![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hangi renkle sevsem seni?
Kırmızıyla nefret edip, sonra uyusam kan ter içinde? Kara kara düşünsem karamsarlaşsam. Sonra sevsem seni; hiç aydınlanmayacak karanlıkta bile yinede sevsem. Nefret ede ede... Sarsam seni tüm hastalığımla Sapsarı olsam zarar versem en içten kahkahalarımla yinede bırakmasam Pespembe olsam, yapmacık yapmacık yalan söylesem sana kandırsam? Yanaklarım pespembe olmadan. Anlamasan; masmavi sevsem seni? Hiç bulamayacağım huzur içinde olsam. Hayal kursam huzur bulsam Yinede vazgeçmesem; nefret etsem mavilikler içinde; kussam içimi rahatlasam. Sonra yeniden içime atsam. Katmer katmer olsam yeşersem Yeniden filizlenip yemyeşil olsam? Yaksam yeşili. Kararsam; dönsem dolaşsam yinede nefret etsem. Arasam bulsam yinede sevsem. okşasam bembeyaz örtülerde son kez baksan; Göremesen göremeyecek olsan. Bembeyaz örtülerde kararsam?
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ağlamak yakarmak tövbe etmek çok geç,
Artik zamanı geldi bak bekliyor seni Hazır olmanı değil anını bekliyor... Sen anlamıyorsun belki ama beklenen sensin, Ya yatak döşeklerinde ya bi kazada yada sapa sağlamken Çayını yudumlarken gelir bulur seni... Sen farkında bile olmazsın neye uğradığını şaşırırsın Can bedenden çıkınca anlarsın, Kim bilir belki de yapacak çok isin vardı, Belki de ödenecek borçların; Onları yetim bırakana mı Onların üstüne bıraktığın yüke mi yanasın, Yoksa o apansız gidişine mi... Çok geç artık Geri dönmek istersin ama dönemezsin, Kalplerini kırdığın insanların kalbini alamadığıma mı Arkandakileri çaresiz bıraktığına mı Yoksa gidişine mi yanasın... Her şey belirsiz Geçim derdi derken bide bu geldi buldu seni Nereye gideceğini merakla bekliyorsun Hesapların soruluyor Azap mı çekeceksin çeke bildiğin kadar Yoksa keyfini mi süreceksin süre bildiğin kadar... Azap çekerken belki düşüneceksin Allah’ım ben iyi kulun değildiydim diye Hep kendini suçsuz göreceksin, Ama keyif sürerken düşünmeyeceksin Belki de aklına bir soru bile gelmeyecek aklına Ama sabırla bekliyor olacaksın...
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben senden değil sevgiden yanayım,
Ben yalanlardan değil gerçeklerden yanayım. Hayatta üç doğru vardır bir insan doğar, yasar ve olur. Ağlayarak doğar, umutlarıyla yasar ve çaresizce olur. Benim gönlüm yalan umutlarla yasamaz, aşkını gözü yaşlı değil gururla oldurur! Yasamak çok güzel eğer her karanlıkta küçük bir umutla doğabilirsen. Hayata bağlanmak senin elinde mücadelenle savaşını gösterebilirsen Başaramamak çaresizlik değildir, Çaresizlik pes etmektir. Yemin ediyorum ne olursa olsun kanımın son damlasına kadar mücadelem hiç bitmeyecek. Kirlenmiş hayallerimi temiz bir sayfayla beyazlatacağım, Lekelenmiş aşkımın ihanetine göz yumup ağlamayacağım. Ne olursa olsun aska küsmeyeceğim! Hayat sevince güzel, bu yüzden senin için bile kalbimde nefret beslemeyeceğim.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine senden yine geçmişten bahsettim
Elele yürüdüğümüz caddeler den Tavla oynadığımız bebek kahve den O güzel ğözlerinden sımsıcak ellerin den Bugün yine senden söz verişlerinden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Nasıl tükettiğimiz zamanı anlama dan Aramızı yapan doslardan arkadaşlarımız dan Gümüldür den, Yeşil yurt dan, Kozyatağın dan Of be yaşayamadığım senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Doğum gününde yaptığımız ilk dans dan Heyecanla ilk öptüğüm kiraz dudakların dan Bana o masumcu masum bakışların dan Soldurduğum gülüm senden bahsettim... Yine senden yine anılardan bahsettim Ellerimde büyüyen tomurcuk çiçek ten Seni kaybetmeye dayanamam deyişin den Benim olurken söylediğin sözler den Ah be değerini bilemediğim senden bahsettim... Yine senden yine geçmişten bahsettim Ayrıldığımızda gurur yapmamız dan Geri dönüşü olmayan hayatlarımız dan Sana olan, hep kalan sonsuz aşkım dan Ahiretde kavuşacağım senden bahsettim...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine bir çift güzel göz,
Ve o iki güzel gözün gölgesinde Yine esaret!! Biraz cesaret... Haykır sevdiğini gönüle, Hayır sus! Sadece sev! Evet, sus sade sev! Abartma, aldatma kendini, Öyle sev! İsteme hiç bir şey! Hesap sorma! Yorma, yorulma! Sadece sev, sade sev! Hiç bitmesin sevgin, Başlamasın ki bitmesin! Başlayan her şeyin bir sonu var, Sonsuz olsun! Sakla, bulunmasın, Bilinmesin ki unutulmasın! Yok, et hatta sende bilme ki, asla unutmayasın!
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ezgilerde saklıydın sen
Bir fısıltıydın kulaklarda Satır aralarına gizlenmiştin Bir izdin sokaklarda Düğüm olmuştun yüreğimde sen Şimdi bir sancı şakaklarda Yaş olmuştun gözlerimde kanayan Silinip gitmiştin her yok oluşun ardından.
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Başka bir kalp mi çaldı gitti yüreğini?
Yoksa beynini kavuran başka bir kalp mi? Başka bir el mi deydi yüreğine? Yoksa yüreğin mi gitti başka ellere? Gözlerin mi ağladı onsuz? Sözlerin de mi acı veriyor artık sana? Gözlerin ağlamak istiyor kalbin izin vermiyor mu? Mecazen mi yok oldu kalbin? Yoksa yok olmak mecaz mı senin için?
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Günler geçtikçe gözyaşlarım şelale gibi çığrıyordu.
Gözlerimin içine yıldızlar kadar parlayan biri bakıyordu. Pırıl,pırıl,çiçeğimdin,aşkımdın,canımdın sen benim. Sevgilimdi hayatımın anlamıydı o deniz mavisi gözlerin. *******i rüyalarımda hep adını sayıklıyordum Geçmişimi düşündüğümde ise içine dalıp çıkamadığım derin boşluğa dalıyordum Gülüm ben seni günlük değil bir ömür boyu seveceğim İki elim kanda olsa bile sen çağır yar ben döneceğim. Cananı seven gözler yalan söylemez Ölümüne yanan bu ateş derman dinlemez Aşıkların aşığı mecnunun yüzü bir gün olsun gülmez Sönmez gülüm bu yanardağ misali sönmez. Senden sonra benim hayatım meçhule döndü Dertler yüreğime bir ateş gibi çöktü Sevemedim gülüm senden başka yar sevedim Çok uğraştım ama hiç kimseye seni seviyorum diyemedim. Gülüm bir gün pişman olupta mecnunu ararsan Kırlarada dolaşıp kırmızı güllere sorarsan Gökyüzüne bak orda ışıl ışıl parlayan bir yıldızla tanışacaksın Gülüm o yıldızla elbet bir gün rüyalarında cennette buluşacaksın.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasıl emektir bu bahsettiğim,bir seher tanırdım güçlü kuvvetli bir seher
tanırdım aslan yürekli bir seher tanırdım çok cesaretli tanıdığım bu kızın bir evi vardı tabağı çanağı yatağı vardı sessiz sedasız geçen hayatı vardı. Birde onu çok seven ailesi vardı cesurdu hiç kimseden korkmazdı ağlamazdı. Tüm hayatı sessiz sedasız yavaşça karardı girdin onun ufak dünyasına sen kolunu kanadını kırdın çalıştırmayıp kendine bağladın. Yavaş yavaş onu sensiz olamaz yaptın şimdi bir seher tanıyorum korkak bir seher tanıyorum ürkek bir seher tanıyorum kimsesiz bir seher tanıyorum zavallı sana soruyorum ona eski cesaretini vere bilirmisin ya dayanma gücünü ailesinin bilmez bildiği sevgisini evini geri vere bilirmisin ona. Eski huzuruna döndürebilir misin ya heba olan yıllarını ve bir seher gördüm düşünceli bir seher gördüm öfke dolu bir seher gördüm selam söyleyen ve seni asla affetmeyen şimdi ise sana lanet eden bir seher görüyorum.
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdiğim güvenme güzelliğine
Seninde saçların tarumar olur, Aldanma talihin pembe rengine Hayatın uzun bir intizar olur. Sevdiğim insanlar hep doğarken ağlar Çiçeklerle açar,sularla çağlar Reh güzarı olur bahçeler bağlar Dört mevsim içinde bir bahar olur. Sevdiğim bak bir yanda gülen Bir yanda gözünün yaşını silen, Kimi benim gibi erir derinden Kimi senin gibi bahtiyar olur. Sevdiğim seninde geçer zamanın Ne şanın kalır,ne hüsnü-anın Böyledir kanunu kahpe dünyanın Sonunda isimsiz bir mezar olur!..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 33 (0 üye ve 33 misafir) | |
|
|