![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Böyle bir sevdaya
İçime hüzün olup çöktü sevdan ve ayrılık Sanki boğulup gidiyorum sığ sularda Özlerken sesini düşüyor *******ime efkarlar Sevdamdan korkup tutulan dilin yok artık Her bakışımda sensizliği kusan aşkımla kaldım Ne büyük bir sevda yaşadım tanrının şahitliğinde Dinlediğim her şarkıda binlerce kez bilendi sevdam Hiç beklenmedik bir anda selamınla başlayan Ummadığım bir anda vedasız biten zamansız aşk Söyleyecek söz kalmadı artık kan ağlayan yüreğim Ve hasretinle büyütülen bu aşktan başka Anladım bu dünya harammış bana
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bu aşk bedensel değil
Öpüşlerimizle Akarken yıldızlara Göğsüme sığmaz taşardı yüreğim Öylesine seviyorduk ki birbirimizi Dumansız közsüz yanıyorduk Sevdam içimde volkan gibi patlıyordu Yeminler ediyorduk Elele gidelim yaşamın sonuna diye Tek isteğim kollarında ölmekti Biliyordun sensiz yaşıyamıyacağımı Neden yasakladın ki seni sevmeyi Bak gör bu sararıp solmuş kadın Senin eserin Ben sana erken Sen bana geç mi kaldık acaba Lal oldu dilim Gözlerimde yaş gülemedim Gelip gelmeyeceğini bilmeden Bekliyorum Feryatlarımı susturup Bu soğuk *******de Sensizlik ateşli nöbetler gibi Eritiyor bütün hücrelerimi Tenim bedenimden kopuyor Ayrılığın acısından Kaderim oldu Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Bu aşk bedensel değil Ruhunla gel gecem de kal sevgilim
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu aşk öyle bir aşk ki
Elimde resmin arkamda sensizliğim Korlaşan sevdamla gideceğim Gece ayazlarında üşüyerek yüreğim Ellerim boşlukta Kollarım yokluğunu sararak Korkum maziye bir çizgi çekerek Dönmemek üzere gitmendi Dur demeye gücüm yetmeyecekti İstiyorsan gidecektin Yasaktı bu aşk bilerek sevdim seni Öyle güzel öyle masumdu ki Seni yaşamak Çektiğim her nefeste düşüyordun içime Sana mahkum olmuş Duygularım bile mutluydu Yıllar yılı büyüteceğimiz Sevgimiz hiç bitmeyecekti Al yüreğimi eline Ondaki sana ait hislerimi Tek tek ayıkla Bu aşk öyle bir aşk ki Ne senle oluyor ne sensiz Ne yazık ki Biz iki yüreği bir bedende Taşıyamıyacağız
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu aşkın son demleri bu şiir
Azrail bu canımı almadan Bedenimi kara toprak sarmadan Sana beni bırakıpta gitme diyemedim Eğer sana kavuşmadan ölürsem Miras olarak hasretinle yanan bir yürek Bırakacağım sana Gidersen içimdeki yaktığın bu ateşi Bir daha sen bile yakamıyacaksın Öylesine içim yanıyor ki Cehennem ateşi vız gelir tenime Bende bir tutku olmuştu Senin olmak teninde erimek Oysa gideceğinin belliydi Seninle kaçak yaşıyorduk zamanları Aşkımız dört nala gidiyordu Onu dizginleyemiyorduk Yaşanmamışlıklarımızın Özlemini çekiyorduk seninle Her gün sabah uyandığımda Masum buselerimi konduruyordum Yanımda yatan hayaline Senin için çok savaş vermiştim kendimle Sevmekten korkan ben seni çok sevdim Korkuyorum kendimi kaybedip Yok olup gitmekten Şimdi mutlu değilim Acı gerçeklerle karşı karşıyayım Sen yoksun hayatımda Zaten kırık dökük yaşadığımız bu aşk Erken emekli etti bizi bu sevdadan Ve öyle bir çekip gittin ki Eser kalmadı artık eski benden Gözlerinde birazcık sevgi kırıntısı görseydim Sımsıkı tutardım ellerinden hiç bırakmazdım Sen benim gönlüme kışın gelen baharımdın Uyur uyanır seni can evimde bulurdum Ah be canım birde sana kavuşabilsem Uzanıp dizlerine başımı koyar Uykusuz *******imi uyurdum
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece
Çaresizliğim duygusallığım doruklarda bu gece Anlamsız bir öfkeyle aşkımı yıktım sessizce Sevdiğime zarar verdim bencilce Sevdamız değil kan aktı geceme Azap çektim ağladım bencilliğime Yorgun gözlerle bekledim haberi gelir diye Yüreğim sızlayarak içim yanarak Yığınla acılarımı döktüm kağıtlara Bir yaprak gibi koptu gitti benden Ona anlatamadıklarım kaldı bende Yokluğunun fırça darbeleri Sabaha kadar dans etti tuvalimde Tüketilemeyecek kadar zengin aşkımı Bitirmiştim bir gecede Nedendir bilemiyorum farkına varmadan Ben ilk kez yenilmiştim çaresizliğe Öylesine sızmıştıki her zerreme Başaramıyordum onu çekip çıkarmayı Oysaki tek istediğim tüm geçmişimle Yüreğine taşınıp geleceğimi orada yaşamak Aşkımın alyansını yüreğimin parmağına geçirip Onu bir daha çıkarmamak Dünyanın en değerli hazinesine sahip olmaktı
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bulunmaz
Ne sandın kendini Bulunmaz hint kumaşımı Yoksa aşılmaz Yüce dağların kralımı Kefenin cebi yok Götüremezsin malını Sen busun Değiştirmezsin kendini Taşıdın sırtında Malını yükünü Sarıp sarmalamadın hiç Yetimi öksüzü Demediler mi sana Dünyanın yalan olduğunu İnsanlık bu değil gözet yetimi öksüzü
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyüle beni tekrardan
Ayrılık sinsice geldi bir akşam üstü Gittin sen son bir kez bakmadan gözlerime O sevdiğim endamını bırakmadın ki Kollarımla sarayım Bir hoşçakal demeyi başaramadın Gerek duymadın belki de Bu sevdanın kaderi baştan belli idi Sadece tutunacak bir umut tu benimki Hançeri çoktan yemiştim yüreğime Parçalanan yüreğimin çığlığını Dizelerime döküp hisset diye Sana vermiştim Kalplerimiz hariç hiç sevişememiştik biz Uyanmak istemediğim bir rüya idin Saçının her bir teline ömrümden bir yıl verirdim Ananın yavrusunu beklediği gibi Hasretle yollarını gözlerdim Yeter be canım her şeyi bırakta Bana gel al beni koynuna Büyüle beni tekrardan Bir sen varsın içimde bir de sevdan
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Canımdan ayırmadım
Hayatla oynamaktan bıktım Usandım Hep mutluluk için Dolandım durdum Seni aramaktan Çok yoruldum Gelirsin diyerek aşkına yandım Seni canımdan Hiç ayırmadım Aşkımı başkalarında aramadım Sana geldikçe Hep kaçtın Beni kendine delice bağladın Hiç habersiz gelip Çaldın kapımı Sormadın aldın başımdan Aklımı Acıtma sar artık Şu gönül yaramı Tertemiz hislerinle getir Bana aşkını
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çağırsan gelirdim sevgimi sana akıtmaya
Kaderimi seviyordum Seni bana yazdı diye Şimdi isyanlardayım seni göremediğime Sakın gelme ezik çağrılarımla seslenirsem sana Çok beklettin beni Kurumuş daldaki tek bir yaprak gibi Canım yanıyordu unutmak istedikçe Özlem kokan o sesin Hep kulaklarımdaydı Seni görmeyince içimde fırtınalar kopup kor gibi yanıyordu yüreğim için için Çağırsaydın gelirdim Yüreğimdeki bu koskocaman Sevgimi sana akıtmaya Giderken bana bıraktığın en son hediyen Saldığın hüzündü damarlarıma Yemin ediyorum ki Bir gün bende seni unutacağım Bir sevda rüzgarıydı geldi geçti diyeceğim Senin hasretine Öylesine vurgun olmuşum ki bir gün ben bitsemde Sen içimde hep yaşıyor olacaksın Çünküsü nedeni yoktu ki seni sevmemin Açabilseydim senin kalbime vurduğun Kilitlerini Çizebilseydim senin hayalimdeki Resmini Karanlıkları yarıp yalnızlıklarımı da Alıp gelirdim sana Tam da seni unutmak isterken Tutsak ettin ruhumu gözlerinin rengine Şimdi yüreğimden gelen Bu gözyaşlarımdan utanmıyorum Çünkü onlar sensin senin için Yitik sevgilim
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Çığ gibi
Sana ağlıyorum Yüreğimden Çağlayarak gelen gözyaşlarımla Bağırdığımda Sesim sesinde kaybolurcasına Sen hep başkaydın bende Senin sensizliğine tutunmak isterdim Uzaklığın beni yıkmasa Sen karanlığımı ısıtan rüyam Burnuma gelen alıştığım kokum Acı tatlı hatıramsın Ansızın çalan şarkımızın İçimde bir Şeylerin kanattığını bilemezdin *******imi dolduran rüyalarımın Kabusum olduğunu Nereden bilecektin Oysa ben Seni unutur gibi seviyorum Çığ gibi büyüyen Sevdamın altında kalarak Yumuşacık dokunuşlarının Beni Benden alıp götürdüğün zamanları Seni seviyorum diye Ettiğimiz yeminleri Dalga dalga köpüren Heyecan denizi gibi Bitiremediğimiz saatleri Her ayrılık sonrası tutkularımızı Varlığınla bana gönül dersi verirken Ayaklarıma prangalar vurduğunda Beni sana mahkum ettiğini biliyordun Ah keşke Seni sevmeyi bana yasaklasaydın bitimsizc
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|