![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Benim yıldızım...
Gökyüzünde sen bir yıldız, Ben burda,sen orda yalnız, Sen yoksun ki yanımda, İstersen uzat pamuk ellerini, Kavuşalım,buluşalım ikimiz. Kalbimde,avuçlarımda sıcaklığın, Gözlerimde sen,kulaklarımda sesin, Hayallerimde ve rüyalarımda, Gecemde,gündüzümde sen, Evet hep sen varsın nur tanem. Gecenin ay parlaklığında, Sen yıldızımı ararım, Nezaman gece olacak bekler, Yıldızım bana göz kırpacak derim, ******* hep ikimizin olsun, Sen yıldızım bir başkasın *******de, Baktıkça içim ısınır,uçarım, Hülyalar,seraplar görürüm, Avunur şu gönlüm seyrederim, Hep bekler yıldızımı beklerim...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beşik kertmesi..
Onun ne haberi vardı, Küçükken babasının verdiği söze. Habersiz aşık olduk, Sevdik karasevda edasıyle, Önümde diz çökercesine, Eğildi sardı kollarını, Sımsıkı sarıldı hıçkırırcasına, Boğulurcasına ağlıyordu birtanem, Kollarım boynunda sarmaş dolaş, İkimizde ağlıyorduk yağmurcasına, İki dudak haykırıyordu,birden, Seni çok seviyorum. Bi çare son görüşmemiz, Yanakları kızarmış,hertaraf ıslak, Gözlerinin güzelliği görünmüyor, Dudakları titrek,elleri sıcacık, Ne biçim örf adet,töre bu, Birbirini seven aşk, Beşik kertmesinde, Şimdi yok oldu...
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyazım...
Hilal gibi kaşlarıyle, Zeytin tanesi gözleriyle, Yumum,yumuk elleriyle, Ne güzel,ne güzel, Uskumru dolması yapardın, Ahh ah şu kalbim, Yirmi yedi kat yerin dibinden, Nasıl çıkar bilmiyorum. Dikenli yollar dolu, Güller de dikenli değilmi? Hep hep gülerdin, Ağladığını hiç görmedim, Birsürü şakalar yapardın, Neden,neden zeytin gözlüm, Kaybettim ben seni. Hep bir tanemdin, Sen gülüm gelmedin mi, Melekler adasından, Hadi çıkar beni burdan, Yine sana şiirler, Gitarımla besteler, Kalemimle resimlerini, Yapmak isterdim beyazım.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakın bizleri…
Kız çucuğu top oynar mı, Sokakta bisiklet binilir mi, Utanmıyormusun elalem ne der, Sen kızsın otobüse tek başına, Çarşıya pazara hiç gidilir mi, Otur oturduğun yerde, Kız çocuğu erkeklerle konuşur mu, Ne öyle kendi başına geziyorsun, Konu komşu sonra ne der, Mahallede adımızı çıkaracaksın. Bir de, Oğlum erkek hiç ağlar mı, Delikanlılığına sığıyor mu, Öyle kız gibi zıplayıp durma, Sen erkeksin, Erkekler mutfağa girer mi, Karı kılıklı olma, Bak sonra kız Mehmet derler, Çık erkek gibi dolaş, Adam gibi adam ol, Biraz babana çek. Onların içten gelen, Duygularını,neden bastırıyoruz, Çocuk çocuk gibi oynasın, Gençliğini istediği gibi yaşasın, Ahh biz anne babalar, Bak onlar feryat ediyorlar, Bizi bize bırakın diyorlar..
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilardo...
Hekez gibi sende, Elinde ıskata ile vurdun, Bir paçavra gibi, İnanmadın göz yaşlarıma, Görmedin,görmek istemedin, Sevgimi,aşkımı. Toplara acımasızca vururlar ya, Ordan oraya savrulur, Sen de vur anasını sattığım, Vurabildiğince vur, Ölmedik ölmeyiz de, Ama bilki sana da, Evet sana da acımasızca vuran, Sende oraya buraya savrulacaksın, Ben ne yaptım diyeceksin, Beni kaybedecek ahh çekeceksin, Ohh olsun ben demiycem, Yaralarını yine ben sarıcam, Bilardo oyununda, Toplara vurulan ben oldum, Sen ilerde olma emi..
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilemediğim yere...
Artık yaşlandım artık, Bu yaşadığım fani dünya, Bana göre değil artık. Bir limanda beni bekliyen kayık, Yol alıyorum bilmediğim yere, Koskocaman deniz ve gökyüzü, Okadar mutlu neşeliyim ki, Uçsuz bucaksız okyanus, Bir kalem ve kağıtlarım, Şiirlerim,yaşanmış hikayelerim, Arkama dönüp bakmadan, Kimseye alasmarladık demeden, Nereye giderse son durak orası, Salına salına giden kayığımla, Ama bana eşlik eden biri daha, Onun kayığında yazılı iki isim, Akgüvercinim ve sevgisiz kalma, Tanıdık bu isimler hayırlısı, Oda umduğunu bulamamış dünyada, Umutsuzca benim gibi yol almış. Sevgi ve ışık dolu kayığıyle, Haydi hayırlısı bu yolculuğa, Beline kadar uçuşan aksaçlarıyle, Kalbinin temizliği,sıcak dostluğu, Ağlar gibi yorgun gözleri, Benim beyazlaşan saç ve sakallarım, Yakıcı güneş seyirde iki kayık, Karada yok olan umutlar,ümitler, Kalpleri kırılan iki aşk, Bir ömür yanıp tutuşan sevgi, Biz yapamadık olamadık bereberce, Konuşmak yok okyanus boyunca, İki hayata küsmüş beden, Sanada banada iyi seyirler...
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmece gibi...
Biz erkekler neden, Seven kadının değerini bilmez, Doğum gününü,evlenme gününü, Hatta sevgililer gününü, Hatırlamayız. Ondan bundan öğreniriz, Kısa cebe yazılan mesaj, Sonra onları sileriz, Kalıcı olsa yüzüne diyemeyiz, Seni seviyorum, Hep kadının seveceğini bilir, Sevginin yokluluğunu çekmez, Hiç büyümiyen çocuk gibi, Herkesin kendisini adam, Görmesini ister. Tüm kadınlar, Renk,ırk,tip aramaksızın, Erkekleri ilgi alanına çeker, Onlar tam severler, Önünde yemek dururken, Başkası onu ilgilendirmez, Anne baba hep onu sımartmıştır, Aslan oğlum kaplan oğlum, Hep pohpohlanmaya alışmış, Sevgililerin ilgisini görmez, Aslında kağıttan aslan kaplandır, Bir seven kadına, Seni seviyorum diyemez, Herşeyi doğal sanar, Dil dağarcıkları kadınlar, Kadar zengin değildir, Dilin inceliklerini,kıvrımlarını, Farklı anlamlar cümleleri bilmezler, Herşey evet evet gelir, Kadınlarda hayır, Bin anlam gizlidir içlerinde, Kendileri için değil aşlarına ağlar, Ağlayan kadın karşısında, Yelkenleri suya indirirler, Erkekliği kuvvet gösterisi, Para olarak algılarlar, Kadınların sevgi,minnet, Duyacaklarını sanarlar, İçkiliyken söylenenleri, Ayıkken asla hatırlamaz, Arandıklarında hep kaçar, İlgisizlikten şikayet ederler, Başka başka maskeler kullanır, Biz erkekleri kadınlar hep anlarlar, Karmaşık basit hemen gaza gelen, Çözülebilen motive edinilendir, Erkelerin kadınları tanıyamaması, Basitliktir, İnanın herzaman zekidir kadınlar, Her özel günleri hatırlar, Sevgileri içlerinde büyüktür, Biz erkekler çözemediğimiz, Bu bilmece için, Kendimize değil, Bilmeceye kusur buluruz, Öyle değilmidir, Biz erkeler, Evet burda kulağıma söyleyin, Evet değilmi evet evet..
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmiyorum bekliyorum...
Yine içerim sıkılıyor bilmiyorum, İçim daralıyor ellerim titriyor, Yüreğim parçalanırcasına sıkkınım, Göz kapaklarım yorgun,bitkin, Sanki biri beni anıyor,bekliyorum. Başına birşeymi geldi yoksa, Seneler geçti bir haber yok senden, Nekadar özlem duysam şimdi yoksun, O sımsıcacık ellerin yok,üşüyorum, Pırıl pırıl ışıldayan gözleri göremiyorum, Ağlıyorum hasretim bi çare yok. Karanlık şu hayatımda bir mum ışığı, Yok gelmiyorsun yine bekliyorum. Issız *******im yatağım boş geçiyor, Ahh sevdiceğim bir görsem bi öpsem, Sarsam kollarımı boynuna,koklasam, Gözlerim hep her an açılacak kapıda, Dışarıyı gözlüyorum işte o diyebilmek için, Nekadar beklesemde yoksun yine yoksun, Sen benim herşeyim aşkım bekliyenimsin.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bin bisikletime...
İlk görüşte sözde aşık olduk, Birbirimizi tanımadan evlendik, İlk mutlu günlerimizde sorunlar, Kavga,inatlaşmalar yaşadık, Sonunu biliyorsun acı ayrılık. Aradan epey zaman bak geçti, Olmuyor ben sensiz yapamıyorum, Üşüyorum,rüyalarım da görüyorum, Kapım açık,pencereye bakıyorum, Biz taksiye bindik böyle oldu, Gel şimdi bin bisikletime. Arkamda dur sarıl bana ısınayım, Önüme otur kokun sarsın bedenimi, Yavaş sürelim uzun olsun ömrümüz, Acı veriyor bu ayrılık bana, Hadi sevgilim yeniden deniyelim, Zaman geçmeden bin şu bisikletime..
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir daha gitme...
Dışarda kar yağıyor üşüyor,donuyorum, Duvardaki resmine bakıp ısınıyorum. Ağaçlar yapraklarını dökmüş, Kuşları yemliyorum, Hani benim sevdiceğim seni bekliyorum. Kar üzerinde güneş öyle bir ışıldıyorki, Gözlerinin parlaklığı kadar seni sayıklıyorum. Berivanım,kartanem hergün seni arıyorum, Saatler bir bir geçiyor,gün doluyor, Günler geçiyor,sen hala yoksun aşkım. İlk günden bugüne ne güzel günler geçirdik, Yemin ediyorum artık yalnız kalmıyacağım. Sen anneni göreceksin diye ben azaplardayım, Bu kış ayında kocan hiç yalnız bırakılırmı, Hayatım ben senin yokluluğuna nasıl dayanırım. Bir daha gitme,gidersen de beraber gidelim, Senin yokluluğuna sensizliğe dayanamıyorum..
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|