![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57925
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Son Kopuş...
Bana ne cefa etsen Karşında, yanındayım, Beni bırakıp gitsen Gölgenim arkandayım... Kaderimi bağlamış Bağlayan kaderine, Gözlerim hep ağlamış Gözlerinin yerine... Birbirine yapışık Doğan ayrılır bir gün, Bencileyin bir âşık Ayrılır öldüğü gün... Alper Kürük
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sonbahar Akşamı
(Merhum Ağabeyim RİFAT KÜRÜK hatırasına ithafen...) Bir sonbahar akşamı Hava bulutla dolu, Tuttuğum yol: Dolmabahçe- Sergi Sarayı yolu. Yolun kenarlarında Uzanıyor ağaçlar, Sürünüyor yollarda Ölmüş sarı yapraklar. Gözlerim birdenbire Bir âleme dalıyor, Sevgilimin gözleri Gözümde canlanıyor. Memleket dilberleri Tütüyordu burnumda, Ağaçlar dilberleşip Duruverdi yolumda. Akşamın karanlığı Örtüyordu herşeyi, Gönlümdeki paslığı Etraftaki neş'eyi. Nihayet vâsıl oldum Ben gideceğim yere, Gönlümdeki hislerim Gömüldü gölgelere... Alper Kürük
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonu Acı Geldi
Rüyalar görürdük bir zamanlar Duyulmamış masallar dolu, Esip bize gelen rüzgâr Tam dört mevsim kokulu. Güneşle açtık gündüzün kapısını Geleceğe sabırsız *******de, Türbe oldu yaşamak uğrunda gönlümüz Mum mum yandı umutlar Kamaşmış gözlerle baktık Geleceğe dümdüz. Sürgülüydü sımsıkı ardından Hasretliğe açılan kapımız, Ne bir ses duyduk,ne bir gıcırtı Oysaki başlamış ayrılığımız... Yollara döktük boş umutları Boş gönüllerle çıktık gurbete, Çoktan doldu gönlümüz öbek öbek Sonu kötü bitti masalımız. Yine rüyalar görür müyüz bilmem Acıklı masallar dolu? Ölülerin sessizliğini bozacak Arkamızda bir ağlama komadan O ve ben birlikte ölsek... Alper Kürük
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonumuz
Düşün karanlık *******de sevişmemizi Memelerini kör gözlerle arardım, Bir çocuk saflığıyla sevinir Bir genç ateşiyle yanardım. Kıs kıs kıvranırdım dizlerinin dibinde Ellerim ellerinde,ellerin ellerimde. ******* kıskançlığndan sabah olurdu Sabahlarsa gece... Ömür,yokluğu çağırırdı Bizler herşeyden habersiz Sevişir giderdik... Bir aşk vardı gerçek dostumuz Aşk Allah'tı yaratıcılıktan yana, Kıskançlıktı yanımız çepçevre Ne sorsunlar ne söyleyelim Ne oldu bizim sonumuz... Alper Kürük
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sosyete Hanımı
Küçüklüğün gözlerimin önünde Dünyaya şaşıyorum doğrusu... Bir entarin vardı Yamalı,yer yer yırtık O yırtıklardan tenin gözükürdü Namussuz gözler yok mu Yırtık yerlerine bakardı. Fakirdin ama neme lâzım Güzeldin doğrusu... Biliyordum namus korkusu İçini yakardı... Oranı,buranı örterdin az-çok. Kurtardı o hayattan seni O güzelliğin Şimdi kocan zengin. Sosyete hanımısın sen de Açık göğüslü tuvaletler içinde. Dün fakirlik açmıştı oranı,buranı Bugün sen kendi elinle açıyorsun Kalbinde mâzinin tesiri silinmiş değil O eski hâline benzeyen kızcağızlara Hâlâ acıyorsun... Allah'ın verdiği nimeti tepme Dikkat et hâline Sosyetede sana açılan kollar Allah'ınki gibi değildir Ki o kollardan düşersen Temenni etmem ki o yer yerindir... Kurtulamazsın ölsen... Alper Kürük
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sönen Yıldızlar
Ömürdeki seneler Gökte çakılı yıldız, Bilinmemekten yana bir Gökte yıldız kaç Ve ömrüm kaç senedir? 19 üflemeyle söndü 19 yıldız Yerlerini doldurdu karanlık, Yaşanan günler bir çırpıda Mâzi oluverdi artık. Bir ılık hava dudaklarımda Gözlerimde yeni yıldızlar 20 yaşa kul oldum ben Değil mi ki gençliğiaratır kızlar. Kız kadar sarhoş etmez mey insanı Bir öpen söyler şarkısını kızların Bir öpmeyen,ağıtını... Bir ömür kızlar Bir ölüm, Aşkları kalpte kördüğüm. Ömrüm yaksın yıldızlarını Ben yine söndüreceğim üfleyerek Kimbilir kaçıncı yıldızımı söndürürken Yakamı bırakacak bekârlık? Kimbilir kaçıncısında Yüzü kızaracak hasretliğin al al utançtan Ve bir daha gelemiyecek yüzyüze benimle? Kimbilir kaçıncısında Ne gökte yıldız kalacak Ne ömrümde yaşanacak yıl? Toprağın üstü güzel Güzel ama kimbilir altı nasıl? Son sönen yıldızımla Bilinmezlik benimle olacak... Alper Kürük
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söyle Ne Zaman?
Güzel günlerin arkasından Bir rüzgâr esti serin Hâfızamda hâlâ o yelin Tatlı serinliği Ve anıların acı sıcaklığı var. Gün doğdu karanlıklar ötesinde Işıkla karanlık elele şimdi Biz bize oldukça artık. Her aşkta var ayrılık Söyle bizim ayrılık Aşkın neresinde? Neresinden kopacak bu zevk ve tad Ne zaman buruşturacak ansızın Bedava,bol bol zehriyle Ağzımızı hayat? Alper Kürük
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Su
Yaratılış sebebi suyu can mutlak özler Suya hasretliğinden ağlıyor güzel gözler. Öyle bir atık sudan yaratılmış ki insan İki canın aşkından meydana gelir bir can... Hayat ve hareketin akan su temposudur Sudan uzaklaştıran boğulma korkusudur... Gizem dolu bir yaşam,bir câzibe var suda Özlenmiş yaşanırsa rüya dolu uykuda... İşte öyle bir yoğun duygu doludur su Aşksız hayat,susuz çöl...bir farkı yok doğrusu... Alper Kürük
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sulara
Bir ürperiş Binbir gülüş, Binbir gülüş Bir yükseliş. Kıyılarla Binbir öpüş, Türlü sevgi Her baharla. Maviliği Gökten emiş, Bir yankıyla Tekrar veriş. Gözler sessiz Gök sessiz Deniz sesssiz. Olmaya ki olsun bir gün Gönül dertsiz. Bakışlarımı yıkasın sular Temiz göreyim dışımı, Belki içim kara Belki pâk. İçimi ben de bilmem Tanrı'm kadar. Tek temiz göreyim dışımı Bakışlarımı yıkasın sular Ki hayatı güzel görmek istiyorum... Alper Kürük
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahlanan At - Sinsi Cin...
Gem vurulmaz özgür at şaha kalktı tavlada Mâbedi sandı o cin korunacak sığınak... Kâh ATA'ydı dilinde, işine geldi ya da Kandırmaya mâsumu ALLAH'ı da anarak... Şahlanan at bir yandan YETER! ..diye kişnedi... Sabrını zorluyordu yerinde eşinerek... Sığındığı Mâbedin duvarına işedi Vâdesi geldiğini it korkup bilmeyerek... DİNLER,dünya evinde ahretin kapısıdır... Siyaset kesinlikle dini âlet edemez! Din ALLAH'IN EMRİDİR...rejim kul yapısıdır... Bunları birbirine karıştırmaya gelmez... Bir türkü var sözleri günahkâra da yarar... O sözler ki şu sözler:' kendim ettim...ve buldum...' İster içten tövbe et, istersen günah çıkar... De: tövbemde içtenim ve de sebatkâr oldum... Alper Kürük
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|