www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-15-2007, 12:31 PM   #41
™SquaD™
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 44442
İtibar Gücü: 1321
Rep Puanı : 61
Rep Derecesi : ™SquaD™ will become famous soon enough

Aşk Mektubu
Sevgili Buket,
Artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları unzip etmenin zamanı geldi.Seni ram'ının alamayacağı kadar çok seviyorum. Sana karşı bütün protectlerim disable durumda.Seni ilk gördüğüm anda formatlandım. Bütün cache 'lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana öyle bir sistem transfer ettin ki, hiç bir komut artık beni senden ayıramaz. Senden başka her şey benim için bad command or file name. Seninle çoklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabileceğimi biliyorum. Senin megahertz'in beni de ateşliyor. Bakışların beni taa derinden scan ediyor. Sana çok güveniyorum, bu mektubumu başkasına forward etmeyeceğini de çok iyi biliyorum. Ben, seninle evlenmek istiyorum Buket. Seninle mutlu bir ağ yapılandırması oluşturmak istiyorum. TCP/IP , netBEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman ağ yapılandırmamıza Microsoft ağları için istemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir donanımcı var, kendimi senin için upgrade ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz; sana hiç bir şey insert etmeyeceğim. Evlenmeden önce DR NORTON'dan randevu aldım, ikimiz de usulen bir virüs taramasından gececeğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisanssız software 'lerle ilişkim olmadı. Senin için hardware 'i tas gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için software güzelliği hardware güzelliğinden önde gelir. Buket, seninle biz çok DVD'ler seyredeceğiz. Sana evlilik yıldönümünde 24 hızlı rewritable dvd alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nur topu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer Windows gezgini olacağız. Daha sonra da ver elini internet. Sana güzel görünmek için öyle çok çalışacağım ki, uç hafta sonra karsına yirmi bir inch plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin. Aksamları dizlerinin üzerinde bir laptop gibi yatacağım. Asla uyku moduna geçmeyeceğim Buket. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda klavye sabahlara kadar chat edeceğiz. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için screen saver, standbye modu vs. anlarsın ya acık dikkatli olmanı isteyeceğim. Salonumuzun bas kösesine babamın eski 8 MHz 10 megabaytlik 8088 bilgisayarını koyacağım, malum sark köşeleri bana hep çok sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 lik disketler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı aksamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uygulayacağız. Birbirimizden fikir download 'unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramızda ayrı gayri olmayacak, bu ağın Server'ı benim demeyeceğiz hiçbir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak. hadi gel, önümüzde paylaşıma açılmış bir hayat var. Seni istemek için Server ini gönderen o herifin sitesini crack ettim, anasını da hack edeceğim. Ben geleneklere sadık kalmak istiyorum seker Buketciğim. TV kartını kız tarafı alırmış. Seni, çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana amazon.com dan beş taşlı bir yüzük siparişi verdim bile. Nikahımızda da real player çalacak... Home page 'indekilere de çok selam, her baytını öpüyorum, CPU'm daima seninle. Not:CPU 'umdaki bu ateşi hiç bir fan söndüremez. Eğer connection isteğime reply etmezsen partition 'umu silip boot uma virüs bulaştıracağım.
Old 09-15-2007, 12:32 PM   #42
™SquaD™
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 44442
İtibar Gücü: 1321
Rep Puanı : 61
Rep Derecesi : ™SquaD™ will become famous soon enough

Günlük

* sevgili günlük,
herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan sadece brutus
kaldi.

( sezar )

* sevgili günlük,
bizim imparator iyice sapıttı. "ülkenin etrafına duvar örün!" diye
tutturdu. yok ebenin şeyi! bu adam ya ülke sınırlarını bilmiyor ya da
bizimle kafa geçiyor!

(mö 200, çinli bir mimar)

* sevgili günlük,
içimden bir ses aya gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta ikiz
kuleler yıkılacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne olduğunu bile
bilmiyorum. hayırlısı olsun...

(1550, nostradamus)

* sevgili günlük,
senden başka derdimi anlatabileceğim kimse yok! alt tarafı bir elma ya! bir
elma kadar değerim yokmuş.

(adem)

* sevgili günlük,
kraliçenin sponsorluğunda aylarca okyanuslarda dolandım, bula bula
hindistanı buldum. şansımı ... im! ben şimdi kraliçeye ne diyeceğim? Kafa
geçmez mi benimle, "kristof efendi hindistanı mı buldun, tebrik ederim!" diye.

(1492, kristof kolomb)

* sevgili günlük,
Bu yaz dayımın çiftliğine karga kovalamaya gidecekmişim, sınıftan biri
duysa tüm okula yayılır diye ödüm patlıyor ya!

(1891, selanik Mustafa Kemal)

* sevgili günlük,
bir yemin ettim ki dönemem.

(hipokrat)

* sevgili günlük,
aramızda kalsın ama, bizim stajiyer monica var ya, taş gibi şerefsizim!
şeytan diyor, at şunu oval ofise, kim nereden duyacak ki!

(2000, bill clinton)

* sevgili takvim,
yarın beni başbakan yaptılar. ben de ankaraya liman yaparak millete olan
borcumu ödeteceğim. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli hasülüsas,
hasülünas, hasülas, hasünilas, has...

(2001, çiller)

* sevgili günlük,
bu rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. ulan bir gece takılsam şu hatunla
duyan olur mu acep?

(1711, baltacı)

* sevgili günlük,
bugün çocuklara hediyeler dağıttım.

(31 aralık, noel baba)

* sevgili günlük,
bugün hava bulutlu. yağmur çiseliyecek galiba. romatizmalarım azdı. Uzun
sürmese bari.

(nuh peygamber)

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:38 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.