www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Kapalı Konu

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 09-20-2006, 01:51 AM   #511
erol_008
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 6
Üye No: 15592
İtibar Gücü: 1451
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : erol_008 is on a distinguished road

herkese selam millet forum patronları toplantı yapıyor galiba
erol_008 çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:52 AM   #512
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

orti ya kabusum gibisin heee ))

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:52 AM   #513
OrCuN23
Geçerken Uğradım

OrCuN23 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 8
Üye No: 12
İtibar Gücü: 1516
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

reklam serbest oldu hea bas reklamı demlik
Old 09-20-2006, 01:55 AM   #514
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2586
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen DhemlyChay
burdayım sari-lacivert.netteyim msndeyim heryerdeyim ben niket sen niresin
burdayım msn deyım bı burası bı msn yetısemıyorum kı saten sıte bende yavas
artı reklam yapıypsun hos geceler fln bısı demdı ama olsun ya aa ben anlamam :biggrin: :biggrin:
Old 09-20-2006, 01:57 AM   #515
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3201
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen niket
burdayım msn deyım bı burası bı msn yetısemıyorum kı saten sıte bende yavas
artı reklam yapıypsun hos geceler fln bısı demdı ama olsun ya aa ben anlamam :biggrin: :biggrin:
msn istesek vermezsin zaten burdan yazalım bari ne olsun...yaw bu orçun eski adminlerden bakma sen böle olduğuna istese hemen kızarır morarır yani :biggrin: :biggrin:

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 01:58 AM   #516
OrCuN23
Geçerken Uğradım

Rep Derecesi : OrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really niceOrCuN23 is just really nice

Geceler Bişeymi Diyecekti Bazı Reklamlar Serbest Orasıda Zaten Kardeş Site Ama Bjkliler İçin Biraz Anti Abi Site Oluyo

bu arada demlik kankadada bu bar'ları aktif edelimmi yada öncelikle sari-lacide edelimmi bu boyutta eklentiyi
Old 09-20-2006, 01:59 AM   #517
M@D_VIPer
Forum Kalfası

M@D_VIPer Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 26
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3034
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi : M@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond reputeM@D_VIPer has a reputation beyond repute

msn dediğin nedir ki be orti....abartısız 600 kişi var listemde şuan 72 online kişi...Bu msn saklanılacak birşey değilki..Aksine hızlıca sohbet etmek iletişim kurmak için..Vel hasıl artık msn isteyince birinden kötü ve yanlış anlıyorlar..BEn bu durmdan rahatsızım açıkcası...

M@D_VIPer Nickten Öte..Bir Markadır...

Her Gidişin Bir Dönüşü,Her Bitişin Bir Başlangıcı Vardır..!!!
M@D_VIPer çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 02:00 AM   #518
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2586
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen DhemlyChay
msn istesek vermezsin zaten burdan yazalım bari ne olsun...yaw bu orçun eski adminlerden bakma sen böle olduğuna istese hemen kızarır morarır yani :biggrin: :biggrin:
hehe orcun bana tas atıyoo ama ben fblı dıye bı ınsan a kotu davranmam sonucta mıllı maclarda bır oluyoruz fnerın oyuncusuda var bjk nınde onemlı olan gonuller bır olsun eskı admın )
Old 09-20-2006, 02:01 AM   #519
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3201
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer
msn dediğin nedir ki be orti....abartısız 600 kişi var listemde şuan 72 online kişi...Bu msn saklanılacak birşey değilki..Aksine hızlıca sohbet etmek iletişim kurmak için..Vel hasıl artık msn isteyince birinden kötü ve yanlış anlıyorlar..BEn bu durmdan rahatsızım açıkcası...
aynen öle orti isteyince hemen kötü yorumluyorlar.istemiyorum artık kimseden döt olmaktan iyidir walla :biggrin:

orçun süper olur la bunları serbest bıraksak harika olur

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı  
Old 09-20-2006, 02:03 AM   #520
OrCuN23
Geçerken Uğradım

muhaha biraz igneli oldu bu eski kaşar der gibi eski admin battı valla yok yok ben buraya gelcem ama oncelikle birini postalamam lazim igneli laf yok beah niket sende bizi cok ters tanidin yaw

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı