![]() |
![]() |
#491 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mevsim Hep Bahardır Seninle
dün gece yıldız gibi yine düşüverdin gözlerime ışıl ışıl baktım seninle her yere bir prenses oldun sabaha değin girdin düşlerime ısıttın sıcacık ettin bedenimi attın beni sevda dolu ateşlere sen benim nefesim oldun yüreğime her şeyinle doldun senden önce ben kurumuş bir yapraktım gelişinle yemyeşil bir ağaç oldum rengarenk çiçekler açtım ne olursun beni soldurma ömrümce kim demiş ki? bir yıl dört mevsimdir diye bin ömrü birlikte geçirsek de mevsim hep bahardır seninle seni ay yıldız güneş yaptım gök yüzüme gece gündüz seninle olmak için rüya yapıp serpiştirdim seni *******ime uykularımda bile benimle olasın diye ölünceye değin 29.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#492 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mevsimler Bahar Açsın
inan ki her şey seninle güzelmiş sensiz mutluluk tez geçen bir yelmiş aylardır nerdesin? sen nerelerdesin? söyle sen de beni hiç özler misin? Bütün mevsimler bahar açsın bize seninle her an olalım diz dize sevgimiz o kadar derin olsun ki hiç kimse sökemesin köklerini inan ki her şey seninle güzelmiş sensiz mutluluk tez geçen bir yelmiş Hüseyin Erdoğan
![]() |
#493 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muhteşem Bir Aşk Şiirisin Sen
muhteşem bir aşk şiirisin sen her gün yazsam da seni bitiremem ebediyen ah! bir de seni yaşarken nihavent fantezi bestelersem ömrünce hem şairin hem de bestekarın olurum ben ben buralarda yanıp kavrulurken aşkının ateşinden şiirim çöl sıcağı gibiyim tutuşuyorum hasretinden ne olur sanki sen de bir gün karşıma çıkıversen yolumdaki bir köşeden bana sımsıkıcasına sarılıversen mutluluktan zıplarım havalara seni de alır uçarım kollarımda artık gecem bile gün olur sen yanımda olunca bırakmam seni bir daha hem de ömrüm boyunca 10.02.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#494 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muhteşem Bir Beste Gibi
sensiz gün mü geçer gece mi? hasretin zehirli bir kurşun gibi günden güne öldürüyor beni sensizliğim adeta kemiriyor içimi bil ki sarıya döndü yüreğimin rengi yokluğun yarı ölümün tam dengi şiirim iyi ki sevgimizin ahengi muhteşem bir beste gibi yoksa ben çoktan olurdum deli vallahi yakamı hiç bırakmazdı bir çırpıda boğardı beni azrailin eli artık göl oldu sevgimizin seli gönlümüzde esiyor bir bahar yeli ömrümüzce essin dursun deli deli sevdiğim şiirim inan ki şimdi sevdamızın sonu kavuşmaktır besbelli 18.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#495 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Muhteşem Bir Kadınsın Sen
ne de muhteşem bir kadınsın sen sana aşık olmamak için taş olmak gerekir senin bu güzelliğin karşısında yemin ederim çelik bile erir insan seni seyrede seyrede senin sevdanla olur çok ünlü bir şair bu nedenle bir türlü gidemedim senden daha veda ettiğim yerdeyim düşündüm taşındım da karar verdim işte bu sabah ben sana geri geldim birbirimizi seviyoruz bir kez daha deneyelim bak yaz da bitmek üzere boş kalmasın elim yüreklerimize sevgilerimizi serpiştirip ekelim günden güne sevdamızı daha da yeşertelim uzat ellerini artık sevgimi geri çevirme herkesin önünde beni sırtüstü getirip de sakın el alemi bana kahkahayla güldürme haydi o güzel ellerinle tut ellerimi de ne olursun aşkına beni yenik düşürme 25.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#496 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nadastaydı Sevgim
unutmuştum sevmeyi sevilmeyi sen adeta ezberlettin bana neredeyse tamamen yitirmiştim hayallerimi ne de güzel sen çıkıverdin karşıma bana delicesine sevdirdin kendini senin her gülüşünde çiçekler rengarenk açar gönül bahçemde senin her nefes alıp verişinde ben de buralarda soluklanırım sayende sevdanla ruhum canlanıyor hasretinle yüreğim yanıyor inan ki seni sevdiğimden beri ben de şaşırıp kalıyorum bu kalbim yokluğuna nasıl dayanıyor ben senin hem gecenim hem de gündüzünüm dünyaya gülen mutluluk yüzünüm sen benim ruhuma can veren yemyeşil baharımsın sensiz olamam yokluğunda yapamam inan ki sen benim yarımsın yaşadığımı sen gelince fark ettim bil ki nadastaydı yüreğimdeki sevgim şu anda kainatın en mutlusu benim seninle dünyaya yeniden geldim 10.10.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#497 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nazara Gelmesin
sevinçlerle çıkıp geldin dün sabah hüzünler bırakıp dönme ne olur benim kalbimde yanan bir ışıksın sakın bir mum gibi sönme ne olur her gün gönlümde açan çiçeğimsin papatyam nergisim orkidem sensin sen kalbimdeki en canlı rengimsin hiç solmayacaksın mahşere değin nazara gelmesin büyük aşkımız karanlığa gömülmesin dünyamız ölsek de ayrılmasın yollarımız hiçbir zaman bitmesin bu sevdamız Hüseyin Erdoğan
![]() |
#498 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne de Muhteşemdir Şairin Sevdası
ne de muhteşemdir şairin sevdası benim yüreğimdekidir sevgilerin hası ömrün boyunca elinden düşmesin aşk tası o harika kalbine asla girmesin şairin yası sen aşk nedir sevda nedir bilir misin? hiç uykusuz kaldığın oldu mu sabaha değin? akıttın mı bir pınar gibi göz yaşlarını yüreğine? terk edildiğini görünce düşlerinde olsa bile sevdiğinin resmi karşında ağladın mı günlerce? sen denizdeki dalgalar ben de sahildeki kayalar her vuruşunda senin adını kazıdıkça bağrıma sen bana vurup tatlı tatlı bedenimi okşadıkça yer yüzüne senden yayılsın en güzel kokular kolların bir dal gözlerin çiçek saçların yapraklar ben de senden yana ılık ılık esen bir rüzgar sensin gönül bahçemdeki goncalar zambaklar ne olursun sen de bir tek bana kokuver ey yar 21.02.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#499 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Düşlerimde Ne de Hayallerimde
o güzel yüreğinde hiç olmasın tasa mutluluk ve sevinçler ışıldasın dünyanda ömrün boyunca şairlerin yaşadığı şehirlerde kar yağsa da günlerce çöl sıcaklığı hissedilir o güzel kentin her yerinde dilerim sen de mutlu yaşarsın ömrünce sakın beni hiç merak etme sen beni sevmesen de bil ki ben mahşerde bile seni hiç üşütmeyeceğim ne düşlerimde ne de hayallerimde sıcacık olacaksın yüreğimde 11.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#500 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Güneş Isıtır Beni Ne de Ateş
sen bu dünyada benim için pırıl pırıl bir günsün sıcacık bir güneşsin güzellikte kainata tek eşsin gözlerimde ışık gönlümde baharsın bil ki kalbimin tiktaklarında bir tek sen varsın sen atarsın sen bir yıldız bir prenses gibisin herkes senin önünde saygıyla eğilsin sen her sabah benim gönül bahçemde yeniden rengarenk açan bir çiçeksin ölünceye değin solmasın senin bir tek rengin dün gece yine pespembe girdin rüyama bu sabah bir güneş gibi gene sen doğdun dünyama uyanır uyanmaz sen düştün hülyama ne olursun sen de benden yana gülümse de ısınayım sıcacık olayım buralarda ne güneş ısıtır beni ne de ateş bana gerekiyor senin gibi bir eş sen benim yüreğimde ömrümce bir gün bile sönmeyecek yangınımsın inan ki sevdiğim hasretim mahşerde bile sürüp gidecek tek aşkımsın 15.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|