04-22-2010, 12:42 AM | #51 |
Forum Kalfası
Kayit Tarihi: Aug 2005
Mesajlari: 7,071
Teşekkür Etme: 5 Teşekkür Edilme: 16 Teşekkür Aldığı Konusu: 15
Üye No: 4
Rep Puanı : 67186
Rep Derecesi :
|
Başındaki Tellere Lo
Başındaki Tellere Lo Bak Şu Esen Yellere Kıymet Verip Kim Bakar Lo Sen Var İken Ellere Ağam O Yar Elinden Paşam O Yar Elinden Nasıl Edem Nere Gidem Şu Zalimin Elinden Kevene Bak Kevene Lo Yazık Seni Sevene Seni Seven Divane Lo Senin Nene Güvene Yöre : Diyarbakır |
04-22-2010, 12:43 AM | #52 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Başındaki Yazmayı Da Sarıya mı Boyadın
Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almuslu Musun Ben Sana Varacağım Da Söyle Namuslu Musun İçliğimin Yakası Da Sıra Sıra Nakış Yar Gurban Olam Boyuna Da O Ne Biçim Bakış Yar Yola Yolladım Seni De Yollar Yollasın Seni Hızır Elinden Tutsun Da Bana Yollasın Seni Yöre Tokat/Reşadiye |
04-22-2010, 12:43 AM | #53 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Be Hey Vicdansız Yüreksiz
Be Hey Vicdansız Yüreksiz Öl Deseydin Ölmez Miydim Sen Efendi Ben De Köle Ol Deseydin Olmaz Mıydım Tutuşurdum Ateşinle Ölürdüm Senin Uğrunda Diz Çöküp Önünde Secde Kıl Deseydin Kılmaz Mıydım Gerek Yoktu Yanmalara Yanıpta Kül Olmalara Benim İçin Ummanlara Dal Deseydin Dalmaz Mıydım Bilirsin Sevdandır Ahtım Ne Taç İsterim Ne Tahtın Yüreğinde Bin Yıl Mahkum Kal Deseydin Kalmaz Mıydım Yanardım Yanardağ Gibi Püskürürdüm Lavlar Gibi Sonbaharda Yaprak Gibi Sol Deseydin Solmaz Mıydım Şansım Ayrılıktan Yana Kül Olmuşum Yana Yana Erkan Yoksuli Sen Bana Kul Deseydin Olmaz Mıydım Erkan Yoksuli |
04-22-2010, 12:43 AM | #54 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bebeğin Beşiği Çamdan
Bebeğin Beşiği Çamdan, Yuvarlandı Düştü Damdan, Bey Babası Gelir Şam’dan. Nenni Nenni Nenni Nenni, Nenni Nenni Nenni Bebek Oy. Çamlı Belden Çıktım Yayan, Dayan Su Dizlerim Dayan, Kardeş Atlı Bacı Yayan. Nenni Nenni Nenni Nenni, Nenni Nenni Nenni Bebek Oy. Bebek Beni Del Eyledi, Yaktı Yıktı Kül Eyledi, Her Kapıya Kul Eğledi. Nenni Nenni Nenni Nenni, Nenni Nenni Nenni Bebek Oy. |
04-22-2010, 12:43 AM | #55 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ben Ağlarım Yane Yane
Ben Ağlarım Yane Yane Aşk Boyadı Beni Kane Ne Akılem , Ne Divane Gel Gör Beni Aşk Neyledi Derde Giriftar Eyledi Gah Eserim Yeller Gibi Gah Tozarım Yollar Gibi Gah Akarım Seller Gibi Gel Gör Beni Aşk Neyledi Derde Giriftar Eyledi Ben Yunus’u Biçareyim Aşk Elinden Avareyim Baştan Aşağı Yareyim Gel Gör Beni Aşk Neyledi Derde Giriftar Eyledi Yunus Emre |
04-22-2010, 12:43 AM | #56 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ben Bir Küçük Cezveyim
Ben Bir Küçük Cezveyim Köşe Bucak Gezmeyim Verin Benim Yarimi Boynu Bükük Gezmeyim Gülen Az Gülen Az Ağlayan Çok Gülen Az Ben Aşık Sevme Beni Dertlere Salma Beni Götür Sarafa Göster Kötüysem Alma Beni |
04-22-2010, 12:43 AM | #57 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ben Derdimi Hangi Dağa (Turnalar)
Ben Derdimi Hangi Dağa Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum Sen Benimsin Bahar Gözlüm Yarınlar Da Ikimizin Yürüyoruz Turnalar, Turnalar Sevdiğim Oy Sen Benimsin Bahar Gözlüm Yarınlar Da Ikimizin Yürüyoruz |
04-22-2010, 12:43 AM | #58 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ben Giderim Sazım Sen Kal Dünyada
Ben Giderim Sazım Sen Kal Dünyada Gizli Sırlarımı Aşikar Etme Lal Olsun Dillerin Söyleme Yada Garip Bülbül Gibi Ah U Zar Etme Gizli Dertlerimi Sana Anlattım Çalıştım Sesimi Sesine Kattım Bebe Gibi Kollarımda Yaylattım Hayali Hatır Et Beni Unutma Bahçede Dut İken Bilmezdin Sazı Bülbül Konar Mıydı Dalına Bazı Hangi Kuştan Aldın Sen Bu Avazı Söyle Doğrusunu Gel İnkar Etme Benim Her Derdime Ortak Sen Oldun Ağlarsam Ağladın Gülersem Güldün Sazım Bu Sesleri Turnadan M'aldın Pençe Vurup Sarı Teli Sızlatma Ay Geçer Yıl Geçer Uzarsa Ara Giyin Kara Libas Yaslan Duvara Yanından Göğsünden Açılır Yara Yar Gelmezse Yaraların Elletme Sen Petek Misali Veysel'de Arı İnleşir Beraber Yapardık Balı Ben Bir İnsanoğlu Sen Bir Dut Dalı Ben Babamı Sen Ustanı Unutma Aşık Veysel |
04-22-2010, 12:44 AM | #59 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ben Melamet Hırkasını
Ben melamet hırkasını kendim giydim eynime Ar u namus şişesini taşa çaldım kime ne Ah Haydar Haydar Taşa çaldım kime ne Gah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi Gah inerim yeryüzüne seyrederim alemi Ah Haydar Haydar Taşa çaldım kime ne Sofular haram demişler bu aşkın badesine Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne Ah Haydar Haydar Taşa çaldım kime ne Nesimi'ye sormuşlar yarin ilen hoş musun Hoş oluyum olmuyayım o yar benim kime ne Ah Haydar Haydar Taşa çaldım kime ne Nesimi |
04-22-2010, 12:44 AM | #60 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Benden Selam Olsun Bolu Beyine
Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne Çıkıp Su Dağlara Yaslanmalıdır Ok Gıcırtısından Kalkan Sesinden Dağlar Seda Verip Seslenmelidir Düşman Geldi Bölük Bölük Dizildi Alnımıza Kara Yazı Yazıldı Delikli Demir Çıktı [Tüfek İcat Oldu] Mertlik Bozuldu Eğri Kılıç Kında Paslanmalıdır Köroğlu Düşer Mi Hele Şanından Çoğunu Ayırır Er Meydanından Kırat Köpüğünden Düşman Kanından Çevrem Dolup Şalvar Islanmalıdır KÖROĞLU |
Bu Konudaki Online üyeler: 4 (Üye Sayisi : 0 Ziyaretçi Sayisi : 4) | |
|
|