![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Kemancı
Hüzünlü bir şarkı çal, ey kemancı! Dertliyim bugün, Bildiğin en acıklı şarkıyı duymak istiyorum, Anlıyor musun? Gözlerimde gölgesi bile kalmadı, Sesine hasretim kaç zamandır, Yüreğimin inlemesini bastırsın şarkın, Haydi, ne duruyorsun hâlâ? Çalsana, çal diyorum sana! Dur kemancı, kızma bana, gitme hemen! Çaresizim be anla, O uzak diyarlardan çal, Çal bir hava! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Sevgili!
İnsan nasıl unutur, En sevdiği yüzü? Hayali nasıl yitip gider, En güzel gözlerin? Gülüş bile silinir mi, Dudaklardan? Peki ya neden diretir, Sözler, anılar, Hatırlanmak için? Zihin silmez mi, yani, Geçenleri? İyi, güzel de, Bu, haksızlık değil mi? Ey sevgili! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçmiş Günleri Anımsadım Bu Gece
Geçmiş günleri anımsadım bu gece, Payını tarttım bir kaç mutlu anın, Bir elimde sevinçler, diğerinde kederler, Yüzümde derin çizgiler... Aşklarımı hatırladım yine, Bir gözümde ışıltılar, diğerinde gözyaşları, Ve körolası ayrılıklar, Kalbimde derin bıçak yaraları... Şarkılara sığındım bu gece, Bir kulağımda tangolar, Diğerinde yaman ayrılık parçaları, Sonsuz uğultuda birlikte inlemekteler... Karanlığın koynuna girdim bu gece, Hesabını sordum yalnız *******in, Konuşun dedim yıldızlara, Nerede sevdiğim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gençliğim seni aramakla geçti
Gençliğim seni aramakla geçti, Ortayaşım seni sevmekle, Yaşlı yıllarım özleminden yaşla doldu... Ellerime bakıyorum, Her hücremde yorgunluk var! Ne kaldı sanki bunca yılın ardından? Kalp ağrıları, kızgınlıklar, kavgalar, Ve küçücük mutluluklar... İçimde derin bir hüzün var, Penceremdeki kuşlar inan tek tesellim! Kandırdım kalbimi, Kumrulardı diye aşkımızın tek şahidi! Ben şimdi bir kuş olsam, uçsam, Kendimi uzak kıtalara savursam, Unutur muyum dersin seni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçekler Duvar Gibi Karşına Dikilir Bazen,
Gerçekler duvar gibi karşına dikilir bazen, Dimdik, soğuk bir duvar! Bir umutla aşmak istersin, ilerlersin, tırnakların saplanır kalır... Çıkışın yok, duvarın beyazıyla, yüzleşmekten başka! Gerçekler bir gece yarısı koynuna girer, Karabasan olur, seni tutsak alır! Çığlığın boğulur... Kaçışın yok, karabasanla, yüzleşmekten başka! Şimdi dur ve düşün! Kaçmak mı, savaşmak mı? Boğulmak mı, yaşamak mı? Var olmak mı olmamak mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gittiğim Her Yere Götürüyorum Seni
Gittiğim her yere götürüyorum seni, Gözlerin hep karşımda! Duydum mutsuzmuşsun, İçten gümüyor dediler kaç zamandır, Üzüldüm! Oysa ben, Gittiğim her yere götürüyorum, O güzel gülüşünü! İçim ısınıyor, gözlerim yaşarıyor, Sen dünyanın bir ucunda, Benim yerim belirsiz... Kimbilir bir daha ne zaman duyacağım sesini! Kimbilir ne zaman okşayacaksın saçlarımı, Şöyle candan, bir çiçeği sever gibi Üzülme ey sevgili, Gittiğim her yere götürüyorum, Bu amansız kaderi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göğüs Kafesime Hapsoldu Hıçkırıklarım
Göğüs kafesime hapsoldu hıçkırıklarım, En çok ağlamaktan utandım insanlar arasında, Şimdi bir fay hattı bedenim! Merkez üssü hislerim... Çağlamak isteyen gözlerimden! Hücrelerimin en derinlerinde yankı bulacak, Yarattığın deprem! Ve ben bilmiyorum, Artçı şoklara nasıl dayanacağımı, Nasıl tekrar ayağa kalkacağımı, Koskoca enkazdan nasıl tekrar kendimi yaratacağımı! ... Hayata nasıl tutunacağımı, Kayıp giderken toprak, Ayaklarımın altından |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölge Oyunu
gölgemin peşinden yürüdüm, dün, akşamüstü, yalancı gölge! boyum o kadar uzun değil, elimdeki torba, çuval değil, zihnim dolu, öyle boş değil. yüzüm nerede, hain gölge! ya gözlerim? çoktandır kaybolan gülümseyişim? söyle ne yaptım bana? ne yaptım onlara! gölgem gösterdi yolu bana, dün bir başıma, gölgemle başbaşa ama anladım, gölgem kandırdı beni! herşeyin yolunda gittiğini, söyleyen biri gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgelerle Savaşıyorum
Sen yokluğunu bırakırken ardında, Bilmiyor muydun, çıldıracağımı? Kahkaların yankılanınca evimin duvarlarında, Bilmiyor muydun, dünyaya çatacağımı? Ardında bir gölge bıraktın, Perdelerin arasında gezinen, Beni daha da delirten! .. Kokun ise her yanı mesken edinmiş, Herşeyin beni kahretmeye niyetli! ... Ve ben yine de, O bitip tükenmek bilmeyen kavgalarımızı, özlüyorum.... Ey sevgili, Bilmiyor musun sanki? Gölgelerle savaşıyorum! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Hüzün Vardı
Gözlerinde hüzün vardı, neden? Dokunsam ağlayacak gibi bakıyordun, Kalbim gövdeme ağır geliyor dedin, nasıl? Anlamakta zorlanıyorum, Kimden miras bu hâlin? Oysa önceleri aşk yoktu, Pembe hayaller vardı, Şimdi deli bir hasret savrulan saçlarında, Gözlerin bana ağır geliyor anla! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|