![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşka Aykırı
duygularında durağan olan itiraf etmediğin sakıncalar suskunluğun aşka aykırı içindeki fırtınalar vişne tadında bir dokunuş bağırmakla yalvarmak arasındaki duyguların aşka aykırı arzularınla olan kavgan gururundan biriktirdiklerin iç geçirmelerin özlemlerin ve özlemsiz gözlerin dokunmaların aşka aykırı aşk aykırı ya da sen 06/03/2005 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşkımız Bir Küheylan
ah anlar ne kadar ağır geçmiyor zaman içimde binbir türlü heyecan hey e can geliyor toz duman gönlüm toz duman geçmişten süzülen tertemiz aşktı anlattığın aşk geliyor yollar bitmiyor anlar bitmiyor sen geliyorsun ve ben bekliyorum biz olmak geliyor içimden sana şimdiydi bu aşkın zamanı belki deneniyoruz heyecan sen can ben can olunca sevgilim aşkımız bir küheylan Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşkın Öbür Yüzü
Canının yandığını biliyorum aşk Neşter izinden acıların var Sakladığın yüreğinin rengi Benim ki mor bilesin Alev almış duygulardan arınmış Şarabi bir tutuklu gibi Ölüm sancılarını saklıyor içinde Ya da yok olmak aşk varken Çevir beni tersime Düşün ve düşle dersin İmgelerden ürersin aşk Şimdi Bir küçücük melek kondu konuverecek Elinde mor bir menekşe Tütün kokulu bir ev Sevmek kalp ağrısı tersine Yoksa ölmek mi duygusuzl Kaçamak yiğitlik mi huysuz İki adım da özgürlük demek değil Aşk sa tam tersi Öbür yüzüne bakmak yüreğin Rengine varmak belki de Ruhum tutuklu olmalı aşka Işık süzülür gün gün denize Ki her bahar gök patlar Akdeniz’de Nurların döküldüğü ışıklarla yunarsın Çevir beni tersime Düşün ve düşle dersin İmgelerden ürersin aşk Şimdi Bir küçücük melek kondu konuverecek Elinde mor bir menekşe Aşk iki yüzlü bil… 07.03.2006/LARA Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşklı Hüzün
saatler sabahın yüzüne vurdu kapı gıcırtısı bütün sokaktan duyuldu ölüme gider gibi süzüldü beden suyla duruldu üşümüş bir yakamoz düştü önüne önüne titrek limanda dolaşan adam sarıldı sevgilisine sevgi gene yok oldu uçtu kollarından bir peri aya kondu mor bir ışık döküldü üstüne üstüne bir kanat sesini beklemesine anlamsız bir hilalin sesine hüzün kondu adam aşık bir su perisine sabahlar saatlerin günü oldu kapının kapanmasıyla gonklar vuruldu sokaktaki kediler uyandılar birden ötüşemeyen horozlar hüzün... aşk kayboldu nevin kalafatoğlu 30.03.2005 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Atamıza
Mavi Bakışlarına Aşik Kadınların Ağıtı gözlerindeki ışıklar maviydi ...........anlamlı uzaklara bakardı o serin...sakin...derin...gözlerin... sana öylesine hasret ki duyularımız söyledıklerin, verdiklerin, hayallerin... yaşanır hayatlarımız güne imza attığın satırların da... gören, anlayan, düşünen kadın kadın beyinlerin sözcüklerle anlatmak mümkün değil gönüllerinin coşkusunu.. Rafet öğretmenin... bugünün kadın dillerinden...annemin...anneannemin... anlatabilmek seni satırlarım da .......feminen özgürlüklerin verdigin sevgin, saygın, desteğin ve adaletin şiirlerde ne mümkün... delikanlı, altın saçlı, mavi gözlü... yürekli, kahraman..ozan sözlü ......sevgilimiz Mustafa Kemal Atatürkü'müz ...önderimiz..ağabeyimiz...babamiz... seni anlatabilmek gökkubeye ... ağıtlarla ne mümkün... koca yürekli...onca kadının... aydınlık gönüllerin türkümüzsün..onurumuz...çocuklarımızsın... . hepimizin... ışığısın geleceğinin... 10.11.2003 Nur içinde yat Atam, cennet mekanın olsun... Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ay dolunay
ay seni yaşatıyor bana sevgili yakamozlarla deniz beni uzakları okşuyor ay ışıkları kolların bomboş bilmekteyim hissetmek medcezirlerini bütün denizlerin aşk cığlıklarını evrenin yakomazların çakıltaşlarının tüm şarkıların sesinde baktığım noktadan aydınlıkların yansımasını anılarımın sen ben ve nevbaharın artakalan zamane aşklarından dolunay zamanlarının yarımdan iki karanlık iki ay gelişinden belli mehtap ay dolunay 30.06.2004 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayna
karşımda tam karşımda bana bakan biri var tıpkı bana benzeyen başımı döndürdüğümü anlıyor hemen bakıyor bana hüzün var yüzünde bir başka yüzün var diyor bana bir başka bakışın var yabancı neden beni izlersin iki gözüm içimi neşe saran anlardan başka o duruşun edanla bana hava atma bana bunu yapma ayna 16.06.2004 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aynam
Neler yaptı diye sordun mu kendine Kocaman bir hiç gibi hayat Ve İçinde inciler, çakıl taşları ve çiçekler olan bir yaşam Ben herşeye boş vermişliğimde zengin Umarsız olduğumda mutlu Yaşamak insanlığıma Acaba nedenleri mi anlar mıydım? Ve neden sizlikleri mi? Gözlerin mor halkalarını sevdim ben Ayna bakışlara yansıdığında Gülümsedim solgun dudaklarıma bazen Alnımın kırışıklıklarını okşadı gözlerim Sevdim o uzaktaki kadını İçtenliğini bildiğim Şeffaflığını örtmediğim Çocuksu neşesini yitirtmediğim Seni sevdim ben Hep ellerini tuttuğum kadın Çocukluğumdan Ayna Ayna söyle bana Kim olduğunu Ben bir küçük kız mıyım? Hergün hoplar zıplar mıyım? Sorar gözler İçimdeki neşem Yarın gene herşeye değer… Ayna sen devam et bana bakmaya… Bakmasam ben ne farkeder... 11 Nisan/2007 /LARA Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Babalara ağıt...
neden babalar zamansız bazen cok erken gider... neden bırakırlar cocuklarını... her yaş...tan her savaş.. tan hep hesaplaşma yaşatırlar...sevdiklerine neden erkekler ağlamaz.. neden yeterince anlatmaz... neden sağlıklı gıdalar yemez neden sigaraya hayır demez... neden sorumluluk para için... sadece ekmek getirmek değildir bilmez... neden içimiz erir... susmak.........ağır seven için...yapma demek için.... neden cok konuşur...kadınlar... sevdiklerimiz için...niçin... neden neden neden.... kapılar vurulur çıkılır evlerden... bütün bunlar belkide cok sevildiklerinden... babaları.... kocaları... sevgilileri... hiç anlamadığınız... kızınız... oğlunuz..karınız...sevgiliniz... bencil değilde siz ne..... siniz... bırakıp yetim herkesleri. yapayalnız ve sevgisiz... erken zamanlarda gittiniz.. evet erken zamanlarda terk ettiniz... kaldık buralarda sizsiz..........biz 24.11.2003 Nevin Kalafatoğlu
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Babama
Sana nasıl kızardım... gözlerim dönerdi...o anlar isyankar genç kızlıgımda sense başka bir isyankar... cesur....savaşan... yokları var eden mucize adam o günün şartlarında.. beni seyrettiğini ruhunda bilemezdim.. ben senin.. delişken.. asi....duygulu....narin....kızın.. dım beni boğardın matematıklere... zorun da zoru... problemlerle.. ben dans etmek isterken oysa resim yapmak varken doyasıya... delitirdin beni matematik tadında... gözün arkada kalmasın babacığım... demiştin ya bana.... 'hayat matematiktir... beni anarsın ' şimdi anıyorum seni.... gözlerimde.. iki damla yaş... özlüyorum seni... çözdüm bütün problemleri... şimdi ruhum hür... aklım alabildiğine özgür... geçte olsa... sen olsaydın hayatımın baharında.. erken varırdım vuslat'a...... seni özlüyorum.... çok... seni kokluyorum baba.. vazodaki çiçekte.. havada... suda...engin ufuklarda... yokluğun bile varlığındı... hayatımda... seni üzdüysem... bır zamanlar... affet beni.... baba... baba... 11.03.2003 uzun yıllar once kaybetiğim eğitimci babam Suphi Kalafatoğlu'nun anısına.. ruhu şaad olsun... öğrencilerini ve arkadaşlarını sevgiyle... ve hayatta olamayanları rahmetle anıyorum... özeldiler... özel kalacaklar... bu vesile ile... sevgili annemin ve öğretmenlerimin..... tüm öğretmenlerin öğretmenler günleri kutlu olsun... saygılarımla . Nevin Kalafatoğlu
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|