![]() |
|
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1685
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ağlar Oldu Yüreğim
Ağlar oldu yüreğim her bakışına, Muhtaç oldum yüreğime ekilen yakarışa Öyle bir haldeyim ki karanlıkta, Bir damla gülüş yeter bana Ağlar oldu gözlerim her sözüne Sen gidince dönmez oldu dünüm bu güne Varmaz oldu elim sevgiye Dayanmaz oldu küllenen yüreğim yeni bir özleme Feryat oldu yok etti seni Melankolikten çalınma hayatım Yerini acılara bıraktı terk etti beni Ah şu çözümü olmayan gamsız hayatım Sevinç oldu yüreğim ağlasa da anlamış olmam Gözlerinden akan yalanlara geçte olsa bakmamış olmam Yakmıştı küllendirmişti kör olasıca o günü yaşamış olmam Sevinç oldu acıda olsa karanlığa gömülüp geçmiş olman
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Gönül
Sebepsiz kuş bile uçmaz demişler İster ise uçuran var bilir bu gönül Yeter ki hederini alsın gönüller Yetmeyeni yetiren var bilir bu gönül Hederden murat karlı çıkmaksa Geleceğe umut ile bakmaksa *******i huzur ile yatmaksa Her gece nöbeti var yatmaz bu gönül İçin, için yanar gönül yangını Baksa da yücelerden sever engini Arar bulur ise eğer dengini Çekerde kahrını yeter demez bu gönül İster her gönüle bir kale yapsın Çıkıp burçlarına Sancaklar diksin Derman olacaksa eğer dertlere Oluk, oluk akar gider bu gönül Dinlemez İlahi fermandan başka İstemez İlahi dermandan başka Mashar olduğu gün İlahi aşka Kanatsızda uçar gider bu gönül Uzakmış yakınmış hiç fark eder mi Dost dururken gönül ele gider mi Hür olsun bir olsun gönüller yeter ki Getirmez dostluğuna keder bu gönül Şeref’im der muradım var Rabb’imden Vade yetip gün düşmeden takvimden Taviz vermem isteyerek ahd’imden Ahde vefa vardır bilir bu gönül
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Sevdam
SANA SEVDAM DÜN SENİ GÖRDÜM RÜYAMDA UYANDI YÜREĞİM HİCRANDA BİR İÇ ÇEKİMİ ÖMRÜMÜN ADI SANA SEVDAM KOŞTUM ÇILGINCA DELİ DALGALARA ALIR BENİ BİR ÇIRPIDA SANA VARSIN YÜREĞİM DİYE KARALAR BAĞLADIM KARALAR GİYDİM SEN GİDERKEN İKİ KERE AĞLADIM BIRAKIP GİTTİĞİN GÜNDEN BERİ DURMUYOR DAĞLIYOR YÜREĞİMİ YOKLUĞUN KADAR BİR ŞEY YAKMADI KUŞ GİBİ ÇIRPINAN YÜREĞİM YOKSAN SEN ŞİİRİMDESİN ÇIĞRAN TÜRKÜLERİMDESİN BİR AVUÇ TOPRAK BİRDE SEN NASİBİM SANA SEVDAM EBEDİYEN BAZEN ESEN RÜZGARIM BAZEN AÇAN
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim
Kaçışların varsa kendinden habersiz, Tutunacak dalların kırılmışsa sebepsiz, Alıp gitmişse başını ruhun uzaklara, Bıçak gibi kesiyorsa yüreğini sözler, Durma bu bekleyişler parçalar seni, Çıkışın kapılarında sıkışıp kalırsın. Aldanışlara alışma kalbim. At içinden cam kırıkları gibi keskin parçalarını, Sözleri duymazdan gelme artık ne olur, Gör gözünün önünde yaşanan hoyratlığı, Beni daha fazla öldürme kalbim. Sevilmek çok kolay korkuların yersiz, İçinde büyüyen bir sen daha var senden habersiz, İsyanların sağır ve dilsiz, Beni daha fazla benden alma kalbim.
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıskanırım
kıskanırım cennet gözlü kız güneşi kıskanırım ıstırken tenini elini kanatan bir gülün dikenini bir bilsen nasıl kıskanırım ellerimin yerine saçlarını okşayan o sabah yelini
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neredesin
Haber yolladım sana turnalardan, Gayrı yaşanmaz oldu buralardan, Hicran tepti açtığın yaralarda, Saracak dost bulamadım nerdesin? Hasrette kapandı gözümün biri, Yol gözlemekten yoruldu diğeri, Kolumdaki halka,halka zinciri, Kıracak dost bulamadım nerdesin? Dön gel sevdiğim dön yetiş carıma, Son nefesim deyim gel diyarıma, Belki çok geç olur kalma yarına, Soracak dost bulamadım nerdesin?
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Bir Başka Çiçeksin
Başımı döndürüyor o mahsun güzelliğin Ne karanfil ne de gül ne bir lale gibisin Baharı müjdeleyen sarı nergis mor sümbül Onlara da değişmem sen bir başka çiçeksin Koklamaya kıyamam o pembe yanağından Dudakların bal olmuş öpmek cesaret ister Tuttum ayrılamadım o güzel ellerinden Ayrılmasın yollarımız birazcık cesaret ver Bakışların davetkar ömre bedel gülüşün Sen kalbimin sahibi senelerdir nerdeydin Bir eksiklik içimde demek ki o da sendin Dile benden ne dilersen ömür boyu severim El gibi uzak durma bana sımsıkı sarıl Dünyayı bağışlarsın ne gücen ne de darıl Sevdim bir kere işte gönlüme söz geçmiyor Feryadıma cevap ver sözüm gelmesin ağır Beni incitme yeter başıma taç edeyim Geleceğin yollara karanfiller serpeyim Gönlümce sarılayım okşayayım tenini Ancak mutlu edersin titreyen bedenimi
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin Adı
Gecenin adını leyli koyup, Aradılar mecnunu Tutsak düşünce güzel gururuna, Yitirdi elif’i, Vav’ı nun’u Böyle başlamayacaktı bu türkü, Sevindirecektik gök ehlini, Güle sevgiyi biz öğrettik diye, Her seher bakacaktık ufuklara Ama.. Felek burcunun sahnesi Yıkılınca gönül ülkesinin mahbesi Senaryoyu yazan; Bitirdi oyunu.. Bir gedayım ki sevgiye köle, Kurban ettik dünyamızı bile bile, Ve kader alınca kalemi eline Al diye, Uzatmak düşer bize boyunu.. İçimde uçuşan güvercinler bilir, Yazgı yazdı da yazısını Ben yazmadım senden gayrisine , Yağmurlu ******* bilir birde, kaldırımın ıslak taşları ve ışıkları bilir İçimin sızısını, Ve.. Bilmesem de, nun’u tutanın oyununu, Veremesemde içimin çiçeklerini, Bekliyorum kaderin sonunu..
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Güzel Bir özlem düşer kalbimin uçurumundan Bir şair biter kırılır kalemi ebediyete Yarınım gömülür rüyalarımda her gece Ararım sesindeki sıcaklığı yıldızı vuslat gecede Sorarım sevdanın gönlündeki dizelerine Çığlıkların satırlarıma olan eziyetine Bakarım ardından süzülen sessizliğe Birkaç kendini bilmez sözcüğün sessizliğine Sevdanın içinde virgüldüm sona attılar Devrik bir cümlenin noktası oldum sonra siyah bir sayfa oldum okundukça dibe vuruldum Asırlar yıpranır zor güzele olan sevgimden İstediğim tek bir kalp zor güzelimden İçinde sımsıcak bir sevda Sessiz bir yalvarma
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gör Ki Ne Haldeyim
Sen ki en ıssız adaların, Matemsiz, tılsımlı, Kaya diplerinde açan çiğdem, Kokusuyla beni büyüleyen, Sahipsiz düşlerime giren, Bil ki gül tende solar, Bil ki gül toprakta filizlenir, Sen ki bir sır gibi sakladığım içimde, Yürek de filizlendi tohumun, Tende soldu kokun, Gör ki ne haldeyim şimdi, Belaya düşüyor hep yolum…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|