![]() |
![]() |
#511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8789
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilmeyeceksin
Ne düsündügümü Ne hissettigimi Affetmeyecegimi Bilmeyeceksin Dumanlar basimin üstünde halka halka oldugunda Aklima geldigini Her aklima gelisinde Yine bir deprem yeri oldugumu Affedilmeyecegini Bilmeyeceksin Sarardiginda baharlar Basimin sola düstügünü Sol yanima bir yaprak düstügünü Giderken buralardan Düslerimde neler oldugunu Affetmeyecegimi Bilmeyeceksin En güzel siirlerimi de bilmeyeceksin Bir gün oturup karsima Gözlerimde neler yazdigini Artik okuyamayacaksin Affedilmeyecegini Bilmeyeceksin Seni sevdigimi unutacaksin Sonra da bilmeyeceksin seni sevdigimi Kalkip giderken ardinda neler kaldigini Sormayacaksin Önce merak etmeyeceksin Sonra unutacaksin Bilmeyeceksin Kahramanlik ne care Elden gelmez namertlik ki Bu can kac ben tasir Bilmeyecekler Gelmez kalbine üflesem nefesim Üflemeyecegim Bilmeyeceksin Daha nice daglara yetmez ki gücüm Yazsam seni yagmura tükenmez ki icim Bir gergef dokur ki yara icimde bicim bicim Bu onulmaz yaralarima bir kavlin kâfidir Söylemeyecek dillerim Bilmeyeceksin Daha da ötesi Affedilmeyeceksin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen, her zaman gerçeğim ol istedim ..
Hayallerimde yanına geldiğimde yüreğim titredi.. Çünkü sen hayalimdin... Yanlız yatağıma uzandığımda zamanlarda ise.. Bir burukluk vardı içimde.. Sen kavuşamadığım hayalimdin... Senin için umutluydum, gerçeğim olcaktın.. Sonunda anladım ki... Kırık bir cam parçasıydı, kalbime batan.. Hayalimden geri kalan bir parça.. Tüm bedenime dağılmıştı, toplayamazdım.. Sadece karanlıkla dertleştim, sensizliğime kahrettim.. Kendime ve sensizliğime kızdım.. Bir tek sana kızamadım.. Ben, yüreğim elimde gelmek istedim kapına... Ve o yürek ki, Birdaha canlı ve heyecanlı olmamak üzere kara toprağa düştü... |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünleri yapıştırıp gözbebeklerine
Yüreğinden öpebilir miyim? Okuduğun her satırımda, Attığın her umutvari adımda, Duyduğun her hüzünvari seste, Görmediğini bildiğim hergüzelliğini, acısını, dayanılmaz ağırlığını çıkardığında Hayat karşına Gülümsediğini düşleyebilir miyim herşeye rağmen... Denize dokunurken, Serçelere göz kırparken, Doğan güne,olmuşa,olacağa gülümserken düşünebilir miyim seni? Görmeden hiç tanımadan saçlarındaki aklara ,yarım kalan tebessümler asıverdiğin yüzüne ,yitirmekten korktuğun hüzünlerine, mutluluklarına dair şiirler yazabilir, okuduğun her mısrada Seni Yüreğinden öpebilir miyim? Gamzelerinden taşıveren mutluluklarına, Bir şarkıda vurulan umutlarımı karıştırabilir, Tekbaşınalığın farkındalıklarından karanlığı yırtarcasına Yalnızlığından seni kaçırabilirmiyim? "SEVDA"ya sevdalanışımı,kaçışlarımı,"merhaba"larımı, umutlarımı, arayışlarımı analatabilir miyim? "Yabancım değilsin Sevgilim"diyerek "Gönlümün Gurbeti Sevgililerimi" dinletebilir miyim? ve Sen bunların hepsine "HAYIR" dersen eğer.... Gözlerimdeki hüzün bulutlarını gizleyerek Gözlerinden, "Güle Güle Umut Meleğim Canımın Yarısı Sevdiğim,YARİM" diyebilir ve seni son kez... YÜREĞİNDEN ÖPEBİLİR MİYİM ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Haydi toplan akşam oldu
vakit doldu toplan gidiyoruz ey kalbim kırkikindi yağmurlarına kalamam kaldıramam bunca ağrıyı, ihaneti biliyorum kirlenmiş hiç bir bakışta yer yok bana bu yüzdendir ceylanlara küsmüşlüğüm sevdalara küsmüşlüğüm bu yüzden bir gül yaprağı bulup sarmak için yaramı alıp götür beni buralardan içimdeki cesetleri çiğneyerek kalbimdeki mahşere bak akşam vakit tamam dürüp ömrümün defteriniToplan gidiyoruz ey kalbim yorgunum bir sonbahar ezgisi gibi bekleyemem son yaprakta sevgisi iğdiş edilmiş tarihlere koma beni ey kalbim bak güz yağmurları iniyor acılar ve ihanetler üstüne çırılçıplak ve sevgisiz kalmış bir şiirim kimsesiz bir kış sokağında ne gülen gözleri menekşelerin avutuyor benine de munzur bakışlı cerenler al götür beni buralardan ey kalbim geçtiğim tüm kıyılara kırık gözyaşlarımı ince duygularımı bırakarak ve kırarak aynalarını hüzünlü bakışlarımın artık hiç bir sevince yakışmıyor yüzüm sevinçlere geç kalmış yorgun ve yaralı bir yolcuyum heybemde türküleri unutulmuş bir şafağın yalnızlığı geçtiğim bütün kıyılara gözyaşı yağdırıyorum bütün dinlerden kovsunlar beni bütün ülkelerden bütün yüreklerden kovsunlar hangi tanrıya sığınsam yaramın merhemi yok biliyorum kirlenmiş hiç bir bakışta, yer yok bana bu yüzdendir ceylanlara küsmüşlüğüm sevdalara küsmüşlüğüm bu yüzden yeni bir gül yaprağı bulup sarmak için yaramı sevdalı bir kuş yükleyip acılarımı kanatlarına alıp götürsün beni buralardan içimdeki ölüleri çiğneyerek kalbimdeki mahşere hamuru çürümüş dostluğun, vefanın, aşkın vefasız mevsimlere bırakma beni ey kalbim ağlatma beni sevda kapılarında kahpe kapılarında eğme boynumu kurşunlar sıkılsada canevime çiğnetme yoksulluğumu ayaklar altında bırak başım dik, içim ezik kalsın onurlulara mahsus bir makamda ağırla beni satılmışlığın, alçaklığın, ihanetin ortasında koma biliyorum bu düş sığmaz kirlenmiş sokaklara bu sevda sığmaz bakmayın gözlerime nasıl saklarım yüreğimdeki incinmişliklerikınalı bir kelebek konunca saçlarıma ah! benimde hayallerim vardı baharlarım vardı yazlarım vardı kuşlar uçup gitti yüreğimden gökyüzü yaralı kaldı bir isyan giydirip gözlerime dipsiz bir uçuruma yuvarladım umutlarımı aşk diyordum talan oldu, yalan oldu ömrüm tınısı kırık bir keman sızısıyım artık yok gideceğim bir başka kapı haydi toplan vakit tamamtoplan gidiyoruz ey kalbim boşalsın ince duygularımın sırtındaki yük paranın sevgiye ihanetini gördüm insanın önünde diz çöküp ibadetini dünler harabe yarınlar umut değil hüznün neresinden dönsem, kırgınım |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi günde gelmedin
Kötü günde hiç gelme Seviyorken gelmedin Sevilmeden hiç gelme Gülüyorken gelmedin Ağlıyorken hiç gelme Gündüzüme gelmedin *******ime hiç gelme Yanıyorken gelmedin Söndüğümde hiç gelme Ben sen iken gelmedin Ben ben iken hiç gelme |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bölemem canı canana
Bir can daha istemem Sırtımda yüküm yeter Bir dağ daha istemem Alem güle boğulsa Bir tek diken istemem İstemem aşk yarası Bir damla yaş istemem Fani derki baki Hak'tır Bu dünyadan dal istemem Bu dünya köşkle dolsa Bir baraka istemem |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk aşkım değildin
Eşsiz bir sevdayı kucaklamıştı gönlüm Bin yıl sevilmek istercesine Aşık olmuştum sana Ayrıydın Çok farklıydın diğerlerinden Elbet sende bütün aşklarda olduğu gibi Kırıyordun kalbimi Özrünle alamadığın gönlümü Öpüşünle yeniden sevmeyi öğreterek alıyordun Sonrası Sende diğerleri gibi Terk ettin Senden sonra her şeyi bıraktım Aşkımda seninle gömülüp gitti maziye Halbuki Nasıl sevmiştim seni kahrolası Neleri mi vermiştim sana Tatlı bir gülüşünü Yüzümün siması yapmıştım Ölümü yemin yapmıştım aşkın için Nerden çıktı bu ayrılık Şimdi özlemek Kulaklarımda çınlayan bir efsane olmuş Nerdesin Sensizlik zehir olmuş bardağımda Ne zaman içip kurtulacağım olmayışından Ah birazcık cesaretim olsa Değer misin ki Hayır hayır Öldürmem kendimi Çünkü sen ne sevilmeye layıksın Ne de bu canı feda etmeye değersin |
![]() |
![]() |
![]() |
#518 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hani bulutlarla bana haber yollayacaktın
Sen her yağmur damlasına bir kelime yazacak; Bende o damlaları avuçlarıma alıp, Yazdığın mektubu okuyacaktım. Kokunu çiçeklere iliştirip yollayacaktın hani? Söz vermiştin... Bülbüller sözlerini getirecekti bana. Dalgalar,vurup vurup hasretini solumayacak mıydı? Yıldızlar,sana giden yolu göstericek, Mehtap yolumuzu aydınlatacaktı. Aşkımıza ondan başka kimse şahit olmayacaktı. Öyle sevecektik ki birbirimizi, Sorgusuz sualsiz girecektik cennete. Kıskanacaktı nurumuzu melekler bile... Şimdi neden solgunsun böyle birtanem, Niçin açıp gözlerini ellerimden tutmuyorsun? Uzat ellerini,al benide yanına Bunca hasret yetmez mi çıkmak için katına? Yoksa gittin ve unuttun mu beni? Unuttun mu oralarda? Göz kırp bana yıldızlardan. Bir an bile durmam buralarda inan; Davetini bekliyorum, Çağır geleyim artık, Çağır meleğim artık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bir gun sordun. Benden hoslaniyormusun diye. Hayir dedim. Bana bir gun sordun. Ben eglenceli birisimiyim diye. Hayir dedim. Bana bir gun sordun. Kalbindemiyim diye. Hayir dedim Bana bir gun sordun. Ben gidersem aglarmisin diye. Hayir dedim. Beni birakip gittin. Ama bunu bilmeni istedim. Senden hoslanmiyorum. Sana asigim. Sen eglenceli birisi degilsin. Harikasin. Kalbimde degilsin. Kalbimsin. Sen gidince aglamam. ölürüm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen hiç sevdiğinin hayaliyle konuştun mu sabaha kadar?
ona olan hasretini dört duvar arasına sığdırdın mı? çaresizce boynunu büktün mü? onun yokluğunda sen hiç aşkın için gözyaşı döktün mü? onun resmini bağrına basıpta doyasıya öptün mü? dolaştın mı yıldızlı akşamlarda? saatlerce kendi kendine konuştun mu? eline ne gecerse deviripte kırdın mı? doğan her güneşe onun ismini mırıldandın mı? kollarını çaresizce boşluğa sardın mı? yerlere çaldın mı hiç sevdiğin için gururunu? bir tarafa attın mı hiç kahrolası gururunu? onun ismini kalbine nakşettin mi? sen ewet sen hiç ona sevdiğim dedin mi? ellerini tutupta ona yüreğindeki sevgiyi kalbinin sıcaklığını mahsum bir kızın korkak ve titrek sesiyle anzısın ona aşık olduğunu itiraf ettin mi? ve kalbinin bütün kapılarını açıp işte ben senin sende benimsin dedin mi ![]() her yağmur yağdığında yüreğini bir kuş gibi ona emanet ettin mi? sen ewet sen şimdi sana soruyorum yosun gözlüm sen hiç benim kadar sevdin mi? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|