![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte Böyle
Benim işim renklerle hayallerimi boyuyorum Bazı al, bazı morla Denize uçuk mavi bir çizgi çekiyorum, bazı da turkuazla Akşamın mor eteklerine tezat olsun diye inadına Gidip oturuyorum hiç görmediğim o denizin kenarında Herzaman ta ezelden beri kara olan treni beyaza boyuyorum Girip bir kompartmana Orada uyuyorum Kondüktör geldiğinde ona soruyorum Nereye gidiyor bu tren? İstanbul'a diyor İniyorum hemen trenden Hayalimde yok orası Ne Eskişehir'i ne Bursa'sı İstanbul'u ne denli sevsem de Ben babamın serin memeleketine gideceğim Erzurum'a Soğuk sularından içeceğim Sonra Sarıkamış'a Oğlum oraya tayin oldu da Çalışıyor orduda Ankara'daydı Şimdi Sarıkamış'da Bir avuç kar alıyorum Sarıkamış dağlarından Yollara serpe serpe Dönüyorum hasta yatağıma Yine düştünüz hayallerim benim ağıma Dönüyorum bir sağıma bir soluma Her tarafım ağrıyor Renkleri tüm vücuduma Serpiyorum iyileşiyorum Şükür Tanrıma Ben yaşıyorum Görüp işitiyorum ya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kadınlar
Süslü giysileriyle Güçlü sezgileriyle Her an hemcinsleriyle Yalnızlığı sevmez onlar Kadınlar ah kadınlar Eştir anadır onlar Gülerken de ağlarlar Aşkları başlarında taç Evlatlar anaya muhtaç Kimisi de nasıl çilekeş Kiminde kaba bir eş Kiminde dayakçı Kimi kocada keş Kadınlar herkese ana Her zaman eş Sorunlara çözüm bulan Çorbaların tadı tuzu Lakin düşüktür yıldızı Çoğu kez zalim bir babanın kızı Kadınlar ah kadınlar Ağlarken de gülerler Çocukları olmasa da Her çocuğa analar |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kal öylece
Duruverirse kalbim Ansızın bir gece Hıçkırarak eğilde Kal öylece Belki son bir fısıltı Duyarsın son bir gayret Dökülür dudadığımdan İsmindeki ilkhece Oan sar filmi geriye Giy beyaz bir hekim gömleği Yar yüreğimi sustur Susturki sukunete ereyim İstersen kadı ol Giy kara cüppeni Yargıla beni Yargıla aşkımı ve cinselliğimi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanatların Kırılmış
Kınalı parmakların olurdu Ayakların olsaydı ah Korkunç bir ihmal mi bu Yoksa alın yazın mı Mevsimleri yaşayamadın mı Başında hep kara kış mı vardı Bacakların olsaydı İpek çorapların da olacaktı Yüzün ay parçası ya Yürütür insanı ayaklar Gezdirir insanı Sağlam basar toprağa Sen şimdi bir melek Bir kelebek gibisin Uçardın kanatların olsaydı Kırmışlar kanatalrını |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kardelen
Yastığın da güller vardı Saçların bahar kokardı Ülkene yağmurlar yağardı Rüyam dagörmüştüm seni Canım kardelen Annen çok çocuklu sessiz Garip bir kadın Baban sa gölgein den korkardı Fakirdiniz yoktu paranız Akrabalarla acıktı aranız Seni tanıdığım da orda O büyük şehir de Sevgilin vardı bir de Seni paraya boğardı Seni gördüm kardelen O soğuk ülkendey ken Bakir saf ve temiz Ogünlerden yine de Gül yanak ların da kalmış iz Canım k Kardelen Geri dön git ülkene Bahar kokan saçları nı Vadiler de tara gene |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kartpostal
Gözlerimin önünden Akıp giden yıllar İstanbul deniz veyalılar Seyreyleyipmest olurduk Gençtik her şeyi seviyorduk Gemilerin ardından Köpük köpüktü deniz Sanki o İstanbuldan Hiç kalmamış gibi iz Her evin terasında Saksılarda çiçekler Parklarda kanepeler Cıvıldaşan çocuklar Sahilde el ele gezen çifler Belki yine var ama Özlüyorum yinede Oeski İstanbulu Şimdi herkes yabancı Birbirlerine kuşkulu Yine Martı sesleriyle Ogünleri ansakta Geçmiş hüzün veriyor Gelecekse belirsiz İstanbul eski bir kartpostal |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kertenkeleler
Harabe gönlümde bağ bozumu var Koparılan her daim kanar Yetişin imdadıma hatıralar Bu zaman kötü zaman Toplanmış gidiyor kervan Zıplıyor kertenkeleler Bitmedi henüz savaşım Olduğum yerde kalamam Sevmem sıradanlığı Ben sıradan olamam Söyleyecek sözüm var Olanları gördüm Görmemezlikten gelemem Savaşlarda onlar değildi ölen Ben öldüm Kayıtsız kalamam Sıçrayıp duruyor kertenkeleler Bozguna uğratacağım hainleri Fotoğrafını çekmekteyim dünyanın Heeey uyanın Bakın görün dudağındaki Acı tebessümünü |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kesme selamı
Yine kestin selamı Yüzüme bakmıyorsun Belki kırıldın bana Niye anlatmıyorsun Yine ne oldu nedir Söyle öfken kimedir Sözlü değilmiyiz biz Yüzüğü takmıyorsun Söyle canım meleğim Gül gül yüzünü göreyim Bu nazı bırak önce Sonra öl de öleyim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kır aynaları
Senmiydin hergece uykumu bölen Semiydingizlice rüyama giren Onyedi yaşımın neşesi sendin Uykunun kollarına sarıldığımda Nazsız sitemsiz geliverendin Bir peri bir melek kadar güzeldin Birikirdi alnımda ter damlaları Düşlerimde hep o gelincik tarlaları Sen giderdin kokun kalırdı odamda Kırardım birer birer tüm aynaları Açık penceremden odakapımdan Süzülüp geliver yine bir akşam Ben yine gençliğimin yorgunluğuyla Çekinme uyusam bile sokul yanıma Girdin uykularıma girdin kanıma Girdin hayatıma anılarıma Aşk böylemi başlar böylemi büyür Öz suyun damarıma böylemi yürür Öldürür inan bu hasret öldürür Vazgeçme sende gel kır aynaları |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıral çıplak
Siz adama kanmayın Hep yontar keserle kendi yönüne Kendi yutar salkımı Ele verir talkını Hep kandırır halkını Biraz müsade beyim Senin gözün doymuyor Sen gerçekten bey isen Söyle bayım ben neyim Senin kölenmiyim Kölemi arıyorsun Sen her zaman ustaca Doldurdun hep küpünü Masken çoktan düşmüştüya Yine çıktın ortaya Arıyorsun hep sazan Takmak için oltayarin Senin şu yalan sözlerin Senin şu sahte işlerin Kurtlanmış kurt kaynıyor Artık sana hiç kimse Yırtınma inanmıyor |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|