![]() |
|
|
#6371 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne Kadar Da ZormuŞ Atmak Kalbİmden Senİ
Ne Kadar Da ZormuŞ Unutmak BÜtÜn GeÇmİŞİ Sankİ Bİr GeÇmİŞİmİz VarmiŞ Gİbİ Ummak Ve Unutmak Ne Kadar Da ZormuŞ Bİlmem Bİlİyormusun Ben Heryerde Senİ GÖrÜrÜken Her Yerde Sesİnİ Duyuyorken Her Adini DuyduĞumda Hala Garİp Bİr SevİnÇle GÜlÜyorken.. Ne Kadar Da Zor Firlatip Atmak Senİ Kalbİmden… Oysa Ne Garİp Kİ Kalbİmİn En GÜzel KÖŞesİne YerleŞmen Bİr Sanİyeden Fazla SÜrmemİŞtİ… Şİmdİ Unutmaya ÇaliŞirken Senİ Ne Kadar Da ZormuŞ Atmak Kalbİmden Senİ Ne Kadar Da ZormuŞ Unutmak BÜtÜn GeÇmİŞİ Sankİ Bİr GeÇmİŞİmİz VarmiŞ Gİbİ Ummak Ve Unutmak Ne Kadar Da ZormuŞ Bİlmem Bİlİyormusun Ben Heryerde Senİ GÖrÜrÜken Her Yerde Sesİnİ Duyuyorken Her Adini DuyduĞumda Hala Garİp Bİr SevİnÇle GÜlÜyorken.. Ne Kadar Da Zor Firlatip Atmak Senİ Kalbİmden… Oysa Ne Garİp Kİ Kalbİmİn En GÜzel KÖŞesİne YerleŞmen Bİr Sanİyeden Fazla SÜrmemİŞtİ… Şİmdİ Unutmaya ÇaliŞirken Senİ Artik Kalbİmİn Bİr P
|
|
|
|
#6372 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim **************************** değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim ***************************** bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim
|
|
|
|
#6373 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gittin
Hiç umursamadan Ardına bile bakmadan Ne kadar kolay terkettin. Anladım sonunda Hatam seni sevmekmiş benim Kendime ihanetim... Sen gittin Ne bıraktın arkanda Bir bilsen ne haldeyim Ve ne kaldı benden geriye Yıkıp dökmediğin... Sen gittiğinden beri Maviliğini yitirdi gökyüzü Herşey siyah-beyaz şimdi Neye baksam eksik Anlamsız bir görüntü... Sen gittiğinden beri Fırtınalar koparır hasretin İçime yağar gözyaşlarım Ve denizler taşar yüreğimde Sele karışır umutlarım..
|
|
|
|
#6374 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Affet beni , affet beni
Adını duyduğumda Ellerim titriyor Kulaklarımda bir ses Yine mi sen yine mi sen diyor Yüreğim pır pır atarken sensiz Ellerim bomboş Gözlerimde hayalin Seni anıyor seni yaşıyorum çaresiz Keşke hayalinle değil de Seninle yüzleşseydim Sana bakıp sarılsaydım doyasıya Anlatsaydım sana bendeki seni Bilseydin içimden geçenleri Silseydin gözlerimdeki nemi Ağlamasaydım *******i Keşke demeseydim Yaptıklarıma Affetseydi yüreğin bu kendini bilmezi bir teselli olu
|
|
|
|
#6375 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık bir seLam verişin dünyaLar değiL benim için...iNaN...Hep bir
fırtınaLar kopardı yüreğimde...Sen yok ettin onları bir kaç günde... BeLki seninLe hiç bir araya geLmedik ama ben geLdik sayıyoruM...Sen ve ben ''biz'' oldu sayıyoruM...Sonra bir anda yokoLdu...Bitti... NedensiZ !! SebepsiZ !! HabersiZ !! Bitti . . . Sen BiLe FarketmediN !!!!! Hani birşeyLer isterdim ya ben...Hani sevmeni isterdim...oLmadı...Sen imkansızLıkLar denizi,Ben o denizde batan bir gemi...oLmadı...sevmed
|
|
|
|
#6376 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu farkedeceksiniz... Sokağa fırlayacaksınız... Sokaklar da dar gelecek... Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi... Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü... Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz... Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan... "Önemli olan sağlık." "Yaşamak güzel."
|
|
|
|
#6377 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ölsende
ölsemde ölüm ayıramaz bizi gitsende gitsemde ayrılık ayıramaz bizi öldürsen beni acımaz canım bukadar nereye gittin özlettin hak ettin mi dedin özledim gel artık ben yanına geleyim öleyim uğruna özledim be elam dön artık
|
|
|
|
#6378 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
BiLmiyorLar..
SıkıLıyorum yaa!.. Tükeniyorum günden güne, KayboLuyor umutLarım, DoLuyor gözLerim ağLamıyorum.. Sende oLmasan ne yapardım, OLmasa o içimi ısıtan varLığın, Bana güç veren sevdan oLmasa.. Tat vermiyor eskisi gibi arkadaş sohbetLeri, Duymak istemediğim nasihatLar sıkıyor beni.. BiLmiyorLar seni nasıL sevdiğimi, Sana nasıL ihtiyacım oLduğunu biLmiyorLar, BiLmiyorLar yanLız seninLe mutLuyum, BiLmiyorLar SEVGİLİM biLmiyorLar.. Yaşama Bir Şans Verin Yaşadığını
|
|
|
|
#6379 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
yalanlarla çevrili bir aşk benimki...
hayalleri babasız bir çocuk gbi boynu bükük kalan.. isyanlar üstüne isyanlar edenn.. sigara üstüne sigara yakıp iç sızlatan... ismini duyduğu an anlatılması ve yaşanması güç duygular içine girenn.. senden başkasına bu duyguyu yaşatmak istemeyen.. senden başka canı can diye bağrına basmayan başka teni benimseyemeyen senin kalmaya yeminler edenn VE gidişine inat hala ayakta durabilen...hala ilk günkü seven
|
|
|
|
#6380 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevmek buymuş demekki:
Sevmek vermekmiş en büyük parçanı ÖZLEM EKMİŞ Sevmek gece yastığa başını koyduğunda iki damla yaşmış, Özlemek zormuş, Sanki bedenime binlerce bıçağın saplanmasıymış, Bazen iki cümle takılıyor boğazıma! Sensiz çığlıklar kopuyor içimde Üşüyorum sensiz ellerimi ısıtan ellerin yok İçimi eriten gözlerin yok...
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 28 (0 üye ve 28 misafir) | |
|
|