![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 14743
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() bu konu hakkında nasıl yorum yapılabilinirki anlamsız konusmaya bile degmez lütfen konuyu kapattın....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 15864
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 71 Thanked 61 Times in 19 Posts
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1554
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Alıntı:
HER ZAMAN ZAFERE KADAR YA İSTİKLA YA ÖLÜM CHE GUEVARA
![]() |
![]() |
#44 | |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1990
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Alıntı:
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçtaayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...
![]() |
![]() |
#45 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2565
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() sayın geceler,
işci partisinin site adresi,parti adresi,kuruluş tarihinin ve telefonunun bu partiyle ilgili sorunları burada tartışacağımıza göre tarafınızdan burada belirtilmesinin sorunuzla alakası nedir diye sormadan edemedim. "Muhteviyyatı Ülke bekasına tahkir içeren bir ideoloji asla kabul görmemelidir. Bu ideolojilerden biride Komünizmdir" BAŞBUĞ ATATÜRK. BAŞBUĞ ATATÜRK, komünizm'i,ülke bekasını tahkir içeren bir ideoloji olarak görmüştür.ileri görüşlülüğü tartışılamayacak ÖNDERİMİZİN üzerine laf söymeye ne hacet. bu sözü çok iyi bilen perinçek hala bu ideolojiyi savunuyor olduğuna göre, ki hala savunuyor mao kafalı.bunun adı ATATÜRK düşmanlığı,dolayısı ile vatan düşmanlığıdır. SCARFACE kandaşımın paylaştığı resimde de mehmetçiğe kurşun sıkan elleri fütursuzca,yüzsüzce,gülerek sıkmasından belli olmuyormu? yapacağımız en büyük hata ne olur biliyormusunuz? bu adamı ve bu zihniyetli insanları anlamaya çalışmak olur? çünkü onlar bile ne anlattıklarının bilincinde değiller. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 261 Thanked 168 Times in 83 Posts
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1990
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi :
|
![]() sana katılıyorum ama atatürkün başbuğ gibi bir sıfatının olduğunu bilmiyordum.????
![]() |
#47 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2006
Teşekkür Etme: 278 Thanked 713 Times in 478 Posts
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2474
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
bu resimden sonra hala ne tartışılıyor bence.solculuk veya sağcılık değil bu.********lik.
Beşiktaşlı olmak Gözyaşı Değildir akıp Gitsin, Bir Mevsim Değildir Zamanı Gelince Bitsin, Bir Heves Değildir Gelip Geçsin ve "BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin.. ![]() BeşiktAşımız ile ilgili son haberler ![]() ![]() Moderator başvurusu için tıklayın |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2565
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
![]() başbuğ=başkomutan
ben eski türkçeyi tercih ettim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() bazı arkadaslarım bahsetmısler zaten ..
komunizm dunyanın hıcbıyerınde artık uygulanmıyor. ne kadar sacma oldugunu kımısı canıyla kımısı malıyla gordu zaten... bıldıgım bısey warsa o da komunizmi getırmek ısteyenlerın para hırslarının oldugudur.. (sadece komunizm adına celısan dernekler partıler vs.vs değil kastım.) para babaları ve maşalar wardır
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 96 Thanked 62 Times in 35 Posts
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
kesınlıkle katılıyorum.. konudakı resimleri gordukten sonra hıçmı akıllara gelmez bu adam askerlere kursun sıkan ogretmenlerı cocukları katleden ınsanlıktan nasıbını almamıs mahluklarla bu kadar samımı olduktan sonra nasıl guveneceksın bu adama ... bunu ANLAMAMAK için ya kör olmak lazım ya sağır olmak lazım ya da APTAL ALINCAK GUCENCEK BISE YOK DOORUYA DOORU...
![]() TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun? [IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG] [IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG] Son düzenleyen: raja_; 07-06-2006, 02:17 PM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
unililerin sex partisi | zabandak | Türk Gizli Çekim | 0 | 03-09-2010 07:07 PM |
unililerin sex partisi | fulladultindir | Türk Video | 0 | 02-26-2010 09:13 PM |
unililerin sex partisi | adultcuk | Türk Video | 0 | 02-25-2010 11:56 AM |
'AKP de CHP de Yahudi partisi' | The JoLLy JoKeR | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-08-2007 07:28 PM |