![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sonuma bahar düştü
Ömrümü kış yaşadım bahar, sonuma düştü Bahar başlangıçtır bize, bir sonda düştü Her son erdi sona yoluma, bir baş düştü Gönlüme vuslat bir sonda düştü Düştü bu tenimden tüm canlar düştü Çok üşüdüm sonuma aşkı nar düştü Taşralarda arardım dost gönlüme düştü Gönül tahtıma bir piri sultan düştü Açıldı gönlümün dost penceresi Kaynadı kalbimde aşk tenceresi Okundu sevdanın aşk seceresi Üç bitti iki den bir bire düştü Mükerrem Özcan
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevda sokakları
Karadır karanlık yollar bitmiyor Bitmiyor içimde sızı bitmiyor Kara günden yine bir gecedeyim Bu gün yine aşk ilinde kaldırımdayım Nasıl yıkıldım nasıl bir bilsen Hiç demedim dünyada ah bende gülsem Bir yol olsa içinde aşk orada ölsem Bu gün yine aşk ilinde kaldırımdayım Usanmış yollar git gel halimden Anlamıyor gündüzler gece derdimden Anlamıyor kimseler aşkın dilinden Bu gün yine aşk ilinde kaldırımdayım Taşlar kaşlarını çatmış bakıyor Lambalar gözlerime hayli batıyor Kar yağıyor kaldırımlar beni yakıyor Bu gün yine aşk ilinde kaldırımdayım Mükerrem Özcan
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz olmuyor
Acılar boğuyor beni Hasretin yakar bu teni Çok özledim artık seni Sensiz olmam olmuyor Gözlerim görmeyi özler Adın dilimde sözler Yüreğimde aşkın sızlar Sensiz olmam olmuyor Aklım durdu düşünmüyor Yanar bedenim üşümüyor ******* seni düşlüyor Sensiz olmam olmuyor Güzel yüzlü nazlı gelin Uzanıp tutsam elin Gözyaşıma bağlı selin Sensiz olmam olmuyor Diyar diyar yol giderim Başlamazsan ben biterim Gelemezsen ben gelirim Sensiz olmam olmuyor Sevgi olmadıysa öyle Sevmediysen sen söyle Yolun sonu hüsran böyle Sensiz olmam olmuyor Hayatım hep parça parça Sana verdim neyim varsa Seversin vicdanın varsa Sensiz olmam olmuyor Bak gönlümün yüzü buruk Gülün boynu bükük bükük Bizi öksüz bırakma artık Sensiz olmam olmuyor Bülbül dalıma konamaz Sevmesem içim yanmaz İnsan olan dayanamaz Sensiz olmam olmuyor Aşk elinden bıktı kalem Aşkın derdi etti verem Seviyorsan söyle gelem Sensiz olmam olmuyor Gün bekledim kara doğdu Geceme acılar doldu Sevgi değil sevda oldu Sensiz olmam olmuyor Hayat yolunda acılar Hasretinde bu sancılar Her yanımda yabancı var Sensiz olmam olmuyor Söyle artık gelir misin Aşkımı sen bilir misin Ağlar mısın güler misin Sensiz olmam olmuyor Mükerrem Özcan
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendime nasihatım
Gözlerini kapatmışsın ne güzel dalıyorsun geçmişinle gelecekteki hayallere dostum Sakın açma gözlerini ve sakın çıkma daldığın hayal dünyasından, çünkü senin hayatta başka yaşam kaynağın yoktur biliyor musun dostum, sen hep gerçekleri söylerken ve yaşarken dostum, seni hiçbir menfaati olmadan ciddiye alan tek yaşam kaynağındır hayalin dostum, sadece sevdiklerin olsun canında sen onlara asla ihanet etmezsin biliyor musun dostum, ama sevenlerine sakın güvenme olur mu olur mu dostum. Çünkü düşmanların arkandan vuramazlar seni, dostların ve sevenlerin kadar acımasız değiller onlar beklemediğin hesabında olmadığı bir anda enseden öyle bir şamar yersin ki devire devire geldiğin engellerin ve sana düşmanların ve bin bir zorlukla aştığın engellerin hepsi ama hepsi bir anda devrilir üzerine ne yürüyecek yolun kalır ne tutunacak dalın kırılırsın koparsın her bir yanından bir bir sakın ha dostum sakın seni seven seviyorum diyen sana dostum diyen herkesten ama herkesten uzak dur öleceğin anı ölürken olacağın yeri düşün insana en sadık dost kara dedikleri kızıl topraktır mükerrem olmaya söz veriyorsan uğrun açık olsun. Ey kendim Kendimi bulmak derdim Bulana kadar giderim Malım mülküm olmadı olmasın Bir kendimi bulmak olsun yeter zaferim Sonra sessizce çekilip bende giderim Gerçeğimi bulunca hayalimi terk ederim Mükerrem Özcan
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayıp aranıyor
Ömrüm boyunca aradığım Hep hasretine yandığım Bulurum diye dayandığım İnsanlığı arıyorum Umursamaz bir hayattan Acı tatlı her tattan Güzel çirkin demeden İnsanlığı arıyorum Hep kahır hep kahır kahreden Bilmeden bilirim deyip giden Daha ne olduğunu bile bilmeden İnsanlığı arıyorum Batmış batak malı gibi En fakir insanın varlığı gibi Varlığı sadece bir hayal gibi İnsanlığı arıyorum Mükerrem Özcan
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara toprak
Nice padişahlar gelip geçti üstünden Nice canlar geçti cana kastından Nice sevgililer ayrıldı dostundan Nasıl olsa bir gün baş başa kalacaksın Bir kuru yaprak bir kara toprak Hangi yoldan olursan ol Hangi telden çalarsan çal Sende eline bir avuç al Nasıl olsa bir gün baş başa kalacaksın Bir kuru yaprak bir kara toprak Her yolcu yolunda yoldaş ararken Her hancı kendine bir gardaş ararken Varmıdır fenada enisin seninde Nasıl olsa bir gün baş başa kalacaksın Bir kuru yaprak bir kara toprak Mükerrem Özcan
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalmasın
Koç yiğidim yüreği kadar özgür olmalı Eğmemeli başını her dik durana Korkmamalı her gecede asilliğe dem vurana Gel al benide varsa sevdaya bir değer Götür yüreğimdeki sevdayı aşk denizine Aksın damla damla selim kalmasın Eğilmez bu başım namerde derman kalmasın Beni yalnız aşk bilsin sevdaya akıl kalmasın Mecnun durmasın yollarımda Ferhat olmasın Ben Leylaları şirinleri söküp attım yüreğimden Çıkarın cehalet gömleğini üstümden bende libas kalmasın Ben anadan uryan geldim sevdadan uryan giderim Bu tenimde aşktan başka ateş yanmasın Alın benden ey yüreksizler neyiniz varsa Yüreğimde aşk dilimde sevgiden başak sözüm kalmasın Mükerrem Özcan
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyimser azim
Umut senmisin yoksa unutulan mı Bulutlar yükünü boşaltınca yere Toprak şükran der sevinir dere Ağaçlar uyanır bir anda uykudan Hayat senmisin der yoksa bulutlar Ellerin açıkken alır ne alırsa verenden Gönül açıksa hisserder sevgiyi derinden Gül oldu hem aşık ı maşukun düşen terinden Kaçamaz umutsuzluk nereye gitse umut ecelinden Mükerrem Özcan
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsanlık nerede
Hepsi bana bakar burada ne işin var Alıp satmazsın bu pazarda ne karın var Hissettim geldim burada bir gül var Ne sevgi ne saygı hoşgörü nerede İnsanlık yok olmuş adam nerede Bir anda parladı gözüme bir ışık Her halde yanıldım gözüm alışık Yandı yandı durmadan anladım artık Ne sevgi ne saygı hoşgörü nerede İnsanlık yok olmuş adam nerede Ben baktım bulamadım nasın içinde Her biri bir âlemde kir ile pasın içinde Bir gül aradım durdum pisin içinde Ne sevgi ne saygı hoşgörü nerede İnsanlık yok olmuş adam nerede Kesmedim umudum bulurum onu Olduğu yerden çıkarır alırım onu Ama bir daha yok artık bu her şeyin sonu Ne sevgi ne saygı hoşgörü nerede İnsanlık yok olmuş adam nerede Ona yol çizdim bulsun izimi Bulacak mutlaka görsün yüzümü Dilerim Mevla dan pak etsin özünü Bulsun sevgiyi saygıyı hepsin her yerde İnsanlık gömleğin giysin düşmesin derde Mükerrem Özcan
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk isterim
Bende durmam her yandan bir aşk isterim Kayboldum aşk ararken kendi kendimde Bende yandım kendimden bir aşk isterim Aklım zayi oldu bilmez bedenim Bende bir deliden bir aşk isterim İsteyince olmuyor aşkın olumu Aşk ilinde kaybettim bende yolumu Yaktı her yanımı yok etti beni Aşk ölümdür aşık olan daha ölmüyor Bende bir deliden bir aşk isterim Mükerrem Özcan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|