![]() |
|
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Kadınım
Ben kadınım Beni hafife alma Verildim ikilendim Toprak doğurdum Su doğurdum Bir asırdır sancılar Düğün çiçeği oğul otu Ürettim sevgilerle Değerim bir yerde Beni hafife alma Eirene Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben marinasyonundayım senin
Ben marinasyonundayım senin Lakarde etme beni Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Öğretmenim
Benim öğretmenim Bilginizle sevginizle Kültürünüzle görgünüzle Güzelliğinizle gülmelerinizle Çiçek kokunuzla Benim öğretmenim Senden öğrendim sevmeyi İlk kez seni severek Sende büyüttüm yüreğimi Beynimizle sevildiğimizi Senden öğrendim Yıldızlardaki ışıltıyı Sende buldum Gamzendeki asilliğinde Sende sevdim bilmediklerimi En güzel şiirleri Seninle okudum Öğretmenim Kır çiçeklerini seninle sevdim Beklemeyi saygıyı sorguyuda Tertemiz duyguları Günahlardan arınmayı Kitaplarla dost olmayı Özlemeyi bir sevgiyi Sevgiyi sende buldum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() estelenmiş Ezgim
Güvenime şirk koşuyorsun Meshepsiz gusul ediyor arındım dediğin gururun Rekat rekat sevdim seni Sen ki yüzünde kıble gördüğüm Günahlarıma kefaret gülmelerinle Karanlık umudumun berrak şafağı Mavi kuşağım Kırma ülkümü Yeşile açım Daha bir susuzum susmalarına Körpü köylerde ki genişliğin Kasırga koparan gençliğinle ezme beni Böcek arsızlığında Sesleniyorum sana Hiç bir ses yüreğindeki kadar volümlü değil EN GÜZEL YERİN BESTELENMEMİŞ EZGİN Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir adım
Bir adım daha büyümelisin Bir yol daha gitmelisin Bir sevgi daha yetişmeli ellerinde Sonrası sen olmalısın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Adam Tanıdım
Bir adam tanıdım en zor anımda ilaç gibi gelen Hiç beklemediğim bir anda hayatıma giren Yaşamı yeniden sevdiren kadınlığımı hissetiren Bir adam tanıdım her şeyi tatmış ama tatmin olmamış Sürekli arayış içinde Bir adam tanıdım sonradan anladımki Tanımamışım bu adamı sadece........ leyla Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gidşin Ardından
Sen Gittin gideli hiç keyfim yok ******* sensiz Sabah olmuyor Dünlerime konuyorsun ansızın Sarıliyorum Lavanta kokan hayallerine Ellerine Itır kokan Menekşe kokan Fesleğen kokan Ellerine tutunuyorum Bir an seni yaşıyorum Seninle gidiyorum karlı dağlarina Geven yakip ısınıyoruz Kurt sesleri geliyor kulaklarima Adını yaziyorum dağın zirvesine Seni Seviyorum diye haykiriyorum Sesim yankilaniyor Sanki sen ve Sesin Bende seni diyorsun gibi Anılarımi beyazlıklara birakiyorum Kollarina atiyorum sendemi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Pazar Sabahı Gözlerinde Uyusam
Bir pazar sabahı gözlerinde uyusam Sinek gibi kulağına sinsem Vızıldasam Seni seviyorum derim Uçarsam özlemişim demektir Dudağındaki sevgi kırpıntılarını yesem Yinede doyarmıyım Ne dersin sinek ufak midemi bulandırıyormusun mu dersin Yoksa her gamzende biten çiçekten bal alabilirmiyim Seni her seferde sevebilirmiyim Çene çukurunun kuyusundan çıkabilirmiyim Gönlüne çöreklenmiş bir seher sabahı gibi Yüreğinde konaklayabilirmiyim Bir bilsen seni düşündüğümde Yerleşmiş meknlarımda bir halının deseninde bir köpeğin tasmasında,kedinin koşmasında Bir üzümün asmasında Destanlaşan bir aşkın yazgısında Yüksek tirajlı bir gazetenin taşra baskısında Kartalların yuvasında bir ördeğin yüzmesinde,güvercinin yüreğinde,dinimizin Direğinde Derinlerinde Enginlerinde Sevgilerinde Sana ULAŞACAĞIM KAVUŞACAĞIM GÜNLERİMDE Mutluluk dolu olacağım gelmelerinde Sevginle öpüşmelerimde Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Sevda Düşün
Bir tablo düşün sen neresindesin İnsanlar geçiyor bir kış gününde forbesten En lezzetli yerinde yemeğin Üşüyormı yine ellerin bebeğim Bir şehir düşün içinden deniz geçen Sen o manzaranın en nadide yerisin Demekki sen o tablonun yüreğisin Belkide bir kar tanesindesin Bir sevda düşün ferhatlı şirinli Şirinyer parkında şirinimsin Şirince şarabında arama kendini Sen ferhadın yüreğindesin 15 01 2006 17 00 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yol söyle
Bir yol söyle sana gelen Pusulamdan Kaderimden Arınmış olsun taştan ittten çalıdan Günahszılığa gitsin Hep mutluluk dolsun Bir yol söyle sana çıksın Bir yolki kavuştursun bizi Kavşağında hayatın Bir yol ki cadeesinde begonyalar Balkonunda menekşeler olsun Bahar olsun gökovaya baksın Deniz olsun kenarında Arabamız kalmasın Bir yol söyleki sen olsun sonunda Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|