www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Adult (+18) Yetişkinlere Özel > Adult eski arşiv

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-07-2006, 12:22 AM   #41
[email protected]@dii
Yeni Üye

rom@ntik.c@dii Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 14743
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : rom@ntik.c@dii is on a distinguished road

bu konu hakkında nasıl yorum yapılabilinirki anlamsız konusmaya bile degmez lütfen konuyu kapattın....
rom@ntik.c@dii çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-04-2006, 03:49 PM   #42
pr_x71
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 15864
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : pr_x71 is on a distinguished road

Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.
pr_x71 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-04-2006, 08:37 PM   #43
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1554
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

Alıntı:
İlk Gönderen pr_x71
Benİm BİldİĞİm BİrŞey Var.komunİzm KÜrdİstan Devletİ DeĞİldİr.komunİzm İŞÇİnİn,emekÇİnİn,haksizin Haklaridir.komunİzm GÜÇlÜnÜn Hakli OlmadiĞi,haklinin GÜÇlÜ OlduĞu Bİr DÜnya İdealİdİr.komunİzm Halktir.yaŞasin Hakkiyla YaŞanan Komunİz.kahrolsun Kapİtalİzm.
saolasın yoldaşım bunu bir de bizim örümcek kafalı insanlarımız anlasa

HER ZAMAN ZAFERE KADAR YA İSTİKLA YA ÖLÜM
CHE GUEVARA
Old 07-04-2006, 08:50 PM   #44
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1990
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen pr_x71
eşitlik ne zaman adalet olmuş....yapmayın..zenginle fakir olmasın herkes eşit olsun diosunuz peki zengine o paralar havadan mı gelmiş komünizm bu yüzden bana saçma gelio
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta
Alıntı:
İlk Gönderen scarface
Yorumsuz
ayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...
Old 07-05-2006, 12:51 PM   #45
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2565
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

sayın geceler,
işci partisinin site adresi,parti adresi,kuruluş tarihinin ve telefonunun bu partiyle ilgili sorunları burada tartışacağımıza göre tarafınızdan burada belirtilmesinin sorunuzla alakası nedir diye sormadan edemedim.

"Muhteviyyatı Ülke bekasına tahkir içeren bir ideoloji asla kabul görmemelidir. Bu ideolojilerden biride Komünizmdir" BAŞBUĞ ATATÜRK.

BAŞBUĞ ATATÜRK, komünizm'i,ülke bekasını tahkir içeren bir ideoloji olarak görmüştür.ileri görüşlülüğü tartışılamayacak ÖNDERİMİZİN üzerine laf söymeye ne hacet.

bu sözü çok iyi bilen perinçek hala bu ideolojiyi savunuyor olduğuna göre, ki hala savunuyor mao kafalı.bunun adı ATATÜRK düşmanlığı,dolayısı ile vatan düşmanlığıdır.

SCARFACE kandaşımın paylaştığı resimde de mehmetçiğe kurşun sıkan elleri fütursuzca,yüzsüzce,gülerek sıkmasından belli olmuyormu?

yapacağımız en büyük hata ne olur biliyormusunuz?
bu adamı ve bu zihniyetli insanları anlamaya çalışmak olur?
çünkü onlar bile ne anlattıklarının bilincinde değiller.
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 10:20 AM   #46
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1990
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

sana katılıyorum ama atatürkün başbuğ gibi bir sıfatının olduğunu bilmiyordum.????
Old 07-06-2006, 10:45 AM   #47
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2474
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen scarface
Konu geriye düşmüş, güncelleyelim biraz.
Fotoğraftaki şahıs günümüzde Türk milliyetçisi kesilen birisi... Ne yapıyor, askerlerimize kurşun sıkan eller ile gülümseyerek (mutluluktan adeta dört köşe olmuş halde) tokalaşıyor:

Not: Mesele o parti bu parti, bu görüş şu görüş değil; mesele karakter meselesi bence... Yoksa solcuyum diyen kişiyi daha çok severim ayrıca...

bu resimden sonra hala ne tartışılıyor bence.solculuk veya sağcılık değil bu.********lik.
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 01:30 PM   #48
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2565
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

başbuğ=başkomutan
ben eski türkçeyi tercih ettim.
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 02:08 PM   #49
raja_
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 96
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi : raja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to all

bazı arkadaslarım bahsetmısler zaten ..
komunizm dunyanın hıcbıyerınde artık uygulanmıyor. ne kadar sacma oldugunu kımısı canıyla kımısı malıyla gordu zaten...
bıldıgım bısey warsa o da komunizmi getırmek ısteyenlerın para hırslarının oldugudur.. (sadece komunizm adına celısan dernekler partıler vs.vs değil kastım.)

para babaları ve maşalar wardır

[IMG]http://summer_dance.**************/gifler/ates.gif[/IMG] YaptıklarımYapacaklarımınTeminatı...!
TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun?

[IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG]
[IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG]
raja_ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 07-06-2006, 02:12 PM   #50
raja_
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 96
Üye No: 14915
İtibar Gücü: 1571
Rep Puanı : 3110
Rep Derecesi : raja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to allraja_ is a name known to all

Alıntı:
İlk Gönderen DJIN
eşitlik ne zaman adalet olmuş....yapmayın..zenginle fakir olmasın herkes eşit olsun diosunuz peki zengine o paralar havadan mı gelmiş komünizm bu yüzden bana saçma gelio
adam zengin oluo komünizm dioki olmaz kardeşim sen güçlüsün fakirle eşit olcaksın ..(herkes neden eşit olsun ki emek aynı mı ki alınan sonuç ta aynı olsun..)ben burda bir rejimi eleştirdim arkadaşlar üstüne alınıp yannış annamasın düşünce özgürlüğü var bu ülkede sonuçta

ayrıca bu partiyi neden hala sawunuo bazı arkadaşlarımız anlamadım...parti lideri bööle siz düşünün partiyi...

kesınlıkle katılıyorum..
konudakı resimleri gordukten sonra hıçmı akıllara gelmez bu adam askerlere kursun sıkan ogretmenlerı cocukları katleden ınsanlıktan nasıbını almamıs mahluklarla bu kadar samımı olduktan sonra nasıl guveneceksın bu adama ...
bunu ANLAMAMAK için ya kör olmak lazım ya sağır olmak lazım ya da APTAL

ALINCAK GUCENCEK BISE YOK DOORUYA DOORU...

[IMG]http://summer_dance.**************/gifler/ates.gif[/IMG] YaptıklarımYapacaklarımınTeminatı...!
TeşekküreTıklaaDurmaHadiTıklasanaaaTıklaTeşekküreHadiKimiBekliyosun?

[IMG]http://summer_dance.**************/gifler/bloodani.gif[/IMG]
[IMG]http://summer_dance.**************/animationcoca753_1.gif[/IMG]

Son düzenleyen: raja_; 07-06-2006, 02:17 PM..
raja_ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı