![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana güzel bir yaz günü gelmiştim.
Karlı bir sabahta gidiyorum. Beş mevsim yaşamışız beraber Beş mevsim bir "iç denizi" karartmaya yetti. İşte böyle sevgili... Biz artık seninle haritada iki küçük su lekesi... Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi." |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben son sözümü ayrılık gününde söyliyiceğim sana..
Belki yarı pişmanlığım ,yarı sitemimle.. Gerek kalmayacak ne vedaya ne yalana.. Son kez bakacağım gözlerine,yaşlı gözlerimle.. Hani ne kalmış elimizde diyeceğim.. Ne kalmış yaşadıklarımızdan.. Düşüncelerimle daralıp başabaşa kalacağım.. Bir ben faydalanacağım avuntularımızdan.. Son kez beni yanağımdan öp diyeceğim.. Derken ellerine bir damla yaş düşüreceğim.. Ağlayan yalnız yüreğim değil der gibi.... Size dokunan birinin içinizdeki bütün ölü duyguları diriltmesi gibi.. "Kelebeklendi" diye adlandırdığınız bütün o aptal hissetmelikler.. Canınızın yanacağını bile bile kendi canınızdan vazgeçebiliyorsanız.. Aşk gerçekten aptallık mı? Bütün masallardan nefret edeceğim o sabahı.. Beni hiç sevmemiş birinin sırtına yaslanarak bekliyorum... Bana sadece dokunarak neler yaptırabileceğinden haberi yoksa o zavallının.. O zaman bütün mutlu sonlu masallarda ölecek bahtsız prensesim ben... Parmak izlerinde kaybolduğumu görmüyor musun? Bütün anılarım,benliğim ve sensizliğim senin olsun... Tenin tenime düğüm atar bir çılgınlıkla bağlanmıyorsa... Yere bastığım hayat umurumda bile değil........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() birşeylere ulaşmak için, birilerinden vazgeçmem gerekse; sadece kendimden vazgeçerdim. huyumdur, seçemem... sadece gitmeyi becerebilirim...
yaz geldi... üşüyor musun hala? eridi mi karlar yüreğinde, güneş sana da doğdu mu? giyindin mi en güzel yazlıklarını? sabah yürüyüşünün ardından, iki kulaç attın mı denize? paylaştın mı simidini aç martılarla? limanda oltasını sallayan balıkçıya rasgele dedin mi? köy ekemeğinin üzerine krem peyniri sürüp, verdin mi boyacı çocuklara? ... cevap yok ... niye sustun? unuttun mu gittiğin yerlerde konuşmayı? dillerini mi mühürlediler? ... cevap yok ... birşeylere ulaşmak için, birilerinden vazgeçmem gerekse; sadece kendimden vazgeçerdim. huyumdur, seçemem... sadece gitmeyi becerebilirim... yıllar sonra, haziranın sıcaklığıyla birlikte, yasak olmasına rağmen, kucağıma kedimi alıp, atladım otobüse. gittik... gittik... uzadı yollar, mesafeler sana yaklaştıkça. hani feribotlar vardı ya, ona bindik bence yıl, zaman diliminde 2saat sonra. düşündüm? sana ulaşamayacağımı bile bile nereye bu yolculuk... cevabını veremedğim soruları sormayacağım bundan sonra. böylece ikimizin de yüreği ağrımayacak. otobüsten insem mi, inmesem mi? kim eşlik edecek bana denize(sana) karşı çay içerken? kedim__ indim. sımsıkı sarıldım kediye. bir kolumda kedi, bir elimde çay... öyle bir dalgayla karşılaştık ki, sendeledi feribot. kediye öyle bi sarılmışım, öyle bi sıkmışım ki, mavvvvvvvv diye sıçradı. sen? sen ben sarıldıkça, sarardın... yok olamayacak, otobüse dönüyorum... zaten az kaldı, birazdan karaya ineceğiz._____karaya indik____ çok şükür bitti, sensiz çekilmiyormuş deniz(sen) otobüsüm hızını artırdı, otobandaymışız. ya yanına gelirsem? korkuyor muyum? hayır... peki kedi ne olacak o zaman, keşke yanıma almasaydım... yine çok sıktım... "mavvv" diye irkildi. yolculuk bitti galiba, hani otobüse binmiştim ya. neresi burası? boyacı çocuklar, balıkçılar, köy ekmeğinin kokusu, simitçi, ... yitirildi mi bu güzel ülke. birşeylere ulaşmak için, birilerinden vazgeçmem gerekse; sadece kendimden vazgeçerdim. huyumdur, seçemem... sadece gitmeyi becerebilirim... sana ulaşmam gerek, sana ulaşırken geçmem gerek herkesten. yoksun ve yaşamıyorum seni. çoksun ve sığamıyorum senli sensizliklere... keşke o kadar uzak olmasaydı çıktığın yolculuk. _keşke demekten nefret eden ben, niye böyle dedim ki şimdi? çaresizim... kelime oyununa gerek yok, çare ben değilim... gittin... sen de seçmemiştin ki gitmeyi. sana ulaşmam için bişeylerden vazgeçmek gerekiyorsa, bak ben kendimden vazgeçtim!!! artık gelebilir miyim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi ne desem de rastık kavgaların dile gelse, yatağına kokumu bırakıp giderken ne çok şey alacağım nefesinden.
Teninde var olan yaşamın basamaklarını ezberlemek istiyorum sevgili, olur da bir gün bırakıp gidersen, olur da bir gün nefesim nefesinden uzak kalırsa, bilki toza toprağa seslenecek sesim, seni seviyorum. seni seviyorum, çünkü sevmek için her şey var sende. Seni seviyorum, çünkü anlamlar buluyorum sende yudumlarken en masum nefesi. Seni seviyorum, çünkü sevdikçe biliyorum mavinin deniz, kırmızının gülde daha da güzel olduğunu. Seni seviyorum, çünkü sen kokuyorum... Seni seviyorum, çünkü seviliyorum… Mahremi kilitli bir yan var içimde, dudaklarının tazeliğini bana veren, dilindeki aşkı bana kusan sebepler var içimde, sen varsın, sesin var, damağına akan dudaklarım var… seni seviyorum öptüğün dudaklarımdan iniyor sesim, dinle, sana söyleniyor bütün hayatlar, sana akıyor yağmurlar ben ben değilim, ben sendeyim sen bana verene kadar sen beni bir sokak köşesine bırakıp gidişini gözlerime kazıyana kadar… Ama o gün gelene kadar seni koklayacağım dağların eteğinde seni bileceğim göremediğim yerlerde senin de olduğunun ağlayacaksak bileceğim biz için yanıyor bu ateş ağlayacaksak bileceğim, sana akıyor bu nefes ağlayacaksak bileceğim, yalnızca senden bana doğacak güneş... "-sen hayatımsın" yok sevgili, hayat nedir hayat ellerinde masum bir çocuk sesidir ben sana tanrı gibi bakar oldum sen geleli sana tapar gibiyim sanadır secdedeki dua yüklü cümleler sanadır sevgili, sanadır bir nefes yüklü günahla ölmeler seni seviyorum hepsi bu sendendir bu aşka yüz tutan tenindendir seni sevmelerdir sana seni söylemeler… nehir olup sana gelmek istiyorum serçe kanadında uyumak ömrümün en vahşi bakireliğinde sana sarılmak istiyorum sen olmak istiyorum belki de seninle olmak… Ne bileyim sevgili, seni seviyorum ya, dilime takılıdır adın seni seviyorum ya, sanadır kahırlı yalnızlıkta başkaldırışım seni seviyorum ya sevgili, yalnızca sanadır senindir bu yürek… anla sevgili, anla ve sadece sarıl bana dilindeki tipiye tutuldum, al beni göğsündeki en korunaklı yere... -"oradasın en kuytusunda" özlemek nicedir seni sorar bana özlenir olmuş sesin nefesin gözlerin hasret olmuş yaban gülüm, göğümdeki kanat çırpan güzelliğin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken kıydığın gözlerime şimdi sahip çıkan var,
Ellerimi ömür boyu bırakmayacak, Değerini bilemesemde beni saracak, Hasretini, bana mutluluklar sunarak unutturan, Giderken güldüğün yaşlarımı, Şimdilerde düşünmeden silen var, Gözlerimden gözlerini bir an sakınmayan, Aşkını saymasamda benden aşkını esirgemeyecek, Aşkı bana sundukça sana olan kinimi besleyen, Aşka kıymamı engelleyen, Beni her acıya alıştıran, Kaprisli hayatım var... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Bu şehirden uzaklaşmakta çözüm değilmiş senden kopmaya..
çözüm değilmiş alıp başını gitmeler.. ne kadar gittim işte,bitti desemde yalanmış.. çare değilmiş,kendi gölgemden bile saklanmalar.. isyan etmenin bi faydası yokmuş.. sadece yıpratmakmış kendini daha fazla kaçmak.. uzaklaşmak bi yalanmış.. hikayenin orta yerinde yollara vurmak kendini, uyanmamam gereken bi rüyadan ansızın,ateşler içinde kalkmakmış.. elini tutamamak, zindanda yaşlanmakmış.. kimsesiz.. sessiz.. sensiz.. yaşanmazmış nefesini hisettmeden dudaklarımda, hisettmezsem ellerinin dokunduğu yüreğimi dayanamazmışım.. yapamazmışım... *******e vurarak kendimi, içerek kaybedene dek kendimi, ve ölerek her bi yudumda hayalini görerek.. yok yaşanmazmış! |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() sonu olmayan yolculuklara çıkmamalı insan. derin denizlere dalmalı ama... boğulmalı siz boğulmayın sakın
sonu olmayan düşleri kurmamalı insan. bi yerlerde umutları hep olmalı ama... aldanmalı siz aldanmayın sakın ölmeyi dilememeli insan *******i gözlerini yarsız yumarken... gerektiğinde boynunu kesebilmeli ama... ölmelisiz ölmeyin sakın gözyaşlarının sınırı olmalı ya, benim yok işte. maskeli balolara çıkarım her daim. başımda polayannanın şapkası, ayağımda sindrelladan aldığım papuçlar. ahhh!!! hain kurt, niye yolumu şaşırttın demiyorm. kızmıyorum zehirli elmayı bana veren cadıya. ben yemesem başkası yiyecekti nasılsa. keşke bu baloda prens olmasaydı. işte o zaman ağlamazdım yarsızlıklara. işte o zaman gelişini gözlemezdim... sonsuz yağmurlara avuçlarımı açtım çatlamış ellerim ıslansın diye, damarlarıma yüreğimi astım yaşları güneşle kurusun diye... ben artık________(...) ben artık________(...) ben artık________(...) ben artık bilmiyorum hangi yolun düzlüğe çıkacağını... ben artık, ben artık sadece nefes almak istiyor(d)um. daha uzun yollarım vardı... istemedim... inanmadılar ama sevilmeyi istemedim ben. sadece kendim olayım dedim. seni değil beni çaldılar... dayanamıyorumm... bu son___________sonum(dur) sakın ha ağlama halime!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Papatyalar...
Hani yıllarca baş ucuma gün gelir de biri bırakır diye uykumun en sessiz gülümseyişinde beklediğim, kokusuna hasret kaldığım düş örgülerim... Hiçbir papatyayı içimden geldiği gibi koklayamadım ben. Nefesimi kesen, keskin bir şey saklanmıştı sanki içine, elime ne zaman uzatılsa... Doyamadım... Gece yırtılan bir kağıdın can çekişen yerinden kopuyor sanki... Adın... Adına yasladığın kendince yürüyüşün... Köprünün karşı tarafında bekleyen buğulu bakışların... Sen... Sana ne desem de, bu tarifsizliği dindirebilsem içimde bilmiyorum. Bazen lanet olası parmaklarım yokuşa sürüyor her şeyi. Ruhumda beliren cümleler dökülmüyor inceden... Müziğe yüklüyorum, ışığı söndürüyorum, belki bir mum yakıyorum; ama nafile... Hiçbir şey saklanan kelimeleri yerlerinden çıkarmama izin vermiyor sevdiğim... Yanı başında tüketmek vardı ya dillenmeyen yanımı, onun da üstesinden gelemiyorum... Yollar teker teker örüyor senli özlemleri de, ben sana böyle kilometrelerin kucağında dalıp gidiyorum... Bak işte yine sızlanıyor kirpiklerimin ucunda tatlı bir damla... Dudaklarım küçük bir çocuk gibi büzülüyor... Zeytin dalı içime akıyor...Ara sıra çıkıp harflerin dizgisinden sana bakıyorum... Sonsuzluğa aktığım adamın uzaktan da olsa kıvrımlarına terk ediyorum bakışlarımı... Öyle çekmişim ki içime seni, sanki hiç yaşamadım koskoca taşıdığım bir ömrü... Ne yangın, ne sel, ne de deprem sancısı özlemin adı... Özlemin sokakları ne de genişmiş... Her adımda bambaşka bir köşe başından canhıraş sana koşuyorum. Bu ne bitmez bir susuzlukmuş. İçimdekini ancak seninleyken çözebiliyorum... Huzurun dama taşları siyah ve beyaz sevdiğim... Konukluğumun süresi yok sana... De ki bir an, de ki bir dakika de ki bir ömür... Sana biçtiğim geleceğin süresi yok... Ben seni avuçalrımın arasına sıkıca kapattım... Küçük ellerimde kocaman bir yüreğe ömür verdim, ömür oldum... Şimdi ellerim, o küçük kızın henüz sesi duyulamayan yalnızlığında. Bir gün onun da bakışları dolduracak göz bebeklerimizi. Evimizin odalarında minicik adımları dolaşacak rengârenk elbiselerin içinde. Halının üzerinde karışacak üçümüzün tenleri birbirine, ve biz en güzel öyküyü fısıldayacağız kulaklarına zeytin dalı eşliğinde... Duyuyor musun...? " Özlemime yol olan, bu dar sokakları içimden çekip alan bakışlarını sakla sevdiğim... O sıcaklık halâ koynumda, ki bir sana açılır dolunayın düşeyazdığı sayfalar" O papatya kokusu var ya, işte o bu aşkın içinde saklamış kokusunu... İlk defa içimde kokuyor, tam da ellerinin yüreğime değdiği yerde!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() kaybolmuş zamanlarda,
yaşamaya çalışmak ne zor seni... zaman tuzak, zaman aç, çaldılar seni!!! bakakaldım öyle, bedenim vurulmuş zincire, yüreğimi atmışlar zindana, sana yazan ellerimi fareler kemirmiş... hala ağlıyorum... artık yaş değil, savaş akıyor gözlerimden!!! alacağım seni... ben kazanacağım!!! isyanlardayım, indirmeyeceğim bayraklarımı, ömrümü istiyorum, rüyalarımı, sevdalarımı!!! çok mu? boğuluyorum... bana geri verin çaldıklarınızı benden! biraz umut olsun, biraz düş olsun, tamam acı da olsun, tamam hüzün de!!! ama yar da olsun... kime ne ettim de ben böyle oldum? ahhhhhhhhhhh, kuruyorum... donuyorum... çürüyorum... ama ölemiyorum!!! açım!!! bir parça umut verin ne olur, hayır!!! dilenmiyorum, sadece, sadece, ben sadece... yine ne saçmalıyorum... yoksun işte. daha niye uzatıyorum? hala ağlıyorum... artık yaş değil, savaş akıyor gözlerimden!!! bak artık konuşamıyorum da, sana konuşan sözlerimi, çığlıklar susturuyor. duysan da, gelebilsen de, sevebilsen de, bakma yüzüme. artık o şirin yüze melekler ağlıyor. gamzem solmuş, gözlerim mor halkalara doymuş, kalbim çarpıyor. ömrünün baharında ürkek bir yürek, hala ağlıyor... artık yaş değil, savaş akıyor gözlerinden!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() bilmek zor gelir bazen insana,
duymak, görmek, hissetmekten kaçarsın... gel, yaşayacaklarımız var(dı). oysa sessiz bir çığlık olur aşk yalnızlığında, duvar örtü, yorgan yar, kapı gıcırtısı ses olur... duy, paylaşacağımız bir yalnılık var(dı). derin bir çukurun önünden geçerken, ayağın sendeler, düşersin, kaybolursun... sonsuz karanlığında... uzat, elinden tutasım var(dı), düştüğüm çukur, yüreğine mi dar(dı). yollar bitmez, yollar uzun, umut ırakken, bırakın peşimi kırgınlıklarım... tutunma artık yar yüreğinden... bu gece ansızın kaçasım var(dı).lakin tam kaçarken ben içerinden, düşlerim kaydı... bir düş'tük kırıldık ve onarılamadık kırgınlıklarımızda... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|