![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8814
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beni
Bende arama. Ben Bende Değilim... Ben Sana kavuşmak için Denizlere dökülen Küçük Bir Nehirim... Dünya Sağdan Sola Dönse... Gökyüzündeki Yıldızlar Yerlere Dökülse... Bu Senin için Bir mahşer Günüyse... Ben Sana Yine Gelirim... Salma beni Gündüzleri olmayan, Sokaklara... Bak, Aklar düştü Şakaklara... Hasret içimde Kanayan bir şarkı, Olsada... Ben Sana Yine Gelirim... Kar yağıyorsa , Dışarda... Yoksa üzerinde Eski Bir Hırka... Senin için Nefes alıyorsam Başka bir Diyarda... sana Koşup Ben yine Gelirim... Şanal Öztop |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
HayaT Seni Benden Uzağa Savurdu!
ZamanLa aLı$ırım yokLuguna Diyordum Sevgim artar özLemim yüceLir ama aLı$ırım Diyordum.. Hayat Seni Benden Uzağa Savurdu! aLı$amadım... yüreGim Her Sen Dedikçe Sabret Bugünü de AtLattık bugünde O'nSuz Geçti Ama Bugünüde AtLattık Dedim Ona.. aLı$amadım... yüreGimi Ne Kadar Sustursamda .. Beynimi Senden Ne Kadar uzakLaştırmaya çaLışsamda oLmadı, oLmadı Canım.. aLı$amadım... o günden Bu yana attıgım her adımda aLdıgım her nefeSte Sen Sadece Sen Varsın Bitanem! Ne EyLüL'Ler geçirdim Sensiz Ne Soguk *******. Seni Çok Sevdim ya Soğuk Donuk Dayandım i$te ama; aLı$amadım... Hayat Seni Benden Uzağa Savurdu! eLLerini Bırakmamak Üzere Tutucagım o günLere.. Seni Seviyorum.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
ne gİtmeler tÜketebİlİr sensİzlİĞİ, ne BekleyİŞler Getİrİr Senİ Bana... bİr HÜzÜn TÜrkÜsÜdÜr Durmadan Çalan, bİr Ayriliktir, durmadan Kanayan... kalem AĞlar,yÜrek AĞlar,gÖz AĞlar... aĞlayiŞlara TercÜmandir Parmaklar... yazar...yazar...yazar... hİÇ Durmadan Bikmadan Senİ Yazar... kalemİn GÖzyaŞlarin DuraĞidir Parmaklar... parmaklar Şahİttİr AĞlayiŞlara... İkİ Yİtİk Sevda... İkİ ParÇa Can... İkİ Yİtİk Hasret... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutulduguma degilde, Unutulacak kadar az sevildigime yandim! Ke$ke inanmasaydim okadar, ucmasaydim gokyuzunun en tepesine.. Yikmasaydim kumdan kalelerimi bir UNUTAN icin! Ke$ke yagmur olup yagsaydim, firtina gibi esmeseydim bo$ yere! Bu sevdaya umut baglamasaydim,hayat kaynagimdir diye! Bana $imdi maziye daldigimda bukadar aci veren bu a$ka, Tutulmasaydim ke$ke delicesine! Unutamamaya degilde, Unutmayacak kadar cok sevdigime yaniyorum $imdi.. Degermiydi bukadar cok sevmeye? Bilmiyorum.. Ama unutulduguma degil.. Unutulacak kadar az sevildigime yandim! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimsesizim sen gideli
Uzak diyarlara umutlarım çoktan göçtü gitti Mewsim hazan… Bir turna kanadında götürdü mavi düşlerimi Yüreğim yalnızlığın eksilerinde donuyor Özlemin sıcaklığı dereceler sığmıyor Bir masum bakış kaldı gözlerimde senden geride Ne gece bitiyor ne ******* sabahı bağlıyor Doğmuyor güneş yokluğunda Kaldım ayrılığın ayazında Susuyor sewda türküleri Bir ateş yanıyor bağrımda Sewdamın acısı yakıyor boğazımı Acıtıyor hüzün bir yanımı Ellerim üşüyor içim ürperiyor Uykular nicedir kapımı çalmıyor Ve rüyalara dalmıyorum yokluğunda Renklerim de soldu… Tenimde… Maviler gitti Bilirsin tutkunumdur mawiye birde sana Oda bana sırtını döndü küstü Kalmadı artık sewimli hiçbir şeyim Sewimsiz yoluğunda Seninleyken huzur weren her şey Yokluğunda beni sıkıntıya sokuyor Seninleyken sahip olduğum büyün duygular Öksüz kaldı boynu büküldü Her şey dağıldı Bişiylerin kırıntısı duruyor şimdi yüreğimde Mutsuzlukla yeni tanıştık Ve iki samimi dost olduk Yokluğunda benden hiç çıkmıyor Gözyaşlarım sular seller gibi boşalıyor Hesapsızca hazırlıksızca yakalandığım Bu ayrılık felaketinden Kurtulamıyorum… Sadece çabalıyorum çırpınıyorum Oluruna bıraktıkça Daha çok yıpranıyorum Derman arıyorum bekliyorum Ama daha çok acı çekiyorum Bir umman sanki bu sewda Ve ben kapılmış gidiyorum Tadını alamıyorum hişbir şeyin yokluğunda Ne katran karası çayımın tadı war Ne kır gezilerimin NE kokladığım beyaz güllerin kokusu aynı Nede izlediğim sinemaların Sanki çayım seninle tatlıydı Sanki kırlar seninleyken başka baharı yaşardı VE çiçek kokuları sanki tenine karışırdı Şimdi her şey anlamsızlaştı Yokluğunda içim acıyor Bir yangının ortasında Bir denizin tam kıyısında Bir filmin en can alıcı yanındayım Hani bir hareketle yanacak Hani bir adımla denize düşecek Hani filmin ortasında gözyaşlarına boğulacak gibi Yani yaşamla ölüm arasındayım Ya dön gittiğn yerlerden Ya da ben kaybolacağım yokluğunda…. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Senmiydin o gelen uzaklardan
Yoksa sadece hayalinmiydi Yine ucup gidecekmiydin acaba Yinemi kaybolacaktin gözlerimden Tam yaklastigimi zannettigim an Yinemi bulutlara karisacakti gölgen Ne zaman yaklassam sana Ya bir yagmura özenip; yagmur oluyorsun Ya bir hayalinden pesinden kosturup gözlerden kayboluyorsun Yada bulutlarin maviligine aldaniyorsun Özledigimi bilmiyormusun seni Neden yok oluyorsun geldigin an Yoksa sen hic gelmiyormusun O gelen sadece hayalinmi Belkide ben cildiriyorum Senin sevgin cildirtiyor beni Benimle oyunmu oynuyorsun Gel artik ne olursun Benide al artik yanina Sana kavusmama izin ver ne olursun.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aklımda bir tek sen vardın, hava çok soğuk, ben hiç tanımadığım duygularla bilmediğim bir sensizliğe yürüyordum adım, adım. Aklımda gidişinden geri kalan hüzünlü hava, gözlerim bulutlu dilim lal. Aklımda bir tek sen, hece hece sayıkladım ismini. Sayıkladıkça arttı hasretim, arttıkça susadım sana , susadıkça gittin benden, sen gittikçe yavaşladı adımlarım senden, gitmekten korkar oldum , aklımda bir tek sen. İliklerime kadar işledi sensizlik. Soğuktanda soğuktu ayazdan daha ayaz, adımlarımı seyrettim, bir sağa bir sola yalpalıyordu. Ya sen nerelerdesin! Adımı anıyormusun? bütünüyle söylemesende olur, tek harfini söylesen yeter. Yormasan kendini bana gelmekle beni düşünsen. O da bana yeter, aklımda bir tek sen varsın, yeşil gözlüm. Tüm mevsimleri geçirdim sensiz, kuşlar göçtü tekrar geldi, ama ben seni hiç terk etmedim, hiç geçmedim sevdamdam, aklımda bir tek sen, dilimde sen , kalbimde sen. Biliyorum yine hiç sebepsiz çıkamıyorum işin içinden. Söylemek istemediğin sözler dilinin ucunda sanma ki fark etmiyorum. Hani biraz tutmayıp bıraksan kendini hepsini vuracaksın. Zor duruyorsun. Ya da doğru kelimeleri arıyorsun halâ. Yok, boşuna arama. Sevginin arkasında bıraktığın her hece kaybolmuş. Derin bir kuyuda onlar şimdi; ulaşılmaz , karanlık , dipsiz. Bırak orda kalsınlar. Onlar çirkin. Dokunsan; elini, dilini yakarlar. Canını acıtırlar, benim gibi. Yüzünden, gözlerinden, dudaklarının titremesinden anlıyorum ne kadar zorlandığını, Senin olmayanları bırak, kendi kelimelerinle ulaş. Haydi söyle! Bağır,çağır,haykır ama kızgınlığını yüreğinde saklama ne olur. Gözlerini kaçırma gözlerimden. Büyütme her şeyi hemen şimdi söyle şimdi. Aklımda bir tek sen yüreğimde özlem. Doğru değil bu kadar uzak olman. Kendini uzaklara vurman. Zaman yetmezmiş gibi, bir de araya mesafeler koyman. Yollar, sınırsız değil bilmelisin. Boşuna bu kaçısın. Alıp kendini başka yerlere götürmen yeterli değil. Doğru değil parçalaman. Kabul et bunu. İçin böyle istemiyor, fark et,anla. Aklımda bir tek sen kalbimde hüzün. Ben bekleyebilirim haftaları, ayları, mevsinleri, hatta bulduğun yeni limanından geri dönüşünü ilk değil ki zaten. Papatyaların, ıslak çimenler arasından boy atmasını. Evet, ben önce şiirler söyleyebilirim. Doğru kelimelerin peşinde, ben küçük adımlarla dolaşabilirim. Evet ben de bulduğum ilk aydınlık günde, ilk serin geceyi bekleyebilirim sevdiğimi anlatmak için. Ben yüreğimi nadasa bırakıp bir süre, bir başıma labirentlerinde dolaşabilirim hayatın. Ama bunu yapmıyorum.Yaşam, bunun ardından geliyor. Adımlarım böyle daha sağlam. Buna inanıyorum, bunu yaşıyorum. Seviceksen zamana inat şimdi sev. Aklımda bir tek sen...... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu gece çok içim acıyor Hayat bu kadar acımasız olmamalı Senin içindeki hüzün ve Acı benide yaktı Gözlerimden akanlar durmuyor Biliyorum istemiyorsun akmalarını Ama söz geçiremiyorum Sen benim için çok değerlisin Benim canım kanımsın Sakın sakınn üzülme.. Yıldızlara bak Onlardaki ihtişamı görüyormusun İşte o yıldızlar gibisin Yüreğinin ağlamasına izin verme Bilki o yürek ağladıkça benim yüreğimde ağlar... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hep geç kalıyorum hayata…
Akrep yelkovanı değil, ben zamanı kovalıyorum Kelimeler güçlükle çıkıyor ağzımdan Su damlalarını avucumda biriktirmeye çalışıyorum Seher vakti geç kalıyorum kuş cıvıltılarına Sokağa çıktığımda, yağmur çoktan bitmiş oluyor Ne zaman radyoyu açsam, şarkımın son melodisi Ne zaman denize koşsam mavi, gri oluyor Hep geç kalıyorum hayata… Ay’la dertleşmeye başlasam, güneş doğuyor Güneşime baksam, yakıp kavuruyor Bir çiçek alıyorum elime, kokusu gitmiş Ağaç diyorum, çoktan yaprak döküyor bile “ oysa yeşil, benim en çok sevdiğim renk o bile ebruleşmiş “ Birisi düşse gönlüme, kayıp gidiyor sessiz derinliklere “ gecenin en parlak yıldızı kayıyor içime “ Tutmaya çalışsam bir köşesinden çoktan mazi oluyor SEN diyorum; sensizlik geliyor ardından BEN diyorum; yalnızlık bakıyor arkamdan BIRAKIN diyorum; ilk terk eden umudum oluyor “ oysa en sevdiğim kelimedir, ümit “ Birileri benden önce davranmış…O'nu bile almış… İnatla kovalıyorum, inatla yaşıyorum Ama hep sonradan…hep zamansız… Hep geç kalıyorum hayata, hep geç Bahara geç, sevgiye geç, şimdi de sana geç… İyisi mi sevgili sen beni boş geç… |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
şu an elimden başka bir şey gelse, emin ol onu yaparım. bir yol olsa duygu ifadesi için bundan başka, emin ol onu da denerim. elimden gelen değil, yapılabilecek olanların sınırıdır hep ulaşmak istediğim. amaçsızca gülmek, kurumaksızın ağlamak, susmaksızın haykırmak ve belki bir anda ölmek. tek olmak senden kaynaklanıyor bebeğim, benden değil. eşsizliğin ayırt edici karakteristik olduğu için, karışmıyor sana ait olan hiç bir şey başkalarına, başkalarınınkilere. kokunla bir ömür yetinirim. sen sadece gözlerini kapalı tut yeter ki. derinlerindeki korku canımı alasıya acı veriyor bana, o gözler açık kaldıkları sürece. ellerinle yetineyim ben, varsın sevişmeyelim. git artık hadi. dayanamıyorum senli *******e. sensizlikten daha fazla acı var. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|