![]() |
![]() |
#561 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AMERİKALI, İNGİLİZ VE IRAKLI
Bir Amerikalı, bir Ingiliz ve bir Irakli kahvede oturmus çay içiyorlarmis. Amerikali çayını bitirince bardagi havaya firlatmis, silahini cikarip bardaga ates edip parcalamis "Bizde bardaklar o kadar ucuzdur ki biz Amerika'da ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis. Ingiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardagi havaya firlatmis ve ates ederek bardagi parçalamis "bizim Ingiliz kumsallarinda bardak yapacak cam için o kadar çok kumsal vardir ki, ayni bardakla iki kere çay içmeyiz" demis. Bunun üzerine Irakli da buz gibi sogukkanli bir sekilde çayını bitirmis, bardagi havaya firlatmis, silahini çekip Amerikali ve Ingilizi vurup öldürmüs Bagdat'ta bu Ingiliz ve Amerikalilardan o kadar çok var ki, biz ayni adamlarla iki kere çay içmeyiz" demis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PAPAĞAN
Adamın biri evinde çok güzel bir papağan besliyormuş... Adam her gün papağanını camın önüne bırakır işe öyle gidermiş. Papağan da akşama kadar yoldan geçenleri izler, söylediklerini dinlermiş. Bir gün gene papağan camın kenarında dururken aşağıda eylem yapan gençler " Tek Yol Devrim" diye bağırıyorlarmış.. Ertesi gün sağcı gençler eylem yaparken Papağan " Tek Yol Devrim" diye bağırmaya başlamış.. Sağcılar da evi taşlamışlar... yakıp yıkmışlar.. Adam eve dönünce çok şaşırmış ve olanları komşulardan öğrenmiş. Papağana aynı şeyi bir daha yapmamasını söylemiş. Bir sonraki gün solcular eylem yaparken papağan sağcılardan duyduğu.. "Milliyetçi Haraket Engelenemez" sloganını söylemeye başlamış... Bu sefer solcular evi taşlamışlar.. Adam eve döndüğü zaman bu sefer dayanamamış, papağanı kümese atmış.. Kümeste.. -Tavuklar: Ne oldu lan artiz? Bütün gün öyle orda camda durup etrafa bakmayı biliyordun..ne oldu lennn... -Papağan: S...ktirin lan o...lar... Ben sizin gibi fuhuştan yatmıyorum.. Düşünce suçundan yatıyorum.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MECLİS HALİ
Mecliste Kayseri Milletvekilinin hafif yollu şekerlediği bir sırada Trabzon Milletvekili konuşmasını yapıyormuş. Kayserili vekil, uyanmış ki Trabzonlu vekil kürsüden Trabzon’a bir şeylerin yapılmasını istiyormuş. Bizimki ne istediğini anlayamadığı için sıkıntıya girmiş. Trabzon’a bir şey yapılacaksa Kayseri’ye de yapılmalı diye düşünmüş. Söz alıp: - Sayın vekilin Trabzon’a yapılacaklar hususundaki açıklamalarını takdirle karşılıyoruz, lakin bu konuda Kayseri’nin de ihmal edilmemesini istiyoruz. Mecliste bir gülüşmedir başlamış. Vekil şaşırmış, ne oluyor gibisinden bakınırken Meclis Başkanının sesi duyulmuş: - Sayın vekil, Kayseri’ye denizi getirdiğiniz gün söz veriyoruz, Kayseri’ye de bir liman yapılacaktır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bush ve Şoförü
George W. Bush şoförüyle bir kır gezisine çıkar. Arabayla giderken bir tavuğu ezerler. Meseleyi tavuğun sahibi olan çiftçiye kim anlatacak diye düşünürken Bush âlicenap bir tavırla şoförüne şöyle der: "Bana bırak. Ben Dünya'nın en güçlü adamıyım. Çiftçi bana muhakkak anlayış gösterecektir." Bush çiftçinin evine girer ve bir dakika sonra da nefes nefese koşarak geri döner. Göz morarmış, surat dagılmış haldedir. Şoförüne "Çabuk toz olalım burdan!" der. Aksilik bu ya, arabayla daha 20 metre gitmeden bu defa da orada gezen bir domuzu ezerler. Bush korkulu gözlerle şoförüne bakar ve "Şimdi adama gidip söyleme sırası sende!" der. Şoför çiftliğe gider. Bush da arabada bekler. 10 dakika, 20 dakika 30 dakika derken....Şoför bir saat sonra sarkı söyleyerek, gülerek, cepleri para dolu ve kolunda irice bir meyve sepeti ile geri gelir. Bush şaşkın bir halde sorar: "Çiftçiye ne dedin ki bu kadar ikrama boğdu seni?" "Valla ben de anlamadım" der Şoför. "Ben ona sadece şöyle dedim: Iyi günler. Ben George Bush'un şoförüyüm. Domuz öldü! |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() KOMİNİST BAYRAĞI
Rus devlet başkanı Brejnev Amerika'yı ziyaret ettiğinde Ford'un davetlisi olarak Beyaz sarayda davet edilmişti. Ziyaretin ertesi sabahı Ford Brejnev'e geceyi nasıl geçirdiğini sordu: Çok iyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm. - Yaa ne gördünüz? - Beyaz sarayda komünist bayrağının dalgalandığını gördüm. Brejnev'in bu cevabına Ford karşılık vermedi. Bir yıl sonra Ford'da Rusya'ya ziyarete gitti. Sabah olunca Brejnev ona nasıl uyuduğunu sordu. Ford: İyi uyudum ve ilginç bir rüya gördüm. - Ne gördünüz? - Kremlin'de komünist bayrağı dalgalanıyordu. Brejnev pek memnun olmuştu. Ford devam etti: - Ama bayrakta acaip yazılar vardı. - Ne yazıyordu ne yazıyordu? - Vallahi okuyamadım zira yazılar Çince idi |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 5 LİTRE
Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir santim bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra aracının yan camına birisinin tıkladığını farkeder ve camı açar. - Ne var acaba? - Teröristler Bush'u yakaladılar. Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. - Haa şimdi anladım bu trafiği... - Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz. - İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? - Valla yaklaşık 5'er litre... __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türkiye'de Vergi Sistemi
[Only Registered Users Can See Links] Kemal Derviş, İngiliz ve Amerikan ekonomi bakanları bir sohbete katılırlar. Sohbet en son vergilerden açılır. İngiliz hemen atılır: - Biz ülkenin ortasına bir çizgi çekiyoruz; vergileri havaya atıyoruz. Çizginin sağına düşen devletin, soluna düşen milletin oluyor. Amerikan ise: - Biz bir çember çiziyoruz; vergileri havaya atıyoruz. İçine düşen devletin, dışında kalan milletin oluyor. Kemal Derviş te en son konuşan olur ve şöyle der: - Biz öyle çizgi falan çizmiyoruz. Paraları havaya atıyoruz; yere düşen devletin, havada kalan MİLLETİN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kaçan tren
Üç arkadaş tren istasyonuna gitmişler. İçlerinden biri gişeye yaklaşıp bilet almış ve trenin kalkmasına ne kadar zaman olduğunu sormuş. -Bir saat on beş dakika... Arkadaşlarına dönmüş: Daha çok var, hadi gidip şu karşıki kafede çay içelim... Oradan buradan derken lâf lâfı açmış... Birden tren düdüğüyle kendilerine gelmişler. Koşarak dışarı fırlamışlar ama, nafile... Tren kaçmış..Sormuşlar: -Sonraki tren ne zaman? -Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüşer kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi... Koşmuşlar ama bu defa da treni kaçırmışlar. Bir saat sonra bir tren daha varmış. Dönmüşler kafeye... Ama bu kez uyanık duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmışlar ve koşmaya başlamışlar. İçlerinden ikisi; biri bir vagona, diğeri baska vagona zar zor yetişmiş... Üçüncü ise geride kalmış ve yetişememiş... Bir süre dövündükten sonra başlamış katıla katıla gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayıp sormuş: -Hem treni kaçırdın hem gülüyorsun! -Nasıl gülmeyeyim!... Onlar beni uğurlamaya gelmişti |
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() o öldü
Çocuklar hep birlikte fotoğraf çektirmişlerdi, öğretmen her birini bir fotoğraf almaya ikna etmeye çalışıyordu. " Düşünün, büyüdüğünüz zaman bu fotoğrafa bakıp 'Bu Jennifer, o avukat,' veya 'bu Michael, o doktor' demek ne kadar güzel olur" Sınıfın arkasından zayıf bir ses çınlar "Ve bu öğretmen, o öldü." Hee diyirem Erzurum'a bilgisayarın daha yeni yeni gelmeye başladığı zamanlara ait bir anıyı Erzurum Kültür Kurumu İlköğretim Okulu'ndan Mansır Bey anlatıyor... Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon: "Kardeşim sizin anlattıgınız kimi yapirem fegat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar: "Nasıl yapıyorsunuz?" "Senin anlattıgın kimi." "Hata ne?" "Yazdıgım bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmiir." "İşlem basamaklarını tek tek anlatır mısınız?." "Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim
fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıhtan sonra senin anlattıgın kimi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliir: Kaydetmek ister misiniz? E / H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee..." Besbelli sarhoş [Only Registered Users Can See Links] Yaşlı ve çirkin bir kadın soluk soluğa karakola gelip şikayetçi olur : "Adamın biri beni bir saattir izliyor, kendimi buraya zor attım, galiba sarhoştu memur bey" der. Polis çirkin kadını tepeden tırnağa süzüp cevaplar : - "Galiba" değil, besbelli sarhoşmuş!.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|