![]() |
![]() |
#531 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerde?
Sahilde martılar yapayalnız Vapurlara uçuşan martılar nerde? Sokaklar başıboş O şen çocuk sesleri nerde? Parklar kapatılmış aşıklara Aşıklar nerde? Sen yoksun Hüzün çöktü Gözlerimin önünde şehre 01.12.2005 00,50 Sana Ertuğrul Bayam
![]() |
#532 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nerelerdesin?
Arzusuyla yandığım Gidişine ağladığım Ellerinde ısındığım Gül yüzlü yarim Nerelerdesin? 24,1,2005 Ertuğrul Bayam
![]() |
#533 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nereye Gider Yıldızlar?
Bir gecede kaç şiir yazar şair Kaç kez gözyaşı döker Ve neden hep Hak etmeyenler sevilir? ******* hüzün doludur Ayrılık kayar, yıldızsız gökyüzünden Ve güneş doğduğunda Nereye gider yıldızlar? Uyku tutmadığı *******de Duvarların dili çözülür Ve Neden uyurken şeytan Bu kadar masum görünür? Neden 1998 Ertuğrul Bayam
![]() |
#534 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nereye Kadar Bu Yalnızlık?
Nereye kadar bu yalnızlık? Yarım kalmış mutluluklar Yeni aşklar nereye kadar? Kaç şiir yazmalıyım? Kaç kez daha ağlamalıyım Boş odalarda? Kaç kez daha yalnız uyanmalıyım? Gözlerimi her açtığımda Sevimsiz sabahlara. Kaç akşam Ellerime bakıp bakıp Üsküdar’da seyretmeliyim martıların mutsuzluğunu Çayımın her yudumlayışımda kurduğum düşlerden, Kaç dilencinin dualarıyla dönmeliyim yalnızlığıma? 27.08.2006 Yetmez mi ALLAH’IM? Bir sonu olmayacak mı? Çektiğim acıların Dualarım karşılık bulmayacak mı? Gözlerimi dünyaya kapadığımda Ardımda benim için ağlayan Bir sevdiğim olmayacak mı? Ertuğrul Bayam
![]() |
#535 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nereye Kadar Kaçabilirsin
Ne zaman Yanaklarınla buluşsam Ateşler sarar bedenimi İçimde bir heyecan, Ne zaman Boynuna ulaşsam. Şimdi Dudaklarına yönelsem Kızacak, Ve utanacaksın biliyorum Ama, Bende bu ateş Sende bu utangaçlık Nereye kadar Kaçabilirsin söyle? 03,02,2006 saat: Birazda sen utan Hep benmi söndüreceğim ateşini Senle dolu düşlerimin Ertuğrul Bayam
![]() |
#536 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neslihan Ege
Yağmur, Yeşil yağıyordu Ve Ruhumun pervazından süzülüyordu Nurlanmış damlalar. Hiç korkmadan, Çekinmeden soruyordu gözlerin Ruhlarımızın buluştuğu yerde Neresindesin hayatımın? Hiç bilemedim Yıldızlara baktım, Ürkmedim geceden Ve yağmur yeşili bir şiir yazıyordum Hayatının neresinde olduğumu bilmeden. Şimdi, Buruk güzelliğine sığındım hazanın Sımsıcak baharları unuttum Hep arayacak seni bu gönlüm Son yaprak sararıp düşene dek ağaçtan Neslihan Ege Hanımın (Yağmur Yeşili) Ve (Ümit) Adlı Şiirlerinden Esinlenerek Yazılmıştır Ertuğrul Bayam
![]() |
#537 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyim Kaldı Söyle?
kimim kaldı ki? üzerime titreyen gözü yaşlı anammı? çocukluğumun kadını ilk aşkımmı? misketlerimmi, başucumda sakladığım? kimim kaldı s ö y l e neyim kaldı ki? beyaz güllerimi yanan baba yadiğarı evimin? hayatı seven sevecen bakışlarımmı? yaşamı severek yürüdüğüm parke taşlı kaldırımlar, altında seni beklediğim çamlıca daki o ağaçmı? neyim kaldı s ö y l e 30,12,2005 saat: herşeyi olan ama, sana sahip olamayan hüzünlerin şairiyim senin gözlerinde Ertuğrul Bayam
![]() |
#538 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O Kalp Benimdi
içimde kor dudaklarının kalıntıları süsleyen ateşler içinde düşlerimi yıllar sonra severek döndüğün koparıp aldığın o kalp benimdi unuttum artık tüm gülüşlerini uykusuz *******de saran yalnızlığımı kırdım,ve fırlattım kör penceremden resmini bana o boş duvardan bakan 26,12,2005 saat:off offf Ertuğrul Bayam
![]() |
#539 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olabilirmiyiz Seninle?
Dudaklarım yitik, Ellerim Öksüz kalmasın Beni sar pürüzsüz bedenine, Var olduğumu hissedeyim. Çekme bakışlarını Dipsiz kuyularda üşütme. Kirpiklerinden aşağı salma İtme beni, Sensiz uçurumlara. Çiçeklerimi koparma, Seninle açan Yapraklarımı, Dallarımı kırma. Avuçlarından içtiğim aşkı, Dirseklerinle itme. Beni al koynuna Sensiz yataklarda, Tarumar bırakma. Unutma beni Düşlerinde kalmasın hayatım. Beni hep hatırladığın Hiç aklından çıkmayan Kalbinin en geniş yerinde Hiç unutulmamış gibi tut. Kapılarını kapatma bana Her daim döndüğümde sana, Bileyim, benim için Ardına kadar açık olduğunu Olur, mu canım? Unutma! Aklında sihirli bir sözcük İki kelimelik bir sevgi sözü gibi Hep aklında tut. Sarıl bana Sevgisiz kaldığında Soğuk akşamların Hüznünle yalnız kaldığında Ağladığında olmadık yere Sarıl Sarıl bana. Bırak neden sonra İçinden çıkamadığın Günah saydığın Anımsamakta zorlandığın O aşkın en güzel hallerini Yaşayalım seninle. Bir günahı, Yanacağımızı bile bile Bir kez de olsa Yaşayalım Dört duvardan sıyrılıp Bir deniz kenarına gidelim Bir çay içelim gözlerimizi kenetleyip Elin elimde Martıları seyredelim Denizin dalgalarıyla beraber Yosunlarımıza sarılalım acılarımızın Sen küçük bir midye kabuğu Ben bir kaya parçası Bana tutunmanı bekleyen Sonra İzin ver, Gökyüzüne çıkalım seninle Maviyi ilk kez bu kadar mavi Rüzgârı ilk defa bu kadar keskin, Tenimizde hissedelim. Sıyrılıp Mısralarından hüzünlü şiirlerimizin Gökyüzünün maviliğinde yaşayalım Sonra istersen kaçalım buralardan Bir sahil kasabasında Küçük bir kulübe bulalım Senli benli 03.01.2006 Olabilir miyiz dersin? Ertuğrul Bayam
![]() |
#540 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olamıyorum Sensiz
Durduramıyorum Hep kayıp gidiyor elimden Gözlerimi açıyorum Düşlerden uyanmışım Zamanı durduramıyorum Ağlıyorum... Sevemiyorum kimseyi İhanetim oluyor gülüşlerim Aldatmış sayıyorum, Aklıma takılınca sen Ki hiç çıkmıyorsun aklımdan... Uyuyamıyorum Dönüp duruyorum yatağımda Kitaplar okuyorum sayfalarca İnan anlamıyorum Saçların sayfaların arasında Dağılıyor tüm kelimeler. Uyuyamıyorum Söyleyemiyorum Rüyalarıma girdiğini Sevdiğimi seni Özlediğimi Kahkahalarını Ağır ağır kanıyor içimde yüreğim Söyleyemiyorum... Bağıramıyorum Cevapsız tüm sorular bende Oynatıp dudaklarımı İki kelimeyi sana Özgürce, Bağırarak Yırtarak gırtlağımı Bağıramıyorum. Konuşamıyorum Geçip karşısına aynamın Gözlerime bakıyorum bir müddet Islanıyor damla damla Sırlı aynam. Hıçkırıyorum, Tutamıyorum kendimi Konuşamıyorum... Ölemiyorum Denedim kaç defa Ne yüksekler, Ne en keskin bıçaklar Kesemiyor ruhumu Atlasam düşemiyor Kessem kanayamıyorum Bir türlü Ölemiyorum 01.01.2006 Saat: Sabır Çift taraflı bir aldatmaca sadece Beklemeler yalan oluyor Gelmeler ertelenince Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|