![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57934
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beşerin Perdesini Yırtmaya Geldim
beşerin perdesini yırtmaya geldim sırrın şerbetini içtim bu gece şeytanın fikrini aklımla çeldim hakkın vuslatına erdim bu gece ağaçta dal dalda yaprak değildim meyve ile dolup taştım bu gece benliğimi hakkın benliğinde erittim aynalarda hakkı gördüm bu gece köle olup pazarlarda satıldım zindanlara çile ektim bu gece sultan olup baş üstünde tutuldum cennet sarayına girdim bu gece Fatih Çınar
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Biçare Gençliğim
yüzüme kapandı bir bir dış kapılar ekşi limon oldu baldan tatlı suratlar bahtımın önüne geçti başı karlı sıra dağlar yollarda yaya kaldı biçare gençliğim eski dostlar düşman vurdu beni sırtımdan kazdım mezarımı taştan yıkıldı ben yatmadan beden doğduğuna pişman gün görmedim dünyadan ölmeden beyazlara büründü biçare gençliğim bazen ibadetle allah huzuruna varırdım bazen şeytana uyar meyhaneye koşardım insanları çok sever insanlarla yaşardım şimdi dağda kurtlarla yaşar biçare gençliğim geldiğimden beri aleme bir gün yüzü görmedim kalbimle sevgi ektim ellerimle nefret biçtim tüm dünyayı dolaştım bir çok şehirler geçtim bir gerçek dost bulamadı biçare gençliğim asasına dayanıp vardı çıktı dağlara sırt çevirdi allah diyen tüm allahsız kullara şefaat diledi peygamberden yalvardı bir tanrıya cam kırığında yalınayak gezdi biçare gençliğim Fatih Çınar
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Biçare Kaldım Zulmün Elinden
zulüm başa çıkmış merhamet ayakta artık bir sevgi ağacı yeşermiyor dağlarda insanoğlu el açıp hakta sevgi ararda görmezler hamurlarındaki ondan gelen sevgiyi ağlar dururum biçare sel olmuş gözlerim söyler dururum hep dinlenmez bu sözlerim zulme zulm gerekte elden gelmez neyleyim öldüğümde böylece yazın mezar taşıma Fatih Çınar
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bilseydin Gitmezdin
her gece çağlayan gözyaşlarımı akla hayale gelmez acılarımı düşmanımı dost eden yalnızlığımı bilseydin gitmezdin kalırdın sonsuza kadar derdinden karardığım serseri *******i gözleri ama canavar pencereleri dilleri lal olmuş cansız resimleri bilseydin gitmezdin kalırdın sonsuza kadar nisyan ile malülken garip hafızam gözlerin burnumda tütüyordu buram buram bir gülüşüne sırtlanırdım dünyayı ne gam bilseydin gitmezdin kalırdın sonsuza kadar yokluğunda kör kuyulara attılar beni dağladılar gözlerimi görmesin diye gözlerini yüreğimden hançerledilerde çıkaramadılar seni bilseydin gitmezdin kalırdın sonsuza kadar korkmadan yürüdüm sana gelen yollarda anbean geziniyordun damarlarımda bir seni diledim azrailin kollarında bilseydin gitmezdin kalırdın sonsuza kadar müzik:fatih çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Ben
çocukluğumdan geriye bir ben kaldım benden geriye hatıra kalan bir ben herkes benden geçti bende herkesten o hakkı verenden inkar gelemedim ben eski beni seçtim geçemedim bir ben o içimdeki o eski benden Fatih Çınar
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Ben Uykusuz
saatler onikiyi vuruyor gece bir durgun deniz bir ben uykusuz gözlerim hep yolda kalbim derinde bir deniz feneri bir ben uykusuz dalgalıdır gönlüm denizler durgun belki geri dönersin gül yüzün solgun inan seni bekleyen yıldızlar yorgun bir balıkçı kayığı bir ben uykusuz yaren oldu bana sensiz *******de yeniden doğarım sen bana döndüğünde ben gibi yalnız garip hecelerde bir o şiir bir ben uykusuz tüm şehir uykuda bir ben uykusuz Fatih Çınar
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Ben Var Benden Zİyade
sen sende değil sen benim içimdeymişsin ben aynalarda seni gördüm gökte nafile aradığım senmişsin sen sende değil sen benim canımdaymışsın ben nafile canan aradım meğer cana sen cananmışsın Fatih Çınar
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Hoş Kahkahaymış Baki Kalan
gün gelirde mazi olur bu günler karışır hayatın tozlu sayfalarına günlük telaşlar günlük dertler baki kalan ne zaman ne mekan baki kalan bir hoş kahkahaymış anılardan gün gelirde mazi olur bu günler dün gibiydi dersin güngelirde terzi kemalin oğlunun okula gidişi gelip elini öpüşü veya balıkçı mustafanın dükkanını açışı dün gibiydi dersin dün gibiydi dersinde gelmez tekrar o günler kırdığın kalplerde baki kalır sıvazladığın sırtlarda baki kalır anılarında yalnızlığına batan güneş ezildiğin gökyüzü dağıldığın rüzgar ve yağmur sevdanı sırılsıklam ıslatan baki kalır gün geçsede unutulmaz o sevdalarki yüreğine batan o sevdalarki seni hergün ağlatan Fatih Çınar
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kalp Üç Beden
yine dün gece sizi hatırladım yatağımdan deli gibi fırladım kalbim hızlı hızlı atıyordu sanki yerinden çıkacaktı biz bir kalp üç bedendik üç arkadaş birlikte gezerdik hep birlikte yaşar aldı kara toprak sizi benden benide alsa kurtulsam yalnızlığın pençesinden acılarım gözümden akar oldu bu can bedende durmaz oldu yakında öleceğim bu şart oldu yalnızlık benide sırtımdan vurdu Müzik: Fatih Çınar Fatih Çınar
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Ölü Gelecek Akşam Kapına
bir ölü gelecek akşam kapına ellerinde tükenmiş umutlar öylece durup bakacak saçlarına gözlerinde sele dönmüş kanlı yaşlar İşitince çelik kapının zilini korkuyla bakma dışarı sakın hissedince anıların dirilişini anla sana ne kadar yakınım yakın beyaz elbiseni giyip çık pencereye kapıyı aç sonra yabancı değilim bütün ışıkları yak inat olsun geceye sonra ölüyle diri sabaha kadar sevişelim ölüm inan acı değil aşkından bu beden her gün ölümü tattı sende hayat aradı her an her bakışından neye yarar artık sevsende sevmesende... Fatih Çınar
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|