![]() |
|
|
#61 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çöl rüzgarı
Gel bana doğru çöl rüzgarı Isıt sıcaklığınla Üşüyen kalbimi Umudum var beklerim seni Ölemem Almadan haberini Kalbim ağrıyor anarken seni Gözleri yaşlı Soruyor seni Her atışta umutla delice Adını söylüyor sessizce Zor be Umut vermeyen aşk Kalbimin gözünde Hep yaş Göğsüne yaslanacağım baş Yok oldu gidiyor Yavaş yavaş Sensiz geçen günlerim Bomboş Aşkınla geçseydi Olur du ömrüm hoş Sarılıp kollarında olmak isterdim Sarhoş Seni kalbime yazsamda artık boş
|
|
|
|
#62 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Çünkü ruhlar asla ölmezler
Gözyaşlarımı saklayıp Güçlü olmaya çalışacağım Korkuyorum senden Çünkü beni sevdiğini söylüyorsun Bu duygu ölesiye yakacak seni Oysa hüzünlerden kederden uzak Sevmelisin beni vazgeçilmez olmalıyız Uzak ta olsak ta Birbirimizin için de olmalıyız Aşkımız sınırsız ölümsüz olmalı Korktuğumda sana sarılabilmeliyim sıkıca Tutkunsak yanıksak birbirimize Bunun bedeli ölüm değil Yaşamak olmalı Kendimizi kimselerle paylaşmamalıyız Hücrelerimize kadar bu aşkı hissetmeliyiz Kahverengi gözlerim senin Ela gözlerin benim yaşama sebebimiz olmalı Coşmalıyız her buluştuğumuzda Akan dereler gibi Gözlerimizdeki aşk kıvılcımları Yakmalı ikimizide Kalbimiz gözyaşlarımızı Mutluluğumuz için tüketmeli Hayallerimiz mavi tarlalar da Gerçeğe dönüşüp Misafir olmalı yüreğimize Beni hala istiyorsan Dünyadan göçene kadar seninim Bu da yetmezse öldükten sonra da Ruhum senindir o seninle dopdolu Ruhlar asla ölmezler canısı
|
|
|
|
#63 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Damla damla susuyor bakışlarım
Pişmanlıkla acılarımı kurşunlayacağım Özlemlerim le yeniden doğacağını bilerek Artık ne sevincim ne umudum kaldı direnmeye Kaybolmak istiyorum bensiz mutlu ol diye *******i soğuk ve boş yatağımda Seni şikayet ediyorum gözyaşlarıma Ben bu sevdaya gönül verdim Göreceksin bunu da aşacağım Sana uzaklardan içimi çekerek bakacağım Şimdi ne gençliğim heyecan veriyor Ne de gireceğim mezar beni korkutuyor Damla damla susuyor bakışlarım Sana sitemim yok kanayan dudaklarımda Yüreğinin mahzenine koyarak kendimi Oradan yol isteyeceğim Gözlerinin içinde ölmeye Bir dilenci gibi beni yalvartmadan Bu aşk bitti demeden gitseydin Resminle anılarımı bırakarak odamda Aşk bıçağımı biledim gözyaşlarımla Kalbinin şifresi çözülsün diye Anladım sen gerçektin aşkın yalandı Korkma ben alışkınım sensizde yaşarım Bu kez ben gideceğim Karanlık puslu bir gecede Ardımdan ağlayacaksın Yağmurlarla bensiz boş sokaklarda
|
|
|
|
#64 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deneme
İçimde yıllarca biriktirdiğim aşkımı,hakettiğini sanarak sana verdim Ruhum ruhunu doyuma ulaştırsın istiyordum. Yüreğimin sesini dinleyerek,hesapsız,karşılıksız seni mutlu etmekti amacım. Sen yolunu kaybetmiştin,ışığımla aydınlatacaktım seni. Geçmişteki acılarını silmekti amacım.Hiç bitmeyecek bir masal yaşatacağımı sanıyordum sana. Olmayacak hayallerim için hiç koşmadım,onlar gerçekleşmeyecek kadar güzeldi. Ben sen değil biz olmalıydık,hayatın güzelliklerini yaşamalıydık birlikte.Sevdamız berabere kalmalıydı,yenen yenilen taraf olmamalıydı. Sevgimi sevginle karşılaştırdığımda,sadece benim sevdamın büyüklüğünü görüp hayran olmamalıydım kendime. Dudaklarını öptükçe yetmemeliydi bana,tutkularımı sende bitirmeliydim.Ben tek bir sözcüğe çok anlam yüklüyordum,sana aşkımmmmmmm diyordum. Talih kuşum iyiki kondun benim başıma,yoksa ben bu aşkımı tutkulu yaşayamaz,hayata sıkıca sarılamazdım diyordum. Benim sıkıntılı olduğumu anlar,neyin var canım derdin,şimdi kim sorar bunu bana. Beni düşündüğünü bilmek bana yetiyordu,hiç görmediğim halde seni bilmek beni yaşama bağlıyor,aşka inancımı arttırıyordu. Ama ben yaptığım hataların neticesinde,ilişkimizi yıpratıp,yaşamı zehir ettim ikimizede. İşte bu hatalarımın sonunda,sen bir başkasının kollarında teselli buldun. Haksızlığımı bildiğim için sana saldırıya geçmedim,yenilgiyi kabul edip sustum. Önceleri korktum bu acılarım sonsuza kadar sürer diye,beni teselli eden dostlarım sayesinde sana yazdığım bu şiirlerde acılarımda bitecek,bende artık hüznü bırakıp,mutluluk şiirleri yazmaya başlıyacağım. Zaten sen sana yazdığım şiirlerimi okumayacaksan anlamı kalmıyordu yazmamın. Ben hala iyi değilim, ölümü çağırıp duruyorum onu kapıda gülerek karşılamak için,nasıl olsa hayatı sensiz yaşamakta ölüm.
|
|
|
|
#65 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Denizleri anma
Sevgili yoldaşlar,ölümünüzün üzerinden otuzdört yıl geçmesine rağmen sanki otuz gün gibi,hala yüreğim yanıyor. Kalbim sizin gibi gençleri arıyor,sizler yalnızca vatansever değil,türk gençliğinin idealleri,gelecekleri idiniz. Düşüncelerinizle yolumuzu aydınlattınız. bu gün bile bu kokuşmuş vatan üzerinde parmakla sayılacak kadar azda olsa onuruyla yaşayan insanlar sizin eseriniz. Siz ölmediniz,sizin gibi düşünen gençlerle sürekli yeniden doğdunuz. Nasıl ki sahilleri doldursalar da denizleri kurutamıyorlarsa sizler okyanus oldunuz,büyüdünüz. Ne mutlu size inandığınız değerler uğruna öldünüz,bunu yapabilecek kaç kişi var şu dünyada? Siz geçmişte de vardınız gelecekte de var olacaksınız. Sizi ben küçükken anlattıklarında davanızın ne olduğunu bilmediğim halde ağlamıştım,bu gün ise bildiğim sizin ile birlikte kaybolan değerlerimize ağlıyorum. Rahat uyuyun sizin gibi düşünenler var olduğu sürece ölmeyeceksiniz yeniden doğacaksınız ölümlerde. Deniz ve arkadaşlarının isimleri onurlu bir kuşağın gurur duyulan isimleridir. Onun yargılanırken söylediği şu sözler deniz gibi düşünenlere ışık olup yol gösterecektir.(Türkiyenin bağımsızlığından başka bir şey istemedim,bundan dolayı da ölümden korkmuyorum ve ben yirmidört yaşındayken kendimi türkiyenin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum) demişti. Hele denizin idam sehpasına çıkmadan önce söylediği bu sözler hala unutulmadı.(bu durumu metanetle karşılamanı istiyorum. İnsanlar doğar, büyür, yaşar, ölürler. Önemli olan çok yaşamak değil, yaşadığı süre içinde fazla şeyler yapabilmektir) Rahat uyuyun dostlar.
|
|
|
|
#66 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dokunsana yansın
Sen yanımda olduğun zaman İçimdeki huzuru bilirmisin Ellerim ellerinin sıcaklığını hissedince İçimde kopan fırtınaları Duyarmısın Beni bırakıp gidersen İçimin acısını dindirebilirmisin Sevdanla yanan yüreğime dokunurmusun Dokunsana yansın seninde yüreğin Yürek yanmadan hiç aşık olunurmu
|
|
|
|
#67 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dostluğu iyi bilenlerdenim
Dostluğu iyi bilenlerdenim Bir söz söyle bana candan olsun Bir selam ver ta yürekten olsun Üzüntünü atma içine paylaş benimle İnan bu dünyada sevgi dolu İnsanların olduğuna İnan birbirimize saygılı olup Çocuk gibi saf ve temiz Duyguları taşıyanlar olduğuna Soruyorum size a dostlar Var mı böyle insanlar Eğer varsa bana haber verin Soracağım onlara yüreklerinde bana Yer varmı diye
|
|
|
|
#68 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dostum
Kara *******imden biriydi seni bulduğumda Gözlerimden hüzün damlaları akıyordu Yitip giden beni benden eden sevdama yanıyordum Damla damla eriyordum her geçen gün Derdimi sezip aynam oldun ışığım oldun benim İçimden akıp giden ırmak yön değiştiriyordu artık Seni bilmem ama bildiğim tek şey var Seni çok seviyorum dostum İnanılmaz duygularla sarsılıyorum seni Hatırladığımda Seni benden bile kıskanıyorum biliyormusun Avazım çıktığı kadar seni seviyorum diye Haykırmak istiyorum Sen olmalıydın hayatın anlamı aşk seninle Yaşanmalı ömrüm sende son bulmalıydı Anladınmı Ben galiba sana sırılsıklam aşık oluyorum DOSTUM
|
|
|
|
#69 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dua
Bütün suskunluğumla Dua ediyorum allaha Bütün haykırışlarımla Şikayet ediyorum allaha Yaptığın yakışmıyor sana Beni döndürdün leylaya Beni benden alıpta Çekipte gitmek uzağa Gün oldu yalnızlığımdın Gün oldu dilimde duamdın Günler boyu ağladığımdın Cevapsız sorularımdın
|
|
|
|
#70 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erkek ağzı ile okunacak şiir
Can yoldaşım gönül sırdaşım Yaz rengim taze baharım Tenimde dolaşan ılık meltemim Öyle narinki ellerin Okşasam sanki kırılır kemiklerin Alnımda terim içimde nefesim Gecemin meleği düşlerime girenim Sen incitmeden bebek gibi sevdiğim Bana ilkbaharımı yaşattın Dilerim son baharımı da yaşatırsın Gönül kafesimdeki güvercinim Gördüğümde erir bütün hücrelerim Dilinden düşmez sevgi sözcüklerin Gülüm seni ben iflah olmaz seviyorum Eğer beni bırakıpta gidersen Kıyısı olmayan denize Yaprağı olmayan ağaca benzerim Söyle içimi yakan sevdiğim O öpülesi dudakların susmasın Hadi çağır gel de bana Gecende olmak istiyorum
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|