir sorabilsem Ya sen.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yabancı Gibi
Eski bir resim gibi sarardı duygularım Sarılacak neyim vardı ki Tüm yaşanmışlar tüm anılar silinmişti Öylece bakakaldım gidişine ardından Ben yabancın mıyım söyle Neden sırtını dönersin sevgime İçerim cız etti inan sultan Bir bakışın yeterdi oysa candan Gözlerime kara bulutları indirdin Farkında mısın gönlümü katlettin Yaradılışımdan olsa gerek Bu kadar kalpten olmaya Bu kadar duygusal olmaya hakkım bile yok Seni sensiz yaşayıp Yine seni uzaktan seviyorum Bu beni deli etmez de Yabancı gibi gidişin yok mu yanımdan Bu çok koyuyor be sultan Farkında mısın bilmiyorum ama Hislerin belki de böyleydi Yalnızlık kuşlarına mahkum ettin beni İçinden tren geçen istasyonda bekleyen Hüzünlü bir yabancı gibi.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmurcu
Gökyüzü duman altı olmuş Bulutlar ağlamak istiyor Vakit sevgiye çeyrek varken Hıçkırıklarla gülmek istiyor Yağmurcu kol geziyor mevsimi yalnış İşine karışma sadece bil ve tanış Dilim varmıyor aslında söylemeye Nerden uydum yalan kalbine Yağmurcu kol geziyor aklı kalmış Acının öyküsü içime saklanmış Kağıttan kulelerle ördük sevdamızı Hep yıkılmaya mahkumdu oysa En ufak yağmur tanesinde bile Eriyip giden kalbimde kalan Yağmurcunun gözyaşlarıdır süzülüp akan Sen beni duygu taciri mi zannettin Hiç mi acımadı yüreğin bu kadar zulmettin Hatırlar mısın seven anlar derdim bir zaman Umurunda değil ki sen de taş kalpli çıktın Adını, cismini sildim hafızamdan Duygularımla oynadın korkun da yok ALLAH tan YAĞMURCU yıkar beni tertemizim artık Kara kalplinin biriymişsin çık git hayatımdan.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızların Adamı
Gönül kervanım yoluna mesken olmuş İçimde bir yangının telaşı varmış Saklanır gölgesi nefesi sende kalmış Yaralı bir kuş gibi kanadı kırılmış Ne zaman dinecek yangının söyle Kim söndürecek bu ateşi böyle Ne zaman bitecek susuzluğum söyle Hala senden bir haber yok Yalnızım, yalnızların adamıyım ben Öfkesi içimde saklı ne yapar bilmem Mevsimi gelip de geçmiş dönemez neden Aşığım, aşıkların adamıyım ben.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaş 32
Bu yaşa gelene kadar Nehir gibi akıp gitmiş ya İşte bu yüzden hayatı beklemeye aldım Şu ana kadar yaptıklarımdan Sual olunmaz diye düşünemediklerimden İşte ben bu yüzden hayatı sessize aldım Fazla lakırdıya yer yok artık Kendime yabancı bu hallerimden Temaşalı sessiz *******e akardım Kendime sorduğum şu aralar Seni tanıyor muyum? Kendimle tanışıyor muyum ? diye Saçma çatışmalar içinde Çok saklambaçlar oynadım Hayat her zaman ki gibi Yine sobeledi Mağlup hep ben Ebe hep ben
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yenildim
Baktım göremedim Baktığını bilemedim Var olduğunu bilemeden Gölgene yenildim Duydum işitemedim Duyduğunu bilemedim Sensizliğe gömülen Sessizliğe yenildim Dokundum değemedim Dokunduğunu bilemedim Ellerin siz geçen *******in Siyahına yenildim Sevdim hissedemedim Sevdiğini bilemedim Sol yanımdaki aşkın Küllerine yenildim.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeter Ki Candan Sev
Sesin kulağımda yankı bulur her gece dolunay da Gözlerine bakmaya kıyamam belki değer nazar da Canımı istesen düşünmeden veririmim o anda Yeter ki candan sev beni ömrün boyunca Damarlarımdan akan kan değil senin varlığın Ciğerlerimden aldığım nefes değil o ince endamın Adına türküler yakarım adına yandığım Yeter ki candan sev canım cananım Odamda sonbahar kokusu var hüzünlenirim Dertlerim katlanır tüter içimde kederlenirim Yüreğimde bir tek sana yer var benim yarenim Yeter ki candan sev bitane sevgilim.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yoksun
Semaya kaldırdım toprak kokan ellerimi Yalvardım ne olur gitme diye Senimi aratma bana yollarında Bunca acıdan sonra tek güzel şeyimi Alıp ta gitme çalma benim sevgimi Gitmelerine alışabilir mi bu adam Bilemezsin yokluğun üstümde yorgan Sensizliği takvimlere sığdıramam ki Yokluğunu yüreğimde biriktiremem ki Bu şehrin sınırlarını geçtiğinde Üzülmemeye söz veremem ki Odamda sonbahar kokusu var Yoksun işte yoksun içimde derin hüzün var Alışık değilim ki bir tanem Kaç gündür huysuzluğum bu yüzden Elbet alırım intikamımı Senim siz geçecek günlerden Sakın bana üzülme deme Yoksun işte yoksun yalan söyleyemem Gözüm yollarında beklerim hasretle.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|