![]() |
|
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3340
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uc mahkum cezaevi yolundadir. Her birine, hapiste gecirecekleri gunler
icin bir esya getirilmesine izin verilmistir. Otobuste, biri digerine doner ve sorar: - Eeee sen ne getirdin ? Diger mahkum bir boya kutusu cikarir ve bununla her seyi boyayabilecegini soyler. Ikinci mahkum bir deste iskambil kagidi çikarir. "Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kagit oyunu oynayabilirim." Ucuncu mahkuma merakla sorarlar: - Sen ne getirdin ? Adi Temel olan ucuncu mahkum bir kutu cikarir ve gulerek: - Bu orkidleri getirdim. der. Diger iki mahkumun kafasi karismistir. Merakla sorarlar: "Bunlarla ne yapabilirsin ki?" Temel siritir ve elindeki kutuyu gostererek, - Kutuda yazdigina gore, bunlarla ata binebilir, Yuzmeye gidebilir, hatta paten kayabilirmisim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SOSYAL adalett......
Bundan bir kac on yil önce genç bir Türk isadami Güney Afrika'da is gezisinde. Her sey umdugundan daha basarili ve çabuk gelismis. Sözlesme bile imzalanmis. Dönüsüne tam bir gün var. Büyük sinemalardan birinin önünden geçerken dikkatini "Ghandi" filmi çekiyor. Hani su bol Oscar'li uzun film. Hemen taksiden iniyor ve dogru gisenin önündeki kuyruga. Insanlar tuhaf tuhaf, bakiyorlar genç isadamina: - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, nereden anladiniz? - Burada beyazlar kuyruga girmezler, onlar dogrudan giseye gider biletlerini oradan alirlar. Adam biraz mahçup, tüm kuyrugu geçip gidiyor giseye. Evet... beyazlar için ayri bir pencere: -Iyi günler efendim, bir koltuk rica ediyorum, arkadan ve ortadan lütfen. Gisedeki kiz saskin: - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, nereden anladiniz? - Burada beyazlar, koltukta degil, balkonda otururlar. - Peki bir balkon lütfen. Adamcagiz, balkonda filmi seyretmeye devam eder etmesine de, Güney Afrika'da bizim sinemalar gibi "Frigo buz, Frigo buz" uzun uzun aralar yok ki; . Etraf karanlik, herkes filmi izliyor, dayanamaz ve ayaga kalkmaya karar verir. Tam kalkacak, yandaki sorar: - Nereye beyfendi? - Hiiç... Tuvalete.. - Beyfendi, siz yabancisiniz galiba ? - Evet, ama nereden anladiniz? - Burada beyazlar, tuvalete gitmez ki, balkondan asagi iseyiverirler. Adam iyiden iyiye saskin, tek güvendigi etraftaki karanlik. balkonun korkuluklarina dayanir ve tam çisini ederken, asagidan bir zenci seslenir: - Heeey yabanciii...!!! Adam iyiden iyiye saskin, karanlikta ve sadece çisinden tanindigi için ürkmüs... asagidaki devam eder: - Insan sadece birinin kafasina etmez ki, söyle bir serpistirir. Bu memlekette sosyal adalet var, sosyal adalet!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() **Kucuk oglan huysuz, annesine soruyor: Erotik ne demek? Anne öfkeyle:
Bana aptalca seyler sorma ben 9 cocugu buyutmekten yabancı dil ogrenmeye fırsat mı bulabildim.. **Amca bey ortaokul ogrencisi iki yegenini ziyarete gidiyor. Ikiside ellerindeki kitaplara dalmislar. Birine soruyor: Buyuyunce ne olcaksın? Gururla cevap veriyor: Fizikci. Diger yegenine soruyor, seks dergisine dalmis vaziyette: Ben sadece buyumek istiyorum. **Ogretmen bayan soruyor: Leylekler yaz sonunda neden Afrikaya ucarlar? On sıralardan biri: Cunku Afrikalı zenciler de cocuk sahibi olmak ister. **Anne, babasıyla birlikte sinemadan donen cocuğa soruyor: Film nasıldı begendin mi? Cocuk: Evet cok hostu. En hosuda yanındaki kadının babama tokat atmasıydı. **Şirkette iki bayan yakışıklı memur hakkında konuşuyorlar.Biri: Kesin bekar. Digeri: Nerden biliyorsun? Cevap: Ise her sabah baska yonden geliyor. **Kasiyer kız uzgun, cazibesini kaybettigini dusunuyor. Arkadası nedenini soruyor. Cevap: Erkek musteriler paranın ustunu sayıyorlar artık. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ve Dursun bir filme gitmişler. Filmin heyecanlı
anlarından birinde, adamın biri, bir atın üzerinde uçuruma doğru gidiyormuş. Dursun Temel'e dönmüş ve -"Pence uçirumdan aşaği düşecekler" demiş. Temel de -"Düşmeyecekler" demiş ve iddiaya girmişler. Sonuçta atlı uçuruma düşmüş ve Dursun iddiayı kazanmış ve Temel'e dönmüş: -"Temel ben hile yaptum, bu filmu daha önce seyretmiş idum..." -"Ula Dursun, pende seyrettum da adamin ayni hatayi bir daha yapacağunu zannetmiydum!" Bu elektronik posta ve ekleri sadece adreste belirtilen kisi veya kurulusun kullanimi icin gonderilmektedir. Bu mesaj tarafiniza yanlislikla ulasirsa, lutfen gonderen kisiyi bilgilendiriniz ve mesaji sisteminizden siliniz. Mesajda ve eklerinde yer alan bilgilerin her ne sekilde olursa olsun ucuncu kisiler ile paylasilmasi hukuki ve cezai sorumluluk dogurabilir. T. Halk Bankasi A.S.'nin bu mesaj ve eklerinin icerigi ve yayimi ile ilgili hicbir sorumlulugu bulunmamaktadir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() SARIŞINLARA SATIŞ YAPMIYORUZ
Genç ve güzel sarışın, alışveriş merkezinin beyaz eşya reyonuna girer ve satıcıya sorar: - "Su küçük televizyonu almayı düşünüyorum, fiyatı nedir ?" - "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz.!" Genc kadın sinirlenir, evine gider, saçının rengini değiştirir ve ertesi gün mağazaya geri gelir, ayni satıcıya yaklaşır ve: - "Şu küçük televizyonu satın almak istiyorum." der - "Kusura bakmayın hanımefendi sarışınlara satış yapmıyoruz !!!!" Kadın iyice sinirlenmiştir, soluğu bir kuaförde alır, bu defa köklü bir değişiklik yapar, hatta makyajından,göz rengine o tam bir esmer bombadır artık.. Aynı mağazaya gider, aynı satıcının yanındadır ertesi gün: - "Su küçük sevimli beyaz renkli televizyon ne kadar ???" - "Kusura bakmayın hanımefendi, sarışınlara satış yapmıyoruz" - "İnanmıyorum, nasıl anladınız sarışın olduğumu, üç gündür kendimi esmere cevirmek için yapmadığım kalmadı!" - "Hanımefendi 3 gündür satın almaya calıştığınız şey Mikrodalga fırın!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Başçavuş Albayı tutuklayacakmış
Albay, binbaşıya: -Yarın güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir şey değildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceğim. Şayet yağmur yağarsa, tabii bir şey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalı talimgaha götürürsün. Binbaşı, yüzbaşıya: -Albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay değildir. Şayet hava kapalı olursa bir şey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapılacaktır. Yüzbaşı, teğmene: -Albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulmasının açılış merasimi yapılacaktır. Şayet yağmur yağarsa ki bu durum pek görülen bir olay değildir, Albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teğmen, başçavuşa: -Yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. Kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir. Basçavuş, askere: -Yarın sabah saat dokuzda kapalı talimgahta Albayı tutacağız. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun. Askerler kendi aralarında: -Yarın sabah bizim başçavus |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!" Bush, gülerek yanitlar: "Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?" Temel düsünür: "Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!" Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak: "Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der. "Hmmm..." der Temel: "Sizu pir süre sonra arayacagum." Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar: "Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!" Bush, ilgiyle sorar: "Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..." Bush güler: "Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!" Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir: "Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum." Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar: "Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum." Bush merakla sorar: "Neden?" Temel, moralsiz bicimde yanitlar: -"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk akşam eve gelmiş ve babasına ; "Baba hayat bilgisi dersinde yonetimleri işliyoruz, bana demokrasiyi anlatır mısın? " demiş. Babası; "Anlatmasına anlatırım yavrum, ama senin bazı tanımları bilmen gerekiyor." demiş. "Bak şimdi benim fabrikam var ve eve para getiriyorum, ben kapitalistim. Paranın nasıl harcanacağına annen karar verir, o hükümet. Hepimiz senin için yaşıyoruz, sen halksın. Beşikteki kardeşin, gelecek. Hizmetçimiz ise işçi sınıfı. Sen bunları öğren. Ben sabah sana demokrasiyi anlatırım" demiş. Gece çocuk uyanmış bir bakmış ki küçük kardeşi altını pisletmiş ve durmadan ağlıyor. Hemen anne ve babasının odasına gitmis. Annesi horul horul uyuyor. Uyandırmaya çalışmış ama başaramamış. Babası yatakta değil, geçerken hizmetçinin odasına bir bakmış ki hizmetçiyle babası sevişiyor. Çaresiz dönüp yatmış. Ertesi sabah babası "Gel oğlum sana demokrasiyi anlatayım." demiş. Çocuk: "Gerek yok baba, ben artık biliyorum" yanıtını vermiş ve anlatmış; "Kapitalistler işçi sınıfını! becerirken hükümet uyuyor, halk endişeli, gelecek ise b.k içinde."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
- Ne var sizin karnınızda teyze, Kadın: - Çocuğum var evladım, diye cevap verir. - Sizin çocuğunuz mu? - Evet - Onu seviyor musunuz? - Evet - Çok mu seviyorsunuz? - Evet evladım. - Öyleyse neden yediniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika'da yasayan bir cocugun 100 dolara ihtiyaci olur.
Bu 100 dolara sahip olabilmek icin günlerce, *******ce dua eder.Sonunda ulasamayinca Tanri'ya mektup yazmaya karar verir. Amerikan Posta Idaresi, üstünde yazili adres olarak sadece "Tanri, ABD" olan mektubu Bay Baskan'a vermeye karar verir. Baskan mektubu alinca cok hoslanir, cok duygulanir fakat 100 dolar yerine 5 dolar koyar. 5 dolarin kücük bir cocuk icin yeterli olacagini düsünür. Cocuk gercekten de 5 dolara sahip olmakla tatmin olur ve Tanri'ya tesekkür mektubu yazmaya koyulur: -"Sevgili Tanrim, parayi yolladigin için tesekkürler. Ama mektubu Beyaz Saray üzerinden yollamissin ve tabii her zamanki gibi oradaki **** de 95 dolarini kesip silah almis olmali. Bana 5 dolar ulasti. Yine de tesekkürler." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|