![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57962
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İçinde Gelişen
Ektiğin tohumdur toprakta yeşeren Güneşe uzanıp ışığa erişen Derler ki; Kalplere rehberdir bir eren Umuttur işte o, içinde gelişen... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
İlk kez Ağlıyorum
Bir gün bana sormuştun: Sen hep güler misin,hiç ağlamaz mısın diye? Ben de düşünmüş,şu cevabı vermiştim: Gülen yüzümün sebebisin sevdiğim... Şimdi; Hatırladıkça o mutlu günleri İçimi hüznün bulutları kaplıyor, Dağlarıma karlar yağıyor. Yalnızlık zor şeymiş, İnsan yıllar geçtikçe anlıyor. Geç kalınmış bir vakitde de olsa, Söylüyorum işte; Bak! İlk defa ağlıyorum... ^^marticigligi.**************^^ ^^caner_79.**************/canerinyeri^^ Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İmkansız Aşk
Düşlerine girmek imkansız Rüyalarında olmak imkansız. Sana gönül vermek Senin için ölmek Boşuna. Bu ne biçim aşk anlamadım. Tek bildiğim Adı: İmkansız aşk... Ya düşlerine gireyim Ya rüyalarında olayım Ya da sana gönül verip Senin için öleyim. İzin ver ne olur izin ver... Yağmurlar yağmasın Dursun gözyaşlarım Bırak Allah aşkına Aşkımı ispatlayayım... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İstanbul'a Üç Saatti
İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Senin oturduğun şehirde geçen, her anımsa, bir ömre bedeldi Bu yüzden, bitmez sandığım yolları, aşıpta gelirdim yanına, her çağırışında Bu yüzden, ben, hayatımda ilk kez, kendi şehrimi aldatmıştım, senin şehrine gelerek Ben, hayatımda ilk kez, kaybolmayı göze almıştım İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Kolkola dolaştığımız, tasviri seninle güzel, o sokak araları Bomboşluğu bizimle dolan, ilkbahar esintisinde, o parklar Kucağında oturduğumuz, bakışlarımızla dalgalanan, o masmavi deniz İçimize estikçe, kalplerimizi ısıtan rüzgarlar İstanbul'a üç saatti, senin oturduğun şehir Bir bebek nidasında ağlayan yalnızlıklarımıza son verip Sevgiye susamış, gönül çeşmemizde, damlalar biriktirişimiz Kaderimizin ilk öpüşme sahnelerini canlandırarak Aşkımızın resmiyetini, dudaklarımızla mühürleyişimiz İstanbul' a üç saatti, senin oturduğun şehir Tükenmeye müsait sevdalardaki gibi, öyle ürpertici masumiyet Sonun bilmeden atılan adımların, korkaklığındaki sır Gitgide belirginleşen kapkara sisler, kötüye haberci hava Ve mutluluğumun hüzne yenik düştüğü, ayrılık kararın İstanbul'a üç saatti senin oturduğun şehir Evlilk düşeri kurduğumuz, umutlarımla dolu şehrin Başkasıyla evlendiğin, düş düşmanı, umut katili şehir İstanbul'a, yine de, üç saat, senin oturduğun şehir Ama artık, senin oturduğun şehirde geçen her anım, bir ömre bedel değil Hayatımda ilk kez, kaybolmayı göze almıştım ya Kaybolmadım...kaybettim... . Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İşte Budur Yalnızlık
Gözlerin düşlerimde, öyle zor ki yaşamak Boş bir oda, dört duvar, işte budur yalnızlık Ömrümde senin sevdan, hiç bitmeyen basamak Loş bir ışık, sonbahar, işte budur yalnızlık. Tükenmiş umutlarda, yitirilmiş gülüşler Yaş bir mendil, acılar, işte budur yalnızlık Ölüme yol almıştır, bütün gidiş gelişler Taş bir mezar, tarumar, işte budur yalnızlık... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalp Çıkmazı
Cesedimi çiğneyen bu sevda Yokluğunun ayak izlerini taşıyor Ve tanrı tanımaz gidişin Kalp çıkmazı bir başbelası. İçimi acıtan İstanbul ve sen Daha dün gibi aklımdasınız. İstanbul; Neden büyüdüm de, attım adımlarımı kaldırımlarına Nerden çıkarttın o cehennem gülünü karşıma Niye yaktın gençliğimi, kendi kaybetmişliğinin masalında. Beni doğduğum şehire küstüren Aşkı tanıdığıma bin pişman eden Güldürmeyen inleten Sevdirmeyen kirleten Niceleri gibi öldüren Sen. Evet sen Gecenin katili güneş ile birleşip Güpegündüz cinayetimi işleyen. Evet sen Ayrılığı sırtıma saplayarak Gönlümün kanını içen. Ben Yine de gebermeden, geberircesine yolunu gözleyen Mezartaşlarının kaçkını, uzun boylu çocuk Anlamsızlık silsilesinin yakışıklısı. Ben Hep bekleyen Delicesine özleyen. Ben Hiç ölmeyen... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kalplerimiz Sevişsin
^^Kalplerimiz sevişsin^^ diye bir teklif... Ve içinin aynasında kendini gören Işığa boyun eğmiş duyguları karanlığa hasret İki aydır kimseye ait olmayan, öyle yalnız ben... Gecenin renginden midir bunca çalım yemiş sohbet Yoksa atılan golün ardından bakan hayran gözler midir Bizi bize susatan, aç bırakan... Belki de ^^top oynamayı bırak, eve gel^^ diyen annemin Sözünü dinlemeyen çocuk yanımdır, eski günlerden kalma... Neler neler yaşadım kimbilir bu dünyada Ama hiç yanlış yapmadım çözdüğüm sorularda... Soru işareti kalmasın istedim ömür yolum bittiğinde Yine de pişmanlıklara adımlar attım hep... Şimdi sessizliğinde tükenmiş zamanın Nice uğultular duyan kulağıma seslendim... Adı yürekte saklı duracak, heyecan dolu sevdaya Yelken açma vakti, koş...Koş kalpleri seviştirmeye! Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kapkara Zindan Aşkın
Kapkara zindana düştüm diye ben, Neden terkettin ki yar söyle neden! Zor günlerde hani biz bir bütündük, Verdiğin sözler de yalanmış sen de! ... Aşkımın sonuymuş ayrılık, gördüm, Sevgi bağımızın ucu kördüğüm... Göklerde uçarken yerde süründük, O mavi gözler de yalanmış sen de! ... Tutsağım, yeniğim, suçluyum, cezam, Kaderimi güzel çizmedi ressam... Kalpkalbeyiz diye boşa övündük, Romantik sözler de yalanmış sen de! ... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karamsar Şiir
Bir off de, bir ahh de Bir üff de, bir vah de Geçsin ömrün böyle... Mehmet Caner Sümengen
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Karmakarışık Duygular Şiiri
Bir ceset bulmuşlar Apartman boşluğunda Bir ceset bulmuşlar Gecenin loşluğunda. Yenilmiş acılara Elini uzatmış yıldızlara Bir ceset bulmuşlar ! 7 Kasım'da. Vay canım canım canım O kızı sevdin de ne oldu? Sen giderken uzaklara Dur diyenin mi oldu? Oy dostum dostum dostum O kızı sevdin de ne oldu? Sen Atlarken ölümlere Ağlayanın mı oldu? Şimdi, geride, yarım kalmış yaşamının Sonsuzluğa varacak hüznü var. Aldın götürdün aşkı da, sevdayı da Ardından derler ki: Borcu dünyalar kadar... İster tüm öfkeni kuşan dön buraya İster duyma sağırlığın en yüksek boyutunda Ama unutma! Yarım kalmayacak anıların asla... Dostlar unutmaz hiçbirşeyi anla... . Mehmet Caner Sümengen
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|