![]() |
|
|
#561 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Takva...
Ne boynuzum, ne de kulağım Arkasından sallanan, kokuşmuş bir ulağım Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#562 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Tamamen duygusal...
dokunsalar ağlayacağım; kimsesizler,kimi sessizler başı okşanmadık yetimler hayatın kötülüklerine itilmiş bitirimler... sahipsiz gençler anlamsız sevinçler elleri öpülesi sırtlarda, başlarda gezdirilesi... kiminin babası kiminin annesi babaannesi, dedesi belkide ninesi... terk edilmişler... işsizler güçsüzler suçunu bilmeyen suçsuzlar açlar, açıklar akıllılar, kaçıklar ağlayanlar, üzülenler yalnızlıkta süzülenler sevipte sevilmeyenler sevilipte sevmeyenler mazlumlar, garipler çaresizlikten muzdaripler mutsuzlar, umutsuzlar katıksız sofralardaki tuzlar ölüler,diriler gelip giden biriler... daha neler neler... dokunmuyor gurban dokunmuyor dokunsalar ağlayacağım; hem de susmamak üzere... Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#563 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tatar...
aldığım son mektubunda ''geldim,kapını çaldım cevap yok sessizliğini aldım ya yoktun ya vardın hem yok hem de varmış gibi davrandın neden böyle yaptın'' diyorsun lakin; kapım açıktı cevap yok kapımdan çıktı yoktum sendeydim vardım senleydim hem yok hem varmış gibiyim mi deseydim nedeni... ben böyle sevdim Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#564 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tatilciler...
Çıkış yok alemin öbür ucuna Kader haritası tutturulmuş avucuna Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#565 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tavan arası
sadece nefesin yetti yaşatmaya şimdi rahatça gidebilirim yatmaya sevdiğini duyunca birden tavana vurdu aklım seni seviyorum ey! adı bende saklım... Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#566 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tavşan kaç...
hangi gerçek yalana bulaşmış hangi yalan gerçekten uzaklaşmış biri kaçmış biri kovalamış gerçekten yalan dolanmış... Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#567 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tavus kuşu
Aşka dayandı feleğim Hakka boyandı teleğim Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#568 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tebligat
Ey! ... Yasak mevsimde avlanan avcı Nefsine hakim ol,yüreğine savcı... Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#569 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tecelli
Ey! Ölüm Yaşına hürmetim var,fikrine saygım Korkum Senden değil, Senden olmayandır kaygım Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
|
|
#570 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tek/Bir Tutkum...
Yudumladığım kahve Orta şekerli Alıp götüren Bilmem... Kaç çarpı, kaç tekerli İle yapılan yolculuk Muhabbetle son buldu İşte o an... Gözlerim doldu, görmez oldu Nutkum durdu Çünki O,Tekbir tutkumdu .................................................. ... An... Mahşerden bir parça Mikron, angströmden Daha küçük... Belki Misli misli Sınırsız miktar için Önemsizdi Görünen buydu Görünmeyenleri Gören gördü,duydu Görmeyen uyudu İşte o an... Uykusuzlukta uyuyan uykumdu Yudum yudum uykuyu yumdu Uyudu... Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu .................................................. ....... Ayaklar ayakkabılara Bedenler basma kalıplara Girip çıkıyor Adı, sanı belli belirsiz Caddelerde, sokaklarda Varolmak adına kayboluyordu İşte o an... Birden... Sayfa, hane, cilt...no'larım Nüfusumdan sıyrıldı Yok oldu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu ................................................ Teknede Yoğrulan hamur Yorulan mahmur Karıştırılan Kepçe kepçe çorbalar Gamdan, tasadan uzakta Haz alınan çabalar Çoğalıyordu İşte o an... Hizmet! ...hizmet! ...diyenler Bağırıyor, çağırıyordu Dökerken içimdeki Kaynayan kurdu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu ................................................. Kendinden kaçanlar Gölgesine yakalanıyor Gölgesize sığınıyor Cehennem ateşinden Cennette ısınıyordu İşte o an... Sorular sorgusuzca Cevapları sınıyordu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu .................................................. . Kucak kucak Battaniyeler, yastıklar Sahibini arıyor Sahipsizlik sahibine varıyor Başlı uçlu, uçlu başlı Bedenler uzanıyordu İşte o an... Herkes birbirini Kendi bilip,tanıyordu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu .................................................. O Nura Selamlar veriliyor Selamlar alınıyor Onun adına Herkes selamlanıyor O Salına salına Selam salıyor İşitilen, işitilmeyen İşitilemeyenler Selamını alıyordu İşte o an... Benden gayrı Bütün bensizler Bende Selamına dalıyordu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu ............................................... Mekansız, ansızlıkta... Melekler Saf saf duruyordu Sevaplar günahları Durduruyordu İblisler çaresizlikten Çıldırıp, çıldırıp kuduruyordu İşte o an... O Nur Nefsimin alnının çatından Vurdu Nutkum durdu Çünki O, Tekbir tutkumdu Reyhan Tataroğlu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|