![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Gün Gelir
ağlasam göz yaşım akmayacak gibi kavrulacak gözlerim renkleri sevdiklerimi tüm güzellikleri belki de bu yüzden kazıdım düş gücüme gün gelirde aglarsam gözyaşım akmadan kavrulursam diye... Şule Aydemir
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir Hayal -Fakir Çiftçi Ektiğiyse Zengin
düşünmeler de garibanım yarım kentli çiftçi hasat zamanına ne kaldı şurada hani adını koyamadığı tadını bilemediği bir şeyler ekmiş tarlasına emektar alın teri düşünmeleri bu seneyi hazanda kaldırıp kışı da rahat geçirmenin ötesinde hani vah! garibanım fakir kentli çiftçi kurmuş hayallerini zengin mi zengin ne ekerse onu biçecek ya hani ne kadar emek o kadar zengin ne kadar kuruş o kadar köfte fiyatına parayı para çeker bilirmiş ya hazan gelmiş çatmış hasat bulmuş ne ektiğini sevgi çağırmış sevgiyi sağır da değilmiş ya hani ektiği gür sesli alın teri –sevgi! para gibi sevgiyi çekebilmiş mi? -hey kentli çiftçi! bas bas sevgileri sevgiye şimdi **21/05/2003 evim barkım varken İstanbul 'da ben şiire şiir demezken ama yaşıyorken........... Şule Aydemir
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Kenar Mahalle Hikayesi
-şu bizim köşede ki gecekondu da bey sarhoş Aşık’la mahalle dilberi Terk’in kızları hani pembe bal gibi de adı Sevgi deriz ya zırtpırt hani ahacık iki adım ötedeki ev bildin mi bizim küçük oğlan Yürek vurulmuş da Sevgi'ye bi görsen nasıl da körpeçik gürbüz güzeli söylemedi deme bey vurgun ya hani bizimki Yaradan'dan korkarım gönül de komıyalım varıp alalım geç kalmıyalım veriverirler olura olmaza yazık olur sonra hem iyi bakar bizim oğlana bizim oğlan da ona Sevgi küçük ya hırsı büyük belli elinden her iş gelir belkim; anasına babasına çekmez de kaderi utandırı veri bizi hem belli mi olur bakmışsın ki ısırı verirmiş bizim şu beceriksiz Yüreğ'i çıkarırmış da azılarını bizim süt dişli Sevgi Şule Aydemir
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir Temmuz ÇiftÖlüm TekDoğum
güneşe teri yapışan sıcak ipekten gözlerim tene değen bir ses hazzın içinden bir İstanbul o ciğerime çocukluğumda menenjitle yerleşen ve aşk biz olduğumuzda çift yürek tek beden öldüğüm gün benim bir temmuz bir İstanbul gibi öptüğü gün İstanbul gibi dinlediği her gün benim yüreğimle dinlediğim ve özlem büyüdükce öldüğün gün senin bir temmuz bulduğumuz gün birbirimizi ve aşkın ruhuna güvendiğimiz yüreğimiz avuçlarımızda kavradığımız çığlık çığlığa ter içinde sevdamızı haykırdığımız doğduğumuz gün bizim bir temmuz ölümüne diyerek sarmaşıklaşıp sarıldığımız içimizi içimizden söküp yüreklerimize bıraktığımız bir çok engele gülümseyerek söz verdiğimiz doğduğumuz gün bizim bir temmuz aşk ki bu ölümüne mühür vurduğumuz aşkımıza efendi olduğumuz nikah verip gönül koyduğumuz iyiki varsın varız doğum günümüz hoş geldin bir temmuz 'bir temmuz ben sen ölüp gün bu gün çift beden ölüp tek doğduğumuz' Şule Aydemir
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boşluğun Adresi
boydan boya bir boşluk bırakılmış ruhuma yazılmış çizilmiş bir evren ve koparılmışlıklar var daha doğarken adına aşk demişler ben daha bilmeden ellerimle boşluğu çizmişim bilmediğim boşlukta sızıntısız eksiksiz sessizce bir uyum halindeyim sen tıpa tıp boşluğuma oturttuğum hiçe adres verip anlam bulduğum hiçtim sen oldum hiçtin ben oldun hiçtik artık var adresimiz hey çıkmaz sokak aşk biziz Şule Aydemir
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Boşluk
-Şeker' den seni seviyorum doluca doluyor koca bir boşluk yaşamım var şimdi tam anlamında üstünde yürüyorum sevgiden suyun hem sinsi bir güzel hem huzur sessizce gülümse yüreğin dokunsun suya ayak izlerim var şimdi gördün mü akanı öp zamanı sar sarmala yaşamı herşeyi unut coşkunu bozan ne varsa seni sevdiğimi asla Şule Aydemir
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu Kadarcık
bir bahar sabahı bir de sabah meltemi aynı noktada buluşacaklar uyurken sen küçük bir dokunuş bir buse getirecekler benden sana hissettiklerim kadar duru hissetiklerim kadar tutkulu küçüçük bir an belki anlayacaksın hissettiklerimi uyanmadan sen meltem esip gidiverecek hissettiklerinse aklında kalanlar o kadarcık içime sığdıramadığım küçülesi sevgim Ümit' e ithafen Şule Aydemir
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Buhran
boraklar sarılır aklıma incecik tütsülerle oluşur sis tepeleri yalnızlığımda dolduğunu işitirim ıssız düdenlerin ağladıklarım kendilerini toplar ağır aksak zamanlardır topalladıkları balya balya acıyken ağrıları bunlar alıntıdır hayalden acı yorumun kucaklaşmasında kucaklaşma müziğinden ayrılmalar dayanılır ayrılık ki kavuşmak içinse ayrılana hayaller kurmak istemez hayalleri umuttur bilir yakalar anılarının en yaslısını hayal kapı eşiğinde belirir fiyonklanmış kendiliğinden bir sevgiden ürkek esintili açılır pencere kenarı çiçekleri Şule Aydemir
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Buruk
geceydim çalındı kapım sezgilere baktım kar-kış-kıyamet dedim olsun damak tanır buyursun burukta olsa otursun _________________unutmadığımsın .____________________________ ve _______________________________unutamadığım ._________________________________________ parçamsın 'adının önüne tek yoksay yazamadığım diğer yarım' Şule Aydemir
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Camlar Kırıldı / Kırıldı Gözlerim
baktım dışardan minicik bir masa ve tam karşımda doldu boşluk boş bakışımda yıkandı türkülerim bir yüzde bir mimikte çizilirken gözlerim perdelerim indi kurşundan kurşuni renkli göz bebeklerimde çiçeklerim titredi bir bakış kırık camların ardında havalandı kumrularım diz çöktü asi düşüncelerim bilirim artık ağlatır bir mimik perdesiz çiziktir gözlerim Şule Aydemir
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|