![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8788
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gul Acan Tohumlar Tanelerİnİ Bekler?
UÇurum Kenarina Kadar Akan Goz Yasi? Lodos Ben Sana Geldİm Sana Haykirdim? Bahar Ayi Gelmesİyle Senİn Kokun Gelİr? Aglama Cİcegİm Sen Benİm Gozum Nurumsun? Haydİ Durma Gel Artik Cİcegİm Senİ Seven Var? Actim Ellerİmİ Tane Dokul Yapraklar Kokun Ver? Resmİle Anlatamam Senİ Yuregİmle Soylerİm , Bu Bİr Kardes Sevgİsİ Dİkenden Gelen Beden Ey Benİm Mİs Kokulu Cİcegİm Odam Senİnle *******İ Guzel Kokar Sabahlari Benİmle Aglar? Aglama Goz Cİcegİm Aglama Gul Cİcegİm Sen Benİm Nurum Canim Petegİm Sensİn Gulum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() biliyorum yarin bügün ki gibi olmicak,
biliyorum sen icimde bitmeyen bi alev olicaksin gözlerim seni ariyor, yüregim senin sessini cagriyor, bana verdigin yeminler kalbimin en derlinlerinde gezer, ama simdi beni birakip gittin hayellerimle tek basima kalip durdum aglatip kactin, ben nekadar saftim sana güvendim seni sevdim ben affet beni,ben bunlari yazarken yoklugunu baska alemde aricam dostlari dinledin, onlarda kahbe cikti, bizi ayirdilar,bizi kandirdilar, icimdeki duyglar senin icin caliyor, senin icin canimi feda edecegim simdi birtanem nasil kirdin bu cani birtanem gökdeki yagmur damlari benim aglayasim olucak seninde yüregin sizlayip sirim sirim yanacak, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif... Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin... Yaşadıklarını kar sayma Yasadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün... Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma herşeyi, Sevdiğin kadar sevileceksin... Güneşin doğuşundadır Doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın... Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin... İşte budur hayat! İşte budur yaşamak! Bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda Aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar Çabuk unutulursun Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve her şeyi öğrendiğin kadar Bilirsin... Bunu da öğren, “Sevdiğin kadar sevilirsin” |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmadım, unutamadım seni,o öldüren sevgini,
Vazgeçmedim senden umudu kesmedim gözlerinden, Bekledim doğan güneşle, belki o getirir diye seni, Karanlıkta yıldızlara sordum, yoksa onlar mı getirirdi sevdiğimi. Durmadım,yılmadım kalbimden, kalbine duyurana kadar sevgimi, Bitiremedim, nefret etsem bile bu yok eden özlemi, Canımı yoluna verdim, yıkılmamak için savaştım, ah bir görsen beni, Ben seni sevdim, ben sana kaldım, yeter artık çağır şu yüreğimi. Elimden gelen sadece büyük bir haykırış, Umutsuz belki, bir ihtimal bile olmasa da bu yakarış, Neden bir tanem, neden, gelsen şimdi biter her acı yine kalplerde barış, Sevgiye senin ki, hadi bir kalp bağışla bana, sanadır bu yalvarış. Görmüyor musun bitiyorum sensiz, eriyorum bir mum gibi, Hadi ateş ol tekrar yak beni, hatırla hor görme geçen günleri, Boş kalmasın anılar kalmasın yaşanmışlığıyla, koparma içimden, Bitsin bu ayrılık, ellerimi tut yine sen değil misin ki yaşamımın tek sebebi. Koş tekrar benimle aynı hayallere, sımsıkı tut bırakma benim gibi, Ben seni tutarken kaybetmemek için, yakala hadi attım sana kalbimi, Gördün mü ışığı geleceği gösteriyor şimdi, ayrılmayan ikimizi, bitmeyecek sevgimizi, En güzel duyguların başladığı, senin bana gelen en saf halini. Anladın mı seni seven bir kalp var yeryüzünde, seni arayan, Buldun mu şimdi aradığını, yalnızlığın hain kollarında, Verdin mi kararını, uyandıracak mısın beni bu kötü rüyadan, Açacak mısın kollarını, yeniden ısıtacak mısın benimle varlığımı, yine her an. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bİr Gece Dİlİm Tutulmali Ay GÖkteyken,
Gİrdabina DÜŞmelİyİm YalnizliĞin İhanetİn Adini Bİlmemelİyİm Ya Da UĞramamali Yalanlar Beynİme. Zİndandan Mektuplar Yazmaliyim Penceremde Bİr Karanfİl Solmali, İÇİmde TebessÜmler.. Bİr Yakin İklİm Olmalisin Bana. Ah Ederken, GÜn GÖrmemİŞ Bİr Yildiz Kaymali. Seveceksem BÖyle Sevmelİyİm YaŞayacaksam BÖyle.. BaŞucumda Kara Bİr Kİtap Bulunmali Her Sayfaya Adimi Yazmaliyim. Hayallerİm GÖkte YildizlaŞirken, Lanet Etmelİyİm Şansima, TutunamayiŞima Aklima GeldİĞİn Anlardakİ KahroluŞuma Seveceksem BÖyle Sevmelİyİm, Kahrolacaksam BÖyle.. Bİr BaŞkasi DedİĞİnde Dİk Olmaliyim Ya Da Yabanci Bİrİsİ, Senİn İÇİn İÇİmİn Kan Revanini GÖrmemelİsİn. Firtinalar Koparken İÇİmde, Dudaklarim SÜt Lİman Olmali Bİlmemelİsİn YÜreĞİmİn EzİklİĞİnİ Sevgİmİ DaraĞacina Asarken, Ellerİm Tİtrememelİ Seveceksem BÖyle Sevmelİyİm, Kaybedeceksem BÖyle.. Gİt Dersen Gİtmelİyİm, Yalandan Da Olsa GÖrmemelİsİn Benİ Arkanda Hep KÖŞebaŞlarindan Bakmaliyim Sana Her GÜn Hayalİn GeÇmelİ Kapimin ÖnÜnden Sana Benzeyenlerİ Sen Sanmaliyim Seveceksem BÖyle Sevmelİyİm, Kanacaksam BÖyle.. Veda Edeceksem BÖyle Etmelİyİm Yaninda Bİr Yanini Da GÖtÜrerek, Sessİzce Ayrilmaliyim Bu Dİyardan. Ben MeÇhule KariŞirken, Sen Kirmizi Bİr GÜl Bulmalisin..(?) Ecel BaŞucuma Dayanirken Kİmse Bİlmemelİ Seher Vaktİ Kapim Çalinmali Sen Uykudayken, Alem Uykudayken DÜŞlerİm, Ümİtlerİm, Hepsİ Uykudayken.. Ümİdİmİ İsmİne GÖmmelİyİm! GÖzlerİm BoŞluĞa Bakarken, Hafİften Bİr YaĞmur YaĞmali Seveceksem BÖyle Sevmelİyİm, Öleceksem BÖyle! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tükenmeyen yollarda,bilinmeyen geleceklere
Yürüyerek geçiyor yaşam. Uyandığımda bitecek bir rüya gibi. Hiç durmadan,koştururcasına yürüyorum, Durursam uyanacağım, Yaşam bitecek sanki... Ardıma bakmadan gidiyorum Bir daha geçmeyeceğimi bildiğim yollardan. Her adımda dağılıyorum. Bir parçam,ellerimden düşer gibi, Kayıp gidiyor benden... Bir köşede gülüşümü bırakıyorum. Bir gece yıldızlara bakarken,gözlerimi. Sokak lambalarında, sessiz gölgelerimi. Günbatımının kızıllıklarında çocukluğumu, Gündoğumlarında,sabah çiğlerine karışan gözyaşlarımı... Siyah beyaz bir fotoğrafta düşlerimi... Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. Nerede başladı bu... Hatırlamadığım kadar uzakta kaldı ilk kırıntılarım. Her yiten parçada sessiz bir çığlık attı yüreğim, Sel olup aktı da,kimseler görmedi. Sessizce gelip toplamasını bekledim O hep beklenen,ama hiç gelmeyenin... Yüreğimde bir telaş,bir heyecan; -Beni tamamla artık ! -der gibi çırpınan... O değil miydi daha yolun en başında Bin parçaya bölünüp dağılan... İstesem de bulamam yüreğim. Bir daha geçmeyeceğim bir yolda, Bir eskiciye bıraktım seni,paramparça... Çığlıkların paçalarımdan süzülüyor, Kimseler görmüyor... İşte böyle sürüyor yaşam Yolun birinde eksilip, Bir başkasında biraz artan... Kim geri getirebilir, Bir daha geçmeyeceğim bir yolda, Bir eskicide kalan , O bir parçası hep eksik yüreği... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Burada yağmur yağıyor
Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şişirip yelkenleri, açılma vaktin gelmiştir denize. Bilirsin ki ne
fırtınalar, ne deli dalgalar beklemektedir seni. Korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine sığınırsın. Kabullenmesen de artık aşk bitmiştir, İşte son bu... İçin hep hüzün doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin. O sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin. Yinede umudun yeşildir, İşte hayal bu... Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın. An olur ki ne olur bitmesin dersin. Bu sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın. Oysa o yüzüne bakıp sadece gülümser, İşte acı bu... Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün. Kimse onun gibi gülemez, onun gibi dokunamaz dersin. Ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin. Kahredip başını eğersin önüne. İşte hüzün bu... Nefes alamaz hale gelirsin, daralır için. Bir kaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir. Bilirsin ki gözlerini kapasan da terk etmeyecektir hayali. Atarsın gecenin kollarına kendini, İşte huzur bu... Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin Bir de beklemek ölüm gibi gelir insana böyle zamanlarda. Aslında ölüm fikride garip değildir artık sana. Geri dönerse diye ölemezsin bile, İşte sabır bu... Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır, başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. İste aşk bu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Simdi ben sana gitmekten bahsediyorum
Ya da gelmemekten Sen Istanbulda bir gün batımı kırgınlığıyla Bir umut arıyorsun anlattığım uçarı aşk masallarında Kırık, uzak düşlerimden baska bir düş yaratıyorsun kendine Ve benim gözyaşlarıyla saklanmış Bitmeyen savaşlardan bezmiş cengaverler zamanından yadigar insafsızlığıma Bir mum yakıyorsun -hiçbir dua iliştirmeden- O büyük inançsızlığınla En derin inancını uyandırıp bana gel diyorsun Ve ben sana hayat tan bahsediyorum Gözlerindeki inatçı meydan okumanın Nerelerden geçtiğini ve derinliğini Ancak tahmin edebilecek olan ben Sana kahramanlık şarkıları söylüyorum.. Ve sen beni ciddiye aliyorsun ya Issız Beşiktaş sabahları kadar derinden Inanıyorsun ya her söylediğime Gittiğim her yerde biraz daha yalnız kalıyorum Seni bin beter yalnız bırakarak.. Ve beni en cok yaralayan, Sen olsaydın yapmazdın biliyorum& !!................................................ ...................!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya, başka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde, kâğıdı, kalemi elime alıp, seninle dertleşmek, yalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geçiyor içimden. Sana yazmak. Sana Seni Yazmak.
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları. sana ait yüreğimin derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak. ve toprağı alnından öperken yağmur taneleri, tüm benliğimle sana yağmak istiyorum. Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen varsın, yarım kalan sevdamın eksik taraflarında. bomboş ve sessiz kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına. bu sensizlik gecesinde sevdamın en ücrâ köşelerine seni yazıyorum. Bu gece gene yağmur yağıyor. Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine. Yağsın, yağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm göz yaşlarımı. Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı. İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış sine-i püryanıma, işte seni yazıyorum. Bu gece gene yağmur yağıyor. sen yoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz kaldığım saatlerde. göz yaşlarımı efkârıma kattım bu gece. sevdamı, umudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım. Bu gece yağmurla birlikte göz yaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara. süzülen her damlada sen vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. O, doya doya bakamadığım gözlerin, gözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında, yetmez miydi? Bir bakışın bir ömre değmez miydi, ey! İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve sevgin yağıyor yüreğime. yalnız ve bomboş odamda sen varsın hâlâ. Hâlâ sensizliğim duruyor yanı başımda. Bu gece göz yaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara. Seni arıyorum, erimekteyim. karanlık geceye inat ay bu akşam gökyüzünde. Ve gökyüzü, yüreğimde.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|