![]() |
![]() |
#41 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hükümsüz
Benliğimi kaybettim ey dostlar Görenler görmeyenler,duyanlar duymayanlar, Hey insanlar benliğimi kaybettim Artık bana sormayın sen kimsin diye, seslenmeyin bana ismimle. çağırmayın beni eğlencelere *******e gidiyorum dostlar karanlığa benliğimi kaybettim,hükümsüzdür.
![]() |
#42 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İki Çift Ayak İzi
Telliyorum yine bir sigara Anasını sattığımın dünyasında, Acılarımı dumanlıyorum yine, Dert ile keder ile tasa ile. Başın dik omzun kalkık olsun. Bakıyorum bir adım uzakta gibi görünen toroslara. zirveler çoktan dumanlanmış,karlanmış. Bütün ihtişamıyla karşımda. Bakıyorum dağlar arasındaki hayatıma, dönüp bakıyorum arkama doğru uzun,uzun. Özlüyorum karlarda kalan iki çift ayak izi Ve bir sesi,özlüyorum.
![]() |
#43 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsmihan Yoldaş
Sana demiştim yoldaş, kıymet bil,zaman cimrisi ol, doyasıya yaşa ve unutma demiştim. bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda tek yürek olarak yürürken, unutma,yaşayıp hissedelim demiştim. Kar yağdığında gözlerin kamaşmış yere düşmüştün. Seni kaldırırken unutma demiştim. Kuru ekmeği turşuyla katık edip yerken Unutma bugünleri demiştim.. Nedenini sorduğunda cevap vermemiş Roma sütunları kadar vakur ve kibirli durmuş, Birgün sana nedenini söyleyeceğim demiştim. İşte o gün geldi çattı! O anları binlerce kat fazlasıyla yaşıyordum da ondan. Sana her bakışımda tutkulu denizler kadar derin, Sudaki balık gibi sessiz, gözlerindeki ışıltı kadar masumdum. Yüzündeki çocuksu güzelliği, Birbirimize yedirdiğimiz lokmaları binlerce yaşıyordum.. Çukurova ekspreste yediğimiz kestaneleride unutma! Bazı ******* kahrolup sokağa fırlayıp soğuğu yememin, Sevindiğimdeyse dişlerimi sayabilmenin yegane sebebi,yine sensin. Rüyamda bile hala kölen oluyorsam, Büyük kumar oynadığımdandır ismihan yoldaş!
![]() |
#44 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsyan
Canım kardeşim dostum İyi dinle söyleyeceklerimi; Mevsimler geçti hazan oldu. Bazı güller sarardı soldu. Elbet hepimiz birer güldük Savrulup gittik dört biryana. Kimseler sormadı ki,ne haldesin. Biliyorum. Gözlerin donuk,yüzün anlamsız ve soğuk! Bugünde böyle,tıpkı dün gibi, Önceki gün gibi. İlk gördüğüm gün gibi! İsyanın neye?kime? Tellere attığın perde karmaşık bilmece. Hayatamıdır haykırışın, Yoksa seni anlamadığımızı sandığın bizler mi? Ya hoyratça söylenen nağmeler. Söyle dostum,isyanın bize mi, yoksa bizdeki kendine mi?
![]() |
#45 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınım
Bir çocuk gördüm dolaşırken sokakta, Yere düşmüş ağlıyor,koştum yanına. Sarıldım minik yavruya,teselli ettim, Üzerini temizledim Yeşil gözlü tatlı bir kız çocuğuydu. Sordum evini gösterdi.götürdüm. Kapıyı çaldım açıldı. Bir baktım ki,annesi..!! Annesi,yıllar önce taptığım kadındı. Gözlerim doldu,kelimeler düğümlendi boğazıma , Konuşamadım. Ardından kocası çıktı teşekkür etti, konuşamadım. Sadece arkam dönük boynum bükük Koyuldum yola ağlaya ağlaya Başımı taşlara vura vura.
![]() |
#46 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalemlerin Lisanı
Herşey karşılığını bulduğunda arzımda Bende diyeceğim dünyaya merhaba. Her gülüşümde binbir acı saklı olsada. Olanca gücümle haykıracağım insanlara. Tren tünele her girdiğinde Bakın hele şu haykırıpta gülene! Ne kadarda mutlu görünüyor! O,aslında kendini sömürüyor. Kalemlerin lisanında yoktur ayrılık. Hiçbir zaman oldu mu bizde gayrılık? Nedir bu yüklü bulutların sebebi; Yoksa gözyaşlarımın mı tercümesi? Yüreğindeki çarpıntı,içtiğin su. soluduğun hava,yada Rüyaların kadar vazgeçilmez olsaydım,, Yinede benden vazgeçermiydin?
![]() |
#47 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karbeyaz
Hava buz gibi,heryer karbeyaz Sarı sarı güzel ışıklı oteller, İyi giyimli gelecek vaadeden yetmeler, Cam gibi buzlu yollar.. Karbeyaz güzelliklerin ortasında kara bir yürek can dayanmıyor buna. Kural bilmek,hayatı tanımak istemiyor. Hürriyet istiyor,doyasıya hürriyet. bu hirçınlığın gizlediği yüreğinde. Yürek zincirli,ağız köçekli Üç biryanı volkan nehirleriyle çevrili. Zinciri parçalayacak güç Anlamlı bir bakışta, Köçeği açacak güç Fütursuz bir tebessümde gizli. Gizli ama o gizi çözecek güç bensiz Elimin kolumun dermanı kesik. Ezilmiş yürek köşesinde bitkin. Öylesine yorgunki Hırpalanan bu yürek, Öylesine yorgun ki! Can mı dayanır buna,can mı.
![]() |
#48 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendini Biliyor
Engin denizler gibi sakin ve soğuk, Dolunayda bana maviyi sevdiren,işveli Gelinlik gibi beyaz,mağrur Uludağ. Kalbimin şu vakitte çırpınmaya başlaması Senden bana ilahi bir aşk çağrışımıdır?Bilemem. O kendini biliyor ama. Başka gönüllerdeki aksimin yansımasıdır belki. Kalbim. ah şu yorgun kalbim. Hala çırpınıyor hiç durmadan karların üstünde vahşi taylar misali. Ne olurdu,ne olurdu Gönül pınarından içimi ferahlatacak bir yudum su verseydin bari, ellerinle kuruyan şu dudaklarıma.
![]() |
#49 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kitabe
Laf olsun diye değildir satırlarım. İş olsun diye değildir heceler ile, Virgüller ile,kelimeler ile dansım. kafa kurcalamakta değildir aslım sıkmakta değildir kastım. Sende bir gün göreceksin ama,, Yinede beni dinle, Ayır yalan ile gerçeği.
![]() |
#50 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızım
Esmer kuşum bebeğim, Yavru kuzum güzelim Can parçam,nar tanem, Kara gözlü dilberim. Yavru kuşum tanrıçam. Can parçam kızım benim. İstedim güzel dünya Vermek sana kucakla. Feda olsun bu dünya Çatık kaşlı kızıma. Olmaz olsun bu felek Dönmez geriye asla. Seven gönül solunca, Su vermeli canıma Feda olsun bu dünya çatık kaşlı kızıma.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|