![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8814
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
UMUDUM ÜŞÜMÜŞ
Yaşamdan ölüme giden bu dünyada Bir tek sana yanmıştım,birtek sana sevdalım... Yarınlara sıcak bakarken, Umutlarım üşümüştü,unutmuşum Bilemiyorum sonum ne olacak Sensizim bu yorgun yıllar beni uyutacak... Önemli değil... Birgün bu dalga,seni de beni de yutacak. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
ELA TAPINAK
Ve işte gidiyorum Br vedayı çok görerek sana İncitmeden kırmadan ve hatta yıkmadan Beni yitirerek gidiyorum Alacağın olsun diyemiyorum ceylan bakışlım Çünkü seni seviyorum... Yorgun kolarımda birde hasretini yüklendin ya... Helal sana!!! Gurur duy,mutlu ol,haykır doğaya Belki uzaklardan duyarım kahkahalarını Ve sonra sonsuzluğa uzandığında başım Bilki ela tapınağında yaşam savaşı veriyorum O ela ki ben de bambaşkaydı... Huzurluydum tutsak ettiğin yapayalnız gecemde Son kez dalarak gittiğim ela tapınaktaki gözlerinde... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İNSAFINA SIĞINMIŞIM
Yazık olmuş be yıllarıma... Nasıl da,benden habersizce yaşamışım, Keşkelerle dolu odamda yanlızlığım, Sana inat direniyorum, Mahvoluyor kadere inadım,bertaraf oluyorum, Eziliyorum bakışlarının altında, İnciniyorum sesinin tonundan, Neden sonra,hayalin yetişiyor imdadıma, Seni yaşıyorum... Nihayet,hatırlayıp yine de özlüyorum, Hernedense umudumu kaybetmemişim, Şimdi ise yanlızlığımla dost olmuşum, Hasretini çektiğim birtek sana ağlıyorum, Gözlerinin yokluğunda yaşam şavaşı veriyorum, Çaresizim... İnsafına sığınmış anlamanı bekliyorum... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İŞTE BUDUR ŞİİR
Ağzıma geleni söyleyemedim Seni seviyorum diye tersleyemedim, Koynumda yılan mı beslayamedim Anlamak mı gelmez işine... Sensiz düzen tutturamadım, Sensiz dünyamı sevdiremedim, Sensiz umutlanamadan gidemedim, Anlamak mı gelmez işine... Göz sevmez,kalp sever anlamadın, El tutmaz,aşk tutar bilemedin, Sen asla kızım büyüyemedin, Anlamak mı gelmez işine... Terkettim seni,hadi şimdi bak peşime.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
TERKEDİLİŞ ÜZERİNE
Içinden deniz geçen delik bir kayalığın üzerindesin; kolların suya açılmış, hasretli düşüncelerinle rüzgar çalıyor dalgalardan köpüğünü. Gözlerinin parıltısı bulutlara asılmış yelkenler, yüzünde sessiz geceyarıları üflenmiş fısıltıların izleri. Saçlarını okşayan avuçlardan artan beyazlar buklelerinde, kırılmış bir hayat çizgisinin kehanetleri terkedilişin. Kestane mevsimine yetiştiremediğin aşkın damlıyor yanaklarına. Avuçların ıssız ve terkedilmiş soğuk. Kuşlar dönüyor ölümün üzerinde bugün, gökyüzünde uğultusu dönüp duran nemli ufukların. Ve sen farkedemesen de deliriyorsun eklenen yeni günlerinde ayrılığın. Her yalnız kaldığında onu hatırlarsın, Meğer ne de kimsesizmiş hayatın. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
UNUTACAĞIM SENİ.....
Unutacağım Seni..... ....... Yalnızlığın buğusu kapladı gözlerimi... Yokluğunun sitemi akıyor gözlerimden damla damla.... İç savaş başladı yüreğimle aramda... Ya seni unutacağım ya unutacağım.... ....... Umutlarda gider bulutlarla uzak şehirlere... Yağmur gibi yağar sensizlik üzerime... Hayallerimde yıldızlarla birlikte karanlığın içinde mahkum Sensizlik derin bir kuyu dibi olmayan ... Karanlığın tek sahibi *******de; yağmurlu *******de Ya seni unutacağım yada unutacağım... ....... Duygularım hapishane aşkım mahkum ..... Karanlık bir gecede sensizliğe başlar yolculuğum.... Ellerimde bir gül yaprağı başımda gardiyan... Her adımda gözyaşı her adımda adın... Ya seni unutacağım yada unutacağım... . Bir ağaç misali dökerim duygularımı kagıta... Bİr seni seviyorum yazamadım beyaz sayfaya.... Kalem elimde hayalin gözlerimde hep yazarım seni sitem ile.... Karalarım kagıtları seni seviyorum yazayım diye.... Her seferinde sitem her seferinde yokluğun Ne kadar çok uğraştımsa da yazamadım... Beni seni değil seni unutmaya çalışan beni yazdım şiirlerime... Elbet unutacağım seni elbet bir gün yazacağım seni seviyorum diye... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ÖZGÜRLÜK
Bir çiçek yetmez, Daha binlerce çiçek açsın. Özgürlük sadece elde ayakta değil, Kafalarda da olsun, dillerde de. Binlerce çiçek istedikleri gibi koksun, Salınsın rüzgardan dilediklerince. Biri bakarsın soluverir kendiliğinden, Daha binlercesi solmadan dursun. Özgürlük koklanır olsun havada, Tadılır olsun suda, Ve de yürekte duyulur olsun. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BİLİRMİSİN ?
Bilirmisin? Seni bir film tadında... Bilirmisin? Seni bir şiir bazında... Seni bir hikaye gibi, Seni coşkulu bir aşk gibi, Yaşarım ******* boyunca... Bilirmisin? Bir çocuğun ağlayışını... Bilirmisin bir kuşun yaralınışını... Bilirmisin yatağımdaki yanlızlığı... Bilirmisin? Yaşarım ******* boyunca... Bilirmisin? Boğazımda birşeyler düğümleniyor, Bilirmisin? Gözyaşlarım yağmura dönüşüyor, Bilirmisin? Ömrüm gelip geçiyor... Bilirmisin? Yaşarım ******* boyunca bilirmisin? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
SEN GİDİNCE
Gökyüzü kapkaranlık, Ay hüzünlü bu gece. Son kez resmine baktım dün, İçim ürpererek. Işığı yok lambanın, Alevi titrek, titrek, Sen gidince. *******i parlamıyor yıldızlar, Rüzgar suskun ve kızgın. Mavi değil artık deniz, Vurmuyor kıyıya dalgalar. Bir gemi kalkıyor limandan, İçinde kimse yok, Odalar soğuk ve sessiz. Sen gidince |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ADINI SEN KOY
İzahı olmayan bir çılgın ateş Umulmaz bir anda yaktı gönlümü Kır çiçeklerine can veren güneş Neden hatırlatır bana ölümü Limanı belirsiz bir aşk gemisi Meçhule ilerler duyulmaz sesi Düşmeyi bekleyen yağmur tanesi Susuz bırakır mı benim gülümü Kör olmuş gözlerim manasız bakar Sensizlik ateşi içimi yakar Dinmez gözyaşlarım sel olur akar Boşa harcamışım geçen ömrümü Yalnızlık ruhumun eşsiz ilacı Oldun yüreğimde dinmeyen acı Tırmanıp durduğum sevda yamacı Hayat denen yolun zorlu bölümü Adını sen koy bu yersiz duygunun Esiri olmuşum ben o boş tutkunun Vadesi belirsiz derin uykunun Nedir bu bilinmez ki ilk günümü Zamanı gelmeden dökülmez yaprak Hedefi görmeden atılmaz mızrak Ali'yi de saklar bu kara toprak Ölüm zamansız bir yaprak dökümü |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|