![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben kimim
Ne yıldızım nede ay; Ne geceyim nede sabah; Ben bu dünyada yalnızım umutsuzum. Bir kurşun sıksak şakağıma kabul edermisin, Yarabbim beni ocağına. Ben kimim neyim ben bu dünyada umutsuzum. Ölürsem ağlayanım olmaz biliyorum. Etrafımda yalanda olsa sevdalar, Kalbimin kırılmasına engel olamıyorlar. Bir sevenim olmayacakmı yalan dünyada, Kıymetim bilinmedi sevdanın kucağında, Herkes mutlu yaşadığında; Ben umutsuz ve yalnız yaşıyorum. Sevmenin bedelini hep benmi ödeyeceğim; Ölen kıymetli yaşayanın yokki değeri. Fazlayım biliyorum yalnızlığımı yaşıyorum, Ben kimim neyim yalnızım umutsuzum. Ben kimim neyim? kıymeti olmayan Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim bir sevdiğim var
Her anım seni düşünmekle geçip gitsede Sevdiğim beni bırakıp ellere gelin gitsede Bir sevenim varmı diye hiç düşünmesede Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim Her akşam ağlayan gözlerim yorgun düşsede Sensiz kalan kalbim acıyla dolsada Yıllarca sana âşık kalsamda yok olsamda Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim Dünya zindana dönsede güneş doğmasada Yıldızlar çıkmasda gökler ağlamasada Sen uzaklarda olsanda dünyamdan gitsende Benim bir sevdiğim var o da …….diyeceğim 1992 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim dünyam
Sevmeye ihtiyaç duyan onuruyla yaşayan Sevdiği insanı yanında görmek isteyen Güzelliklerle dolu en tatlı hayal benim dünyam Kimselerin bilmediği kötülerin olmadığı Sevdiğimle birlikte olduğum Mutlu olduğum hayaller ülkesi Benim dünyam Yaşamaya görmeye değer En tatlı zamanlarımın geçtiği Sarılıp uyuduğum hep mutlu olduğum Benim dünyam Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Kalbim
Sevipde karşılık göremeyen acılar içindeki benim kalbim. Hep umudun peşinde koşan vicdansıza rastlayan benim kalbim. Sadece mutluluğu huzuru istiyor hasret benim kalbim. Karşılıksız sevmeyi bilen ateşlere düşen acılar içinde benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. İçinde fırtınalar kopsada ağlayamaz özgürce benim kalbim. Kuytu köşelerde gezer sevdalıları gizlice izler benim kalbim. Avare olmuş teselli arar virane olmuş aptal gönüllerde. Bir geceye konuşur birde ıssız taş dolu dağlara benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. Ne baharım oldun nede hazanım mevsimsiz benim kalbim. Ne saraylar ne katlar nede yatlar ister Bir kaç tatlı söz ister benim kalbim. Kim anlayacak kim sevecek sevmeye değmez mi benim kalbim. Umudumun baharı sevdalımı tutsak aptal benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim kalbim 2
Benim kalbim 2 Kalbime gömdüm yaşanmış sevdamı hep kanar için için; Sen beni hiç düşünmesende sen hep yüreğimin içimdesin Kanasın yüreğim yansın bedenim sen olmazsan yanımda Ateşler içinde yansa bedenim, unutmaz seni gören gözlerim Birkaç damla gözyaşı düşse gözümden toprağa ıslanır Anlar benim sevdamı dağlar taşlar denizler hatta rüzgâr Ben sevdayı sevda beni anlar tek sen anlayamazsın Ateşler içinde yansa bedenim, unutmaz seni gören gözlerim Biliyorum sende sevdin beni bütün benliğinle desem Kimse inanmaz hadi sende der; kimse bilmez benim yüreğimi Ağlarım geceye ağlarım, gündüz yüreğime ağlarım Gösteremem sevgimi ben yürekden candan severim Anlayamazsın beni göremezsin yüreğimdeki sevgimi Ben seninle hem baharı yaşadım hemde hazanı Bahar çiçekleri gibiydim şimdi hazan yaprağı oldum Savruluyorum esen rüzgârlarla oradan oraya 30.03.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Kalbim38
Sevipde karşılık göremeyen acılar içindeki benim kalbim. Hep umudun peşinde koşan vicdansıza rastlayan benim kalbim. Sadece mutluluğu huzuru istiyor hasret benim kalbim. Karşılıksız sevmeyi bilen ateşlere düşen acılar içinde benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. İçinde fırtınalar kopsada ağlayamaz özgürce benim kalbim. Kuytu köşelerde gezer sevdalıları gizlice izler benim kalbim. Avare olmuş teselli arar virane olmuş aptal gönüllerde. Bir geceye konuşur birde ıssız taş dolu dağlara benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim. Ne baharım oldun nede hazanım mevsimsiz benim kalbim. Ne saraylar ne katlar nede yatlar ister Bir kaç tatlı söz ister benim kalbim. Kim anlayacak kim sevecek sevmeye değmez mi benim kalbim. Umudumun baharı sevdalımı tutsak aptal benim kalbim. Ne sabahı belli nede gecesi hasretle yanan benim kalbim Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Sevdam
Yine akşam oldu hüzün çöktü bütün dünyama, Yalnızlığım düştü aklıma yine sensiz yine yalnız, Bugünde akşam oldu yine; Bu gecede yalnız uyuyacağım etrafımda kimse olmadan, Yine seni yaşayacağım; Yine seni hayal edip rüyalara dalacağım, Sensizliğim bitmeden ömrüm son bulacak yalnız, Kaderimse çekiyorum, Her akşam hayaline sarılıp ah çekip ağlıyorum, Ben bir yalnızlığı birde sensizliği yaşıyorum, Umudumsun mutluluğumsun; Tatmadığım duygularımın mimarısın, Bir seni diliyorum bir seni istiyorum, seviyorum, Dostlarım hani nerde çıkarı olmadığı yerde, Sevdadan başka ne var çıkarsızca, hesapsızca yaşanan, Sen benim için sakın üzülme; Ben sana sevdana varlığına yüreğimi adamışım gerisi boşuna, Hayallerim vardı yağan yağmurda ıslanacaktık, İki damla gözyaşını mutluluk için akıtacaktık, Ne varmış yaşanmışlığa dair hesabı sorulacak, Özlem kokar hasret tüter sevda gurbet *******i, Yalnız seni arar seni sorar divane aydının gözleri, Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim sevdam’a
Hükümdar değilim dünyaya baki kalamayız. Bir yudum sevgiye açım; Bende bir kulum mutluluk istiyorum yudum yudum. Topraktır biliyorum sonum doyasıya yaşama istiyorum. Sevda rüzğarına kapıldı yüreğim gitsin sevdasına. Tatmamışsa görsün sevdanın büyük yanğınını. Tutmasam elerinden bakmasam gözlerine; Dinmez sana olan yüreğimiz büyük hasreti. Haydi tut ellerimden bırakma bir daha ölünceye; Koşalım sevdalara bizim olsun o güzel mutluluk. Birlikte yaşlanıp birlikte ölelim ama doyasıya; Böyle değildim senden önce hasret var gözlerimde. Tek isteğim var yüce rabbimden ömrüm olsun sevdiğim. Kimsenin gücü yetmesin içimizdeki sevgiye yetmesin. Hep tatlı olsun sözlerimiz bir birimize dilimizde; Biz istemedikten sonra ölümden başkası ayıramasın bizi. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitanem
Bitanem Hatırlıyormusun Seninle bir bahar sabahı karşılaşmıştık Hani İnsanın içini okurcasına bakışların varya Kalbime sapladığın İşte ben o bakışlarına Vurulmuştum Seninle konuşmak istemiştim Yanına gelmiştim İstememiştin İçinden pişman olmuştun Ama ben yoktum Yirmi bir mayıs sabahı Geliyordun sokakta Bize doğru İşte o an anlamıştım Seninle bir hikâyemiz olacak Yine sonunda Ben yıkılacaktım İşte şu an yıkılmış bir haldeyim Boş gözlerle bakıyorum Buluştuğumuz O köşe başına Her akşam telefonda konuşur Yinede hala doymazdık Bir birimize Şimdi ne oldu bitanem Ayrıyız seninle Bittimi bizim sevgimiz Kayboldu mu bizim aşkımız Mum alevimiydi Sevgimiz şimdi soldu Söyle bitanem 01.02.1998 Aydın YIDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can ali
Ne sabahı belli Nede gecesi Çalışır durur can ali Kimseye inat değil Hayatı bilir çalışır Can ali Abin yoluna kurban Dokunmasın sana yılan Eceli olurum o an Sen bitanesin Can ali Gözlerin hep baksın ufka Korkun olmasın hiçbir kuldan Ömrün neşeli olsun Etrafın sevenle dolsun Can ali Rızkın bol olsun Bereketi çok olsun Abinin canısın Can ali Kelimler yetmez anlatmaya Hiç kimseye tamah etme Abisinin gülüdür Can ali Yürekte yanar bilsen ne ateşler Anlatmaya yetmez kelimeler Dünyada eşin benzerin yok Can ali 01.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|