![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben ise
Güzelimsin güzelim Bense yanan yüregim Acimasiz hayatta Bilmem nedir degerim Gülümsün sen cicegim Bense bir kelebegim Gönlünün bahcesinde Ucar ucar gezerim Dünyamda sen hayalim Ben ise bir gercegim Ara sira bir rüya Baglayan bir dilegim Canimsin sen cananim Bense hic sayilirim Neden geldim dünyaya Yüzüm gülmez aglarim Hayatimsin hayatim Ben kader kurbaniyim Söylermisin sen bana Sevmekmidir günahim (Berlin,09.07.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ben neden varim ki?
Bu gün imtihan, Yarin imtihan, Öbür günde imtihan, Ben neden varim ki? Soruyorum sana o zaman Düsünmek yasak, Süphe duymak yasak, Sormakta yasak, Ben neden varim ki? Elde degil sasmamak Öylede sansim yok, Böylede sansim yok, Akil veren ise cok, Ben neden varim ki? Karnim olsada tok Dogmusum bir gün, Ölecegim bir gün, Hic olmassa bir gün, Ben neden varim ki? Sormiyayim o gün! (Berlin,06,12,2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benden sana hatira
Vurulmusum ben sana Yasiyorum bosuna Nerde ki o gün, seni Alacagim koynuma Bir degil,iki degil Kim olacak ki kefil Saymiyorum günleri Olmusum simdi sefil Adin konulmus sevda Tüm yollar gider sana Insan ne icin yasar? Söylermisin sen bana Hic gülmem hep aglarim Bu benim alin yazim Nerden ciktin karsima Nedir benim günahim Bitmiyor yaza,yaza Sigmiyor sayfalara Ölürsem senden evvel Kalsin sana hatira (Berlin,06.12.2007) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benim Gönül
Bu gönül benim gönül Istedigi güle konar Sana,ona,kime ne? Ister aglar ister güler Belki sensin özledigi Gizli gizli gözledigi Birak onu rahat birak Yetmedimi cektikleri Bulmusum zaten belami Desme daha da yarami Bakan gözler görmüyorsa Fayda etmez bakislari Sen varsin ya gönül Kurban olayim sana Kiymetini bilenmi var Onun icin daglar yakar Bu gönlümün yaninda Ne kalirki o daglar Abayi yakmis sana Daglar yansada nereye kadar? (Berlin,11.12.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benim sevgili Manisa´m
Karanligin derinligine Baka baka gecmisim kendimden Kulaklarimda cinlayan müzik Aldi götürdü beni sensizligimden Sanki bir siyah,beyaz film Genclik yillarimi hatirlatircasina Azmi gitmistim sevdigimi görmek icin Bir asari bir yukari kaldirimlari asindirma pahasina Hangimiz yasamadik ki? O güzel duygularin bazen caresizligini Ama icimizdeki o kelebekler Bilirlerdi bazende bizi cocuklar gibi sevindirmesini O benim sevgili Manisa´m Yasiyorum sanki yine o anlari,anilari Takma sen üc bin kilometrelik aramizdaki mesafeyi kafana Önemli olan gönüllerimizin her an beraber,bir olmasi (Berlin,14.01.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Benimde hakkim
Beddua edemem kadere Varmis olsanda ellere Hayatin cilvesidir bu Sevipte bilinmiyenlere Elden bir sey gelmesse Aglatan sevgilere Anlatamiyorum su gönlüme Bilmem seviyorum niye? Dünyada bir ben kalsam Unutamam,unutmam Eger ben yasiyorsam Hic vaz gecemem,ben sevdam Seviyorum,seviyorum Seni cok ariyorum Düslerin yorgunuyum Ne varim nede yokum Benim hakkimda gülmek Sevmek,sevinmek Kosupta erismek Iyi ki dogdum diyebilmek (Berlin,21.02.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Berlin sokaklari
Berlin´in sokaklari Oldular meslegimin icabi Bana bir mekan,bir imkan Kazanmak icin ekmek parami Genis,genis,uzun caddeler Birbirini kovaliyan düsünceler Belki inanmayacaksiniz bana ama Olsamda memleketimde bitse su hayaller Sene 1970 Berlin´e ikinci gelisim Annemin,babamin yanina Sonu bilinmiyen bir yolculuga Yasiyorum o günden bu güne Bir cogunun düsledigi bir sehirde Belki onada yapiyorum bir haksizlik Ama sucum neki,varsa bende böyle bir düsünce? Birde sen ciktin benim karsima Katlamak icinmi izdirabimi gurbetin kollarinda? Yasamiyan bilmez,bilemez Hasretligin yanlizligini Berlin sokaklarinda (Berlin,05.02.2008) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Berlin,Berlin
Berlin,Berlin,Berlin Sensin cok sirin Gönlümüzdeki yerin Derindedir derin Verdin bize hep imkan Toprak altinda yatan Üzerindeki yasiyan Icin oldun vatan Yerin baskadir senin Bir sanstir bizim icin Cekilmez hasretligin Ellerinde gurbetin Yemsyesil su parklarin O genis sokaklarin Cok cesit insanlarin Renklidir simalarin Bulunmaz bir benzerin Yoktur cirkin seyin Kalmalisin hep sirin Berlin,Berlin,hey Berlin (Berlin,27.09.2005) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilemem
Itme ellerinle Ellerinle ellere Sahip ol sen O sivri diline Dünyanin hali Belli olmaz Kendi düsen ise Bence aglamaz Fazla güvenme O daglara Kar yagarsa Bir gün sasma Bir bakarsin Kalmissin yanliz Sonbaharda ******* issiz Cekilmez olurlar Yürekler sizlar Son pismanliktir Gözdeki yaslar Ben nemi yaparim Yildizlari sayarim Belkide yapa yanliz Hayallerimle yasarim (Berlin,03.10.2006) Talat Özgen |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilemem ki
Icimde bir celiski Gitsemmi,gitmesemmi Yürekteki özlemi Ceksemmi,cekmesemmi Bilmiyorum,bilemem Ne yapayim,edeyim Eyvah günler geciyor Nasil dur diyecegim Resminse hayalimde Hayalin gözlerimde Keske son nefes olsa Kalsa hep yüregimde Ah kanatlanip ucsa Göklere,yildizlara Bende gitmek isterdim Alda götür yaninda Bitmeyen rüyalarda Toplamak lale,papatya Caresiz bülbüllerin Olmak sarkilarinda (Berlin,06.01.2007) Talat Özgen |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|