![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dört Mevsimim
Masalımsı güzelliğin Bir tablo gibi Gözbebeklerimde saklı Yokluğun yorgunluğum Varlığın yaşama sebebim Yüreğime dolanmış hasret zincirim Kışım yazım baharım Dort mevsimim Can damarım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Duy Sesimi Gidiyor Can
Bu bahar da güller renksiz Yollarda kaldım nefessiz Bak yüreğim kaldı cansız Gün doğuyor o da sensiz Hasretine ettim isyan Vuslat yollarda çaresiz Hayallere sığınan can Soluk soluğa nefessiz Ritim bozuk yürek ağlar Göğüs kafesi habersiz Gönlüm ağlar içim yanar Kafeste bülbül çaresiz Hasret deryasında kaldım Görünmüyor tek bir ada Kasırgaya yakalandım Duy sesimi gidiyor can DUY SESİMİ GİDİYOR CAN Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünyama Renk Kattın
Anlatıyordu her şeyi Gözlerime bakarak Dinliyordum yürekten Gözlerinde kalarak O anda tek isteğim Orada donmak taş olmak Bugün seni dinledim Gözlerine bakarak Tebessümünle uçurdun Beni bağrına bastın O güzel gözlerinle Dünyama renk kattın Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dünyamı Aydınlattın
Ta uzaklardan dünyama girip Yüreğimdeki karanlığı aydınlattın Çözüldü boğazımda ki bütün düğümler Hafifledi koca bedenim uçacak gibiyim Suya susamış toprak misali yüreğime aktın Yaktığın ateş alev alev bedenimi yaktı Yüreğin yüreğimi duygu seline boğdu Göç ettim ta uzaklardan gönül kapına Anlatamazdım yüreğime akışını bir ömür boyu Avuçlarım terledi vücudum titriyor En şiddetli depremi yaşıyor yüreğim Zamanın durması ne güzel olurdu şimdi Karşımda yanı başımda bir nefes ötemde Dokunsam sihir bozulacak gibi İyi ki varsın iyi ki gözbebeklerimde kaldın Işık oldun umut oldun şimdiye kadar neredeydin Hoş geldin dünyamı aydınlattın Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşler Dünyası
Bir rüya gördüm! Öyle bir rüya ki; Düşler Dünyası’nda Sen ve ben. Hem de hayatın başında, Çocukluğumuzu yaşıyoruz. Aynı sokaktayız, Aynı okula gidiyoruz, Sınıfımı bile aynı. Yine gözlerine hastayım, Yüreğine vurgunum! Boncuk gözlüm dememe kızıyorsun… Düşler Dünyası’nda bile sevgim kısıtlı. Küsüyorsun birkaç saat, Kaprisini yenmem için, Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Düşler dünyasındayız artık, Yaşayacağız bütün güzellikleri! Umutlarımız var. Hepsi kolunu açmış, Bizi bekliyor… Tutuyorum örgülü saçlarının Bir tutamından! Boncuk gözlerindeki, Bakışlarının şiddeti, Bir fırtına olup, Alıyor saçlarını elimden Düşler dünyası bu, Yaşamadıklarımı yapmak istiyorum… Sen de istiyorsun… Saçlarıma dokunmamı, Seni kızdırmamı, Sana boncuk gözlüm dememi. Bağışıklık kazanmış, Bir bütün olmuş, Ayrı bedenlerde, BİR BÜTÜNÜN PARÇALARI… Farkında olmadan; Birde bakmışız ki: Gözlerimiz gözlerimize, Ellerimiz ellerimize Yüreğimiz yüreğimize, Yaslanıvermiş! Düşler Dünyası bu… Yaşamadıklarımızı yaşıyoruz! Bazen saçlarını yoluyorum, En sevdiğim oyuncaklarını Saklıyorum… Seni öpüp kaçıyorum! Ve hatta yok yere; Öğretmene şikâyet ediyorum. Senin dünyana girip, Seninle yaşayacağım, Çocukluğumu! Düşler dünyası bu, Bizimle birlikte büyüyecek. Boncuk gözler, küçük yürekler Geleceği, Yaşama anlam katmak için, Günlerimiz anlamlı, Yaşamımız renkli, Gün batımından gün doğumuna, Birlikteyiz artık! Düşler Dünyası’nda; Boncuk gözlerini soluyorum! Yapamadıklarımı yapıyorum… Seni kızdırıyorum: Gün boyu yanımda bana ait, Düşünce merkezim oldun. Beynimin yarısı oldun. Düşler Dünyası’nda bile; Kalabalıklar sensiz, sessiz Güller sensiz solgun. Yaşamın tüm renklerisin Düşler Dünyası’nda! Uyanmamam gerekiyor… Yaşamalıyız bu güzellikleri Doyasıya… Büyümeliyiz biraz daha. Ne olur uyandırma beni. Bana ait olan, Düşler Dünyası’ndan Kurmuşum telefonu Bilmem hangi saate. Çalma ne olur! Bırak beni burada, Yaşadığımı hissettiğim, Düşler Dünyası’nda… Bugünde çalma! Gerekirse hiç çalma! Büyümek istiyoruz, Boncuk gözlümle, Düşler Dünyası’nda… Hastayım ona, Vurgunum ona, Mecburum ona, Uyandırma ne olur! Biraz daha büyüyelim Düşler Dünyamızda! ! Hem üstelik daha barışmadık; Küs bana… Çaldığım bebeğini bile vermedim. Üstelik saçlarını da yoldum! Bir de hiç suçu yokken Şikâyet ettim. Gönlünü almam gerek. Uyandırma ne olur! Çalma ne olur! Yalnız kalmasın orada. Bırak bizi, Bundan sonraki yaşantımızda, Düşler Dünyası’nda! Olamaz! Hoşça kal boncuk gözlüm! Hoşça kal Düşler Dünyası! Günaydın bir tanem günaydın! İyi ki varsın! İyi ki varsın! Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Düşün
Bir adam düşün Yüreği avuçlarında Gözyaşlarıyla sonu görülmeyen Dipsiz kuyularda çaresiz Bir adam düşün Canı kadar sevdiğinden Ömür boyu ayrı yaşayacak Üstelik sensiz ve nefessiz Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Enkaza Döndü Sevdamız
Yanıyoruz cayır cayır Soluyoruz sevdamızı alev alev Enkaza döndü sevdamız Yüreğimize düşen bu yangınla Yangına seyirci kaldık Bakıp görmez olduk Körükledik alevi elbirliğiyle Uzanan elleri tutamadık O kadar kolay mı Yılların yangını bu Söndür söndürebilirsen Enkaza dönmüş sevdamızı Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Estin Yine Yağmurlu Günde
Gözler selamladı Bedenleri dinlemeden Yürekler kafeste mutlu Gökyüzü ağlıyor neden Islandı koca çınar Güneşe ışığa hasret Ardında dünya güzeli Dönüp bakmadı neden Seyretti gidişini Ardında ulu çınar Yüreği onunla gitti Gözleri gülmüyor neden Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Firari Sevdam
Yüreğim oldu hancı Sevdam yolcu Yolcudan habersiz Yüreğim mahkum Yolcu firarda Umrunda değil mahkum Mahkum hala umutlu Firari dışarda mutlu Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gecem Ve Yıldız
Bir yıldız doğdu Gecenin karanlığına Çatlayan toprağın Yağmura ihtiyaç duyduğu gibi Ağlayan bulutlar Aydınlanan yürek Islanan toprak Bir taraftan toprağın kokusu Bir taraftan bedenimde Teninin kokusu Işıklar altında ağlayan bulutlar Dudaklarımda rüzgar olup esen Ilık nefesin Bu hasrete Bu sevgiye Bu tutkuya Bu özleme Bulutlar ağlıyor Ben ağlıyorum Bir yıldız doğdu Gecenin karanlığına Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|