![]() |
![]() |
#61 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayram Geliyor
Senaryo dışardan, hazır herşey Yılda on beş biçim zam geliyor Yaramazmış bunlara hiç bir şey Üstten ayda bir bayram geliyor. Üste çıkan hak ediyorlar demiş Yatan horladı sakızda çiğnemiş Geçmişten uyuşuk hem istemiş Keyiften mezarda, gam geliyor. Açlıktan yoksul gözleri doluyor Gururludur gözünü gizlice siliyor Kulluk öğretilmiş hemi çekiliyor Serinlerde bir hamam geliyor. Ezberdi şükür düşmez dilinden Eğitilmiş birşey gelmez elinden Emek verir çalışır almaz malından Beylerine villa ona dam geliyor. Kamil At başı ebedi bir uykuda Şuna güvendiler fos çıktı buda Yaş tarafından hırpalanır kuruda Gidenlere bitmiş yaşam geliyor. Kamil At
![]() |
#62 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bayramda Bir Dilenci!
Beni inandırarak Şükretmemi istiyorsunuz Sarayınızda daha çok Eğlenesiniz diye Sen inanmıyorsun Adalete eşitliğe, Bunu artık biliyorum Nasılmı öğrendim! , Kendi kendime Ben sokakta dilenirken Bana geçerken Eğittikleriniz küfür ettiler Beni küçük gördüler Üstelik kahkahası yankılı Dünyamıza yayıldı geziniyor Birde çadıra aç aç giderken Elbisem temiz değil diye İçeriye almadılar donuk Gözleriyle eğittikleriniz Ben sana inanmıyorum Adaletine inanmıyorum Müftüne imamına inanmıyorum Herkesi ben dilenirken Yanımdan geçerken inceleyip Kendi kendime çözdüm Niyetini açlığını kurnazlığını Bu kurduğun çadırında Beni avutmak için Hazırlandığını biliyorum Bayramlar size yarıyor Çadır bitince Ben gene serseri Sen gene bey efendi Sisteminiz bence tükendi Sizin gibi kimse soymadım Ama ölümde sizi yendi... Kamil At
![]() |
#63 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bayramları Yok
Herkes birbirine iyi bayramlar diler Yoksullar aç baskıcı sarayda yer Şairsen eğer yoksula şiirle umut ver Birileri açken, bayramda ne oluyor. Zalimler nice çadırlar kurmuş güler İtleri yoksulları döver durmuş güler Baskısı yoksula tufan savurmuş güler Yoksul bayram bilmez, zalim yiyor. Şimdiden çok yoksulun dertleri nice Kimi okuma bilmez yazmıyor hece Gündüzleri yatmıyor çok soğuk gece Çadırları tuzak, yoksula kök salıyor. Başlangıçta yoksul bayram bilmez Alçak alçak olmasa, haline gülmez Kamil At, bayram avutuyor, bulmaz Yoksulu aç etti, şimdi haline gülüyor. Kamil At
![]() |
#64 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Günah Bilmem
Şu donuk gözlü Her günahı işler Sonra ellerini açar Her günahtan sonra Uğradığı adres yapılmış Korkmadan günah işler Sığınacağı yeri belirlemiş. Ben suç günah bilmem Günah işlemeyenin Kilise de cami de işi ne... Kamil At
![]() |
#65 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Kimim?
Ben yarattığım kendi şiirimdeyim İnsanlığın görmediği imdeyim Ömrüm ezgilerde yine gümdeyim Şiirde görmediniz *********iz. Yollar kıvrım kıvrım uzanır gider Değer verdim insan ise öder Beni kendine benzeten halteder Bilinmez bahçe gülümüsünüz. Öyle gider sanma sonsuz kalır Birgün haklı hakkını zalimden alır İnsan olmayan biter, insanlık bulur Kötünün elini kaldıran elimisiniz. Kamil At bulmuş doğru yolunu Hayatta dertle bilmez eğri yolunu Yoksul kavgasını bilir hemde çulunu Gözüme haince batan çalımısınız. Kamil At
![]() |
#66 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benmiyim
Beni bana düşman edip sinsiler Rantını çoğaltıp gizlice gülüyor Kandan beslenen ******** kişiler Ulaşmadan amaca geberiyor. Isıracak enikler düşmanmıyım Kalleş düşmana tapan benmiyim Atıp silmek ister, boş canmıyım Boş şeytan nefesi boş veriyor. İnsana değeri bilmez akılsızlar Göğe çıksa parlamaz yıldızlar Kökünü ezeni sever kökü bilgisizler Geçmişe etti, geleceği kırıyor. Düşmanıdır ezen, yazık tapıyor Fitnelere inanıp kendisini harcıyor Geçmişi bilmez bugün sapıyor Ezenin ırkı varmı, sömürüyor. Kaç yüz senedir asimile basınç Kültürsüz insansız kalanda linç Kendine bak, etrafın başına iğrenç Çelik olsa, habersizce eriyor. Kamil At, kanlıdır yobaz eller Bülbüle gerek yok çürüdü güller Sömürüde amaç, uyutmak emeller Senci değil seni de doğruyor. Kamil At
![]() |
#67 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benzer Yol
Aynı yola çıkıyoruz dediler Önde gidenler dorukta yok Yolun sonuda önemli değilmiş Bu yolda kimisi birer teker Kuyuya çukura düşerken Yanında kazmayı getirenleri Kaçarken gördük, ama çok geç Hem hızlı koşanları Kıskanan da varmış bu iş'te Kamil At
![]() |
#68 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyinleri Hasta Dilleri Keskin
İçimde nefret var diyenin içinde Sadece ancak karanlık kin olur Nefret elbisesini giyenlerin içinde Ömründe hiç görmemiş cin olur. Bilimi bilmeyen hocada planlar Bilime vuranın içinde yalanlar Çete kurarlar her köşe de klanlar Bilinçsiz öten birgün dün olur. Hem gram etmez boştur akılları Bir karanlığa çıkmış gider yolları Beyinleri hasta bir keskin dilleri İnsanlığa bir bakmazlar hain olur. Bilinçsizdir sizde olun der öldürür Öldüklerinde madde olur çıldırır Bilmediğini anlat havlayıp saldırır Birde görmediğine yemin olur. Kamil At der, kirli taraflı hainler Hepsinde saldırmak için dinler Hem öldürür hem içer yeminler Yarına kalmaz unutulmuş din olur. Kamil At
![]() |
#69 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beylerin Hakimi
Onlara göre tüm yoksullar suçlu Bulanık kadıya kalsa işleri bitmiştir Yoksulu fakir ettiler desise güçlü İdamdan sonra uykuya yatmıştır. Koparıp otoriteyi suçluyu af ettiler Bırakmaz suçları işleyip sırıtırlar Mahkeme numara, katili saf ettiler Tüm ıslak dalları kesip kuruturlar. Yargı göstermelik, karar verilmiş Ayırıp yoksulları kökten biçecek Karanlıkta kan emiciler ona sarılmış İşi bitirdikten sonra zıbarıp içicek. İster ki uyusun sürekli yoksullar Gerçeği haykıranı fare gibi öldürürler Kendi lehinedir tüm yanlış okullar Sözde inanır namazını kıldırırlar. İdamdan sonra rahat edip uyuyor Der Kamil At ezilenler uyanmalı Ezelden sanıklar kan emerek doyuyor Parçala kalıbı saltanat donmalı. Kamil At
![]() |
#70 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beyni Çelinmişler
Bu zalimler Sivri sinek gibi Kan emdikçe Ezmek istiyorlar Çırpınan garibi Fark edildiklerinde Karanlığa saklanıyorlar Etrafında beyni Çelinmiş itler Nöbet tutuyorlar Tek sıra, tek ayak Marşa duruyorlar. Bu itler bazı sitelere girip Yazıda yazıyorlar Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|