![]() |
|
|
#5371 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Benim aklım nerede, saçına mı takıldı,
Saçın ki senden kalan bir serap gibi bana Ruhunu kime sattın, bedenini kim aldı Hatırası gül kokan sevgilim ağlasana Bir tuttuğun karanfil, ardından solup giden Bir de göz yaşlarınla yoğrulan ağrıların Kıyısında gezdiğin denize dalıp giden Periler bile seni unutacaktır yarın Oysa ben kırk yıl önce ne isem yine oyum, Varırım ayağına kırarak bu kafesi Senin yakıp gittiğin ateşin odunuyum Suyun kârı yok, közüm yanardağlar nefesi Ben bir yangın yeriysem sen hayale çıkmışsın Mezarını aşacak güç verilmedi bana Duman olup gelsem de figânımdan bıkmışsın, Aramızda kâinat…Sevgilim ağlasana
|
|
|
|
#5372 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gece sessiz, üşüyor, ağlıyor
Ya yüreğim, Karanlık ürkütüyor baba sensizliğimi Gece susuyor baba, O yaralı, o çaresiz, o yalnız. Nereye gittin baba? Kime bıraktın çaresiz umutlarımı Kime baba diycem ben? Kime sarılıcam,kiminle ağlıycam? Hayır korkmuyorum geceden baba Ben kendimden korkuyorum! ! ! ! Umutlarım seninle gömüldü mezara Üstünü doldurduk toprakla Gülüyordun yine hiç korkmuyordun Ama ben korkuyorum baba, Karanlık mesken tutmuş yüreğimde Gülemiyor,sessizliğime şaşıyorum Gidemiyorum, kaçamıyorum baba, Çünkü her gittiğim yere, Kendimi de götürüyorum! ! ! Duvarlar üstüme geliyor Ağlıyorum sadece… Seni geri getiremiyorum babacım Ama ben hep seni yaşatıyorum Canım babam Bu yürek ne zaman atmayı unutursa Bende seni unutucam babacım Herkes hayatına devam ediyor Yine sigara içiliyor, Devam ediyor soba yanmaya.. Temizlik yapılıyor, Tencereler kaynıyor Bir sen yoksun babacım
|
|
|
|
#5373 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
önce karanlıktan çıkardın
yaşamam için bir neden yarattın yolumu aydınlattın beni seven birisinin olduğunu hatırlattın hayatımı değiştirdin hayallerimi ateşledin sönmek nedir bilmeyen evren kadar bir aşk verdin sonra seni sevmiyorum dedin karanlıklar çemberine geri gönderdin hayallerimi yıkıp geçtin ölmek için bir sebep verdin karanlıklar çemberine geri gönderdin
|
|
|
|
#5374 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Şafaklar vardı
güneşler doğardı yüce dağlar ardında sabahlar vardı sabahlar vardı, ve pencerelerde bizi selamlardı sevgiler vardı her şafakta ve her sabahta gözlerimiz pırıl. Pırıl yanar yüreklerimiz gürül gürül akardı. Akşamlar vardı pencereleri bir karanlık sarardı yanardı bir. Bir lambalar. Ve bir zamanlar lambaların yanmadığı *******de karanlıkların içinde güzel yüzlü insanlar karanlıkları sevgiyle yakardı.
|
|
|
|
#5375 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık hiç sabah olmayacak yavrum
Çok uzun sürecek bu siyah gece Ta zaman durunca, ömür bitince Alış karanlığa, gözlerini yum Artık hiç sabah olmayacak yavrum Bilirim bu mor sükutu bilirim Beyaz olmalı *******, bembeyaz Karanlıklar üstünedir şiirim Bilirim, bu mor sükutu bilirim Dağlar gibi deryalar gibi sonsuz Karanlık, karanlık ölümden beter Bir yol ki hayatla beraber biter Taştan bir sükut ki hissiz ve ruhsuz Dağlar gibi deryalar gibi sonsuz Artık hiç sabah olmayacak yavrum Bitkin gözlerime son bir defa bak Bir daha o yerden gün doğmayacak Bu mor *******de kayboldu ruhum Artık hiç sabah olmayacak yavrum...
|
|
|
|
#5376 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık öğrendim yaşamayı,
Karanlıkta ağlayacağım. İsterim belki yalnız kalmayı, Karanlıkta ağlayacağım. Eski halim olmayacak artık, Acıyan gözlerle bakmayın artık, Ağladığımı göremeyeceksiniz artık, Karanlıkta ağlayacağım. Bazen bir off çekerse eğer, Sanmayın RAFET geriye döner, Beni seven karanlığı sever, Karanlıkta ağlayacağım. 1996
|
|
|
|
#5377 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölmeyi ister *******i yüreğim
sessizliğe alışmışken tam da uykuya dalarken gelmeni ister yüreğim gelmeni. Sen yıldız gibi parlak ben sensizlik gibi ürkek kayıp gitmiştin şehrimin üstünden alışamadan ışığına, gece sanki söz vermişti ayrılıklara. Alışmamı istemişti sanki senden kalan tek hatıraya yalnızlığa... O rüzgârda savrulan saçlarına benim elim uzanamasa da güzelim parlamasa da gözlerim şehrim karanlık diye gözlerim kapalı zannetme... Sen gitsen de bir umut işte mum yakmışım gözlerime... Karanlık bıraktığın şehrime uğramasa da ışığın ben bilirim ki; bu gönül yana yana kül olur... Yine sensiz yine sessiz yine sevgisiz ben bilirim ki; bu gönül yana yana kül olur...
|
|
|
|
#5378 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bahara Doğru Giden Bir Yol Bu
Yalnızlığın Gölgesinde Biraz Uzun Biraz karanlık... Ayrılığın Pençesinde Biliyorum Dinmez Bu Fırtına Bir De Alışamadıysan... Onun Yokluğunda Tek Başına Dolaşamadıysan Sorma O Zaman! Dinmez Bu Fırtına... Gözleri Onu Arayan Her Dalgada Bir Sitem Hışmıyla Gelir Geçer Aşağılanmışçasına Hiç Var Olmamışçasına...
|
|
|
|
#5379 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Akşamı zor bekledim
sokaklarda gezindim yüzünü hiç görmedim karanlıkta buldum seni. Ağlardım zaman zaman keder gitti kaldı gam yıllar yılı gezindim de karanlıkta buldum seni. Sebebin ne sormadılar deli deyip yolladılar mecnun olup baktımda karanlıkta buldum seni.
|
|
|
|
#5380 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gündüzlerin haram olduğu *******den gelmişim sana
Önüm karanlık, yolum karanlık Bakamam sana şimdi, göremem gözlerini, korkarım Tutamam ellerini, *******imi de alırlar Gülemem seninle, Düet edemem sevincine Gülüşlerimi de alırlar Seslenemem, bağıramam sana şimdi Gel diyemem yanıma Sözlerimi de alırlar, susarım Ve susarsam sen, sevmezsin beni...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 16 (0 üye ve 16 misafir) | |
|
|