![]() |
|
|
#51 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Doğruluk Baştacım
Ömrum boyunca doğruluk uğruna savaştım Yanlışları kökünden yok etmekti amacım Ama hep ben kaybettim, asla kazanamadım Yine de doğruluk oldu hep baş tacım. Kemal Çakır
|
|
|
|
#52 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dilek
Baharı seninle yaşadım ömrümce ben Bin yıl sevilmeye layıksın bunu bilsen Gitme Cennete eğer bensiz gideceksen Gelirim seninle Cehenneme de gitsen. Bir rüya aleminde yaşattın ömrümce Bütün dünyam değişiyor inan gülünce Her şey seninle olsun güldüğün sürece Gelirim seninle Cehenneme de gitsen. Dilerim Allah’tan hiç üzüntü görmezsin Çünkü sen eşi bulunmayan bir meleksin Pek çok gönül için adeta bir dileksin Gelirim seninle Cehenneme de gitsen. Kemal Çakır
|
|
|
|
#53 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dost Kırbacı
Dörtnala koşarsın dost vurmuşsa kırbacı Yeter ki yolun sonunda duymayasın acı Dayanamayıp bir nedenle aramışsan ilacı Sen eşek olmuşsun, dostunsa arabacı Kemal Çakır
|
|
|
|
#54 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dön Seferinden
Sen bensizliğin çaresiz sessizliğindesin Ben sensizliğin dinmek bilmek feryadında Çok acı geçecek ömrüm çok Umarım bana en tez zamanda dönersin Hiç düşünmezdim birgün sensiz kalacağım Sonsuza dek beraberlik üzerine yapmıştım hesabı Şimdi bunu nasıl anlatacağım ben kalbime Birşeyler söyle durma, uyan,çıldıracağım Henüz gideli bu ikinci günün Dayanmam mümkün değil daha çoğuna Denilse de ''birçok giden memnunki yerinden...'' Memnun olunacak bir yeri yok bence ölümün Haydi! Bozup da şu alışılmış düzeni Çıkıp gel birgün şaşırt bizleri. Ve anlat bize memnun mu gidenler yerinden Cümle alem dinlesin seni tutup nefesini . Kemal Çakır
|
|
|
|
#55 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Duvarlar
Bugün sadece duvarları seyrettim: O, insanları ayıran, hapseden Renk renk Kimi alçak kimi yüksek Genç, orta yaşlı, ihtiyar Çok şey bilip de konuşamayan O bildiğimiz duvarları. Çok hatıra saklıdır her birinde Acı - tatlı, iyi - kötü. Her şeye tanık olmuşlar, Olmasına da; Oturmamıştır hiç biri Bir kere bile tanık koltuğuna, Duyarsız olmalarından ötürü. Bize benzerler çoğu yönleriyle: Gurur abidesi, Utanç vesilesi, Özgürlük meş'alesi, Suskunluk ve yalnızlık timsali, Zamana direnen, teslimiyetci, Acımasız, korumacı, Sır tutkunu, tüketici... Pek farkı yoktur çoğumuzun Onlardan, Sadece canlı olma ötesi. İşte onları seyrettim O bildiğimiz duvarları. Çok hoşnut olduğum söylenemez Çünkü, Gurur duyduklarım daha azdı Utanç duyduklarımdan. Bu nedenle: 'Yeni sezon, yeni inşaat, Bakım ve onarım gerekli artık' Diye düşünüyorum. Silkinip şöyle bir, Gelmeliyiz kendimize Ve, ve! Kurtarmalıyız kendimizi Harabeye, enkaza dönüşmekten. Kemal Çakır
|
|
|
|
#56 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşlerimde Yaşlandı Sevgin
Düşlerimde yaşlandı sevgin Asırlık çınar gibi Ağır başlı ve yorgun Son mevsimini yaşıyor artık. Önceleri kor yutar, alev kusardı Bakışlarında çözülürdü buzullar. Şimdi vefasızlığa gömülü bir kıvılcım İliklerine kadar üşüyor, o güzelim duygular. Sonunda isyan etti inan ki Düşlerim bile bu umutsuz bekleyişe; Kapalı bir öfke saklı her yerimde Yol vermiyor dilim sözlerime. Düşlerimde yaşlandı sevgin Çaresiz ölümdür beklediği Buluşalım bulutla yağmur gibi Budur sevginin de bizden istediği. Kemal Çakır
|
|
|
|
#57 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
G e c e
Bir hüzün yumağıdır akşamın gelişi Sonunda güneşin elveda deyişi Yaşanan her şeye sünger çekişi Bir başkadır akşamın, geceye geçişi. Hüzün vardır gecede gönlüm gibi Yeni bir günün doğuşuna kadar Ağlasan da asla farkeden olmaz ki Tıpkı yağmur altında ağlar gibi. Sormayın geceyi sormayın bana O, içimde kanayan derin bir yara Bakmak isterim çok çok uzaklara Lakin görünmez her yer kapkara Kim görür, sever renk renk çiçekleri Sesini duyarsınız, görmeden böcekleri Karda bile yürüseniz ezersiniz kardelenleri Her yer kapkaradır çünkü *******i. Ayırabilir miyiz pembe gülü, kırmızı gülden Beyaz hariç tüm renkleri birbirinden Şayet ötmez iseler, bülbülü serçeden? Her yer kapkaradır çünkü *******i. Kemal Çakır
|
|
|
|
#58 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Elektrik Direkleri
Bak sessizliğe yas tutuyor elektrik direkleri Akşamın çok ilerlemiş bir vakti, Pervaneler yok onunla öpüşüp dursun Arılar, hem de epey kalabalıkça. Yağmur yağıyor titreyen bedenine Üşüdüğünü hiç belli etmiyor Çünkü yakıştıramıyor elektrik direklerine. Islanmak, kuru kalmaktan tehlikeli de olsa 'Asıl tehlike, kupkuru üşümektir' diyor. Hak vermemek mümkün mü sözlerine? Ama yine de sen; Bakma onların kimseye boyun eğmediklerine Bakma dimdik ayakta durup bizi seyrettiklerine Bakma karanlığın çehresine tokat indirdiklerine... Onlar, bizden de, bizden de dertli! Her an tir-tir titriyor bedenleri Kaçak bir cereyana kapılıp ölmek endişesiyle. . Kemal Çakır
|
|
|
|
#59 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Fedakarlık
Sevdiğim uğruna her şeyi yaparım Sadece onu sevmemek dışında. Kemal Çakır
|
|
|
|
#60 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
G ö z l e r
Öyle gözler vardır ki birer melanet yuvası Öyle gözler vardır ki bin bir derdin devası Kemal Çakır
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|