![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bitti*
Bir sevdaydı geldi geçti her şey yaşandı bitti böyle olması gerekliydi teşekkür ederim herşey için her zaman beni düşündüğün için iyi kötü günlerimde beni yalnız bırakmadığın için |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biz ayrılamayız*
Deli gibi severken özlemle beklerken yakında görüşeceğiz derken aşkım biz ayrılamayız ayrılığa katlanamayız bu acıya dayanamayız bu kadar çok severken aşkım biz ayrılamayız ayrılmayacağız biliyorum yinede çok korkuyorum aşkımızı inanki harcayamayız daha kavuşmadan ayrılamayız senle beş dakikaya razıyım sonra gidersin git ama gidemezsin biliyorum dayanamazsın beni sende bırakamazsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz*
Zaman ne çabuk geçti günler su gibi akıp gitti benim gibi kavuşsun sevenler ayrılık sonunda bitti Aşkın Yalan mı? Hevesin sevgin Aynımı Ne dersin? Ne diyeceğimi biliyorsun Evleniyoruz daha ne istiyorsun Reva değilmiş ayrılık Mutluluğumuz sonsuz olsun İnanmalıyız sevgimize Nasıl olduğumu biliyormusun? 15kasım89(20kasımda evlendik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bizim için
uykusuz kaldın bizim için gençliğini harcadın bizim için saçlarını ağarttın bizim için helal et hakkını bizim için bilirim duaların bizim için hissederim ağlarsın için için neyin varsa verdin bizim için helal et hakkını bizim için özlersin annem için için gurbetlik zor bizim için hep ağladım sizin için helal et hakkını bizim için |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gurbetlik öldürecek mi
gözümdeki yaşlar bitmeyecek mi? ölmeden yüzüm hiç gülmeyecek mi? sevdiklerim bana gelmeyecek mi? bir gün bu gurbetlik bitmeyecek mi? anam,babam,bacım gülmeyecek mi? daldan koparıldım yetmeyecek mi? postacı müjdeyi vermeyecek mi? bir gün bu gurbetlik bitmeyecek mi? ben ağlarım anam sıladan duyar konuştukça benim yaramı sarar sözleriyle beni bağrına basar bir gün bu gurbetlik bitmeyecek mi? yanında çiçektim anlayamadım sizden gözyaşımı saklayamadım gurbet ele düştüm farkedemedim bir gün bu gurbetlik öldürecek mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu kadını
Yanında olmasaydım hasretinle yanmasaydım gözlerini görmeseydim delice sevmeseydim böyle seveceğimi bilemedim gözyaşımı silemedim bu sevgiyi aşamadım yüreğime anlatamadım anmasaydım hiç adını almasaydım hiç tadını yıkamazdın bu kadını anlamadın bu bahtsızı göremedin elemimi sevemedin yüreğimi susturamadın kalemimi tutamadın sözlerini |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can dostlarım*
Sevgi ve saygıdan yanayım kalp kırmaktan korkarım can dostlarım tanır beni hepsini çok severim konuşur dertleşiriz gülüşür oynaşırız biraz da eşleri çekiştiririz gerçekten can dostlarım iyidir ben den ses çıkmazsa onlar onlardan ses çıkmazsa ben ararım hepsi nadide bir çiçektir aralarında ayrım yapmam iyi olup olmadığımı sesimden anlarlar beni hiç yalnız bırakmazlar beni neşelendirmek için ellerinden geleni yaparlar ortalığı kaynatırlar can dostlarımla ben birbirimizi tamamlarız biz asla ayrılamayız geldim geleli beraberiz ben onları bıraksam bile biliyorum onlar asla bırakmaz üç beş kişi toplansakta ayda bir çoğunluk olur bazen kızdırıyorum onları sizi bırakacağım diyorum hallerini bir görseniz çileden çıkıyorlar asla olmaz diyorlar can dostlarım iyi ki varsınız hepiniz yanımdasınız yüreğimde kanımdasınız |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canımsın*
Sen benim canımsın edebilir miyim senden nefret? beni bunattığın için kızgınlık anıydı söylediklerim beni yalnış anlıyorsun bırakıp gidermiyim sanıyorsun ben sevdama baş koymuşum aradığımı sen de bulmuşum sen aramasan da ben duramam her gün arar sesini duyarım her şeye rağmen seni bırakmam canım sen hayat arkadaşım isterdim ki sonsuza dek yanımda ol aşkımla gurur duy |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ciğerimin köşesi
Rabbimin bana sunduğu en güzel armağanısın beni bırakıpta nasıl kaçıyorsun sen belki keyif yapıyorsun belki de aç geziyorsun düşünmekten çıldırtıyorsun ne haldesin elimde telefon her yeri arıyorum yoksun daha dünkü çocuksun direnmemde haklı olduğumu anladığımı yinede yalnız bıraktığını söylüyorsun ve hala beni suçluyorsun ah osmanım ilkgözağrım resmin elimde bakıyorum öpüp öpüp ağlıyorum beni kurban seçtiniz yüreğimi hepiniz tükettiniz bilmem ki günahım neydi dört bir yandan çektirdiniz yüreğimin sızısı ciğerimin köşesi evimin incisi bir haber |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çalmayın
kalemimi kırmayın beni benden almayın şu küçücük dünyamdan hislerimi çalmayın beni yere atmayın dünyamı karartmayın beni tek bırakmayın umudumu yıkmayın ustayım demiyorum kendimce yazıyorum çok emek veriyorum yazmayı seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|