![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İçinde sen varsan..
Mehtap bu aralar o kadar güzel ki acelem var benim kuşkum ecele gecikmelerim gül senin olsun acele etmeyi şiir yazmayı seviyorum... içinde birde sen varsan... mehtaba doyamam ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İğde ağacı.
Sen baharda çiçek açmış İğdeağacının bahar dalı. Sözlerin çiçekler gibi mis kokulu. Meyvaların binlerce duygu dolu. Bense sana kapılmış kemancı parçası. Sözlerin aklımı başımdan aldı. Kokun çiçek açmış bahar dalı. Dudakların atel parçası. 2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İleriye gitmez zaman mevsim son karanlık...
Itırcık lı kelimeler dizmeli anlamlar katmalı aşka ki hiçbir zaman dillerde ezilmesin gıyabında sözler. söz olsaydım dilinde dolanan kerimem.! .. ah ben acımsı sözler katsaydım yüreğine dokunan zamansız çareler olsaydım derdine. acıtır sızlatır kalbi lakin hoş bir seda aşk anılarında kişnetin. bana uğradığında süslü olmalısın sürmeler çekmelisin allar olmalı leblerinde senin için şenlikler yaparım bahaneler bulurum bir sürü şiirler yazarım hasretim olur ağıtlar yakarım bakarsın kavuşamam kerimem derdimden göçer giderim Baş ucumda sedir ağacım olur musun. Ağustos / 2006. Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk Aşk..
Bu gün bir çiçek gördüm, Ağlayan sızlayan, bir omuz bir sırdaş arayan Bu gün bir çiçek gördüm, İlk aşkını anımsayan, içi yanan Göz pınarlarından yapraklarına doğru, İncecik süzülen yaşları gördüm Şahit oldum göz pınarlarının çektiği ızdıraba, Yaşları dışarıya zikretmek için verdikleri çabayı Bu gün bir çiçek gördüm, Toprağın yağmura hasreti gibi, Göğün yağmurdan önce gürlemesi haykırışı gibi, Kalbinin nasıl ilki için çarpmasını gördüm Çiçekler sevgileri için, Rüzgarın esmesini beklerler Her kadın çiçek gibidir, Onlar da çiçekler gibi, her bahar gelişinde Rüzgarın usulca, sıcacık esmesini hissettiklerinde, Aşkın gizemine aldanır, Sevda çiçeği gibi olurlar. Tutuldukları ilk erkeğin Ömür boyu tutsağı olur, İlk aşklarını hiçbir zaman unutamazlar. Döktükleri her damla göz yaşları bunun şahididir Çünki onlar sevda çiçeğidir. Her bahar gelişinde... Aşkın büyüsüne kapılırlar... 29/11/2001 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk.
Hasretle dolan göz yaşlarım Seni unutturmuyor. Yüreyime indin. Beni esir ettin. İstesemde atamam Unutamam seni. Serseri aşık ben nasıl sevdim. Nasılda kapıldım sana. Vazgecemiyorum unutamıyorum seni. İstersen sen unut beni. At yüreğinden. Kaş uzaklara git.ama hiç unutma. Göz yaşların sel olup boğacak yüreğini. İster inan ister inanma. Biz iki aşık iki çıkgın iki deli. Unutamam ilk öpüşmemizi. Bana kızıp kaçıp gitmeni. Sonrada gözlerini kapatıp tekrar istemeni. Delisin sen deli. Aşık bizi esir etti. İçim kıpır kıpır gönlüm senin. Ben serseri aşık seviyorum seni. zeki arlan...05/2002 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İmkansızı sevmek değil midir aşk.....
Deniz sonsuz mavi Kum taneleri toprağın Su ıslağı göz yaşlarımın. Bulut üstünde gölgenim. Nefes kokun soluduğum Yol ince bir çizgi iz... Yaşam bilmece pamuk ipliğinde düğüm... Sevgili bağ ömrüme... Aşk... son perde... *******in içerisinde saklanmış gölgeleriz. Aşk suyun üzerinde esinti, imbatlar imkansız. Dudaklarımdan dökülen sevmelerim imkansız... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnanmak...
Her şeyin bır anlamı var. yaşamında tadı, sen sanmakı varlık en anlamlı tad. unutma her varlık sahıbınınde; yoksulunda nasıbı, sadece bır kaç avuç toprak. önemlı olan, nasıl,nerede olursa olsun. sevgiye inanmak. hep mutluluğu aramak. 19/01/2004... Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnci..
Doğarken verilmiş yüreklerimize Kocaman bir inci Beyinlerimizde bir sürü sevgi. Sevgisizlik belirti. Ayrılık gibi, ölüm gibi. Avuçlarımız kısmet işi. Belli belirsiz emekçi işi. Kalem tutan aynı, kürek tutan aynı, Karşılığında rızık bes belli... Benim yüreğim sevgi Seninkisi sevgili. Aslında başlangıç ile sonu aynı Doğarken kalplerimizdeki inci Solduğumuzda götüreceğimiz Bir tek sebebimiz, İnci..... 10/02/2004 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnci...
Her insan bir incidir özünde. Kötü kötü olmak için doğmadı. Kötüyü kötü yapan nasıl yaşamsa. İnci olmak için içeriye girmek için didinen taşın. Günahı nedir. Onu yaratan taş olsun toprak olsun diye yaratmış. Her nesne inci olsaydı. Taşlar daha değerli olmazmıydı. Bırakın incileri. Bırakın inci olamayanları. Gelin birlik olalım. Yüreklerimizi temizleyelim. Sevgiye aşka. İnanalım. Kötüleri kendi haline bırakıp. İyiler biz dost olalım. Sevgi olalım sevgili olalım. 02/03/2003 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsansız yaşamlar...
İnsansız yaşamlar suratlar ölü duygular anı ve ya isyan her yan ah daha dün gibi bu gün de özlem sadece his kör zaman türküler esrar algıladığım efkar oysa gök kuvvetli bir arzu sana şehvetim tenim ıslak tohum nemli aşk içim içtiğim? duygular öyle amansız ki yarım kalmışlığım tanımlayamadığım vaktiydi suların kararmasaydı zaman coşan mavilerdi zaman ölü doğurmuş çiçeği erimeseydi ya..... solmasaydı ya açsaydı ya öldüğümde ardımdan ağlayan olmasın... peşimden gelecek dualardan sonra mezarımın en ücra köşelerinde bile. sancı kutsadığımız andan itibaren... aşkı bildiğim neydi neydi o istek ah sönse de ateşim anlasam derdimi neydi ahretimden istediğim... 10 Ağustos 2005 Zeki Arlan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|