![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Böylemiydi Yeminli Sözlerimiz
Aşk boynumu vurmadan Sen ne dersen de bana Ağlıyorum kaderime Yıllar geçsede unutmam Çıldıracağım Bir divane gibi gezdim durdum Böylemiydi yeminli sözlerimiz Söyle şimdi ne haldesin? Yıktılarmı yoksa güzel yüreğini? Gel sevdim de bari Şimdi soruyorum sana? Gençliğin ne halde diye Çaresi yok bilirim Ölsem ne kar eder ki Çaresi varmıdır ki? Aşkın görünmeyen boynunu vurmak Bilmiyorum bilmiyorum kaç kez geçtiğimi kapından Olsun varsın geçerim kapından aşka boynumu vurdurmadan Sensiz akşamların kıyısından adına kader desende Benim yeşil gözlü sevgilim. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Bedenim Üşümüyecekti sen olsaydın
Büyük bir talihsizlik var bu işte. Sevgimizi solduran Sahte sözleri söyleyemiyecektin Yalan sevmem diyordun Hiç Unutmayacaktık değilmi? Bu aşk bitmeyecek diyordun Mutluluk tahtından inmeyecektik Ben kurdum dünyamı senle derdin Hiçmi hiç kötü günler olmayacaktı Ama ama Söylenenle,işlenen olmadı Bırakıp gittin nedensiz Böyle acımasız gitmek varmıydı söylesene? Soğuk,sıcak arası zamanla ardına bakmadan Bir tek resmin kaldı elimde Bakıp gülüyorum,bağrıma basıyorum Kara bir taş gibi Söylesene böyle gitmek varmıydı dünyamızda? Gel gözlerine dilim dilim olmuş bu adamı sevdiğini Küflenmiş çiçeklere terk etme Solgun bir yaprak gibi atma bir kenara Gel çiğer parem gel Gidişin fırtınaların kralını yaşattı bedenimde İçimdeki çoçuk üşüdü,gözlerim yağmurlara yoldaş oldu gel gör şu halimi ne olur,hastayım gel Üşüyorum gel Gel gel gel gel gel gel Geeeeeeeeeel 15/10/2000 Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Günden Sonra Günler Senin Değil
Aç bir yürek gibi geldiğini unutma Geldiğin günden beri Hep kendinsin. Ya beni ya beni düşündünmü hiç? İçimde daralan yolların neden daraldığını sordunmu? Ezilen çimen misali ezilince. Kim bilir benden başka Kimlere neler sunmuşsundur? Beğenmezsin sanki matah bir şeymiş gibi söylemlerin Çözer sözlerini içindekilerle. Belki içimdeki sevgiyi Bundan sonra görmeyeceksin Bu günden sonra günler senin değil Benim olacak. Seni kara defterimin Beyaz kısmında saklı tutacağım Sana sevgimin içinde Elveda demeyeceğim Zaman değirmeni döndükçe Ve aç bir yürek gibi Yine yüreğin aç olarak Döneceksin benim sevdalara bağlı yüreğimdeki yerine Ama sen yer olmayacaktır orada. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can
Can sıtkın Can isyanda Can mutsuz Canlar ölümde. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çam Kırığı gibi Aşk Yağıyor
Durma dibimde öylesine Duyguların ölümü gibi Eriyen yaşam içinde. Hiçbir aşk cezasız kalmaz Aşk nedir bilirmisin? Aşk Yaşamayı bilmektir. Ben seni neden mi sevdim? Duygularımız ölmezsin diye Eğileceksen sadece aşka eğileceksin Seni seviyorum diye bilmek için korkmadan Ama yinede taş kalplisin sevdiceğim Zaman mekan içinde. Canımın içi gözümün nuru Bak kar yağıyor İstanbul’un üstüne Cam kırığı gibi ve aşka dair ne varsa beraber Arada bir buralarda havalar Bir tuhaf olur ve gelip geçer Bir hikayenin sonu gibi. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çiçeklerdeki Kırmızı Yanarken
Ben sineye çekerim Sen çekmesende Sen sakın ağlama Biliyorsun ki Sen her zaman yenisin Yüreğimde eskimiyensin Şimdinin öpüşü gibi. Gölgede yitirilen Aşkları görüyordun Hevesiz yapılan işler gibi Dağılıp gidiveriyordu Hepsinin gözlerinden dışarı Bir damla yaş gibi. Hadi zorlada Birlikteliğimiz İntizara gelmeden Kem gözlerden uzak Gün batımında Çiçeklerdeki kırmızılar yanarken. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çoşan Yürek
Çoşan yürek ne yapar ki ancak dandini dandini dastana paraları ektim bostana. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değişmiyor Karşımdaki Ayna
Geçmişi anmak Kıyametimi koparırdı sanki Sarı sonbahar yaprakları Eski yar olunca Artık uyumak istemiyorum Mutsuzluğun gölgesinde Zaman gibi Değişmiyor karşımdaki ayna Aynanın içindeki ben gibi Sıra savmaya gedi Şıkışmış aynadaki yüzleri,günleri ne rüzgarlar,kasırgalar,kırılmalar gördüde duruyordu durduğunca sıra savmaya geldi içinde yaşanan tarihleri,acıları Mümkünmü son yazılan mektubu aynandan almak Kiprit çöpü olmak lazım. Aynalar şahit olsun ki küstüm kendime Yaşattığın göçebe aşk için bitimsiz yollar içinde orta yaşım bahara gelmeden. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delirmek İşten Değil
Olmayacak duaya amin denirmi? İşte bu bizim aşkımızın özeli Senide anlıyorum kendimide Peki nereye kadar? Ne zamana kadar? Kim okuyacak? Kim koruyacak? Ve kim amin diyecek? Belli olmayan aşka amin denirmi? Hadi söylesene Bu kaderimizin duasını değiştirecek şeyler nedir? Şeyler nasıl söylesem bu şeyler Nasıl şeyler olacak? Hani diyoruz ya arasıra birbirimize Ne olacak şimdi? İnan birşey biliyorsam Memelerini suratıma süreyim. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derin Özlem
Çıkıp sana gelmek istedi canım Dolaşırken yıldızlar altında Ya evde yoksan. Neredeyse ay düşecek avuçlarıma Burçları ile Deniz kızıla bulaşmış ayın ışığı ile Yakamozu yüzünü yansımakta gözlerime. Bir korkudur aldı benliğimi Ya evde yoksan Kokunu özledim hemde ne özleme Derinden bir ah çektirecek kadar derin Ayıptır söylemesi Ne yaparsın ayrılığın adı konmuş bir sefer Çıkıp sana gelmek istedi canım Dolaşırken yıldızlar altında Ya evde yoksan. Eyüp Selahattin Dalkıran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|