![]() |
|
|
#681 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Patrizio, ah Patrizio!
Neden sen de kuyuları sevdin "Kabe Çocuğu" gibi. Sana kuyular tehlikelidir diyen olmadı mı? İrlanda nerede Medine nerede! Yoksa feryadını kuyudan mı duydun O hurmalık avaresinin? Sana İsa, ona Muhammed kuyuyu gösterdi Kurtuluş için... Sahi nedir bu kuyuların sırrı? Yeryüzünün sırları kuyularda mı gizli? Kuyular cennet ve cehenneme açılan Birer kapı mı? Ama kim girebilir kuyuya? Kuyu tehlikelidir, yutar insanı... Geriye dönüşü zordur kuyuya düşenin. Kuyu feryattır, acıdır, gamdır... Kuyuya kim girmeye cesaret edebilir? Şeytanlar, cinler ve zebaniler yatağıdır Derin kuyular. Şövalye Owen olmak gerekir kuyuya girmek için. Owen'e İsa, Ali'ye Muhammed yardım etti de Girdi kuyuya, feryad etti derinliklerinde. Oradan kimsenin haberi yok, Haberi olanlardan da haber gelmiyor. Owen çıktı dilini yuttu, Ali çıktı mihrabı kana boyadı... Kuyular ah kuyular, Ne olur söyleyin bana, Neler gizliyorsunuz benden? İrlanda'da Owen'e, Medine'de Ali'ye Neler zemzeme ettin, Neler söyledin sessizce? Neden İsa ve Muhammed seni tavsiye etti Sessiz dostlarına? Benden neler gizliyorsun öyle? Kirli şehir sokakları sesimi kısmış, Soluğum çıkmıyor benim, Loş ışıklar gözümü almış Bir yeri göremiyorum, Dostlar düşmanlara benzemiş İnsanlara güvenemiyorum. Şehir kuyularını doldurmuşlar, İnemiyorum... Artık ne İrlanda, Ne de Medine'de kuyusu kalmadı gönlümün, Feryadı kalmadı yüreğimin... Tek başıma kala-kaldım Athena tapınağında. Ehrimen'in kapattığı kuyuları, Ahura Mazda dolduramıyor artık... Gaia gibi tohumsuz Doğurmalıyım Owen'imi... Parthenope gibi Odysseus'u baştan çıkaramasam da İntihar etmeden, adıma şehir kurdururum Napoli körfezinde... Ama ben kuyulara döneceğim, O sırrı keşfedeceğim dostum... Owen olamasam da intiharsız Parthenope olacağım biliyorum. Ne de olsa daha iyidir Bu arsız şehir sokaklarını arşınlamaktan...
|
|
|
|
#682 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hani her şeyi hisseden, hani benim yarımdın sen
Yalan söyleyen de sen Kızıyorsam sevgimdendir, hep sevgimden Şimdi artık git istersen Sigaram, İçkim Bitkinim bitkin Kaç gündür oruçtayım Artık ağlamam lazım Kaç gündür habersizim Adaletin bu mu senin? Şimdi hepten git istersen Çok mu önemliydi sanki? Yalnızca bir öfkeydi Öfkeydi... Bırakıp gittin sen beni Merak eden bendim seni Halimi hiç sordun mu ki? İşte sevgi, işte sevda Yağmur gibi sokaklarda Korkuyorum bu gidişle... Sev dedin sevdim işte İntikamsa aldın işte Korkuyorum bu gidişle sonum olacaksın Hadi canım, hadi sende Bu nasıl sevmekmiş böyle Şimdi sensiz *******de Acı veren bedenimle İşte bir gece daha teslim oldu sabaha Ne kadar daha sensiz Şimdi burada yapayalnız Beni kime teslim ettin? İstesem çok kısada bulurum seni... İlk sekiz günü anlatamam Sağa dön yatamam Sola dön yatamam Aklımdan seni atamam "Seni Seviyorum" Bu kadar konuştuğuma göre Çok şükür, bu gün uyku var gözlerimde... İstanbul'u bulutlar sarıyor beni sardığı gibi İstanbul kararıyor gönlüm gibi Keşke burada olsaydın Yani şımarsaydın hatta... On bir gündür alargada Ve on bir gündür hiç bir olta atmadım tek bir balığa Oysa bilirsin çok severim tutmayı Tuta, tuta tutmayı öğrendim galiba hani her şeyi hisseden, hani benim yarımdın sen Yalan söylemek neden? Kızıyorsam sevgimdendir Hep sevgimden Şimdi artık git istersen Sigaram, içkim Bitkinim, bitkin Kaç gündür oruçtayım Artık Ağlamam lazım
|
|
|
|
#683 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık alıştım, öğrendim..
İlk değil Bundan sonra Son söz hep benim, Kapım açık herkese Buyurup gelsinler, Varsa bir fincan kahvemiz Zevkle ikram ederiz, Bilirsiniz bir fincan kahvenin Kırk yıl hatırı var, Artık alıştım, öğrendim.. Hem ilk hem son söz benim Ben böyleyim Siz kabul dedikten sonra Ben söze yeni başlarım, Siz değil Benim buyurmam lazım evvel Tamam adet yerini bulsun gelelim, Kahveyi siz ikram edersiniz Ama kırk yıl hatır değil bu kahve Hatırı olmazsa hiç Olursa ebede kadar, Artık alıştım, öğrendim.. Bize göre değil yine de Hep derim Aldanabilirim belki Ama aldatmam hiçbir kimseyi, Çünkü ben böyleyim Kendim gibiyim Göründüğüm gibiyim yani Ama siz de Hem yiğidi öldürdünüz Hem de hakkını yediniz! Artık alıştım, öğrendim.. Ekmek aslanın ağzında diyorlar hep Bu doğru Kolay değil hiçbir şey, ama geç öğrendim, Ekmeğimiz aslanın midesine indi sonra Bu da doğru, Ve öğrendim ki Aslan da aç ve o da ekmek arıyormuş artık!
|
|
|
|
#684 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne yapalim dünya bu kadar acimasiz,
Bütün sevgiler olmus vefasiz, Insanlar olmus artik vicdansiz, Artik anladim asklarin yalan oldugunu. Kalbime unut diyorum dinletemiyorum, Bir tek onu sevdim anlatamiyorum, Öylesine caresizim ne yapmaliyim bilmiyorum, Artik anladim asklarin yalan oldugunu. Kuslara sordum onu... haber getirmediler, Istedigim bir parca mutluluktu cok gördüler, Ama yinede hep sevdim de sevilen olmadim, Artik anladim asklarin yalan oldugunu.
|
|
|
|
#685 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
gözlerimiz rastlaşır
bir öpüş sıcaklığı bebek gülümsemesi saflığında iner kalbime merhem olur sızım diner bakışların sarar bir karanfil sunar kendini götürür irem bağlarına kokusunda beni artık aşk vakti
|
|
|
|
#686 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bakışların düşer
hüzünler dökülür yere bir kiraz çiçeği koparılır dalından dal incinir gözyaşı olur buğulanır gözlerim beyazlarım kirlenir mavim solar ruhumun ucuna bir akbaba konar artık ayrılık vakti
|
|
|
|
#687 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Geç oldu artık bebeğim.
Bu aşk yaşanmaz artık. Yasansa da yaşanmaz artık. Ne olurdu sanki seviyorum deseydin Benim olsaydın yanımda olsaydın. Artık çok geç bebeğim Ben bittim ben yıprandım Bu ağarmış saçlarım Hayatımdaki her bir acı sanki Aşksız kalmışım olmuşum artık. Öyle ki sen bile canlandıramazsın Seviyorum dese de o dilin Canimsin dese de o gözlerin. Oldu artık geri gelmez yüreğim Artık çok geç bebeğim artık çok geç...
|
|
|
|
#688 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen; yorgun düşmelisin sarılıp beni öpmekten,
kollarınla sarmaktan , delicesine her şeyinle yaşamalısın bir şeyleri. Bende sevebilirim, sarılabilirim sana günlerce, sevebilirim seni yıllarca yorulmadan. Sen dinleneceğim, yoruldum, yaşayamadım kabre, girdim diyorsun bana hep, bende yüreğimi getirdim sana bedenimden kabrine. Al alabilirsen beni de yanına, artık bir toprak tanesi gibi, bir taş, bir kaya parçası gibi dinlenmek istiyorum, bende seninle. Bedenimle kabrine yüreğimdeki sevdamı getirdim, melek yüzlüm, beni de al yanına artık bende dinleneceğim
|
|
|
|
#689 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkımı savurdum rüzgarlara,
Gidiyorum buralardan, Artık elveda... Kalbim kan ağlıyor ama, Kararımı verdim, gideceğim, Artık elveda... Çok kez denedim olmadı ama, Bu defa ciddiyim, Artık elveda... Aşkımı geri ver bana, Sende kalırsa dayanamaz bu yürek, Beni anlıyorsun değil mi? Aşkımı geri ver bana. Çok pişman olacaksın, Beni çok arayacaksın, Ama bu kırık kalp, tekrar döner mi? Bilmem. Sende kararını ver. Eğer git diyorsan, Ben hazırım. Ama şunu iyi bil ki, Benim gibisini Google'da bile bulamazsın. Şimdilik ben gidiyorum. Ama aşkımı almadan olmaz. Onu bana vermezsen, Yakanı bırakmam. Ama geri verirsen, Giderken arkama bile bakmam. Son sözlerim olur ki, "Artık sana elveda..."
|
|
|
|
#690 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Artık gelmesen de olur...
Adımı yazdım üçgen gözlerine ölümün artık; Sonra benim gibi bu kadersiz insanlar; Sonra bu karanlık... Gelme,dağıtma yalnızlığımı!.. Hep güller üstünde uçar oldu kargalar, Yorgun Meryem'in gözüne kaçmış zaman, İsa doğduğuna yüz kere pişman Ki nerdeyse bastıracak kar, Korku yüklü trenler geçmektedir katar katar beynimden Alın selamımı istasyon bekçilerinden... Zaman;hüznü,baharı verir Ben bu sonuncu yokluğundan yorgun argın Ansızın ölüler gibi ortasında sokakların... Artık gelmesen de olur!
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 20 (0 üye ve 20 misafir) | |
|
|