![]() |
|
|
#51 |
|
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
132 - Yorum
Papaz, ölmek üzere olan adamin üzerine egilerek : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle... Adamdan ses çikmaz, papaz tekrar : - Ölmeden önce seytani ve onun kötülüklerini lanetle... Fakat adamdan yine ses çikmaz. Papaz iyice sinirlenmis bir vaziyette adama sorar : - Neden seytani ve kötülüklerini lanetlemiyorsun be adam?.. Adam yanitlar : - Nereye gidecegimi bilmeden kimse hakkinda yorum yapmak istemiyorum.... |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
133 - Barbie
Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girerek : - Vitrindeki Barbie bebek kac para? Satici: - Hangisi beyim? ve devam eder : - Barbie spora gidiyor 19.95 usd - Barbie alisverisde 19.95 usd - Barbie discoda 19.95 usd - Barbie hede hodo yapiyor 19.95 usd - Barbie bosandi 265 usd Adam çok sasirir : -Neden hepsi 19.95 de, bosanmis olan 265 usd? Satici cevaplar : - Çok basit Bosanmis Barbie ile birlikte; Ken in evini, arabasini donunakadar herseyini de aliyorsunuz... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
134 - Yüzük
Yargiç,sanigi sorguya çekiyordu. - Demek yüzügü çalmadin da yolda buldun? - Evet efendim, yolda buldum.Inanmazsaniz düsüren sahibine sorun. - Peki, sahibinin kim oldugunu biliyordun da,yüzügü neden götürüp ona vermedin? - Verecektim ama... Içindeki yaziyi okuyunca vazgeçtim. - Ne yaziyordu yüzügün içinde? - "EBEDIYEN SENINIM" yazisi vardi efendim... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
135 - Kolye
Genç kiz aksam davete gitmek için evde hazirlanmaktadir. Makyajini yapar, kiyafetini giyer, takilarini takar. Ugurlu saydigi bir de kolyesi vardir, ucunda uçak resmi olan kolye... Onuda takar ve otobüse biner. Otobüste karsisinda oturan genç dikkatle onu süzmektedir. Dayanamaz gence sorar : - Kolyem dikkatinizi çekti herhalde uçaga mi bakiyorsunuz? - Hayir alani seyrediyordum. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
136 - Cenaze
Iki arkadas golf oynayarak ve iyi vakit geçirerek hali gibi çimenlerle kapli sahada dolasmaktadirlar. Sahanin yanindan geçen yolda büyük ve kalabalik bir cenaze konvoyu görürler. Adamlardan biri, sapkasini çikartir, büyük bir saygiyla cenazeye dogru dönerek diz çöker, içinden bir kaç küçük dua mirildanir ve yine ayni saygi ile ayaga kalkar. Arkadasi çok etkilenmistir. - Hey! Sen gerçekten temiz yürekli iyi bir insansin!.. - Tabii... Ne de olsa 35 yillik karimdi... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
137 - Kürdan
Diyarbakir da et lokantasinda yemek yiyen vatandas masada kürdan göremeyince hesap öderken patrona sitem eder : - Kardesim burasi et lokantasi neden masalarda kürdan birakmiyorsunuz? Patron piskince : - Vallahi birakiyoruz ama disini temizleyen atiyor, kimse yerine birakmiyor ki!.. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
138 - Akilli Insan
Bir bilgeye söyle bir soru sormuslar : - Bir insanin zekasini nereden analarsiniz? - Konusmasindan... - Ya hiç konusmazsa? - O kadar akilli insan yoktur ki... |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
139 - Damdaki Adam
Malumunuz doguda sicak yaz *******inde serin olsun diye damda yatarlar uykusu agir olan birini arkadaslari damda yatarken yatak yorgan oldugu gibi alip sehirlerarasi karayoluna koymuslar bir müddet sonra bir otobüs belirmis otobüsün soförüyolda tuhaf birsey görmüs hayvandir galiba deyip hizini azaltip sellektör yapmis daha sonra kornaya basmis ama yoldaki cismin hareket etmedigini görmüs ve frene basmis otobüsün isigi gözlerine vurunca bizimki basini hafifçe yastiktan kaldirip : - Ha gayret ha öküz bari dama çikaydin... |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
140 - Tabela
Bir sirketin patronu, çalisanlarinin onu ciddiye almamasindan ve saygi göstermeden her zaman kafalarina göre çalismalarindan yakiniyormus. Bir gün sirketten içeri elinde koca bir tabelayla girmis. Tabelanin üzerinde "Burda Patron Benim" yaziyormus. Onu kapisinin üzerine asmis ve disari toplantiya gitmis. Döndügünde tabelanin üzerinde söyle bir not varmis : - Kariniz aradi, tabelasini geri istiyormus... |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Banned
Rep Derecesi :
|
141 - Açmasak da Olur
Kirsehirli iki arkadas askere gitmisler ikisi de parasütçü olmus. Belli bir egitim gördükten sonra parasütle deneme yapiyorlarmis. Ikisi de uçaktan atlamislar. Ellerinde yüksekligi gösteren bir alet varmis. Arkadaslardan birisi alete bakarak sayiyormus : - 250, 200, 150, 100, 90, 80, 70, 60, 50, 40, 30, 20 açmasak da olur. geldik.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|