![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57906
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşka Çözüm Buldum
Gözlerimin sevgilisi Gönlümdeki hasretimsin Aşka çözüm buldum kökten Gönül kapım çaldı Gökten (23.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşka Engel Olamazsın
Mutlu olmak senin hakkın Seni sevmek benim hakkım Aşka engel olamazsın Nasıl çare bulacaksın Nasıl engel olacaksın Seni sensiz sevdiğimi Sen nereden bileceksin (01.06.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka İhanet Etmiyeceğim
Ellerime,ayaklarıma Prangalar vuracağım Gözlerime MİL LER çekeceğim Dünya güzeli gelse Dönüp bakmayacağım Davetkar gülüşlere Teslim olmayacağım HÜLYA yı sevmeyeceğim SEDA ya yazmayacağım Seni sensiz sevmeye MAHKUM olsamda Aradan BİN YIL geçse bile İşte sana ŞAİR sözü TEK KİŞİLİK BU AŞKA İhanet etmiyeceğim Etmiyeceğim sevdalım Tek kişilik bu aşka İHANET ETMİYECEĞİM (30.11.2006) Şahin Ertürk
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşka Karşı Koyamam
Kırklara varsa yaşım Dillere düşse adım Sevgi dolu yüreğim Aşka karşı koyamam Bazen hızlı çarpıyor Bazen deli ediyor Kalbe baskı kuramam Aşka karşı koyamam Sevimli mi sevimli Tadı dilden gitmedi Yok ki onun gibisi Aşka karşı koyamam Zayıf yönüm biliyor Kıs,kıs bana gülüyor Nerde olsam buluyor Aşka karşı koyamam Yıllar oldu böyleyim Sanki ona köleyim Mavi gözlü meleğim Aşka karşı koyamam Oldum ona bir uşak Pamuk gibi yumuşak Benim tatlı bebeğim Aşka karşı koyamam (02.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Ansiklopedilerden Öğrenemezsin
Ben aşkı Ansiklopedilerden FERHAT'TAN MECNUN'DAN TAHİR'DEN öğrenmedim Ben aşkı Kalbimden Kalemimden Acılardan Gözyaşımdan Yalnızlıktan Hasretten Karanlıktan Duvarlardan Mumlardan Masalardan Yıllardan öğrendim FASO FİSO Masalsı aşklar Yaşamadım Yaşatmadım Aşkı bir kez Kirletmedim ADAM GİBİ Çıkarsız Riyasız sevdim İnanmıyor musun? İnanılacak gibi Değil mi diyorsun? Buyur güzel NÖBETÇİ ŞAİR Ölmedi daha Aşkı Sana da öğreteyim Pembe dizilerden Kitaplardan Romanlardan Yazarlardan Profesörlerden Şiirlerden Şarkılardan Ondan bundan Ansiklopedilerden Aşkı öğrenemezsin Buyur güzel BEN BURADAYIM 17.05.2007 Şahin Ertürk
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Arayan Adam
Savaştan çıkmış gibiyim Aşktan ağır yaralıyım Mutluluk diye çıktığım yollar Hep yalnızlık limanına çıktı Sevgiyle Şefkatle uzattığım kollarım Hep bomboş kaldı... Riyasız,arık duygularımı Anlayan olmadı Sensizlik Yalnızlık limanına demir atalı Ayler değil,yıllar oldu Sen de sevgiyi arıyorsan Aşka susadıysa dudakların Muhtaçsan sevgiye,ilgiye İnançlıysan,kararlıysan Bir şairin sevgilisi olurum Anlarım onun dilinden Diyorsan,diyebiliyorsan Cesaretin de varsa Haydi ne duruyorsun? Açsana kollarını Aşkı arayan adamı Alsana kollarına,alsana (22.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Bilen Arıyorum
Trakyada,İstanbul da Sakaryada,Ankara da Sosyetede arıyorum Aşkı bilen arıyorum Eskişehir,Kütahya da Denizlide,Antalya da Yakınlarda arıyorum Aşkı bilen arıyorum Sevda dolu şiirleri Unutulmaz şarkıları Yazanlarla arıyorum Aşkı bilen arıyorum İşin ehli olanlarla Yalnızlığı çekenlerle Gözyaşını dökenlerle Aşkı bilen arıyorum Köye gittim,dağa çıktım Varoşları,kenti gezdim Taşralarda arıyorum Aşkı bilen arıyorum Kimileri tipin dedi Kimileri sesin dedi Kimileri cebin dedi Çıkmadıki aşkı bilen Sora,sora düşe kalka Oralarda,buralarda Arıyorum,arıyorum Aşkı bilen arıyorum Yaşa,başa aldırmayan Yalan sözle kandırmayan Televole yaşamayan Aşkı bilen arıyorum Leyla,Zühre çıkar diye Mutluluğum olur diye Otuz yıldır arıyorum Aşkı bilen arıyorum (20.05.2005) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Kimler Kirletti
Kim vurduya gitmesin Şehvet ile tanışan Madde ile beslenen Aşkı kimler kirletti? Podyumdaki manken mi? Radyodaki Di.Ji mi? Ekrandaki zilli mi? Aşkı kimler kirletti? Kadınlar mı,beyler mi? İnternet te,cetler mi? Tavernada,itler mi? Aşkı kimler kirletti? Bebek teki,Cipli mi? Moda daki,Züppe mi? Taksim deki,Hippi mi? Aşkı kimler kirletti? Çok pahalı zevkler mi? Hamiline çekler mi? Kadın gibi tipler mi? Aşkı kimler kirletti? Hülya,Sibel,Seda mı? Yeni yetme,çıtır mı? Altmış beşlik,yatır mı? Aşkı kimler kirletti? Fener deki,topcu mu? Layla daki,popcu mu? Onbeş eşli,şovcu mu? Aşkı kimler kirletti? (23.05.2007) Şahin Ertürk
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Kirletmeyin
Sanatcıyım,Şarkıcıyım Mankenim diyen sizler Size sesleniyorum size Sayenizde aşk bitti Bugün CANAN la Yarın MERAL le Bugün MEHMET ALİ Yarın AHMET ALİ Bunun neresi AŞK Bir kazanıyorsunuz Bin harcıyorsunuz Bu değirmenin suyu Nereden geliyor...? Ben söyleyeyim mi? Aşkı satıyorsunuz... Bir koca yetmiyor İKİ,ÜÇ,DÖRT,BEŞ Oda yetmiyor Ekranlarda Pişmiş kelle gibi Sırıtıyorsunuz Aşığım,aşık diyorsunuz Aşkla dalga geçiyorsunuz KADINI da aynı ERKEĞİ de aynı Sanatcıyım,Şarkıcıyım Mankenim diyen sizler Size sesleniyorum size Sayenizde aşk bitti Aşkı almayın ağzınıza AŞK LA,İHTİRASI AŞK LA,REKLAMI AŞK LA,çıkar ilişkilerinizi Karıştırmayın ne olur...? AŞK KİM SİZLER KİM Siyahla,beyaz gibi Uzaksınız,zıtsınız birbirinize...? Yakışmıyor ağzınıza AŞK Yeter,yeter artık KİRLETMEYİN AŞKI Kirletmeyin,kirletmeyin (21.05.2005-Yeni) Şahin Ertürk
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşkı Sizler Kirlettiniz
Tüh,yazıklar olsun size Aşkı sizler kirlettiniz Duygusuzlar,suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz Sanat diye soyunanlar Televole yaşayanlar Evet sizler,suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz Ekrandaki suçlusunuz Sahnedeki suçlusunuz Podyumdaki suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz Allah,kitap demeyenler Zina nedir bilmeyenler Evet sizler,suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz Saçma sapan filmler yapan Vücuduyla roller kapan Evet sizler,suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz Bodrum daki çapkın TAHİR Çeşme deki süslü MAHİR Evet sizler,suçlusunuz Aşkı sizler kirlettiniz (06.07.2007) Şahin Ertürk
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|