![]() |
![]() |
#41 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yere düştüm
İlahi bir aşka düştüm, Yüreğim yandı tutuştum. Buhar oldum göğe uçtum, Yağmur olup yere düştüm. Yere düştüm yere düştüm, Dost’a giden yol’a düştüm. Dost yolunda kök saldım, Filizlendim fidan oldum, Hem dal verdim yaprak açtım, Gölge oldum yere düştüm. Yere düştüm, yere düştüm. Dost’a giden yol’a düştüm. Baharım döndü hazana, Yağmur vurdu dolu dövdü. Döküldü tüm yaparaklarım, Dal kırıldı od’a düştüm. Od’a düştüm, od’a düştüm, Dost yolun’da od’a düştüm. Dumanım çıktı havaya, Bulut oldum ben semaya, Yağmurları serdim göğe, Damla oldum yere düştüm. Yere düştüm,yere düştüm. Dost’a giden yola düştüm.
![]() |
#42 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1528
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yol
Dün bu yol'dan geçtim ben, Gün batmak üzereyken, Ve aklım'da sen vardın. Dün bu yol'da giderken. Ağlar bir halim oldu, Gün bana zulüm oldu, Tükenmedi yollarım, Tükenen ömrüm oldu. Olsaydı bu yol sevdam, Çıkar gezerdim her an, Olmaz'dı gönlüm viran, Sen yanım'da olsaydın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|