![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57996
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Paylaşamam Hiç Kimseyle
Yalnız akşamlarımda, tanıdım seni. Akıyordu gözyaşlarım, ırmak gibi. Güneş gibi doğdun, getirdin sevgini. Ağlamıyorum artık, seviyorum çünki. Hayatım değişti sevdiğimden beri. Seninle yaşadım aşkın en güzelini. Her sabah kollarında uyanmalıyım. Sıcaklığın bedenimde, sevgin içimde. Yakmalıyım seni, tüm ateşimle. Gözlerin görmemeli, hiçkimseyi. Yalnız ben olmalıyım hayatında şimdi. Seni paylaşamam hiçkimseyle. Sen benimsin, sevgin de benimle. Aşkından yandım mecnun misali. Bana çıkan yoluna bile aşığım inan ki. Sensiz nefes bile alamıyorum şimdi. Soluğum kesiliyor seni düşündüğüm anda. Artık *******im, ölmeyecek hayatımda. Yollara, taşlara yazdım ismini. Seninle yaşamalıyım hayatın en güzelini. Ölüm bile ayırmamalı hiçbir zaman bizi. Sana sevgim sonsuzluktur benim için, Sonsuzluğa bile ulaşılır ama aşkımıza asla. Seni seviyorum çok büyük bir aşkla. Aşk değil mi yazdıran bunları bana. Belki birgün birlikte olduğumuzda. Güleceğiz tüm yaşadığımız hatıralara. Canımdan bir parça oldun hayatımda. Herkes kıskanacak bizi mutlu olduğumuzda. Seni paylaşamam hiçkimseyle arzularımla. Sen benimsin çünki, tüm yaşantımda. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Seni Sen De Sevdim Ben
Farkında değildik birbirimize bakarken, Anlamadan sevgi doluyordu ruhumuza, Gözlerimiz konuşuyordu biz susuyorduk. Şaşkındık belki, sevgiyi arıyorduk. Karıştı düşüncelerim anlamsızlaştı birden, Ben sen de sen ben de yaşarken, Aşkta yolunu şaşırdı ben kaçarken. Rüya değildi birlikteydik işte, Seni hissetmekte güzeldi yüreğimde, Bilseydin o anda bende ki fırtınayı, Yağmur olup yağmak istedim yüreğine, Ateş olup yakmak istedim sende ki seni, Arada ki engeller, hep karşımda.. Bitmiyor tükenmiyor yalnız yüreğim ağlıyor. Hayat bilmecelerle doluyken çıktın karşıma, Gözlerin gözlerimdeyken erimek istedim. Çağlayanlar gibiyken aşk, gönlüne akmak, Sevdayı sen de doyasıya, yaşamak istedim. Ellerini sevdim gözlerini sevdim seni sevdim. Bana bakarken dudaklarında ki gülümsemeyi, Seni sen de sevdim ben, seni sevdim. Şiirlerimle yansıttım sevgimi doyasıya sana, Dizelerimi sundum kadehlerde, tüm aşkımla, Kıtalara bölündü sevdam, uzaklarda olsanda, Biliyorum hissedeceksin yüreğinde, Duyacaksın sana her seslendiğimde, Sesim çıkmayacak belki yine, Bakışlarımdan anlayacaksın gözgöze geldiğimizde. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum
seni sevmekten bıkmadım usanmadım. çünki seni çok büyük tutkuyla sevdim. ruhum, kalbim, bedenim sana aitti herzaman. düşüncelerimde seni andım yaşayarak. seni görmeden sevdim yaşatarak. sen uzakta da olsan, içimde bir alevdin. hiç sönmeyen bir alev, beni yakan bir ateştin. resmin karşımda, ona bakıyorum herzaman. senin haberin yok ama öpüyorum dudaklarından. içimde ki fırtına, gün geçtikçe çoğalıyor. bitmek bilmeyen günler, günleri kovalıyor. sızlıyor kalbimin bir köşesi, sevgimse çoğalıyor. sevdiğim gel artık, yetmez mi beklediğim. ben sana tutsak sen bana tutsak.. seni seviyorum biliyorsun büyük bir aşkla özlediğim. kalbim yerinden fırlıyor seni düşündüğüm anda. seni çok seviyorum anlasana. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum Aşk
aşkın söyletir beni, feryatlara boğar her dem yüreğimi. sevda çekmek zor be dostum. çekmeden bilemezsin ki. bir yürek yangını gelir derinden. ağlatır sızlatır ne gelir elden. birkere düşmeye gör içine, yanarsın alevlerle, benzemez hiçbirşeye. bir ceza mı bu Allahtan. tam sevmeyi unutmuşken. çıktın karşıma bir mecnun gibi, sevda bir kenarda dururken. yıldızlar gibi ışıl ışıl sığar gönüle. yağmur gibi damlalar, hep gözlerinde. güneş gibi yakar anlamadan, nasıl bir sevda bu öyle taşar ki aşktan. divane bülbül gibi uçtum kondum yüreğine, bir gül oldun kıyamadım koparmaya, gömdüm sevgini, taa içime. anlamsız geçen günlerimde, nur gibi ışıdın gönlüme. yalnızlığın güneşi oldun öyle doğdun ki yüreğime. seni seviyorum aşk, sevgimi de getirdin doğan güneşle. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Seviyorum Atam
Senin yokluğuna ağlıyarak büyüdüm ben Atam. Çocukluğumdan beri hep bir boşluk var ruhumda. İçimdeki acın ise, on kasımlarda dahada artıyor. Doldurulması imkânsız, beni geçmişe götürüyor. Her tarih sayfasında seni okuyorum sayfa sayfa. Gözümde ki yaşlar dinmiyor hep gözpınarlarımda. Sana olan özlemim daha da artıyor okudukça. Bizler için yaptıkların çok büyük görüyorum yaşadıkça., Küçüklüğümden beri ağlarım sesini her duyduğumda. Seni yeni yitirmiş gibi, acın taze içimde hâlâ.. Ürperir ruhum, karışır sevginle birlikte. Sensizliği hissederim seni her düşündüğümde. Senin ilkelerinle, lâyik cumhuriyetinle büyüdüm ben. Yolum senin yolun, ışığın parlıyor ülkemin üstünde. Kalbimdeki milliyetçi duygular, herzaman içimde. Seni seviyorum Atam, sevgin bitmeyecek ömrümce. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Sevmek Güzel
bana verdiğin en büyük hediye, aşkındır sevgilim. tatmadığım bir aşk girdabına düştüm sayende. bocaladıkça aldı içine, yuttu beni sevginle artık çıkmama imkan yok yandım hasretinle. ömrümce camdan kalbim kırıldı tamiri imkansız bir şekilde. onu sen onardın yeniden doğdum seninle. şu an mutluyum aşkın doruklarındayım sevgimizle. dün benimdin herzaman benim olacaksın ömrümce. gözlerimin yaşına bakma mutluyken de ağlar insan öyle değil mi. durduramıyorum haylaz yağmurları, seni seviyorum çünki. çığlıklar atmak istiyorum deliler gibi şimdi. birlikte boğulduk bu aşk serüveninde. sevdamız yazılacak herkesin kalbine binlerce kere. herzaman anılacak, biz öldükten sonra bile. hayatım senin, seninki de benim ömrümüzce. kıskanılacak bir aşk, herkes sahip olabilir mi sence. fırtınalar dindi tatlı bir mutluluk esiyor içimde şimdi. seni düşünmediğim an yok en çok yatağım da tabii. gözlerimi kapattığımda hayalimde yaşatıyorum sevgimi. aşkından yansam da seni sevmek güzel inan ki. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni Unutmayacağım Çitlenbik-Hikaye
Avuçlarımın arasındaydı ufacık ve titriyordu zavallı şerçe kuşu. Alışverişten döndüğümde bahçede duydum sesini. Elimdekileri bırakıp hemen bahçeye koştum. Yerde yatıyordu. Belli çaresizdi. Karşıdan gelen bir kedi, sanki yalanır gibi yaklaşıyordu serçe kuşuna. Yerden taş aldığım gibi fırlattım olduğu yere. Nasıl kaçacağını bilemedi. İşte avuçlarımdaydı. Ürkek bir şekilde bağırıyordu. Aceleyle eve gittim. Eskiden kalma kuş kafesine koydum önu. Annesini arıyordu sanki.. Keşke dilinden anlayabilseydim. O da bebekti işte. Ancak annesi anlardı dilinden. Evde kuş maması vardı. Tekrar elime aldım serçeyi, beslemeye başladım. Acıkmıştı. yerken yüzü gözü mama içinde kalmıştı. Bir yandan içimde bir sızı, bir yandan kediye kaptırmadığım için, bir mutluluk vardı. İsmini çitlembik koymuştum. Ertesi gün çitlembiğin sesiyle uyandım. Kafesin yanına gittim. Su içiyordu. Ne güzel kendi başına su içebiliyordu. Yine elime alıp seve, okşaya mamasını yedirdim. Bu sefer büyük iştahla yiyiyordu. Sanki bebeğimi besler gibi mutluydum. O yedikçe ben doyuyordum. Aradan zaman geçtikçe, tüyleri harika bir şekil almaya başlamıştı. Bulduğumda ise bedeninin çoğu tüysüzdü. Çitlenbik alışmıştı bana, elime alır sever, okşardım. Hiç sesi çıkmazdı. Bir gün uyandığımda kafesin kapısından bana seslendiğini gördüm. Gözünü ben de açmış ve ilk beni görmüştü. Koltuğa oturdum. Geldi omuzlarıma kondu. Ötmeye başladı. Ben de onunla durmadan konuşuyordum. Sanki o da anlıyor gibi, bana cevap veriyordu. Büyümüştü artık. Günlerim onunla geçiyordu. Dışarda ki ağaçlardan kuş sesleri geldiğinde o da başlıyordu ötmeye, dışarı çıkmak ister gibi cama uçuyordu. Doğaya ait bir kuşu evde tutmam günahtı. Onu doğaya tekrar bırakacaktım. Bir öğle saati, birsürü serçe evimin önünde ki çınar ağacına konmuştu. Hep birlikte harika şarkılar söylüyorlardı sanki. Çitlembiğe elimi uzattım. Çekinmeden avucumun içine geldi. Camı açtım. Haydi çitlenbik. senin yerin arkadaşlarının yanı dedim. Avuşlarımın arasına bir gaga attı. Öpmüştü elimi. Sonra koşar gibi, ağaçlara uçtu. Birden diğerlerinin arasına karıştı. Tanıyamıyordum onu. Hangisiydi benim çitlembiğim. Elim onu uçurduğum gibi kalmıştı. Bense şaşkınlıkla serçeleri seyrediyordum. Birden birsürü kuşun içinden çitlembiğim geldi ve elime kondu. Bebeğim gelmişti işte. Öptüm onu. Senin yerin arkadaşlarının yanı dedim. Tekrar elime bir gaga atıp uçtu. Sürü halinde ki serçelere karıştı. Bir süre sonra hep birlikte ağaçtan gittiler. Alışmıştım çitlenbiğe, evde gözlerim onu ve avuçlarımda ki sıcaklığını arıyordu hep. Ama herkes ait olduğu yerde olmalıydı. Aradan bir hafta geçti. Gözlerim herzaman çınar ağacına gelen kuşların arasında onu arıyordu. Ve üzgün bir şekilde pencereyi kapatıyordum. Birgün sabah kahvemi içerken, cama tık tık bir şeyle vurulduğunu hissettim. Evim üçüncü kattaydı. Kimse uzanıp vuramazdı. Pencereye doğru gidip açtım. Çitlembik gelmişti. Şaşkındım. Gözümde ki yaşlara mani olamıyordum. Elimi uzattım. Yine avuçlarımın arasında sıcaklığını hissediyordum. Ne güzeldi sevdiğinde sevilmek. Hem de bir kuş tarafından. Elime gaga atmadan gitmedi yine. Ona uzattığım eli unutmamamıştı çitlenbik. Arada bir ay geçmişti görememiştim sevgili kuşumu. Gözüm ağaçta kolumsa pencerenin kenarında özlemle bekliyordum onu. Bir gün yine camın gagalandığını hissettim. Tamam bu çitlenbiktir dedim. Koşarak camı açtım. Evet gelmişti. Ama yalnız değildi. yanında bir serçe kuşu vardı. Demek ki çitlenbik bir yuva kurmuş ve eşini bana getirmişti. Eşi ürkek bir şekilde yaklaşmıyordu. Çitlenbik ona birşeyler anlatıyordu avuçlarımın arasındayken.. Kimbilir belki de korkma diyordu ona. Elimde olmadan yine ağlıyordum. Sanki sevdiğime kavuşmuş gibi mutluydum. Fazla kalmadan ikisi de uçup gitti. Epey bir müddet göremedim çitlenbiği. Aklım ise ondaydı. herhalde bebekleri olup onlarla uğraşıyordu. Sonbahar gelmişti. Rüzgar estikçe, düşüncelerim de yine o vardı. Pencerenin dışarısına ekmekleri ufalayıp koyuyordum. Belki gelir diye. Ama gelmiyordu artık. Soğuklar başlamıştı. Doğanın bir armağınıydı çitlenbik bana. Doğa da kaybolmuştu. Bir öğlen vaktiydi camın vurulduğunu duyar duymaz koşup penceri açtım. Çitlenbikti gelen, hemen sığınmıştı avuçlarımın arasına.. İçeri aldım. Avuçlarımın arasında gözlerime öyle acı baktı ki..Nedenini anlayamadım. Bir den başı yanına kaydı. Ölmüştü çitlenbik. Hem de ona yardım eden elin, avucumun içinde. Gözyaşlarıma hakim olamıyordum artık. Koşarak gelmişti ve unutmamıştı beni. Seni seviyorum çitlenbik deyip başını öptüm. Onu bulduğum ağacın altına gömdüm. Değişik bir hüzün vardı içinmde. Yüreğim sızlıyordu sanki. Gözlerimin önünden onu bulduğum an ve ölümüne kadar geçen zaman film şeridi gibi aktı gitti. Nezaman pencereden baksam, kuş cıvıltıları duysam çitlenbik aklıma geliyor. Avuçlarım da hissettiğim sıcaklığını birtürlü unutamıyorum. Seni hep seveceğim çitlenbik, seni unutmayacağım. Sen yüreğimdesin herzaman yüreğimde kalacaksın. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin İçin
Senin için, yangına atlarım ben. Ateş kütlesi sarmış bedenimi, Yanamam ki ben. Senin için, mahpuslarda çürürüm. Zaten dört duvar arasındayım. Hapis olamam ki ben. Senin için denizler de boğulurum. Göz yaşlarım deniz olmuş, Boğulamam ki ben. Senin için, insanlarla kavga ederim. Hayatım mücadeleyle geçmiş, Yenilmem ki ben. Senin için, dağları aşarım ben. Zaten hasretin yakmış beni, Yorulmam ki ben. Senin için, ölürüm ben. Zaten sensizlikten bitmişim. Ölemem ki ben. , . Menekşe Gülay
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senin İçin Ölürüm
Canımı iste benden al senin olsun. Kalbimi iste, o zaten senin. Daha ne kaldı ki sana verecek. Tüm bedenimle sana ait değil miyim. Seni o kadar seviyorum ki be gülüm. Sen iste, senin için ölürüm. Sevgin, kalbimde zaten bir yara. Aşkından hasta oldum inan sana. Aşk hastalığına yakalandım sonunda. Ne hallere girdim baksana yana yana. Seni o kadar seviyorum ki be gülüm. Sen iste, senin için ölürüm. Sana gelen kurşunlar bana gelsin. Her türlü bela, senden uzak olsun. Sana gelecekse, beni bulsun. Ben sensiz yaşayamam. Seni o kadar seviyorum ki be gülüm. Sen iste, senin için ölürüm. Her türlü felakete, siper ederim bedenimi. Yeter ki sana sarılıp öleyim. Son öpücüğünü, kondur dudaklarıma. Sana hasret, ama kollarında öleyim. Seni o kadar seviyorum ki be gülüm. Sen iste, senin için ölürüm. Menekşe Gülay
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seninle Asla
Yeter artık bıkmadın peşimde koşmaktan. Ben yoruldum sen yorulmadın aşkından. Sakız gibi yapıştın bitmeyen davranışınla. Sevgi karşılıklı olur istemiyorum artık seni. Hayatımda bir yer de bırakmadım sana. Kalbimde ise, hiç yerin yok anlasana. Veda edip gitmeyi de bilemedin hayatında. Yalvarsan da ağlasan da yerin yok yaşantımda. Sevgisiz yaşarım seninle ise asla.. Ömür törpüsü oldun hayatım boyunca. Üzüntüler, acılar hep sen den geldi bana. Bir gün bile göstermedin lanet olsun sana. Seninle beraber olacağıma, Ölmeyi tercih ederim hayatım da. Gülmeyi de unutturdun yıllar boyunca bana. Sevgisiz yaşarım ama, seninle asla. Menekşe Gülay
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|