![]() |
![]() |
#51 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Duyulmamış Aşk Şarkısı
Duyulmamış aşk şarkısıyla yaşıyorum bu akşam, Elimdeki gitar coşuyor, aşkı yürekten haykırışla, Akşam rüzgârı alır beni, uzaktan sevdalarla, Kim tutabilir beni, ruhum bende kaybolunca. Ay ışığına daldığımda, rahmet yağar üzerime, Sihirli aşkındaysam, ne güzeldir gecenin rengi, Dile verirsem,hayalin tadılmamış ifadesini Doymaz ki yüreğim, ah bir duyursam sevgiliyi. (Aksaray / 19 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elveda Derken
Elveda derken sarhoş olan hislerimle Kelimeler zorlanıyor, kalbimden gelen, Gözlerime akıyor, yürekteki dert hayalim Yalnız kalan dünyamda yakılan benliğim. Çöken ruhun haykırışları, sessiz duruşumda, Uçurumlar gönlümde, tuzaklara yürüyorum, Şarkıdır diye dinlerim, ecel saklı mevsimleri, Ömrüm beni tüketecek, kara yolda üşüyorum. (Aksaray / 09 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fersiz Nefes
Sensizliğin sayılarını ilerleten ömrüm O sevginden haber alıp ta getirmiyor, Fersiz nefesiyle ruhumu yakan gönlüm Gözlerindeki anlamı tekrar yaşattırıyor. Bahar kondu ağaçlara, görmüyor gözlerim, Umutsuz mevsimlere el, dokunmam diyor, Bekleten yüreğinden aldım yorgunluğu, Hayalsiz günlerimde hayat bulunamıyor. Gecem yağmura hasretken, yağdı aşk ateşi, Rüzgâr bana küs, seni hislerime getirmiyor, Sorular dolusu bugünüm, uğursuz kalemle İsimsiz yarınları, kara defterlere yazıyor. (İstanbul / 06 Mayıs 2002) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fersude Duygularım
Maazallah denilen cümbüşlü mevsimi yaşadık, Tekzip eden sözlerine yakışmaz hatıramız, Hangi mücbir düşünceler benliğini sardı, Yüreğime dokunuyor teamülünün diken acısı, Sendeki cerbeze, kayboluşun fersiz gönlünden, Gaile veren kimdi, ferdaya bakan gözlerinde, Kuşkularım can aldı, fersude olan duygularımda, Belki öğrenirsin, gönül yoluna intibak etmeyi, Yüreğinde goncalar açılmalı, muattar havasıyla. (İstanbul / 10 Mayıs 2002) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fotoğrafta Soran Gözlerin
Geçen gün fotoğraf gördüm çiçekler arasında Bakıyordu gök karası gözlerin, tatlı anlamıyla, Yıllar değiştirmedi duygumu senle yaşayan, Yüzünden o günler uğradı gönül akşamıma, Sardığım bir dünyasın,hayallerde dolaşan. Sana yazdığım sayfalar gelmedi ellerine Okuyamadın ömür dolusu sıcak aşkımı, Görseydin keşke, heyecanlı yürek sesini Aynı değerde nefes aldıracak o sevgimi. Bilmediğim yeni adresindi, seni benden alan Hissettiklerimi anlamadan, yıktıran mekân. O sözlerimi bekleyen gözlerin fotoğrafta Bir cevap düşüyor dilimden, rüyana alsana. (Aksaray / 04 Mayıs 2007) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Yağmuru
Gök gürültüsüyle uyandığım bir gece yarısında Sokak lambaları titriyordu yağmurun coşkusuyla Çıktım, hayat budur dedim rahmetin kokusuna. Serin damlalarda dans buldu açtığım kollar, Bir temiz sessizlik sarıyordu bedenimi, Rahatlığı buldu dinlenen düşüncelerim, Karanlık dünyadaydı gündüzün telaşları Hareketleri bekliyordu sabahın güneşinde. Bu gece benimdi, huzurun neşesinde, Dilim suskun, konuştu gizli yüreğimle, Gökten akan derinliğin denizi bendim, Gecenin sinesinden kaptığım mavilerle Yağan duygularımın sıcak ismiydim. (Aksaray / 25 Nisan 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Gözlüm
Mevsimiyle ruhumu dolunaya alan gece gözlüm Sır sözlere bağlatan o duygularımda mecburum, Sana efkârlanan dille yorgunluğun sinesindeyim, Eriyorum hasret ateşinde, çözülmez düşünceyim. Sahipsiz kalan gelincik tarlasında telaşlarımı aldım Savurdum taş kokulu rüzgârların bahtsız yıldızlarına, Titreyişimde sevgi tanecikleri, hayallerime süzüldü, Zengin hislerimi alan topraktan, aşk laleleri büyüdü. (Aksaray / 05 Ağustos 2005) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece Rüzgârını Alkışlayan Ağaçlar
Gece rüzgârını alkışlayan şu ağaçlar Kaderin siyah gözlerine beyazı estiriyor, Ses alıyorum uzakların berrak nehrinden, Terk ediyorum yalnızlığı, yeşil dünyamla, Yapraklarda canı gülüyor, dokunan rüzgârın, Sevdasında kayboluyorum bu serin gecenin, Bugünüm mutlu bitiyor, rüzgâr sesli ağaçlarla, Duygularında parlıyorum, aldığım sevginin. (Aksaray / 12 Mart 2006) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *******in Mevsimi
*******in mevsimini dolunay verince Şarabı bitmeyen anı beni sarhoş ediyor, Ümitler mum olup rüyama serildiğinde Gözlerde saklı hayal, sevgiliyi getiriyor. Parlayan ruhumun sözleri mühür olunca Özlemi bitiren yol, yıldızlarda bulunuyor, Rüzgârın ilkbahar şarkısını duyduğumda Ömrüme sevda yazan bulutlar damlıyor. (Aksaray / 12 Eylül 2007) Çiğdem Çakır |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Büyüsü
Çoğu gözlere uyku bulduran o saatler Gecenin büyüsüdür, ruhları dolaştıran. Beyaz tablosunda ilkbahar, gecenin bir ismi Diğeri de yaz rüzgârında mehtabın tanesi. Kuşlar da pay edinir yıldızın coşkusunda Sesleriyle renk verir büyülü sevdalara. Heyecanla sabahını saran bazı yürekler Diline vurur, gördüğü harika rüyalarını Bilmez ki, gerçeğini yaşatır gece tutkuları. O ne güzellik Allah’ım, gece misafiri rüzgâr Dokundukça yapraktan çıkan nehirlerin sesi Dinledikçe, aşkıyla yüzüyor pembe yüreğim. Islanıyorum kir kokmayan o yeşil havada, Ruhuma isim alıyorum gökten inen mumla. (Aksaray / 14 Ağustos 2007) |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|