![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1753
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
değmez;
ne senin için akan gözyaşıma, ne bu yalan dünyaya, nede bu dünyadaki yalan sevdalara.... kimse dillendiremezdi sana olan aşkımı, öyle büyüktü sevdam anlaşılmazdı, yüceydi yücenin ötesiydi, yıkımıda oldu yıkılmışlığımla övün şimdi... her yer her köşe anlamsız geliyor artık, senli *******in sensizliği korkutuyor, yüreğimde var kırgınlık, sensiz yaşamanın anlamı kalmadı, dünya artık bir anlık...... yine bir avuntu var bu deli yürekte, peşinde, senin gözlerin kalbin bilmesede, belki değmez gözyaşıma senin dünyalık halin; bilsemde, ruhunu istiyorum sen iste yada isteme.. (körebe misali) seni sensiz yaşamak en büyük dileğim olmuşsa, varsın yıkılsın bu dünya... sen benim sonum olmuşsan, sonumu istiyorum,duy beni Mevla....!!!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
pişmanlıklar hiç bir şeyi geri getirmiyor bunu öğrettin bana getirmediği gibi çok sancılı çok acı verici oluyor
hak ettiğinden fazla sevdim seni senin tahmin edemiyeceğin kadar benim ise düşündükçe tahammül edemiyeceğim kadar sevdim seni çok kısa sürede bana yaşattığın yalancı mutluluğu yalan svgi sözcükleri kullaklarımda çınladıkça haykırmak istiyorum içimde ne varsa ama biliyorum susmalıyım haykırmak benim neyime... helede senin gibi değmeyecek biri için haykırmak... yalandanda olsa inandıracağım herkezi seni unuttuğuma biliyormusun sen ne beni nede sana olan sevgimi taşıyamadın sana verdiğim değeri taşıyamadın. bana düşen seni unutup devam etmek şu yalan dünyada yaşamaya ama seninle aynı şehirde değil bana ağır gelir sana ise fazla şimdi enkaz halindeki şu halim senin eserin bununla övün ve sevin |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Ellerim ellerimini bulmasaydı …
İnanmazdım aşka, yüreğim bu kadar kanamazdı. Kalbim böyle delicesine atmazdı Gözlerim parlamazdı adını her duyduğumda Yüreğim gidişinle harabe olmazdı Islanmazdı kirpiklerim her gece Yıldızlarla arkadaş olmazdım belkide Ve gelişin bu kadar hayata bağlarken Gidişin bu kadar yaralamazdı… Şimdi başka eller uzanıyor ellerine Başka gözler bakıyormuş gözlerine İnanmıyorum sevgilim sözlerine Sen olamazsın başka kollarda Değemez benden başkası o tenine Belki de kıskanıyorum sanıyor Bilmiyor ki o vefasız adını her Duyduğumda yüreğim kanıyor… |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Seni kendimden bile çok seviyorum.
Bunu söylüyebilirsem kendimle barış içinde yaşamayı sürdürebilirim; Çünkü bu aşk beni rehin aldı... herşeye rağmen hatta senin sevgisizliğine rağmen seni seviyorum |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Vazgeçemem senden gülüm
güzel gözlerinden tatlı gülümsemenden tatlı kalbinden bilsem ki hiç sevmeyeceksin bu canda bu nefes oldukça yinede seveceğim seni karşılıksız, hesapsız kitapsız yokluğun acıtsa da kanatsan da içimi bir günüm geçmeyecek sensiz hiç haberin gelmese de uzaklarda olsan da hep ayrılık şarkılar çalsa da eski pikap senden kalan kırık dökük anılarla bu deniz kenarında olacağım hep senin bastığın yollara senin hayalinle yürüyeceğim her adımda biraz daha sen olacak bu yol yürüyeceğim kalbimde acıdan ve hüzünle yine güller alacağım çiçekçi kızdan soran herkese gitti diyeceğim ellerimde kırmızı güllerle sevdamın adı bir mayıs sabahında gizli kalsın hep o durakta bir parkın bankında kazınmışsın içime ellerin, gözlerin olmasa da sıcacık hayalin kalsın bende hepsi çok güzel işte bu noktada sanırım başka şeyler de belirtmek gerek. çok fazla şeyler bekleme ki hayatını hayal kırıklıkları ile dolmasın. çaba göster diren ama asla yapamadıkların için hayıflanma. başardıklarına bak, başaramadıklarını hedefler. hayatı merdiven gibi düşün. çıkmak için her basamakta durmalısın. diğer basamaya birden sıçrarsan düşebilirsin. en alt basamağa kadar. fazla risk almamaya çalış. kaldıramayacağın yükü sırtlama. yüke de sana da yazık. kendini tanı öncelikle. nerde ve nasıl durduğunu bil. 3 şeyi bir araya getirmektir hayat bana göre. doğru yer, doğru zaman, doğru kişi bu 3'ünü bir araya getiren insan hayatta başarılı olur. hayat aslında kısa denklemlerden ibaret seçer ve yürürsün. seçimlerin seni çeşitli hesaplamalarla bir yerlere götürür. aslında hesap ortadadır. ama çoğu zaman görmek istemeyiz. aşk ona diyecek bir söz yok. ateş ve su gibidir. ne kadar yakınındaysan o kadar yanarsın, ne kadar içsen o kadar susarsın. senin gibi. yanında oldukça yanıyor. aşkından içtikçe daha çok susuyorum. birbirini körüklüyor. güzel olanda bu canım. seni sevmek ve istemek. tutku nedir bilir misin? elini tuttuğunda titremek. gözlerine baktığında içinde kaybolmaktır. teninin her dokunuşunda ürpermek. her öpüşünde yanıp kül olmak. ellerini tuttuğunda o elleri hiç bırakmamayı dilemek. hintlilerin tanrısı şiva'yı duydun mu. aşk ve tutkunun dansı. ölüm ve yaşam gibi. iki zıt kutup ama bir potada eriyen. bir ucunda aşk, içinde durmadan yanan küçücük şeylerle mutlu olan. onu onsuzda sevebilecek kadar güzel. bir ucu tutku ona sahip olmak isteyen. onu kovalayan, arzulayan ve isteyen. tenine dokunmak ve seni hissetmek. yumuşacık tenini. seni öpmek sıcaklığını hissetmek. kışkırtıcı güzelim. buna çekim diyorlar işte. arzular tutkular karışıyor birbirine. aşk aşk hepsi aşk işte gülüm çok karmaşık ama mükemmel bir duygu seni sevmek. bilemezsin tabi söylenmemesi lazım herşeyin. değil mi. masum olmamak bu sanırım. sana itiraf edemediklerim. boşver sen bunları. daha çok fazlası var ama anlatmak çok zor. susmak bazen herşeyin en iyi ifadesiymiş bi'tanem |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Senle geçen 4 günün ardından yeniden tek başımayım… “Gel” dedin geldim, yalnızca “gel” demeni bekliyordum zaten… İyiki de gelmişim yanına, iyiki de sarılmışım sana, iyiki dokunmuşum! Seninle elele gezmenin mutluluğunu yaşadım, sana dokunabilmenin, kokunu içime çekmenin mutluluğunu yaşadım… Gözlerine doya doya baktım, ellerini sıkı sıkı tuttum, uzun uzun öptüm seni… Ne geçmiş, ne gelecek umrumda değildi senleyken… İşte mutluluk bu dedirten bir şeydi sana hissettiğim. Her gece bitmesin diye dualar edip, göğsüne yasladığımda başımı, hep şükrettim Tanrı’ya beni seninle karşılaştırdığı için, aşkı en derinden hissettirdiği için… Yanındayken anladığım; bir ömür gözlerinin içine bakabilirim, bir ömür o güzel ellerini tutabilirim heyecanla, sadece seni duyup, sana konuşabilirim, geri kalan ömrümü senin kokunla geçirebilirim… Yaşadığım, senin bana yaşattığın, rüya gibi geçen şu 4 gün, her şey yalan da olsa bir ömre bedeldi… Hayatımın her döneminde, sadece gözlerinin içine bakabilmek için feda edebilirim her şeyi… Bana yanındayken güven verdiğin için, sadece bir bakışınla beni huzurlu kıldığın için, “aşk” la beni yeniden karşılaştırdığın için teşekkürler… Ne şekilde olursa olsun hayatımdan eksik olma…
_2_ Hiç aklımdan çıkmıyorsun… Bugün bir Barış’a ağlıyorum bir sana! Ona erken gittiği için, sana geç kaldığım için… Yalnız kalınca, yanında olamayınca daha iyi anlıyorum kollarındaki mutluluğu, huzuru… Ne kadar güvenli, ne kadar mutluymuşum! Her soluğumda senin kokun var, aynaya bakınca kendimi değil seni görüyorum… Gözlerin sürekli gözlerimin önünde, ellerin sürekli elimde, belimde sürekli senin ellerin var… Gözlerim telefonda, belki çalar diye… Bekliyorum, ben seninle sabrı öğrendim… Aşkın insan ömründe birden çok karşılaşılan bir duygu olduğunu öğrendim, böyle derinden… Seni düşünmek bile içimi huzurlu kılıyor ki yanında olduğum zamanlardaki huzurumu tahmin bile edemezsin… Özlüyorum, özleyeceğim… _3_ Bugün gözüm, kulağım telefondaydı ama yine çalmadı… Sanırım daha çok uzun bir zaman bekleyeceğim! İçimde sebebini bilmediğim kocaman bir umudum var sana dair… Ya da buna umut değil de kendimi kandırmaca demeliyim, umutsuz yaşayamaz zaten insan… Bu umuda benzettiğim duygumla geçiyor günlerim ve ilginçtir ki bu umut benzeri duygu beni mutlu ediyor, içimi ısıtıyor… Arada bir pişmanlık duyduğumu saklamamalıyım, yazmalıyım… Evet bazen keşke yanına gelmeseydim, kokunu duymasaydım ve o son geceyi yaşamasaydım diyorum… Bir yandan da üzerimde hala var olan kokunu duydukça pişmanlığın yerine tebessüme bırakıyorum… Bugün de gözüm, kulağım telefondaydı ama yine çalmadı… Kimbilir çalar mı?!... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
işte.. Sensiz bir gün daha bitti..
Olmaz desem de sensiz geçmes desemde geçiyo.. Biraz kalp acısı biraz özlem yakıyo içimi ama geçiyo.. hep düşünüyorum böylemi bitmeliydi bu aşk? bumuydu bize yakışan? ya bu aşka yakışan bu ayrılıkmıydı.. hayır "Bitanem" hayır elbet yakışan bu değildi ama herzaman yakışanı giyemiyoruz ya üstümüze buda öyle olsa gerek.. Ama isterdim ki benim sonum sen ol.. İsterdim ki ellerimiz hiç ayrılmasın.. ömrümü sende sonlandırayım ama dedim ya bunları ben isterdim... ya sen? senin ne istediğini ben hiç anlayamadım ki zaten.. Hep karışıktın sen hep sorular vardı sende, cevapsız sorular.. bi geldin bi gittin bana.. her gidişinde geleceğini bile bile bana, her seferinde bir yıkım yaşattın.. sana hep söyledim be sevdiğim yapma bunu! parçalama içimde ki "seni" her gidişinle içimden bir "sen" alıp gidiyosun.. gelişlerinde yarım kalmışlığımı buluyosun.. sen ben olmayalım "biz" olalım istedim hep ama olamadık.. "biz" olmayı başaramadık sen ve ben olarak kaldık.. keşke,keşke ya da herneyse... boşver |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Öyle Zamanlar Olur ki;Anlatamazsın Sadec Yaşarsın..!
Öyle acılar vardır ki;içini sızlatır ağzını açıp tek bir laf edemezsin;boğazın düğümlenir, kelimeler boğazına takılır,için içini yer;KONUŞAMAZSIN..! Zaman öyle iki yüzlüdür ki;yüreğini acıtan her saniyenin ardından seni avutacak; "ZaMaN HerşeYiN İLacıDıR..!" Cümlesini söyletir sana.. Güvenirsin bu söze;yalan da olsa bağlanırsın.. Boşa bekleyeceğini bilsen de beklersin.. Öyle zamanlarda öyle şeyler olur ki;herşeyini yitiriverirsin;gidenlerin ardından öylece bakakalırsın.. Çünkü yapabileceğin başka birşey yoktur;gözlerinden 2 damla yazyaşı dökülür; Ama öyle guruludur ki yürek onları bile çok görür sana;bastırır seni;yüreğini için için sızlatarak.. Deli gibi bağırmak istersin;bağıramaz ; SusarsıN..! Sokaklara atmak istersin kendini;kim ne der diye düşünür kapıdan geri dönersin.. Valizini toplarsın ; ardındakileri düşünür gerisingeriye dönmüş bulursun kendini.. Başın öne eğilir;kendine kızarsın..Oysa ki insanın kendinden başka dostu yoktur lafını hep darbe yediğinde defalarca söylersin de kendine;yine de engelleyemezsin işte kendini..KIZARSIN..! Oturup düşünmekten korkarsın.. Unutmak istediklerini,öğrenmekten korktuklarını öğrenmekten korkarsın;kendi düşüncelerini bile sırf kimseye iftira atmamak uğruna; kendinden bile saklarsın.. Utanırsın;cümle alemden utanırsın da;Bir Ömür Boyu Göreceğin Kendinden Utanmazsın.. Neden,niçin diye kendi kendini öyle bir sorgularsın ki; Sanki o düşüncelerini bilmekten korkup;en derinlere saklayan sen değilmişsin gibi.. Bunca SEN'den hiç bir şeyi üzerine alınma; İşte o SEN - BEN'im..! Ve senin üzerine alınmadığın o aşkı;ben kendi üzerime alıyorum.. Herşeyle bir çekip gidiyorum.. Keşke biraz duyarlı olabilseydin;keşke beni anlayabilseydin.. OLMADI;YAPAMADIN.. seni böylesine severken sen;beni yüreğimle yapayalnız bıraktın.. Ey Sevgili benim gözlerime bakıp seni seviyorum diyip; Dudaklarıma öpücük kondururken sen hangi baharda,kaçıncı dünyadaydın? Şimdi ölesiye hüzünlerde,acılı denizlerde boğulmaktayım.. Keşke bir gün elimi tutmak yerine; Yüreğime dokunabilseydin.. Keşke dudaklarıma uzattığın , ardına yüreğine koyamadığın o öpücükler yerine; Tüm benliğimi sana vermişken; Beni yüreğinle tutsaydın.. Keşke gözlerime o üstünkörü attığın bakışlara biraz ruhunu katıp; ruhumu görebilseyidn.. keşke... keşke.. keşke bende...........! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
ne kadarda zormuş sen tam yanımdayken özlemek her zerreni..
ne kadar da zormuş atabilmek kalbimden seni.. ben hala bir umut geçmişten bir yardım isterken.. aslında benim hiç bir zaman olmadığını bilmek ne kadar zormuş.. sen tam ben düşerken elini uzatmışken.. ne kadar da zormuş o karanlıklara gömülmek yeniden.. ne kadarda zormuş sevmek seni sen hep başkasıyla birlikteyken.. ne kadar da zormuş oyunun bittiğini bilmek sonsuza kadar sürmesini dilemeşken... biliyormusun senin başkasına ait olduğunu bilmek ne kadar zor.. biliyormusun seni hala bu kadar çok severken seni unutmaya çalışmak çok zor.. içim kan ağlarken başkalarınıda üzmemek için gülmek.. ne kadar zormuş seni sevmemem gerekirken sevmek.. ne kadar da zormuş sen hep yanımdayken sensiz olmak.. bilmiyorsun seni ne kadar çok sevdiğimi.. ve bilmiyorsun seni unutmanın seni sevmek kadar zor olabiliceğini.. ama ben biliyorum senin beni hiç bir zaman sevmediği.. ama ben biliyorum senin için hiç bişey ifade etmediğimi.. ne kadar da zormuş bir zamalar beni böyle mutlu ederken şimdi böyle çok ağlatman beni.. ne kadar da zormuş birden bire herşeye demek elveda.. ne kadar da zormuş ağlamak,gülmeyi bu kadar çok hakederken.. ne kadar da zormuş bu kadar kolayken çok zor sanmak herşeyi.. --------(ç)alıntıdır-------- |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
son yazışım bu artık sondur sana elvedam.
beni bir başkasıyla denk düşmeni kaldıramam. bir güvenlikten bile korunacaksa sevdam.. varsın olmasın yüreğimden çıksın bu kan... bilmedim demek ki değerini sen öyle avut kendini eğer birgün aramak istersen beni bir köpek al kendine istediğinde tut tasmasını canın sıkıldığında koyver gitsin serseri |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|