![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8804
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Üç, boş
Sayfa koydum masaya Bir de kalem aldım elime Bir sayfa Benim, Bir sayfa Senin, Son sayfa da Bizim-di. Beni bir satırda anlattım, Seni bir sayfada, Bizim sayfamız boş kaldı. Kalemden kıskandım Kağıttan kıskandım Bizi kendime sakladım. O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aralanmış perde…
Geliyorlar sağdan ve soldan karışıyor, ayrılıyorlar bir o yana bir bu… geçiyorlar Sayamıyorum! Sessizce izliyorum sokağın ne başı ne sonu bir gelip geçenleri bir de hepsinin oynadığı oyunu Üzgünüm gülemiyor, geçemiyorum! aranızdan bir kedi örneği, ayıramıyorum bu karalıkta ihanetinizden sevginizi. Tek bildiğim var! yetmese de almalıyım bir nefes yalandan! başımı kaldırıp… yaşama. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yağmur ol, derinden ve sessiz yağ üstüme
Serinliğin, bırak işlesin iliklerime Şarkılar biriksin ayaklarımın gölgesine Damla damla aksın coşkun denize Yüreğim yorgun umutlar biriktiriyor Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Bulutlar ihanet safları kurmuş Ağıyor yeryüzüne, ıslanıyorum Aralıksız damlalar vuruyor yüzüme Kan revan gözlerim suda boğuluyor Sözler diziliyor boğazıma Susuyorum derinden ve sessiz Islıklar karşılıyor dönüşümü Rüzgârın savurduğu bulutlar gibi Savruluyorum şehirden şehire Şehirler, ıslak bir akşamda Yavru ceylanı bekleyen avcılar gibi Eller tetikte izleniyorum Yağmur yağıyor, ıslanıyorum dolu dolu Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Ağlıyorum, ellerim başımda Ah deniz, bütün suç senin Unuttun beni bir sahilde Bir gölge izliyor derinden ve sessiz Islak bir yağmur zamanı Islanıyorum, damlalar vuruyor yüzüme Kan revan gözlerim suda boğuluyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğim ne dediyse onu dinledim ben.
Kimi işaret ettiyse ona yöneldim. Şimdi sen diyor da başka bir şey demiyor. Ansızın bastıran bir yağmura hazırlıksız yakalanır ya insan, işte öyle ıslattı beni aşkın. Seni bekledim ben. Yüreğimdeki heyecanı, gözlerimdeki yeşili, dudaklarımdaki ateşi, ellerimdeki titremeyi, küçük dokunuşları sana sakladım. Ne sen beni bilirdin ne ben seni ama bir yerlerdeydin ve mutlaka gelecektin. Ve bir gün çıktın karşıma. İşte o gün sevdaya dair ne kadar tortu varsa içimde eridi gitti. Çocuk oldum yeniden. Hani bıraksan yemyeşil bir kırda bağıra çağıra şarkı söyleyip koşarım. Seni bulmanın coskusunu hiç bitmeyecek bir enerjiyle yaşarım. Seninle yep yeni bir hayatın başladığını biliyorum. O hayatın içinde vazgeçilmez kıldığım tek şey sensin. Bilirim, bu şarkı korkutur bazen insanı. Neler oluyor diye sormadan bir duygu selinin içinde bulursun kendini. Ama zaten aşk öyle bir şey değil midir? Sorarsan planlarsan onun adına aşk denir mi? Bırak kendini, bırak ki aşkın büyüsü sarsın seni. Kendini o eşsiz duyguların ferahlığına bırak. Tut elimi birlikte çıkalım bu yolculuğa. Yarınsız zamanların iki yolcusu olalım. Kaygısızca yaşayalım aşkı, eriyelim birbirimizde. Yüreklerimiz birbirimiz için atsın, soluklarımız birbirine karışsın Tutkunun alevleri dalga dalga sararken bedenlerimizi. Gidersen... Gözümdeki son parıltıyı da alır götürürsün. Bir zemherenin ortasında titrerken bırakırsın beni. Ama merak etme ayakta kalırım ben. Tıpkı fırtınaların boynunu eğip yıkamadığı kavak ağaçları gibi. Senden bana yadigâr kalan her anıyı bir kez daha bir kez daha yaşarım. Aşkım da benden yadigar kalır sana... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden... YBDağ başı yalnızlığı ölümden beter. Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir. Gözlerin karşımda mutluluk denizi. Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm. Bende sabır, sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşümde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... Duymasa da hiç kimse Şâir gönlümün, sende karar kıldığını. Ve içimin şerha, şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Bir gün duysan bittiğimi, tükendiğimi. Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Eğilsen yeter... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber.
Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. *******i baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Anlatacak nelerim var bir bilsen
İçimde ihtilaller kopmuş Kendimi sürgüne verdim Mutluluğum çoktan iflas etmiş İtiraza hakkım yok biliyorum Beni savunmak sana düştü Seni arıyorum... Yarım kalmış şiirlerim gibisin Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda Öylesine eksiğim sensiz Öylesine sahipsiz İşte bütün umutlara Havlu attım, gidiyorum İçimde geç kalmışlığın çaresizliği Çocuklar gibi ağlıyorum Ve gel gör ki, her damla gözyaşımda Yine seni arıyorum... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayallerim düştü denizlere..
Dalgalar vurdu bilmediğim sahillere adını.. küçük bi limanda bulurum kendimi.. Bir balıkçının ağına takılmış bakışlarım.. Tüm renkler aynı.. Mavi deniz ,mavi gökyüzü .. Toptak mavi düş tarlası.. Bense;sadece bir kum tanesi.. Sana yangın..Sana aç.. Sana susuz ..sana sevdalı.. GEL..! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
birakma Benİ SevdİĞİm,
GİdİŞİne Dayanamam. Hasret GÖzyaslarimla, Kendİmİ Avutamam. DÖnerİm Dersİn Ama Kadere İnanmam.. Biraktigin Anilarla, Ben Sensİz YaŞayamam |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ben,sen Gİbİyİm. Ya Sen,ben Olur Musun?
Ben, Durulmak İstemeyen Bİr Nehİr.. Sen,ÜstÜmdekİ Vİrane Sal Olur Musun? AÇsam Dİyorum,yÜreĞİmİn TÜm Kapilarini Sana.. Sen,İÇerİ SÜzÜlŞen Sevdam Olur Musun? Darbe ÜstÜne Bİr BÜyÜĞÜ Daha! Ama Ben Uslanmadim. Ben,sen Gİbİ Karanlikta GÜnÜ YaŞadim.. Bİr Dİlencİ Mİsalİ Soruyorum:gÜn'Ümdekİ Karanligi Yirtan Umudum Olur Musun??? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 8 (0 üye ve 8 misafir) | |
|
|