![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Durulmuyor...
Durulmuyor yıkıntılarla bu dünya Sular kurumuş umutsuz yağmurlarında Nereye baksan kime sorsan insan yaraları Yarının adı umut dedik sevdik yarınları O da olmasa nereye varır bu dünyanın umudu Kime açar kır çicekleri kim söyler hikayelerini Dünyayı sevdik biz gönüllerimizde Ama mantıklar yetmedi fani bu dünyada Durulmuyor sınırlarıyla bu dünya Özgürlük müş adı ben özğürüm burda Kavğanın amacı varmış hainleri olmuş Dünyayı boyamakmış düşüncelerinde Yarınlara varıp haykırmak istiyorum Ben özğürüm insanca tüm yaşamımda Sevinçlerim hüzünlerim inançlarımız var Geriye huzurla sağlıgım kaldı ardımda Durulmuyor felek aşklarıyla bu dünya Nereye varsan kime baksan insan yaraları Ölümü alamazlar benden ve bedenimden Faniyim buralarda gidiyorum huzuruma İnsanca geliyorum inancımın katına Durulsada olmuyor istendigi gibi bir rüya Düşlerimiz oldu karanlıgımızda cıkmazda Yükümü aldım yelkenime gidiyorum maviliğinde Rüzğarıma ektim tohumları düşlerimle Nereye baksan kime sorsan insan yaraları...
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dünya...
Adı konmuş yaşanmışların Saati dakikası tarihiyle eser olmuş Vakit cok erkenmidir güneş erken doğdu Cokmu gec kalınmış arda bırakılan destanlara Geliyorum bekle adımlarımla Varlığımızla yaşanıyor güzelim bu dünya Gelecegin başarısımı desek insanların cöküşümü Elden gidiyor alın teriyle koca bir dünya varoluşumuzda Kolay piratik zekalarımız var artık Yaşanması cok kolay bir dünya burada Kutluyorum en icten saygılarımla piratik zeka Ben neyle uğraşmalıyım sence bu saatten sonra Belki dünyaya tekrar doğarız Rüyaları her zaman sorarız bilenlere Aldırmıyorum sırtı dönük gidenlere elveda Mutluyum buralarda birde alın terimle olsa yarınlara Unutmadık hatırlayanları Kızmadık ardı sıra bağrışmalarınızdan Geldik gidiyoruz işte gülümsersen güzel dünya Hatırlarsan tarihin olurum seversen çiceğim burası güzel bir dünya...
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya...?
Sürgün’müyüm sana ulu dünya? Bırak ya özgürlük buysa? Ne kaldı arda güzel göstermelikten başka Yaşanıyorsa kucagın’da cinayat’ler Yaşanıyor ihanetler içimi acıtarak Asılıyor senin yeşerttiğin ağacında Metal parçasında cürütmekse yaşamı Benide vurun bir kurşuna Bu gün gülüyorsam ağlayışım gecikmez Gelişimde hatıralarım olmadı Gidişimde içimde kalan bir dünya Senin yüzünle baktım bir dünya’ya Hatırasız acısız maksatsız inançsızca Senin’le tatdım aşkı mutluluğu sevinçlerle Senin varlığında paylaştım umudu Toprağında buldum aşı ekmeği Yamacında kokladım kır çiceklerini İnançlarımızın amacı eğer buysa? Şekillendirilip sunmaksa insana Çürümüş düşler yakılmış hayaller! ! Saygıya medet uman bir dünya Ne sensiz ne de senle yaşanıyor ama Yitiyor anlamlar damla damla Şu insan yaralarını sen bir anla! Sana kızıyorum benimkisi bir rüya Baktıkça içimi acıtıyor insan yaraları…
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düş Sokağı...
Ne anlatırım ben sana baba Yaşanıyor işte güzel bir dünya Güneşin hüznü ay kadının adı Dünyayı değiştiremem ya kaderinde Ne yapsam ennem sana bu baharda Sevmedi iste deli gönül buralarda Beni secti bende bir başkasını İcimde yanğınlar var duramam Aşkı acıdan kurtaramam ya kardeş Sen sectin denizler ülkesini baharda Gömerim kalbime acısında ateşin korunu Giderim sonraki bahara gelirsen...
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlüyorum...
Sen ki umud ettigim gecede Dogan güneşten gelen Yıllarda sakladıgım gibi Yıllanmış ve derinden Ellerimin terledigi zamanda İşittigim korkulardan uzak Bahar gibi sanki çicekler Bekledigim gibi hala Taze kokusunda yaşıyorum Yaşıyorum o sevgiyi İçimde sığmayan hüzünlerle Yarına sıgdıramadıgım umut la Haykırıyorum tüm zamana Bu benim bana ait olan özüm Ben böyleyim kimi hüzün Hiç içime sığmayan umutlarım Şimdi ikisi arasında bir dönüm Diledigim özüm ve sevdigim Belki gelirsin bir gün...
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşümdeki Rüya
Unuturum sözçüklerimi, Seni görür gibi düşlerimi, Aşkın adı hüzün olur, Sever olur gidişimde, Yokluğuna dayanır bu acı, Varamam sana bu durumda, Binemem ben giden dolmuşa, Benim sancılarımın depremidir bu, Eksik olan düşlerimde, Gülüşünde eski bir aşk, Seni sevmek neyi değiştirirdiki? Giderim senle olan düşlerime, Yollarım yorar beni, Sever gibi düş kayıp? Kırılır aynalarım, Seni görür gibi, Yanar ateş ışıgında, Bir ben yanarım, Birde benle olan düşlerim, Varamam sana bu durumda, Kirlenir rüya, Olmasa sensiz bir dünya, Biner giderim uzağa, Ucar giderim, Mavi olan buluta, Unuturum unutamadığım zamanlara! ! ! Zulüm gibi, Giderim yakın olduğun uzağına, Senleymiş gibi, Aşk hüzün olur, Sever olup giderim, Düş sokağına...
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eb...
Buralar hasret bahara Ebrular açmıyor sabahlarıma Sen yoksun yanımda Soguk ellerim pıtırlaşmış dudaklarımda Yanlızlık üşüşüyor topraga Yagmurlar hasret kocaman bulutlarıma Sen bilmezsin alırım haberini Eger elindeyse ne olur çal kapımı Dokun aksın gözyaşlarım Varalım eyyamlı yokuşa Son nefesim olsun seninle son defa...
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() El ele gidelim...
Sevgiliye istemimdir bu Zor olan paylaşmaksa buralarda Ayrılıktan olsa gerek unutulmayanlar Sevmek mi ateşin korunda kavrulmak Yada yolculaklarmı arda umutlar bırakmak Gayret sevdiğim uzat ellerini gidelim beraber Kadirleri ferhatları deryaları aşalım akşamlarda Sabahlara umudumuzu cizelim mavi gökyüzüne Aşalım denizleri okyanuslarda ucalım maviliğinde Camsız olsun düşlerimiz gercek emellerimizde el ele Unut yaşanmışları yaşanacakları yarınlarda buluşalım Konuşma lütfen gece yıldızlara sabah rüzğara anlatırız Derdimizi yaşanmayanlarla doya doya analım el ele koca dünyada...
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elveda...
Ölümü al benden uçayım Dokun bana sensizligi unutayım Dünyayı boya aşka seni bulayım Unutma beni geri döneyim Bir rüyay'dı düş sokağı Ben vardım ben dokundum İcinde kocaman bir dünya Oy sevdiğim bana haber yolla Bütün bir elma içimde parça parça Şimdi yolcuyum bu diyarda Gidiyorum güller diyarı elveda Sitem degil ardımda ağlatan bir rüya Olurda dönemezsem beni hatırla Unutursan sevgiye hiç doyma İlk gözlerimi sende açtım İlk gülün dikenin'de seni tatdım Aşkı acıyı sende gördüm Sende işittim sevilmeyi Sende gördüm ağlamayı Düşümsün güller diyarın'da Gidiyorum bu sana elveda Yolda gördüğüm bir rüya Kurtaramam seni dünya Ben ben olur giderim Unutma beni ölene kadar severim...
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eminönü...
Oy sürme kaşlı yarim Kime bu içlenmen? Gözlerin gözlerime inat! Saklanmış dizelerinde Bende saklanma cık içimden Ben sende kaldım dar kaldırımlı sokak Loş lamba merdiven basamakları Çıktım kapına ecelsiz Sen yoksun! ! Siyah adam beyazı seçti Kaplunbuğa beni geçti Oy masum yüzlü yarim Anlaya’bilirmi’sin halimden Yüreğim yangın yeri durulmuyor Atıyorum kendimi emin önü Biri ileri biri geri Ya sev yada gene sev beni Çıkmaz bu sokak’tan aşkın Bitmez bu göz yaşı sensiz’ken Söyleyemem sevdiğimi yaşanmadan Anlatamam martılardan başkasına seni Bir ileri bir geri varıyorum emin önü Seninle ikinciyi seviyorum eminönünde…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|